Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A visszapillantó tükör nem véletlen ilyen furcsa: a táj és a forgalomban haladó autók semleges, kékes színûek; a versenyzõk narancssárgán, míg a rendõrök kéken vannak kiemelve. Ennek célja az egyszerûbb megkülönböztetés.
Mellesleg még a GamesComon mi is ezen a Roadsters Reborn pályán játszhattunk a többi communitys gyerekkel, zárt ajtók mögött. Már akkor is kurva nagy feelingje volt, fõleg amikor elõször megláttam a hullámzó óceánt. Igazi NFS feeling 😊
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Ha gamestar nem lesz lúzer, akkor szép nagyban lehet majd nézni.
Miután "kölcsönvenni" nem tudom 😊 ezért szempont, hogy miért adok ki tizenezret.
Just do it :)
Nov. 14-én a Corvin Moziban mozivásznon lehet játszani a Need for Speed Hot Pursuit-tal 10:00 h-tól 17:00 h-ig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7-én FIKA 11, 21-én Halo: Recccccs
#975: cockpit view kell egy Shift-be, de itt IMO tök felesleges
félnek, hogy sokan beleélnék magukat a dologba, oszt otthon a Ferrarijukkal 280-nal próbálnák bevenni az L-kanyarokat... 😉
#974: én is, és még sokan mások... 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Egyrészt valamivel szebb a grafika, de fõképp a PC multi miatt. Igaz ugyan, hogy akkor már XBOX360-nal is lehet magyarországról 100% hivatalosan multizni, de nekem még a PC-hez húz a szívem.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
talán majd egyszer azt is beszerzem
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Na remélem meg lett védve a PC mundér becsülete<#zavart1>#zavart1>
Amikor már mióta is fejlesztik? 1.5 éve? Tényleg, mióta?
<#idiota>#idiota>Én még plussz azééé is, meeee nincs benne splitscreen <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
és mit csinálunk ezért? - egymással kötexxxünk pótcselekvés gyanánt <#vigyor1>#vigyor1>
igazából nem neked ment, amire reagáltál, de ha már
nyilván ég és föld a kettõ, ezért jó a PC is háznál
Errõl bõvebben 1ébként hol? Gondolok itt a MOD lehetõségekre.
Ami neked ment, azt Totti a #951-ben részletezte, uh. most már kíváncsi leszek a végleges verzióra.
Én csak azt írtam le amit láttam, a játék nem érdekel, nem fogom megvenni és nem is fogok vele játsznai sosem.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
engem full nem érdekel.

- ezek a konzolok már erõsen kifutóban vannak
- PC-re az ezen konzol verziókra fejlesztett játékokat teszik át, rendkívül nagy selejt aránnyal.
Ha ez lesz a tendencia (már pedig ez lesz), akkor valami nagyon nagy csodának kell történnie a konzol generáció váltásig!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
de szerintem kevésbé volt félreéthetõ mert nem csak én vettem észre .
de mindegy fátylat rá nem érdekes.
nem véletlen nincs a GT meg Forzának konkurens, de ezt most hagyjuk.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
nem kell mentegetõznöd, nekem full ez jött le, meg szerintem mindenkinek.
Szúrd már be légyszíves ezt sort, melyik is volt, mert ilyen nem történt, ez a történet csak a te fejedben játszódott le, senki máséban.
De segítek, elevenítsük fel, ezt írtam:
" Csak Xbox360-on lesz olyan ratyi 720p alatti sub HD (Totti írta, hogy nem lát még HD felbontást sem),minimumAA (szintén õ írta, hogy recés),medium környezeti rèszletessèg (ugyancsak õ írta, hogy a pálya nem túl szép) "
Ebbõl segíts már kiszedni azt a pár szót, ami erre utalt, amit állítasz. Ugyanis ilyen sehol sincs benne.
Tegnap be is melegítettem vele nov. 16-ra. 😉
Most kb. azt csinálod, mintha egy X360-as csóka azt mondaná, minden a hájendpécés teljesen hülye, meee míg õ egy 1/10-ébõl nagyon hasonló élményt él át, addig az elõbbi 1 év alatt bukik 250-et, azéé hogy verhesse magát egy kevéssel több vizuális élményért és MODosítási lehetõségért.
Szebb lesz nyilván PC-n, mint Boxon, de ez méééé jelenti azt, h Boxon "ocsmány"?
mongggggyuk kinek mihez van szokva a kukker... <#nevetes1>#nevetes1> <#crazya>#crazya>
szar stílusban közölted ennyi. valszeg csak mi értettük másképp amit írtál.