4553
-
#1723 figy mindannyian tudjuk hogy ez nemakarás kérdése.
vanak játékok, amivel lehet bizoonyítani hogy a szép graf meg a váltás is megy konzolon egyszerűen kibaszott árkád lett, hogy ez kinek tetszik kinek nem?
én ha szimulációt akarnék nem egy nfs után nyúlok az tuti.
a Shift mondjuk más téma, meg talán még a Pro Street. -
#1722 Na, utánanéztem
nemekközi fórumokon általános elégedetlenséget kelt a demo tapasztalat, hogy
nincs kézi sebességváltás - a demoban állítólag tényleg nincs
többen remélik, hogy a full-verzióban lesz, ill. többen ígérik, hogyha abban sem lesz, akkor a játék felejtős
én is kezdek besokallni
nem elég, hogy sem split-screen, sem replay
mosmááááááá kézi sebváltás sem?
mennyibe tart leprogramozni egy ilyet?
Én elhiszem, hogy fővonalas célközönség egyszerűbb, mint a rajzszög, de nem elférne egy választási lehetőség?
Szép grafika ide vagy oda, ha tényleg nem lesz KS a full-verzióban, nálam is nagyon rezegni fog a léc.
irgum-burgum-vaslapát-finghámozás -
#1721 X,Y,A,B,LB,RB,LT,RT + a két analógon is van 2 gomb + select, start meg a 8 irányú D-pad, nehogymár ne legyen elég :D -
#1720 nem 11 gomb.hanem:
a, b, y, x, Select, Back, LB, LT, RB, RT, fel, le, jobbra, ballra (ez a 4 a dpad)
valamint a 2 kar, fejenként 5 funkcióval
vagyis 24 alap gomb.
Ez csak érdekességképpen ha már számolgattok.
pc-n van 110gomb saccra egérrel együtt.
csak éppen kurva kényelmetlen. :)
van előny meg hátrány mindkét oldalon. -
#1719 Nem adblocker volt, valamiért nem töltötte be az egész oldalt a szar egyetemi wifin, így szétcsúszott az egész. -
High end PC #1718 Jah egyébként meg pacsi Lambós kollega -
High end PC #1717 Nem, a Cayman S az a Limited Edition megvásárlásával is elérhetővé válik induláskor.
Egyébként meg hót mindegy, a lényeg, hogy benne legyen a játékban alapból is. A Limited Edition hoz magával két olyan verdát is, ami nincs benne alapból. -
Csokis #1716 Benne vannak, de így induláskor már nem 4, hanem 6 autó lesz használható a LE változatban. -
High end PC #1715 Jah most nézem, az alap listában is benne vannak, akkor kit érdekel
A Limited Edition-ban többet is lehet induláskor használni. -
High end PC #1714 Ezek alapból is benne vannak a játékban, és csak nduláskor kapják kézhez, vagy vadí új exkluzív kocsik? -
Csokis #1713 Most olvasom 576 honlapján, hogy PS3/Xbox 360 előrendelők kapnak ájándékba +2 autót, méghozzá Porsche Cayman és Dodge Viper-t!
-
#1712 "a konzolokban rengetedg a tartalék grafika szempontjából" valóban sok tartalék van egy x1950xt-ben -
#1711 Ezeket a kamu dumákat..amit nyagyon sokan bevesznek!
mondok hasonlóakat:
-pcre nem lehet optimalizálni..... (hogyne lehetne csak több energia mint konzolra és ezzel magyarázzák az a súlyos optimalizálatlanságokat)
-a konzolokban rengetedg a tartalék grafika szempontjából.... csakhogy ne érezd hogy elavultat veszel 3 éve(nem is tudom hogy a cod..meg szinte minden játék folytatása max minimális fejlődik ha fejlődik egyáltalán..multiplatformos cimeknél hatványozott. de komplex fizika távolról se lesz..mivel garfikára gyurna mindig...szép minden, de odaszögezett beton minden.
-rengeteg ilyet mondhatnék amit még sokan be is vesznek...mikor már nyílvánvaló hazugság! -
#1710 Ez mekkor bullshit.
