Need for Speed: Hot Pursuit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár ha azt nézzük hogy tuning nincs, rendõrautóknál szint se lehet választani, akkor még elfért volna bõven pár autó.. <#whatever>#whatever>
pl. a nagy kedvencem az MC12
ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee
viszont hatalmas lelkesedéssel hallgat a 2 személyes OFFline osztott képernyõs játéklehetõség hiányáról
az elõdjével ellentétben ebben ugyanis NINCS :-/
Just do it :)
1994-tõl 2000-ig az NFS részeket a kanadai Vancouver székhelyû EA Canada készítette (1991-ben vásárolta fel az ElectronicArts a Distinctive Software-t, mely eztán mûködött ezen a néven tovább).
2002-tõl vette át a szériát az ElectronicArts-szal szerzõdést kötve az EA Black Box (akkoriban még csak Black Box Games), az igaz, hogy a Black Box Games szintén a kanadai Vancouver-ben székhelyel(t), de a két stúdió nem volt azonos, ó, dehogy volt, az EA Black Box tudtommal csak 2002 utántól lett az EA Canada leányvállalata, tehát szerintem fizikai képtelenség, hogy õk csinálták volna a második résztõl az NFS-eket!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mióta volt a Black Box az eredeti fejlesztõ? xD
Need for Speed Hot Pursuit teszt
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Én is azt vettem meg <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Gigantikus free roam-ra ott a World, annak a területe a Most Wanted és a Carbon területével egyezik meg eddig összesen, és egyre nagyobb lesz.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Demo Explained trailer
Most jól látom a dátumot, hogy PC-re november9-én jön a demó?
Persze, ahogy az lenni szokott, elég gyorsan moddolni fogják majd a játékot, és biztos, hogy idõvel elõhozzák majd a sima verzióból is azt a két pluszt kocsit egy moddal.
Ez a Limited Edition inkább csak olyan hülye fanatikusoknak készül, mint én. <#idiota>#idiota>
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Nagy frászt.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Egyébként nem az én képem, hanem a Needforspeed twitteren lett közzétéve!
Igaz, abban nem tud Dúhádézni.
All hail the double x!
All hail the double x!
Szerk.: tévedtem, a kép jobb sarkában valami konyhaszekrényszerû cucc.
Ez lakás.
Akkor jogos a felvetés.

ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
akkor ha ez is arat, akkor biztos látunk még epizódot a Criterion Games-tõl is még, mondjuk el tudnék képzelni/szívesen elképzelnék egy felújított High Stakes vagy felújított Porsche Unleashed (mondjuk Ferrari Unleashed, vagy Lamborghni Unleashed) részt a közeljövõben.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"