Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
szóval akkor megveszed a játékot 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Totti5
Irányítással az ég világon semmi gond. Valamivel földhöz ragadtabb mint a börnáutban, vagyis nem reagál az autó irreálisan mindenr azonnal, és a tapadás is kevesebb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
lehet hogy van egy sáv váltó gomb benne ha már úgyis csak egy egyenes úton lehet menni 😄D

Muttley
Mi van veletek srácok?
Ez ugyanaz, mint a 2002-es NFS: HP, csak graf tuninggal (és splitscreen nélkül)
A feeling azért nem jön át, mert éjszakai pálya és nincs alatta a jófajta amerikai stílusú zene.
Ennyi. Tessék ezt észrevenni. 😉

#849: Home Cinema System

Just do it :)

DarkSector
kanyarban nem is tudod kikerülni a falat hogy ne menj neki.
ez nem gáz csak mikor feltûnik egy autó civilben, és nyomod nyomod, hogy kikerüld, de nem megy, és végignéázed ahogy bumm!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doomista
akkor sokat fogok falnak korlátnak bokornak embernek autónak menni :S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DarkSector
irtam hogy kb olyan az irányítás mint a gta-ban vagy a maffia-ban egy buszt irányítani. csak keskenyebb úton és nagyobb sebesség melllett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SötétBarom
De hogy szar? (az elõbb is erre gondoltam, értettem, hogy nem a játékra vonatkozott) Mondjuk a Burnout Paradise-hoz képest?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DarkSector
nem. szar az irányítás, nem maga a játék, csak részemrõl az irányítás szarsága után felejtõs a játék, hacsak nem változik a véglegesben.

SötétBarom
Hogy kibaszott szar? Mert a videók alapján egy az egyben olyan mint a burnout...

SötétBarom
Ez kibaszott feelingesnek néz ki.

lolSL
de szerencsére itt van nekünk a trackmania, évek alatt nem láttam csalót, se jobb online autós játékot 😊

IMYke2.0.0.0
Bizonyos részben egyet kell értsek. <#szomoru1><#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lolSL
A PC-s játékoknak leáldozott!

😞

IMYke2.0.0.0
Félek - szerencsére én kimaradok belõle -, a netes része tele lesz csíter és unfair köcsögökkel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Doomista
Lehet jó is hogy nem jött pc-re demó. <#beka2><#beka2><#vigyor1><#vigyor1>

robotnyk
ha valaki szerette a régi HPt, ez is tetszeni fog neki, igazi kõkemény arcade móka.
IMYke2.0.0.0
Inkább spanyol.

modelcar
<#eljen>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

DarkSector
NFS demo eddig:

- KIBASZOTTSZAR irányítás
- nem kapcsolódik a szerverre
- 1 pálya megy aztse lehet megcsinálni

pxxl
esélyt kap, de ez így valahogy most nem jött át. lehet h élõben kell látni 😊

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Annyira nem szörnyû, a burnouttal is jól elvoltam. Még félszimulátorra sem számítottam, ha hangulatban hozza az NFS4et akkor rossz nem lehet 😊 Végre van napszak és idõjárásváltozás és kihagyták a rohadt tuningot is. Meglátjuk, tõlem kap egy esélyt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
<#zavart2>

All hail the double x!

Aha köszi szépen.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

TBTPumpa
Olasz nyelvû XBox 360 demó:

Ez eddig tényleg eléggé gyengének tûnik!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lolSL
rendõrrel üldözni lehet egyedül
a másik versenyt csak online tudod elindítani ha egy barátodnak is megvan a demo

Akkor most ez csak online demó vagy van egyjátékos mód is benne? X360-on.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

pxxl
én mondtam, hogy elöbb kikölcsönözöm, aztán eldöntöm h mi lesz a sorsa.

de ez bármelyik játékra igaz mostanában. még arra is, amit már 4 éve várunk és azonnal futottam volna megvenni amint megjelenik...hát mára megváltozott ez is...thx atari <#gonosz2>

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
<#szomoru1><#rinya>
Reméljük, csak a demo kaki.

lolSL
a rendõrös versenyt lehet kipróbálni
menni kell 4 ember után és lelökdösni õket, de köze nincs a burnout féle ámokfutáshoz
ez egy szar eddig

pxxl
xbox topigból

"NFS HP demó live-on.Természetesen a 2 verseny közül csak az egyiket lehet kipróbálni,mert szokás szerint nem mûködnek az ea serverek.Hogy ezen miért nem vagyok meglepõdve,lehet ezt is majd csak egy hónap múlva szabad megvenni,ugyanazt eljátsszák vele mint a fifaval:S"

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Csak redswift ne olvassa, mert így, neten keresztül is kokszit küld a buksidra 😊)))
Õ ugyanis vetítõvel és 3D-ben játszik.

pxxl
projektoros cucc? ingyen se kéne 😄

All hail the double x!

Gondolom Home Cinema Screen-re gondolt. <#fejvakaras>

IMYke2.0.0.0
Kérlek, segíts! Mi az a HCS?
A "pio" az sejtem, hogy Pioneer akart lenni...

Muttley
Egy valamirevaló Full-HD LCD hangja sem rossz 😉
ha meg van otthon egy pio HCS, az lehet, h elég...
<#eplus2><#awink>

Kongy
PC-re meg nem is lesz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Xbox 360-on már tölthetõ a demó! Igaz, egyelõre GOLD elõfizetéssel.

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#nyes>

A dobozokba nincs 7.1-es hangkártya 😄

Muttley
A jobb grafikát értem
a jobb hangzást <#circling><#conf>

Õszintèn szólva, nekem van itthon PS3 és Xbox360 is, de nem fogom letölteni a demót egyikre sem, úgy is megveszem a teljes limited kiadását PC-re az NFS gyûjtemènybe, megjelenèskor meg úgy is a PC-èseknek lesz jobb a jobb grafika ès jobb hangzás miatt.

Én most legszivesebben megfognám a bal kezemmel a nyakát annak aki ezt kitalálta, a jobb kezemmel meg addig ütném, amíg lélegzik!

norbi2fraktal
basszus pedig szabit is vettem ki mára :-((((

#834 hopp, kérdõ jellel akartam kiegészíteni, de túl álmos voltam ...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

pxxl
<#sir> most kénytelenek leszünk kikölcsönözni? 😄

All hail the double x!

Most már 100%, hogy nem lesz PC-re demo!

Please note that while the demo will not be available on PC and Wii, the full game will launch on these platforms, along with Xbox 360 and PlayStation 3, on November 16th.

* DEMO DATES: October 26, 2010 - November 9, 2010
* DEMO PLATFORMS: Xbox 360, PlayStation 3
Sajna sok helyen írták h csak konzolon lesz demo
pxxl
írtam.
szabi lehet a jobb kezem, bár ezt inkább asszonypajtásra bíznám <#idiota><#nevetes1>

All hail the double x!

DarkSector
lol honnan szedhetõ????