Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jó kis videó van benne <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

DarkSector
nem csak viccelõdünk. 😊
komolyan vetted ezeket? XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ryder62
Most komolyan az aszfalt repedésekrõl vitáztok? OMG! <#wilting>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

" Ez a fotomód a játékból, így néz ki minden platformon, leglábbis 360on biztos. "

Itt van Totti az állításod, várjuk a bizonyítékokat.

nyirog
http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20101104-megjelent-a-need-for-speed-hot-pursuit-videojatek.html

Tudod mit? Le..arom, legyenek akkor azok az Xbox360 verzióból készült képek, hagyjál már minket ezzel, te csak egyszerûen nem bírod elviselni, hogy ha egy játékot kiadnak PC-re is, ott jobb a grafika, mint az Xbox360 verziónál. Mert te csak egy platformon tolod, kell neked ez a megnyugtatás önmagadnak, hogy de mindegyiken ugyanilyen.
De mint másokkal kitárgyaltuk már, azok a képek PC-én is egy PC-és renderprogram által renderelt képek, nem a játék engine renderelte, szóval mint kiderült, PC-én sem lesz ilyen játék közben, ahogy lentebb megjegyezték. De ettõl még PC-én készültek, szóval túl nagy faszságot nem állítottam veled ellentétben.

De neked ez fotómódban készült a konzolodon, gratulálok<#eljen> de tényleg, mutass már nekünk még pár ilyet, saját készítésût

DarkSector
repedés és repedés közt van eltérés. 😊
csókollak

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Azt azért tudod, hogy sem a box, sem a PS3 nem tud 2560*1440/1600-as képeket gyártani?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Csak annyit mondtam hogy semmi sem bizonyítja hogy a pécés verzióból van. A fejlesztõk olyan méretben adják ki ahogy jól esik nekik. És igen mivel van a játékban fotomód, valszeg azt használva lett csinálva.

A többit ti képzelitek hozzá szokás szerint.

A fejlesztõknél a játék a devkiten fut, persze pécén fejlesztik, talán kapisgálod hogy az mi lehet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Na ne kavarj itt, azt a hülyeséget állítottad, hogy 360-on fotómódban készültek az NFS HP képek.

Kit érdekel, hogy amikor fejlesztették a Forza játékot számítógépen, csináltak ilyen promo képet? Hiszen akkor az is egy számítógép által megjelenített kép baszki, és nem az X360-on játék közbeni fotómód.
Ne legyél már ennyire csökött.

Totti5
Fotomód... te is csinálhatsz ilyet, csak 720pben.

Totti5
Én nem is akarok, viszont lehet, a fejlesztõk tudnak. Ez a lényeg semmi más. Meg lett cáfolva amit állított High, ennyi a lényeg.

IMYke2.0.0.0
Recés, mint állat.
Totti2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Promo kép - feltranszformálva?

szóval nem tudsz a játékból ilyet produkálni, köszönjük.

Há hun vannak a fák?

Ilyen?

Totti5
Nézegesd.

IMYke2.0.0.0
Akkor milyen lenne a box-os? <#ravasz1>

Ez tuti, hogy a PC-s verzió, mert pixeles! 😄

"PCs 😄😄😄😄😄😄

Ez a fotomód a játékból, így néz ki minden platformon, leglábbis 360on biztos."

Szóval ez fotómód X360-ról, mi?
Kár, hogy nálam fotómódban is 720p maradt a játék.
2560x1600 tipikusan számítógép monitor felbontás, hogyan csinál te pont ekkora pixelszámú fotót fotómódban?
Jééézusom, a hozzáértés...

[HUN]FaTaL
"e repedések nem lesznek az aszfaltban"

Te mi a picsáról beszélsz?😄 Sima textúra, már a 2007es TDUban is vannak repedések az aszfaltban.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ja,ja,ja,ja, hát persze Tottika <#wilting>

Totti5
Nem haragszom, de te is tudod hogy õ mire gondolt és én is, és te is tudod hogy én mire és õ is.

jó de itt az egész autó 10pixel <#idiota>

SZilaJMaGGoT
Az ingame is render már ne haragudj, csak épp a game engine rendereli és nem egy renderer progi a sok közül... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

modelcar
off topik is létezik 😄D

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Totti5
Nem kell rizsa, csak a képméret kapcsán hoztam fel. Lökött.

Õ csak dobálózik a GT5-el folyton, a konzolos topikban meg csak kisebbség érzete van, mert õ Forza-ás, és mindig letapossák a GT-ések.

