Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leírtam hogy simán lehet photoshop vagy más kép feljavítás a gumiknál meg máshol is, ezt én nem tudom.
persze nem szebb, nem arról beszéltem, hogy konzol ugyanaz lesz, de nem aról van szó hogy egy pc mit bír, akkor magyarul leírom konkrétan miért nem hiszem el.
mert a multis címeket leszarják a fejlesztõk, ha nem szarnák le, akkor lehetne ilyen graf bivaly konfigokra, de én ismerem a fejlesztõket, beleszarnak.
ez tény, fáj vagy nem fáj, ez van. nem fektetnek bele mulkát.
kicsit több blur, élsimi a felbontás és ennyi, de repedések nem lesznek az aszfaltban, hidd el ez nem a HP-ból van.
100%fotosopp, nem csak az aszfalt, ezt fogadd el.
manapság ilyen idõket élünk.
nekemis jó lenne ha ilyen lenne, énis pc-n játszom majd, mert x-re nfs-et nem fogok venni.
de én ezt nem hiszem el.
te elhiheted beleélheted magad, cska jót akarok neked meg a többieknek, mert ha sokra számitasz csalódni fogsz. ha nem akkor max meglepetés érhet. 😊
én így állok hozzá.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tudnia kell hozni egy ilyen grafikát egy fullos konfigon...hiszen a crysis 2 még ennél is szebb lesz az EA-tól 2011 elején, akkor ez miért ne lehetne ilyen.
a valóságba is komoly szenvedés ilyen szépen elmosni a hátteret 😊
ez lehetetlen...
ettõl függetlenül a gumi fényvisszaverése, vagy más lehet photoshop vagy más kép feljavítási technika...ezt én nem tudom
én is láttam már olyan GranTurismo képeket, amit aztán a játékban sosem...
csak azért raktam be a képeket, mert azok biztos, hogy a PC verzióból valóak, a 2560x1600-as felbontás miatt, csak érdekesség képp szúrtam be õket.
nézd meg az utat a repedéseket rajta.
egy durva pc elbirná, de felejtsd el egy multi címnél, ne éld bele magad, énis csalodtam sokszor, mert többet vártam.
sajnos visszafelé is kell engedniük, és optimalizálás nélkül az a kép amin a piros verda van kizárt dolog hogy megcsinálják.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
2. egy ilyen videó sosem adja vissza a maximális felbontást és élsimítást a képernyõdre, legalább annyira alkalmatlan egy játék valódi pompájának megítélésére, mint a lentebbi képek.
Tudtommal jelenleg még az én videókarim a legerõsebb a piacon, Sapphire 5970 4GB Toxic Edition, ebbõl még kettõt is felesleges összekötni CrossFire-ben, mert a Sapphire egy olyan karit alkotott, ami két 5970-es mamóriájának mennyiségével büszkélkedik.
Valamint, hogy kiaknázzam a felbontását, beszereztem egy 2560x1440-es monitort.
Amint megjelenik a játék, csinálok majd secreenshoot-okat, és kiderül majd, milyen a max graf. Egyébként a lentebbi képek is FullHD-nál nagyobb felbontásban készültek, 2560x1600-ban (ami több mint 4-szerese a konzolos Hot Pursuit verzió felbontásának, az 1280x720-nak).
amugy ne photoshoppingokat nézzetek:
KATT
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
régen az a szar vezette a toplistákat eladásban mint nemrég a Medal of Honor.
-szimulátort kedvelõknek a Shift széria (Shift, Shift 2)
-kisebb korosztálynak a Nitro széria (Nitro,Nitro-X)
-MMO kedvelõknek: World
-a régi árkád irányvonalat kedvelõknek: Hot Pursuit
Szerintem zseniális, biztos, hogy a gödörbõl eléggé fel fognak kapaszkodni az Undercover után az eladási adatok.
Top ten best-selling video game franchises:
1. Mario (240 million)<179>179>
2. Pokémon (200 million)<180>180>
3. Tetris (125 million)<73>73>
4. The Sims (125 million)<181>181>
5. Need for Speed (100 million)<182>182>
Ha ennyire népszerû játék, nem hiszem, hogy mostanság lesz vége a sorozatnak 😄DD
És ebben nincs bent a Shift teljes eladása, sem pedig nincs benne a Nitro, World eladásai, és bizonyára olyan kézi platformok sem, mint a PocketPC, iPhone, iPad, különbözõ mobiltelefon platformok (Nokia, Sony-Ericcson, stb).
Rohadt kíváncsi lennék egy becsült adatra az eddigi teljes NFS eladásra vonatkozóan.
De ez a bõven 100 millió feletti számával így is a világ legnépszerûbb autósjátéka, nem?
Nem tudok még egy olyan autós játékot, amibõl ennyit adtak volna el...
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
részemrõl a shift volt eddig a legszebb autosban.....kocsik terén.
Hát, nem hiszem, hogy az lesz, Burnouthoz is nulla a modok száma tudtommal, s mivel szinte ugyan az a motor... (vki javítson ki, ha tévedek).
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
de ez most valós vagy csak kamu?
ha rendõrként kezdek minek kéne nekem 2 versenyzõs autó ? 😄D
a hivatalos oldalon így kezdi a rendõrös részt:
"Gratulálunk! Sikerrel vetted az interjúkat, üdvözlünk Seacrest megye rendõrségének kötelékében! Itt a napszemüveged, meg a Lamborghini Reventon slusszkulcsa. Ez a hely a sportkocsis bûnözõk Mekkája, ezért úgy döntöttünk, a saját fegyverükkel vágunk nekik vissza. De az ilyen álomautó-flotta fenntartása igen költséges, úgyhogy nyomás a terepre, és fizettess velük keményen! A dolgodat különféle fegyverek könnyítik majd: szöges útzártól a helikopterekig. Alkalmazd õket bölcsen, mert a helikopterpilóták zokon veszik, ha valami idegeskedõ zöldfülû megzavarja az ebédszünetüket. "
ha reventonnal kezdek minek kéne nekem a challenger rendõr ? 😄DD
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#szeret>#szeret>
A PC-és grafika is jól fog kinézni, tetszeni fog, végre egy multat idézõ NFS, régi NFS hangulattal és szuper grafikával, várom, na 😄D
A belsõ nézet hiányát azonban nagyon sajnálom, úgy lenne az igazi, mint a III Hot Pursuit-ban, a Hot Pursuit 2-ben is hiányoltam már... 😞
All hail the double x!