Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Húúúún veszed, és mennyié'?
Komolyan érdekel, én is rákattannék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
pont kérdezni akartam, hogy akkor mi legyen. 😊 van még valaki, aki szeretné vinni a topigot, vagy írjak ezsgémodoknak 😄

"nagyon eeeevagytûnve" jah valakinek dógozni is kell, vagy mi <#whatever><#idiota>

All hail the double x!

Muttley
Pixxel úrfi, nagyon eeeevagytûnve
Akaaaasz lenni NFSHP2010HG vagy nem akaaaaasz? 😉

Just do it :)

Az USA-beli EA Store is Nov.16-ot ír, szóval szerintem ez elbökték.
Én biztos nem veszem meg a CDGalaxistól, õk nem adnak Collector's Edition-t, már rá is kérdeztem náluk, náluk csak a sima lesz eléhetõ. Marad az 576 KByte egyik üzlete.

Most néztem cdgalaxis-on nov 9-re írják a megjelenést érdekes... hümm
Hogy most mért írták át?!

http://cdgalaxis.hu/PC/17523/need-for-speed-hot-pursuit.html

Ryder62
Ejha. Gyönyörû pack 😊

Grat. <#eljen>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

[HUN]FaTaL
gimme.dll-t vagy mit kell törölni és kész, a 3 és a 4 sokkal nagyobb szopás 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Muttley
Egy csöppet fan vagy.
egy csöppet... 😊

gduck
Te! Nem vetted észre hogy csak kukacoskodok? <#wave> Voodoo kártyával nyomtam annó én is <#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

IMYke2.0.0.0
DgVoodoo - azoknak, akiket érdekel a dolog.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem hiányzik, az a II SE a II-nek a bõvebb kiadása egy plusz pályával és plusz kocsival (mindenbõl a bõvebb kiadást szereztem be, akibõl bõvebbet is kiadtak, pl: SE, Black Edition, Collectors Edition)

Ráadásul a II SE kapott 3dfx támogatást is a sima II-vel szemben, amivel még szebb volt a grafika, igaz, a mai videókarik már nem tudnak 3dfx-et, de lehet emulálni a 3dfx-et DgVodoo-val, így ismét meg lehet tekinteni a játékot régi pompájában.

gduck
LOL, ez kiütött <#idiota>

UI: Hiányzik a sima NFS II <#wave> Lehet az NFS-bõl is volt sima. Sajna nem emlékszem pontosan, nagyon régen volt már <#buck>

k.o. vagy, ekkora fannal én még nem is találkoztam <#zavart1>

Pedig az a legkevésbé gányolósabb az elsõ 5 rész közül!
A TNFS SE és II SE a legnehezebb.
Mondjuk nekem a Porsche mindig is elment XP-én, semmihez sem kellett nyúlni, de olvastam a fórum hozzászólásokat sok helyen, hogy ez többnyire nem így van, azt is gányolni kell. Mondjuk nekem a Porsche is eredeti nagy kartondobozos 2000-bõl, nem warezos. De ha tudok, szívesen segítek bárkinek belõni akármelyik részt.

Egyébként akiknek nem ment a Porsche XP alatt, sokuk visszajelzett, hogy egy patch feltelepítése után már elindult! Szóval itt lenne érdemes elkezdened szerintem.
Másik favágósabb megoldásként emlegetik a gimme.dll letörlését a játék mappájából.

Hunter of Deer
nemtudom neked hogy sikerult de en nemtudtam mukodesre birni a Porsche-t sehogy sem xp alatt, se win 7en

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Nem, mindenem USB-és 2 terás mobil racken van.

Egyébként úgy csináltam, hogy a TNFS SE-tõl a Carbon-ig XP alatt telepítettem az összes részt, azon futnak a leg ideálisabban a mai oprendszerek közül, a Pro Street-et és Undercover-t már Vista alól raktam, a Shift, Nitro (emulátorát), és World-öt pedig már Win7 alól, de minden ugyanabba a mappába telepítettem, hogy együtt legyen, így legalább mindegyik azon a mai támogatott az oprendszeren fut, ami a legoptimálisabb neki, és együtt is van az összes.

IMYke2.0.0.0
C meghajtón tárolsz dolgokat? <#csodalk>

Jah igen, itt a kép, ismét fent van !mûködõképesen! az összes rész. 😄

Állelujja, tegnap jól leizzadtam 😄 <#idiota>
Már alig várom, hogy ott legyen a Hot Pursuit mappája is a telepítés után, jajjj, mennyit kell még aludni addig? <#idiota><#banplz>

"Minden levelet elolvasunk, de fenntartjuk a jogot az indoklás nélküli elutasításra."

