4553
-
Csokis #1523 PC/PS3/XBox360 összehasonlító képek! -
#1522 bazmeg és tényleg.....
akkor nincs semmi probléma :D
-
#1521 Pixxel tesó, könyörgöm, cseréld le a hátteret valami homogénebbre, mert ez így nagyon geil.
-
Szabi1991 #1520 a Fórum rész ott van fent.. :D
" fórum / Játékosok fóruma >> / NFS:HP Házigazda: pixxel" -
#1519 pixxel elvtárs a dizájn mennyei, de nem tetszik ez nekem, hogy felül elvan tűnve a;
fórum tartalom webkatalógus saját fórum RSS hírlevél médiaajánlat impresszum
Főoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Tárhely Áruház .
Legalább a "fórum" legyen meg, hogy hihetetlen száguldással visszaérjek a fórum főoldalára.
-
#1518 -
#1517 kabbe én meg itt unatkozok melóhelyen -
Szabi1991 #1516 6óra múlva már játszok a teljes játékkal.. remélem :DD
(tegnap este a Lánchídnál volt egy szép kis Aston DBS, jó lenne ha lenne vmi kiállítva a show-n is :DDD) -
#1515 Fókusz kérdése az egész Ha távolra fókuszálsz csak a hátteret látod, ha közelre meg csak a topicot. -
Szabi1991 #1514 -
#1513 Nekem túl csicsás az egész: a háttér bax™x™a el az érzést. -
RYO21 #1512 Szép lett az új topik! -
Bullitt #1511 Az Official Playstation Magazine 10/10-et adott neki. -
#1510 Természetesen Ott nem Ótt (wtf? asszem itt az ideje aludni :D) -
#1509 Menüpontok nekem is hiányoznak :D -
Szabi1991 #1508 mehet a link fejlécalá -
Stockbauer33 #1507 Bullitt nagyon faszántosan leirta -
#1506 Korrekt! Az pont megfelelő -
#1505 Ótt a fórum gomb a játékosok fóruma mellett (banner felett, bal felső sarok), arra rákattintasz és voilá:D -
#1504 Szép a háttér, grat HG
UI: viszont felülre varázsoljad vissza a menüpontokat, mert így nem lehet kikeveredni a fórumból TDU2 topic kezdetek feeling -
#1503 Kivan ez találva. Sztem tuti nem, mivel akkor még nem jelenik meg a játék és kizárt dolognak tartom hogy az EA engedné premier előtt jópár nappal az eladást -
Szabi1991 #1502 holnap jön valaki a GameShow-ra ? remélem sikerült kipróbálni ezt a remekművet, jó lenne ha lehetne nyerni játékot ha megfutod az óra legjobb idejét vagy valami, de egy plakátot minimum :D
(belépőhöz állítólag COD-os plakátot adnak, hátha van nfs-es is..) -
#1501 valaki készíthetne FAQ-ot,
pl. hányan lehet egyszerre játszani? vagy olyan lesz mint a TDU?
meg egyéb részleteket is össze lehetne gyűjteni amit már lehet tudni a játékról
én sík tudatlan vagyok, csak azt látom top10-ben a topik -
Stockbauer33 #1500 Grat HG -
#1499 -
Szabi1991 #1498 ha mentettem volna psd-t -
High end PC #1497 Nem érted a dolgot.
Tökéletesen egyet értek veled.
De itt arról volt szó, hogy valaki benyögte, hogy korszerű, ami már nem igaz.
A korában etalon volt, nem vitás. -
#1496 kössz a régi jobb volt. -
#1495 fasza -
#1494 HS2 nem érdekel, az kb ugyanez lenne, de a porsche második kiadásban vagy lehetne ferrari is akár, ott is szép elvolúció van -
#1493 márpedig minden játékot a saját korában kell értékelni, hardveresen támogatott 3D azért durva változás volt elődökhöz képest
később pedig mi robbant ekkorát?
UI.: übergagyi lett a topik kinézete, olyan mint egy kiskamasz poszterekkel teli szobája :( -
#1492 ennyi... -
#1491 mit akarsz vezérelni :D ott a fórum gomb bal fennt am :P -
High end PC #1490 Szerintem is az kéne következőnek a Criterion-tól. Vagyis először egy High Stakes 2, aztán egy Porsche Unleashed 2.
A Black Box-al felváltva csinálhatnák, akik meg a két rész közt kiadnának egy Underground 3-at !
Így folytatódna a régi és az újabb irányvonal is töretlenül
A Slightly Mad Studios pedig folytatná a szimesebb részeket, kihozná a Shift 2 után a 3. részt is, nyíltabb játéktérrel.
Nekem ez lenne az álombeli folytatás a következő pár évre előre tekintve !!!
Szerintetek milyen volna? Szerintem odavágna !
-
#1489 nemjó fent eltüntetted a fenti vezérlő gombokat!!!! :P -
#1488 Á, milyen fasza lett a topik skin. :) Most már csak a játéknak kéne megjelennie. -
High end PC #1487 Nem kell bemutatni, a mai napig leülök elé, de a megállapítás ugyanaz, mint #1484-ben. -
High end PC #1486 Nagyon kajak, épp most váltott át :D -
#1485 megfelel? egyelőre...
bannerből kellene egy png háttér nélkül -
High end PC #1484 Itt nem arról volt szó, hogy milyen volt, mikor 1998-ban megjelent... Ezt a kutya sem vitatta! De hogy a legjobb lenne, erősen kétlem. High Stakes is rápakolt egy lapáttal annó, a Porsche Unleashed meg aztán egy kultusz rész, az EA Canada utolsó mestermunkája.