Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor3><#eljen>

bár ha azt nézzük hogy tuning nincs, rendõrautóknál szint se lehet választani, akkor még elfért volna bõven pár autó.. <#whatever>
pl. a nagy kedvencem az MC12

Nah limitált kiadás elõrendelve 😄

ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate

IMYke2.0.0.0
NEM kell találgatni: Need For Speed Book

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én úgy tudom a Black Box a hp 2 környékén tûnt fel, az underground szériát már õk csinálták, meg lehet a hp2-t is, de ez utóbbi nem tuti.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Muttley
A teszt jó :thumbs up:
viszont hatalmas lelkesedéssel hallgat a 2 személyes OFFline osztott képernyõs játéklehetõség hiányáról
az elõdjével ellentétben ebben ugyanis NINCS :-/

Just do it :)

?
1994-tõl 2000-ig az NFS részeket a kanadai Vancouver székhelyû EA Canada készítette (1991-ben vásárolta fel az ElectronicArts a Distinctive Software-t, mely eztán mûködött ezen a néven tovább).

2002-tõl vette át a szériát az ElectronicArts-szal szerzõdést kötve az EA Black Box (akkoriban még csak Black Box Games), az igaz, hogy a Black Box Games szintén a kanadai Vancouver-ben székhelyel(t), de a két stúdió nem volt azonos, ó, dehogy volt, az EA Black Box tudtommal csak 2002 utántól lett az EA Canada leányvállalata, tehát szerintem fizikai képtelenség, hogy õk csinálták volna a második résztõl az NFS-eket!

Doomista
Irányítás nincs a negatívumok között?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

A második rész óta õk csináltak minden NFS-t 😊 Max nem volt feltûntetve.

" Az Electronic Arts néhány évnyi szenvedés után ráébredt, hogy a Need for Speed-sorozat, és annak eredeti fejlesztõje, a Black Box is kifulladt. "

Mióta volt a Black Box az eredeti fejlesztõ? xD

gduck
Jó kis írás <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TBTPumpa
Egy kis olvasnivaló:
Need for Speed Hot Pursuit teszt

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Jah az jó lenne szerintem is.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

gduck
"Ez a Limited Edition inkább csak olyan hülye fanatikusoknak készül, mint én

Én is azt vettem meg <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szerintem nem lenne rossz ha az egész elérhetõ lenne Free Rideban, a World mérföldekre van a HPtól mindenben szinte.

Remélem nem lesz túl nagy, csak pár elágazás, ahogy a videókban is. Én Hot Pursuit élményt akarok, zártabb környezetben, nem free roam-ot.

Gigantikus free roam-ra ott a World, annak a területe a Most Wanted és a Carbon területével egyezik meg eddig összesen, és egyre nagyobb lesz.

Lesz Free Ride.

Free Ride lesz? Lehet már tudni ez ügyben valamit?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

nem mondanám újnak a videót, kb egy hete már volt 😄

Nem, November 9-ig lesz elérhetõ a demo X360-ra és PS3-ra.

Prince23
Ez tiszta vicc, mi van már az EA-vel? napi szinten publikál videót😄

Demo Explained trailer

Most jól látom a dátumot, hogy PC-re november9-én jön a demó?

Két plusz autót ad a játékosok alá, az Alfa Romeo 8C Competizionet és a Ford Shelby GT500-at, valamint négy másik autót (Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S, Dodge Challenger SRT8) rögtön indulásnál használhatunk majd.

Persze, ahogy az lenni szokott, elég gyorsan moddolni fogják majd a játékot, és biztos, hogy idõvel elõhozzák majd a sima verzióból is azt a két pluszt kocsit egy moddal.
Ez a Limited Edition inkább csak olyan hülye fanatikusoknak készül, mint én. <#idiota>

atila4
Ahhoz mit adnak?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Muttley
gyanítom nem magánszemélyrõl van szó... 😉

Just do it :)

" Minek mindhárom platformra, ha egyszer pixelre ugyanazok? "

Nagy frászt.

modelcar
<#banplz>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

IMYke2.0.0.0
Óriási szerencséd! Agysejt pusztító jelenség.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tirexi.hu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pxxl
süti. mondjuk nem is rólad volt szó 😄 ha csk nem te vagy Tirexi <#fejvakaras>

All hail the double x!

Az nem tudom ki.

IMYke2.0.0.0
Tirexire gondoltunk 😊

Még nincs, de jövõ év elején veszek egy slim-et! <#wink> Komolyan! <#smile>

Egyébként nem az én képem, hanem a Needforspeed twitteren lett közzétéve!

IMYke2.0.0.0
Pótolandó.
Igaz, abban nem tud Dúhádézni.

pxxl
neki nincs ikszboksza

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ja, lehet... hogy Tirexi?

pxxl
jah vagy kinyomtatta a 3 borítót berakta 1-1 tokba, meg nyomott egy prtscr-t az egyik videóból aztán itt powerkodik <#idiota>

All hail the double x!

pxxl
figyejjé' engem ne keverjé' bele jó <#nevetes1><#idiota>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ez egy boltban van lefényképezve ám...

Szerk.: tévedtem, a kép jobb sarkában valami konyhaszekrényszerû cucc.
Ez lakás.
Akkor jogos a felvetés.

ez vmi számtechbolt lehet 😄DD

Minek mindhárom platformra, ha egyszer pixelre ugyanazok? <#idiota>

gondolom elég hamar kitalálják rá a megoldást hogy sima verzióval is meglegyen 😊

Srácok... lehet kérdezték már és válaszoltak is már rá, de mire visszaolvasom az összes hsz.-t meghülyülnék😄 Szóval a kérdés, hogy a nem limitált kiadásban a 2 exkluzív kocsi is elérhetõ lesz késõbb? vagy az csak abba jár?

ASUSP5QDeluxe|C2DE7600|Chieftec 450W|4GBDDR2 1066MHz|Gigabyte GTS250 1Gb|Thermaltake Element T|Win7 x64 Ultimate

ezen a vidin nem tûnik rossznak az irányítás 😄

Doomista
nee, neee említsd ááááááááááááááááááááááéééééééééééééééééééé

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

<#fejvakaras>

DarkSector
vagy Starwarsforce Unleashed

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyébként ha ez is olyan sikeres lesz, mint a Slightly Mad Studios a Shift-el, hogy megbízást kaptak az EA-tól a Shift 2-re...
akkor ha ez is arat, akkor biztos látunk még epizódot a Criterion Games-tõl is még, mondjuk el tudnék képzelni/szívesen elképzelnék egy felújított High Stakes vagy felújított Porsche Unleashed (mondjuk Ferrari Unleashed, vagy Lamborghni Unleashed) részt a közeljövõben.

Nekem Limited Edition kell. <#idiota>

DarkSector
az ára is ennyi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

modelcar
Csak nehogy pofára esés legyen belõle.

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |