Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tudod, hogy a visszapillantó direkt ilyen, ugye? Ha nem:
A visszapillantó tükör nem véletlen ilyen furcsa: a táj és a forgalomban haladó autók semleges, kékes színûek; a versenyzõk narancssárgán, míg a rendõrök kéken vannak kiemelve. Ennek célja az egyszerûbb megkülönböztetés.

Mellesleg még a GamesComon mi is ezen a Roadsters Reborn pályán játszhattunk a többi communitys gyerekkel, zárt ajtók mögött. Már akkor is kurva nagy feelingje volt, fõleg amikor elõször megláttam a hullámzó óceánt. Igazi NFS feeling 😊

Hát, azért a visszapillantóban lévõ látvány igencsak illúzió romboló! Szerintem PC-n is lesz ugyan ilyen szép, és le merném fogadni, hogy még a visszapillantóban a látvány is sokkal jobb lesz. Mert ezen a videón valami elképesztõen ocsmány!<#levele>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Basszus mostmár gyûjteni kezdek vmi konzolra... :S

Muttley
"A sógor kölkét elvisszük" ürüggyel én lehet, h megnézem.
Ha gamestar nem lesz lúzer, akkor szép nagyban lehet majd nézni.
Miután "kölcsönvenni" nem tudom 😊 ezért szempont, hogy miért adok ki tizenezret.

Just do it :)

Franc se megy tolongani, amikor 2 napra rá otthon is tolhatom.

NFS Shift-nek a Pocket PC-és (Windows Mobile-os) verziójában is van belsõ nézet, és rohadt jó!

még az ájfonos játékokba is van belsõnézet.. és qva nagy feeling...

Muttley
tegnap olvastam a Pesti Estben:
Nov. 14-én a Corvin Moziban mozivásznon lehet játszani a Need for Speed Hot Pursuit-tal 10:00 h-tól 17:00 h-ig.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mozivásznon, de nem biztos, hogy mozivászon méretben is; only x360; várható átlagéletkor: 12 év <#hehe>

7-én FIKA 11, 21-én Halo: Recccccs

#975: cockpit view kell egy Shift-be, de itt IMO tök felesleges
félnek, hogy sokan beleélnék magukat a dologba, oszt otthon a Ferrarijukkal 280-nal próbálnák bevenni az L-kanyarokat... 😉
#974: én is, és még sokan mások... 😄

mondjuk a belsõnézet még jó lenne, sokat dobbna még a hangulaton szerintem :/

gduck
ÁÁ USEMANP jó arc, kedvelem <#vigyor2>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

SötétBarom
+1

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bejövõs, várom<#eljen>

DarkSector
itt meg már a vga-don is van riltájm vax mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

való igaz! 😊

samsung123
jó ideje figylem a grafika fejlõdését a játékokba...és aHP2-nél jött be elõként real time tükrözõdés(kocsikon)...fúú hogy megette ti200 karimat.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Muttley
dehogy is
Õ is egy király.
USAMENP-vel kell, hogy ismerjék egymást 😉

jah tavaly nyáron meg tök véletlen magyarokkal is összefutottam egy szerveren online, mondták is, hogy örökzöld epizód 😊)

Szerintem is a multi miatt is tökéletes platform választás ez egy NFS-nél, már csak azért is, mert örömmel tölt el, hogy bár a hivatalos HP2 szervereket lelõtték már rég, de több mint 8 év után még mindig találni 3-4-5 szervert a játék gamespy keresõjével a public listában, amit fanok üzemeltetnek még mindig. Mekkora feeling, nosztalgia már, hogy PC-én még van HP2 multi!!! 😊)

gduck
Ugyan nem engem kérdeztél, de én speciel PC-re veszem meg. (Már ha lesz benne Free-ride)

Egyrészt valamivel szebb a grafika, de fõképp a PC multi miatt. Igaz ugyan, hogy akkor már XBOX360-nal is lehet magyarországról 100% hivatalosan multizni, de nekem még a PC-hez húz a szívem.

gduck
Ez azért így durva <#fejvakaras>

DarkSector
jah így értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Netrõl töltöttem mappa képeket, hogy a feltelepített mappák ne csak siváran nézzenek ki, hanem szép tetsztõsen. Pl a V-rally részek NFS néven csak PSX-re jöttek és csak Észak Amerikában, azokat onnan rendeltem az amazonról, abban a mappákban csak egy emulátor van, amikor beteszem a lemezt, indítja a játékot.

DarkSector
akkor miért konzolos borítok vannak a mappában?

egy kivételével mind eredeti, azt az egyet is kb akkor írta ki haver, mikor 11-12 évesek voltunk

talán majd egyszer azt is beszerzem

DarkSector
jó a warez mi?

Én megveszem, már csak ezért is, feltelepített mûködõképes NFS játékaim (multkor már linkeltem):

<#banplz><#banplz>

DarkSector
ezt a játékot megvenni? ne vicceljünk már.

720p? Ja, legtöbb esetben. De valamikor még annyi sincs, milyen ocsmány már amikor 1024x600-ban adnak ki egy játékot xbox360-ra. 😄

PC-re szebb? Az hogy lehet, ha a PC-s játékoknak leáldozott? Jó, hogy szebb. Fostalicska konzolosok mehetnek málnát szedni, meg kenhetik a hajukra a 720p szennyüket. Takarodó van a konzolfronton. PC a király, de ezt minden valamire való normális ember tudja. A csökevény konzolos sírás után mehet tarkólövéssel a gödörbe, ugyanis mind odavaló.

Na remélem meg lett védve a PC mundér becsülete<#zavart1>
Én személy szerint nem hiszem, hogy kevesebb mint 3 hét alatt csoda történne.
Amikor már mióta is fejlesztik? 1.5 éve? Tényleg, mióta?

Muttley
Most az van, h mindenki türelmetlen, h mééé nem adják monkey az új HP-t,
<#idiota>Én még plussz azééé is, meeee nincs benne splitscreen <#idiota><#nevetes1><#nevetes1>
és mit csinálunk ezért? - egymással kötexxxünk pótcselekvés gyanánt <#vigyor1>

igazából nem neked ment, amire reagáltál, de ha már
nyilván ég és föld a kettõ, ezért jó a PC is háznál
Errõl bõvebben 1ébként hol? Gondolok itt a MOD lehetõségekre.
Ami neked ment, azt Totti a #951-ben részletezte, uh. most már kíváncsi leszek a végleges verzióra.

Totti5
Pécén akkor lesz szabb ha rá lehet tolni szûrõket, de én csak remélni merem hogy ez a verzió amit 360 damonak kiadtak még nem a végleges, mert ilyen recék nincsenek más játékokban, autósban igénytelen grafikát a WRCnél láttam, de ott a fejlesztõk is igénytelen balfaszok, de itt nem... ezek elvileg profik. Ráadásul a graikfi minõség sem indokolja. Fullhdban kéne suhannia ezen a szinten... persze ha elcseszték az más.

Én csak azt írtam le amit láttam, a játék nem érdekel, nem fogom megvenni és nem is fogok vele játsznai sosem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Egyébként tényleg, most mire veszed majd?

Haláli figura vagy 😊

DarkSector
nem vitázom, nem akarok belekeverni senkit, olvasd el még1x azt a javítást.
engem full nem érdekel.

Totti csak a te félreértelmezésedre reagált, a te mondandód folytatta.

Jah, és késõbb az MW-bõl, és Carbon-ból is átkonvertáltak kocsikat, pl ilyen minõségûekkel lehet játszani HP2-õn már azóta, ami lentebb látható (remélem elõtted van a játék eredeti grafikája, hogy mennyire sehol sincs ehhez akármelyik platform 8 évvel ezelõtti verziója, és ez csak kocsi replace, a pálya itt még nem látható):

DarkSector
más is reagált, hogy melyik milyen lesz annak meg várd ki a végét.

pedig csak te reagáltál rá, senki mást nem érdekelt, hgy szarabb lesz az xbox360 verzió, de ez egyértelmû a mai multiplatform játékoknál

IMYke2.0.0.0
Így van, ez a szomorú - s mindenféle "oldalra állás" nélkül, azaz, a "consol only" játékosok is átláthatják: a fejlesztõk tojnak a fejünkre:

- ezek a konzolok már erõsen kifutóban vannak
- PC-re az ezen konzol verziókra fejlesztett játékokat teszik át, rendkívül nagy selejt aránnyal.

Ha ez lesz a tendencia (már pedig ez lesz), akkor valami nagyon nagy csodának kell történnie a konzol generáció váltásig!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
nem csak az én fejemben nem kissebségérzet, csak a stílusod volt félreérthetõ.
de szerintem kevésbé volt félreéthetõ mert nem csak én vettem észre .
de mindegy fátylat rá nem érdekes.

Beteg vagy, ez az egész csak a te fejedben pörgött le, gondolom kisebbségérzeted lehet, mert boxra veszed, és szúrta a májad.

HP2-nek a PS2 változata elég rövid ideig volt a trónon, azután már a PC verzió mögött kullogott, miután a PC verzióban ki lehetett cserélni a pálya és kocsi textúrákat "high resolution" textúrákra, a felbontást meg fel lehetett tolni 1600x1200-re egy fájl átírásával, a kocsik tükrözõdését is lehetett cserélni életszerûbbre.

DarkSector
technikailag elméletben szebbnek kéne lenni, igen, csak bas..ak megcsinálni a fejlesztõk.
nem véletlen nincs a GT meg Forzának konkurens, de ezt most hagyjuk.

IMYke2.0.0.0
Minden konzolos tegye a szívére a kezét: ugye tudjátok, hogy az x-box 360-on most már soha a büdös életben nem lesznek olyan szépek a játékok, mint PC-n?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
nem kell a magyarázkodás, azzal nyomtad most a bánatod, hogy nem csoda hogy szarul néz ki a játék, hiszen konzolon ennyire low minden, és hogy pc-n sokkal szebb lesz ugyanez a játék.
nem kell mentegetõznöd, nekem full ez jött le, meg szerintem mindenkinek.

" úgy csináltál mintha ez lenne a box.-nak a korlát. "

Szúrd már be légyszíves ezt sort, melyik is volt, mert ilyen nem történt, ez a történet csak a te fejedben játszódott le, senki máséban.

De segítek, elevenítsük fel, ezt írtam:

" Csak Xbox360-on lesz olyan ratyi 720p alatti sub HD (Totti írta, hogy nem lát még HD felbontást sem),minimumAA (szintén õ írta, hogy recés),medium környezeti rèszletessèg (ugyancsak õ írta, hogy a pálya nem túl szép) "

Ebbõl segíts már kiszedni azt a pár szót, ami erre utalt, amit állítasz. Ugyanis ilyen sehol sincs benne.

Muttley
A HP kaki volt PC-n, király volt viszont PS2-n.
Tegnap be is melegítettem vele nov. 16-ra. 😉

Most kb. azt csinálod, mintha egy X360-as csóka azt mondaná, minden a hájendpécés teljesen hülye, meee míg õ egy 1/10-ébõl nagyon hasonló élményt él át, addig az elõbbi 1 év alatt bukik 250-et, azéé hogy verhesse magát egy kevéssel több vizuális élményért és MODosítási lehetõségért.
Szebb lesz nyilván PC-n, mint Boxon, de ez méééé jelenti azt, h Boxon "ocsmány"?
mongggggyuk kinek mihez van szokva a kukker... <#nevetes1> <#crazya>

DarkSector
nem az a baj hogy nem szebb pc-n, hanem hogy úgy csináltál mintha ez lenne a box.-nak a korlát.
szar stílusban közölted ennyi. valszeg csak mi értettük másképp amit írtál.