De legalább küldtek volna egy kurva levelet az adminok, hogy nem fogadták el a jelentkezésemet HG-bek a World topikban!

az nfs fan igenerõs túlzás, csak kedvencbe vannak a topikok, más meg nem akart hg lenni, vagy nem fogadták el az adminok, viszont rendet kellett tartani 😄

gduck
LOL xD

elfér <#eljen>
bár nem hinném hogy reventón helyett ezzel mennék <#vigyor5>

Lesz ilyen is:

(Ford Police Interceptor Concept) 😄

Ok 😄.Akkor marad a Pixx L meg a Szabi

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Hmm, én akkora NFS fan vagyok, hogy az új PC-émre újból feltelepítettem tegnap este óta ma estig tartó gányolással 1-15-ig az összes NFS részt az összes mentésemmel, plusz a 3 spin off epizódot, most fogok végezni vele (TNFS SE-et belõttem G25 kormány támogatással és normális hanggal, II SE-et 3dfx módban sikerült belõni, ami nem kis szó, valamint csoda, hogy a III Hot Pursuit-ban és High Stakes-ben is megy a 3D render mód, az utóbbiban ezt nem sikerült belõni az elõzõ PC-émen, ezek voltak a leg gányolósabb részek, de majdnem mindegyik régebbi volt valami kis fennakadás, mire megoldottam). Jah, meg a Nitro-ót emulátorral belõni is elég gányolós volt PC-re. 😄
De kb csak hétvégenként olvasok fórumot, vagy hétköznap este párszor, úgyhogy szerintem én is kiesek a HG szerepbõl. 😄

Nekem meg kb. fogalmam sincs mi egy HG feladata, úgyhogy inkább más legyen. 😄

<#eljen>
+1 Legyél te a HG

Vagy a Szabi1991 +1.Mert full NFS fan 😄 Nameg HG

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
<#worship><#eljen>

Összedobtam egy összefoglaló cikket, hogy eddig mit is tudunk a HP-ról.

😮
köszönjük Emese

A Need for Speed: Hot Pursuit november 18-án jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re, valamint lesz iPhone-os verzió is. A játék demója október 26-án, azaz a jövõ héten érkezik.
akkor ezért volt ismerõs.. fail.. 😄DD

Pixxel +1

#726 😄

Rage47
így a videók alapján rohadt hangulatos, remélem az igazi játékmenet is marad ilyen😊
most már biztosra tudom hogy rendõrként kezdek majd... 😄

gduck
+1

Muttley
Fullos design és korrekt hg.
de nem akarlak naaaon szembe dicsééééni, meee mé gavé génfe jed beszáll 😉

pxxl
ahh +1? 😊 nem is számítottam rá 😄 ide is akartok egy fullos dizájnt? xD

All hail the double x!

Undercovernél már a képek is gázak voltak szerintem 😄

Muttley
jó felvetés

Pixxel: +1 <#eljen>
ha megígéri, hogy tombolán visszanyeri a humorérzékét<#idiota>

Ryder62
Ahogy írtad rögtön az undercover jutott eszembe. Videók, trailerek, képek jók voltak. Aztán nagy pofára esés mikor még egy mûzlis doboz mellé csomagolt videójáték is überelte. <#zavart2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

modelcar
Szerintem már itt lenne az ideje egy házigazdát választani !

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

TDU2 nálam ott halt el (béta alapján persze), hogy kurvára ugyanúgy néz ki benne minden. Van egy rohadt nagy sziget, erre szinte zsír ugyanaz az egész. Fizika az nekem még elment, mert legalább megpróbáltak valami valóság szerût betenni, persze még árkád szint mellett. Na mindegy, az úgyis csak jövõre jön, addig még gatyába lehet rázni.
pxxl
ott nincs fizika, ott script van egy szappanra rakva 😄

All hail the double x!

Én max attól félek, hogy unalmas lesz egy idõ után. Engem nagyon a fizika hülyeségei sem zavarnak, ha attól még jó játszani vele (á lá Burnout). A TDU2 ebbõl a szempontból bukott a béta alapján (az elsõ részt imádom, de komolyan elrontottak valamit a kettõben), ott nemhogy szar a fizika, de még idegesíti is az embert 😄

pxxl
legyen igazad 😊 ideje lenne már gatyába rázni az nfs-t

meglátjuk mit mutat a demo

All hail the double x!

Azok szarok voltak. Én már képlövések alapján is tudtam. Ez más tészta. Ha tudod ki az a Criterion Games, akkor össze se hasonlítod az elõdökkel. Nagyon úgy néz ki, hogy hosszú évek után ez is egy legendás NFS rész lesz. Már pedig az ilyet érdemes megvenni. Rémelem a következõ NFS részt is a Criterion fogja csinálni. Õk ugyanis legalább értenek ahhoz, amit csinálnak.

Autolog meg nagy móka. Azt nem fogod tudni a kikölcsönzött verzióval kipróbálni.