Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan érdekel, én is rákattannék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"nagyon eeeevagytûnve" jah valakinek dógozni is kell, vagy mi <#whatever>#whatever><#idiota>#idiota>
All hail the double x!
Én biztos nem veszem meg a CDGalaxistól, õk nem adnak Collector's Edition-t, már rá is kérdeztem náluk, náluk csak a sima lesz eléhetõ. Marad az 576 KByte egyik üzlete.
Hogy most mért írták át?!
http://cdgalaxis.hu/PC/17523/need-for-speed-hot-pursuit.html
Grat. <#eljen>#eljen>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
http://goo.gl/gd6Zi5
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ráadásul a II SE kapott 3dfx támogatást is a sima II-vel szemben, amivel még szebb volt a grafika, igaz, a mai videókarik már nem tudnak 3dfx-et, de lehet emulálni a 3dfx-et DgVodoo-val, így ismét meg lehet tekinteni a játékot régi pompájában.
UI: Hiányzik a sima NFS II <#wave>#wave> Lehet az NFS-bõl is volt sima. Sajna nem emlékszem pontosan, nagyon régen volt már <#buck>#buck>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A TNFS SE és II SE a legnehezebb.
Mondjuk nekem a Porsche mindig is elment XP-én, semmihez sem kellett nyúlni, de olvastam a fórum hozzászólásokat sok helyen, hogy ez többnyire nem így van, azt is gányolni kell. Mondjuk nekem a Porsche is eredeti nagy kartondobozos 2000-bõl, nem warezos. De ha tudok, szívesen segítek bárkinek belõni akármelyik részt.
Egyébként akiknek nem ment a Porsche XP alatt, sokuk visszajelzett, hogy egy patch feltelepítése után már elindult! Szóval itt lenne érdemes elkezdened szerintem.
Másik favágósabb megoldásként emlegetik a gimme.dll letörlését a játék mappájából.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Egyébként úgy csináltam, hogy a TNFS SE-tõl a Carbon-ig XP alatt telepítettem az összes részt, azon futnak a leg ideálisabban a mai oprendszerek közül, a Pro Street-et és Undercover-t már Vista alól raktam, a Shift, Nitro (emulátorát), és World-öt pedig már Win7 alól, de minden ugyanabba a mappába telepítettem, hogy együtt legyen, így legalább mindegyik azon a mai támogatott az oprendszeren fut, ami a legoptimálisabb neki, és együtt is van az összes.
Állelujja, tegnap jól leizzadtam 😄 <#idiota>#idiota>
Már alig várom, hogy ott legyen a Hot Pursuit mappája is a telepítés után, jajjj, mennyit kell még aludni addig? <#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
bár nem hinném hogy reventón helyett ezzel mennék <#vigyor5>#vigyor5>
(Ford Police Interceptor Concept) 😄
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De kb csak hétvégenként olvasok fórumot, vagy hétköznap este párszor, úgyhogy szerintem én is kiesek a HG szerepbõl. 😄
+1 Legyél te a HG
Vagy a Szabi1991 +1.Mert full NFS fan 😄 Nameg HG
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
de nem akarlak naaaon szembe dicsééééni, meee mé gavé génfe jed beszáll 😉
Just do it :)
Pixxel: +1 <#eljen>#eljen>
ha megígéri, hogy tombolán visszanyeri a humorérzékét<#idiota>#idiota>
Just do it :)
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
meglátjuk mit mutat a demo
All hail the double x!
Autolog meg nagy móka. Azt nem fogod tudni a kikölcsönzött verzióval kipróbálni.