Pl a box-on van összesen 11 gomb (Y,X,A,B,LB,RB,D-pad alatti,karok alatti,start,select),2 ravasz, 2 analóg kar,8 irányú D-pad.
Nehogy ne legyen elég, min 5 gomb szabad
-
#1709 jó ezek eddig is voltak, és jó is volt (bullettime főleg) nem értem most miért nem fért el :/ -
#1708 nemtudom nekem igyis maradt szabad gomb a joy-on.
de lehet igazad van. -
#1707 aki ezt írta, üzenem neki, hogy nézesse meg magát az orvossal és járja újra az ált. isk. 1. osztályát
ott sok gyerek megtanul összeadni-kivonni -
#1706 nem tudom pontossan, én tippelek, mert ha logikussan gondolkodsz, jött a Criterion!
mik is ezek a fura lények?
a Bornout fejesei, egybeolvasszák tudásukat a NFS fejeseivel, és az onlyautomatát, átviszik a Burnout-ból a NFS-be, ahogy a kilökdösődicskét, a bullettime forgó kameranézettel, a nitró(bár ez nfs-ben is volt.)
én ezt tudom felhozni lehetőségnek. -
RYO21 #1705 Azt olvastam valahol, hogy azért nincs manuális váltó, mert nincs elég gomb a konzolok játékvezérlőjén. És akkor már a PC-sbe minek tegyenek, ha a konzolosban sincs? -
#1704 Pixxel bácsi, a Tied meg stílszerű :))))
pislákoló fény a sötétségben :DDDD -
#1703 vagy lehet nehezítette volna a játékmenetet, ha figyelni kell a váltásra, a powerup-okra, stb...vagy valami ilyesmi miatt. -
#1702 konzolon játszottam sok játékkal ott van váltás, csak a NFS-ben nincs. ezekszerint. én azért gondolok arra hogy a full árkád játékmenet miatt van.
de érdekes, mert ha jól emlékszem az ezelőttiekben volt manualis váltás nem? -
#1701 nem valójában emberi agyvelő. XD -
#1700 "Egygombos" játékká silányították volna a játékot/koncepciót?
Nem véletlenül szidtam a konzolosítást.
-
#1699 Az a lényeg, h Te felismerd :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először aszittem, h Tony Stark mesterséges szíve, körülötte meg a török szultán palotája talpig vasban -
Bullitt #1698 Na, kicsit lemaradtam most a hírekkel mert ez a hét... túl sűrű, mondjuk úgy. Van 90 darab új kép és néhány videó, errefelé megtalálni minden fontos linket blablabla.
Mellesleg voltam tegnap GameShow-n is, megmondom őszintén, rosszabbra számítottam látogatottság terén, de elég sokan voltak. A HP standnál sor volt mindig, bár azért a Kinecthez álltak be a legtöbben. Majd később lesz beszámolónk, képekkel. -
#1697 jaja olvastam visszább, csak a játék tempója összefért volna a váltóval?
mert a demóban csak a gázt kellett nyomni, nem volt olyan éles kanyar amihez lassitanom kellett volna. -
#1696 Nincs kézi váltás... -
#1695 amúgy nézem nincs automata váltás, ez jópofa dolog lenne egy játékban ahol nyíl egyenessen kell menni 350-el és 200-al a kanyarokban? -
#1694 looooool. :)
kis bug. -
#1693 LOL mondom megnézem a darksector.com-om hátha van valami finom kép...kéri a szül időt, nyomom neki, hogy 83.07.12 erre kidob hogy too young -
#1692 csak az aláírás van behúzva a logó alá. többi nálam jó. kapcsold már ki az az adblockert vazze :D -
#1691 lol, helyreállt -
#1690 jah a logom, egységes
darksector? rémlik a játékból valami? :) -
#1689 Csak nálam csúszott el a topic? A kép alá rakja a szöveget, nem mellette kezdi. -
#1688 Rózsának nézem. -
#1687 akartammááá kérdezni
az ott mi az ott neked az ott az? -
#1686 nm :)
"auto thx" ON :D -
#1685 Köszönöm szépen a Porsche-logót! :) -
#1684 köszönet pixxel-nek a képemért.