4553
-
#1964 Bízom benne, hogy a hardcoded státusz ellenére lesznek MOD-ok hozzá, mert ez így tényleg vérszegény kissé.
-
#1963 Adom én is ^^, szopás mert most már még jobban kéne :D. Azért remélem majd vmi patch lesz h free drive módban legalább legyen pár öcsívment vagy a Burnoutos kerítésekhez hasnoló dolgok amiket át kell törni vagy meg kell találni :) -
#1962 forgalom tényleg nagyon gyér a videón, szeretek veszélyes előzésekbe kezdeni szóval sokkal több autó kéne
mert ez a "tövig a gáz" dolog hamar unalomba fulladhat
környezet meg nem tűnik olyan húde izgisnek
meg lehetnének spéci járművek a forgalomban, iskolabusz, traktor meg ilyenek -
Csokis #1961 Ha jól emlékszem, akkor 4 fajta nézet van benne. -
#1960 Nincs benne más, csak ez a "nézd a seggem" nézet?
Ha már műszarfalas belső nézet nincs, akkor legalább lökhárító, vagy motorháztető nézet legyen, könyörgöm!
[Reménykedik.]
-
#1959 Igen azt én is remélem. -
#1958 Nekem tetszik :) Remélem azért ennél sűrűbb forgalmat is lehet beállítani. -
#1957 A srác csatornáját érdemes végigböngészni,folyamatosan rakja fel az újabb videókat.A muscle car-os verseny a sivatagi pályán az epic:) -
#1956 Need for Speed: Hot Pursuit - 10 MinutesFreeDrive Gameplay, Lamborghini LP550-2
-
#1955 ááááár júúúúú suör? ;) -
#1954 Sztem ő ezt az #1945-re írta válaszul -
#1953 Hát éppen ez az: nem lényegtelen.
Egy traktorosnak sem mondhatod, hogy induljon a gépével egy hegyi rally-n...
Kötekedőknek: a "gépe" alatt pl. ilyet kell érteni:
-
#1952 lényegtelen -
#1951 csak ne youtube-ra, mert kb 2 óra, míg észre nem veszik és... -
#1950 Meglepne, ha x-Box-360-nal real 1980*1020-ban játszana bárki ezen a bolygón.
-
#1949 Butus vagy, ha hagyod, hogy leb.sszanak
Te vagy a vevő... ;) -
#1948 full HD-s videó végigjátszás is jöhet -
#1947 spoilerbe jöhetnek az első vélemények ;) -
#1946 Xboxra már van xD -
#1945 max a warez jön holnap :D -
Szabi1991 #1944 mindig cirkusz van nfs megjelenésnél :D
de most a magyar ea mondta hogy holnap jelenik meg.. a boltok meg nemtudnak róla.. szóval gigafail.. -
#1943 Ne picsogjatok már, majd megjelenik, amikor megjelenik, hihetetlen ez a církusz. -
Csokis #1942 Már ott is átírták 17.-re! -
#1941 Am CDGalaxist kajra fel kéne hívni h akkor most mi ez a november 15.-e -i megjelnés??? -
#1940 Vagy már előtted zaklatták pár százan az NFS-vel :DDD -
#1939 Múlt héten megrendeltem az új NFS-t és egy másik játékot az 576-tól!
Ma hívnak, hogy mikor küldhetik a másik játékot.
Én mondom: Úgy akartam, hogy a másik játékot az új Need for Speed játékkal küldjék.
Erre a csávó a telefonba: Az nehéz lesz, mert az új NFS csak november 19.-én fog megjelenni, szóval ha a héten akarom a másik játékot (még akciós áron persze) akkor erősítsem meg a megrendelésemet és azonnal küldik! A srác szerint péntek előtt nem valószínű, hogy lesz új NFS, másrészt meg szinte le is cseszett, hogy minek érdeklődöm az új NFS játék iránt, amikor az oldalukon világosan le van írva, hogy november 19.-én fog megjelenni. Szerintem semmi rosszat nem mondtam, én csak egy vásárló vagyok, és nem hinném, hogy le kellene azért cseszni, mert érdeklődöm az egyik termékről... De lehet az illetőnek biztos csak rossz napja volt, elvégre hétfő van! -
Csokis #1938 Az az amerikai megjelenés. -
#1937 Jah, az alul lévő trailerben is 16 van írva -
Csokis #1936 Nem csak a magyar boltok nem tartják be, hanem az angolok sem. Szombat óta raktáron van a play.com-on. -
#1935 Ennyi értetlen embert Van egy visszaszámláló, ami a hivatalos megjelenést mutatja és nem jó nekik!
Úgy látom legközelebb boltonként 1db visszaszámláló kell!
UI: amúgy hivatalos megjelenés #1891-be le van írva. Ha a magyar boltok nem tartják be az már más dolog. -
#1934 nekem mind1, le is vehetem a visszaszámlálót :D egy pillantás az egész :P -
Szabi1991 #1933 "Need for Speed HU
Holnaptól megvásárolható a Need for Speed Hot Pursuit!
2 órája " -
Csokis #1932 Jó kérdés, de 576 a hivatalos forgalmazó és náluk is 19. van írva minden platformra! Franc tudja már. -
#1931 mert honlnap jelenik meg a zusába? :D -
#1930 Fészbúkon mindenhova az van írva, hogy holnaptól lehet megvenni a boltokba. Most már én se tudom mi az igazság. -
Szabi1991 #1929 akkor fészbukon miért mondják az EA-sek hogy holnap ? :D -
Csokis #1928 Nálunk 19.-én jelenik meg hivatalosan (elvileg)! -
#1927 18án jelenik meg eu-ban akkor nem értem miért lehetne kapni ma mo-on -
#1926 Ne basszatok fel h ma még nem lehet megkapni CDGalaxisban, tombolni fogok, már nem bííííírom :DDD -
#1925 és még ronda is :/