4553
-
#1804 Az első háromnál biztos hogy csak 1 jó válasz van. -
#1803 Úgylátom,ez már nem az a hotporsuit,amivel még énis játszottam:D -
Szabi1991 #1802 valószínű csak én nem tudok szöveget értelmezni, pmbe leírtam hogy melyikre gondoltam :D -
#1801 Majd dlc-vel tesznek bele. :D -
#1800 többen is ellenőriztük, de akár hibás is lehet. melyik az? -
#1799 Én nem regisztrálok.
Az első kérdés: egyszerű
Második kérdés: becsapós, de megoldható
Harmadik kérdés: egyszerű
Negyedik kérdés: egyszerű
-
Szabi1991 #1798
bár az egyik kérdést nem értem, mert szerintem egyik válasz se igaz :D -
#1797 Köszönjük! ;) Sok sikert mindenkinek! -
#1796 Na meg abba pont, hogy csak Ferrarik voltak, ebbe meg nem lesz egy darab sem. :( -
#1795 ki is emeltem :) -
#1794 Sziasztok!
Remélem, nem veszitek tolakodásnak az alábbi nyereményjáték reklámozását! Négy kérdésre kell helyes választ adnotok, hogy bekerüljetek a sorsolásba! A fődíj egy eredeti Hot Pursuit! Bővebb információk:
Need for Speed: Hot Pursuit nyereményjáték
A hirdetést szombaton, hétfőn és kedden ismét megjeleníteném itt, amennyiben nincs kifogásotok ellene. Ha igen, természetesen úgy teszek, ahogy kéritek.
Üdv,
gio [TCM] -
#1793 A játék támogatni fogja a Logitech G25-öt?
Nagyon király game ez!!! -
bgabor #1792 Én is nagyon szerettem a shiftet, az újkori NFS-ek közül a legjobb volt. -
#1791 OFF: ennek nem lesz olyan jó zenéje mint annak volt. Egyből itt szólt a fülemben, mikor elolvastam az outrun szót -
#1790 pixxel.
ezt a képet avatarnak be tudnád tenni?
Kösz
-
#1789 Második sor első 4 . -
#1788 gamepaddal is nagyon jól iránytható, csak tudni kell a megfelelő beállításokat -
#1787 OFF:
és a gyűjtemény újabb darabja:
ON -
#1786 Köszi, hogy megcsináltad az avatart :) -
Szabi1991 #1785 bármilyen meglepő az autókban se gémpad van.. sőt.. furamód elég jól irányíthatóak kormánnyal... -
RYO21 #1784 Nemtudom miért van mindenki úgy oda a shiftért, de szerintem irányíthatatlan. Vagyis csak gamepaddel , és billentyűzettel az, gondolom egy kormánnyal már más lenne a véleményem. -
Szabi1991 #1783 második sor utolsó -
#1782 első sor
második sor -
#1781 OFF:
ON -
#1780 Megsasolva az #1773 vi-dejóit, az van, hogy át kőőő kondícionálni a dóóógot :)
Ez, hát ez nem Need 4 Speed ez, de mégcsak nem is Burnout ez.
Ez egy felturbózott OutRun 2010.
Így más a leányzó fekvése és így meg van bocsátva az EA és Criterion 3-as fiaskója.
Viva Outrun 2010
Criterion, EA duónak innen üzenem, hogy be kéne izzítani az egykori kasszasiker Black folytatását a 2. résszel. -
#1779 thx -
#1778 mekkora design!!!! Ez szép! -
#1777 nem fura hogy ez egy gyengeminőségű videó? naná hogy azért nem egy brutál látvány, de nem is ilyen kockás élőben. :) -
#1776 Futás közben baromira nem így néz ki,bár ez a ps3as verzió,de szerencsére xboxon nem ilyen.Azt mondták korábban is hogy nem kell sok idő hogy egy felsőbb kategóriás autót vezethessünk,kérdés hogy csak egy versenyre kapjuk meg,vagy végleg. -
High end PC #1775 Az első fél órában már Carrera GT kategóriájú autót lehet hajtani? -
High end PC #1774 milyen low polygon a kocsi minősége, meg ez a kaszni tükröződés effekt valami hányadék!!! -
Bullitt #1773 A karrier első 45 perce videón -
#1772 lécci küldj egy pm-et róla mert elfelejtem, most rakom újra a gépet... -
#1771 Úgy volt. :D -
#1770 háh: DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#1769 szexuális kívánságokat pü-ben
;) -
#1768 Kedves HG! ezt a kocsit pls tedd be nekem :D
-
#1767 Sok EA játék előbb jelent meg, fifa 11 pl. -
High end PC #1766 Burnout Paradise-ban volt manuál váltó? Ott csak arra emlékszem, hogy végtelen sebesség volt a kocsikban, csak pakolta felfelté folyamatosan az újabb sebességet :DDD -
#1765 érdekes hogy ha lenne akkor a demoban is lenne szerintem.