GT5-öt én is nyomni fogom majd, egyedi kategória, de ha vérszimulátor, akkor már amúgy sem GT...

De egy NFS topikban tök felesleges GT-ézni, semmi köze a kettõ kategóriának egymáshoz, menjen az iRacing topikba, azt tapostassa magát ott össze a GT-vel 😄D

IMYke2.0.0.0
Én a fákról tippeltem volna rá 😊

Ez Forza, a borzalmasan elkúrt kontrasztról és színegyensúlyról nagyon könnyû megállapítani. 😄

GT5 nem más, mint fényképekbõl felépített papírautók játéka. Semmi élet nincs abban a játékban, hiába néz ki állatian kidolgozottnak. Nem tudom, volt-e hozzá szerencséd élõben, de nekem igen és valahogy egyáltalán nem érzõdik olyan jónak, mint videókból. Ugyanakkor a GT5-t sztem semmihez nem kéne hasonlítani, fõleg ehhez nem. A Gran Turismo sorozat annyira külön kategória már, hogy esély sincs bárminek is felülmúlnia. Ott a valóság a lényeg, a Hot Pursuitban meg a fun és ehhez mérten a különleges megjelenítés is. A Turbo módot bekapcsolva pl. a teret is elhajlítja a játék egy effektnek hála 😄 (videókból látszik).

a gond csak az, hogy ez nem gt5 meg nem ps3
ha te majd tudsz ilyet csinálni boxról, és belinkeled a saját képed ebbõl a játékból, szólj, akkor adok a szavadra, addig a te véleményed is csak találgatás

DarkSector
Nem mondom meg honnan van a kép, nem is fontos.
erre tippeljetek hogy FS, vagy ingame?

DarkSector
wtf? 😊

Totti5
Ráadásul a fejlesztõk olyan méretû képeket adnak ki ami tetszik nekik, ennek semmi köze a platformokhoz.

Totti5
"GT5ben meg 15 megapixeles képeket is tudsz majd csinálni"

Olvasol is? amúgy tök mibõl van. AA nincs rajta és az autó modellek poligon hiányai durván kijönnek ilyen méretben, amik 720pben sem tökéletesek, messze nem.

egyébként meg ha multiplatformra csinálták volna , te is tudod hogy mi lenne a helyzet

a forzás meg gt-és (nem tudom mit dobálózól gt-vel mikor boxos vagy) véleményed senkit nem érdekel itt, ez nfs topik.

Totti5
Ha render lenne, akkor nem lenne tiszta recefice. Ez 1:1ben a játékból van, csak fókuszálásokkal vagyis fotómod, viszont az gázos hogy ha nem pakol rá AAt, mert ezek a képek rondák így.

Fotómód?
Te 2560x1600-ban csinálsz fotókat boxon?
Tényleg méltó vagy régi nevedhez, az Istencsászárhoz, tanítsd meg nekem is, mert eddig nekem még nem sikerült ilyet Xboxon! 😄D

Totti5
GT5ben meg 15 megapixeles képeket is tudsz majd csinálni. Amúgy ezek a képek gyengék, fõleg a GT és a Forza képeihez és autómodellekhez képest, de nagyon....

õ evvel azt akartam mondani, hogy ezek a képek ingame képek, csak render képek, mi valamivel kisebb felbontású textúraképeket látunk majd játék közben

Totti5
PCs 😄😄😄😄😄😄

Ez a fotomód a játékból, így néz ki minden platformon, leglábbis 360on biztos.

DarkSector
jó a fotoshopping nem azért van mondva mert az Adobe fotosoppban készült, hanem arra utalunk ezzel hogy nem ingame van fényképezve.
amolyan artwork. 😊 gondolom.

DarkSector
én is ezen voltam kiakadva, nem kell több látvány hanem a szar irányitás változzon ha lehet mire végleg kiadják.

SZilaJMaGGoT
Vicces, hogy hogy dobálózik mindenki a photoshop szóval, mikor kurvára nem célszerû photoshopba csinálni mondjuk az aszfaltrepedéseket... Úristen! Tényleg ennyire értetek hozzá? 😄 Simán kirenderelhetik engine-be is nagyobb felbontású textúrákkal az állóképet és simán lehet ingame, max ti nem ezt kapjátok kézhez.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ennyi <#vigyor3><#eljen>

DarkSector
jah néztem a beta-t....<#levele><#levele><#levele><#levele>

DarkSector
jah értem, oks.
én a háttére értettem amit írtál .😊