Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
ááá még másfél hét dúrván :\, remélem akik elõrendelték elõbb kapják meg pár nappal 😄

normális esetben limitált kiadású Zondával se száguldozol és fõként nem Reventon rendõrautó kerget ezért.. mégis jó eljátszani a gondolattal, hát még virtuálisan átélni, de itt ebben a játékban tényleg olyan mintha álmodnánk.. és ez nem feltétlenül baj.. 😊

sztem ez badarsag

normalis esetben a valosagban sem a varosban szeret szaguldozni ax ember, hanem palyanapokon

samsung123
nem azt mondom hogy szimes legyen..csak legyen köze a valóságoz..árkád és árkád között is van különbség..nem kell nekem guminyomás állitás..meg telemertia, csak ne ûrhajók legyenek a kocsik..sokkal élvezetesbb úgy menni, ha tudom hogy autót vezet..és van súlya annak ha ütközök vagy szálguldozok(tökéletes példa szerinetm a TDU1)..és ráadásul sebességérzet nem csak FOV-tól lesz nagy! hanem attól hogy annak érezem, hogy ne merjem szinte a gázt nyomni..érezzem hogy sportkocsiba ülök több 100 lóerõn. Nekem ettõl lesz sebességérzet már 100kmh is, nem az utánégetõ nitrótól és rengeteg blurtõl, meg a halszemoptikás Fovtól..(perzse kellenek ezek, de ne csak ez legyen már)ÉS Ehhez nem kell szim fizika!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

azét van zárt pályán a szimulátor, mert sokkal egyszerûbb úgy fejleszteni..

hiába vágynak sokan hogy pl. a tdu2 egy hatalmas online világgal, szimulátoros fizikával jelenjen meg, még fizikát se találni benne.. :S

mert a stilus oda valo leginkabb, lasd:lfs,iracing,netkarpro,raceon,stb szimek. nagysagrenddel kevesebb embert erdekelne egy varosi szimes jatek.

pxxl
azért a hp 2 elég gáz volt...égõ olajos hordókat dobáltak stb -.-

All hail the double x!

Doomista
Én csak a gamekapocsnak hiszek többnyire.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SötétBarom
Azt nem értem, hogy mi a faszomért hiszi azt minden sötét fasz fejlesztõ, hogy aki a szimes fizikát szereti, az mindenképpen zárt pályán akar körözni -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

sztem ha szimes lenne, elrontana a jatekelmenyt, a iii hp es a hp 2 reszek is arcade-ok voltak...es milyen jok voltak!! vegre 8 ev utan egy gyokereket idezo nfs!! es vegre ket agra bomlott a szeria, hisz megint jon egy szimes resz a shift 2 szemelyeben. 2003 ota csokkent az nfs nepszerusege, azota most 2009/2010 ota novekszik eloszor(shift,world,hp)...vegre jo uton halad a szeria annyi ev utan!

TBTPumpa
Lesz itt hóesés, esõ, szárazság, éjjel, nappal, naplementében és napfelkeltében való autókázás. A grafikára és a zenei + hangzás oldalra nincs panasz! A többi kérdéses csak...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Need for Speed Hot Pursuit - Seacrest County Trailer:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

samsung123
Én ezen rosátam be<#idiota>

"egyjátékos kampány jól kidolgozott, mégis elhanyagoltnak érzõdik."

döntsék már el...most ami jól kidolgozott az nem lehet elhanyagolt!<#wow3>
én se adok már régóta cikkekre! mindegyik lojális ahhoz akitõl több pénz jön...

ja és tudtátok hogy hegyes részeknél havas pálya is lesz? mindez dinamikus napszakokkal...nagyon jol megcsinálták napsuakokat dinamikus idõjárást, esõt, magát a bejárható területet..csak hát a játék ne lenne ennyire árkád..mert igy csak "diszlet" mindez.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

IMYke2.0.0.0
PCGuru-nak, és GameStar-nak nem hiszek - a fiatalított gárda mindkét helyen dilettáns.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát, szerintem még 8 rongyért is simán megéri, 1998-ban az NFS III Hot Pursuit-ért valami 12 rongyot fizettem megjelenéskor, pedig akkoriban az a pénz többet is ért.

IMYke2.0.0.0
Zavvi.com - NFS:HP - 24,95 font + 0,99 font postaköltség = (mai k.árfolyam: 312,5 Ft) 8106 Ft
Ja, és FIFA 10 nélkül 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Annyiért még én is. <#nyes>

jah 4ért megjelenés napján venném is 😄D
(de 8ezerért, elõször csak a 'demót' nézem meg, aztán meglátjuk..)

pxxl
kár, 4000ért még meg is venném 😄 nem kell valakinek egy fifa10 occsóért? 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
Ha nem kell, akkor csak várnod kell, míg elfogy a FIFA 10 a készletrõl 😊))

"A játékhoz, az elõjegyzõinknek, a készletek erejéig, ajándékba adjuk a FIFA 10 focijátékot (PC játék, classic kiadás)."

pxxl
és ha nem kell a fika10 akkor csak 3990? 😄

All hail the double x!

IMYke2.0.0.0
NFS: HP + FIFA 10 7.990 Ft - ha elõrendeled a Hot Pursuit-ot.

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

tényleg jó az új banner! grat.

Origin: Mikeee89, NFS World: HUNMikeee, Shift 1: HUNMikeee

Fpocok
Remek banner!

Parasite Eve 2, best game EVER!

nyirog
fasza banner, csak most jelent meg 😄

nyirog
ezt hol látod?

DarkSector
azzzzazz 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Adobe Systems <#vigyor3>

DarkSector
kik is készítették a photoshop-ot?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
Teljesen jó,
ügyi vagy.

Just do it :)

örülök ha tetszik, nem akartam túlbonyolítani, így kapott egy egyszerû piros-kék keretet egy kis árnyékkal azt kész.. 😊

Muttley
Kinek a keze munkáját dicséri?

Állat lett, köszönjük! 😄

Doomista
észre se vettem ezt a király bannert

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Muttley
VOOOW banner! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Carbon-mûanyag.

Csabesz6
LOL

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

báder.. volt már neki mindenféle autója, enzo,f50,bugatti eb110, 2 zonda, koenigsegg, többféle rolls, és a kedvencem a Spyker 😮

DarkSector
a szarokkal nem sietnek.
álá dr2

bezzeg a JBBS-nál már ps3 az elsõ baszom.

DarkSector
ez a 3 játék ami részemrõl kb 7 hétem bellül jön és ha a hp egy szar játék is, de az átlagtól jobb.

??????????
DarkSector
upsz
cod7 + JBBS + HP have fun!

Még az nfohumpon se tudnak semmit, várjunk ezzel még holnapig. De azért jó lenne. Unalmas már, hogy mindig a konzolosoké az elsõ release!

Need.For.Speed.Hot.Pursuit.MULTi3.CLONEDVD-P2P ???????? 😮
Doomista
Sok éve volt Kecskeméten egy autó-motor kiállítás...valami néger fickó volt a fõ kolompos, vagyis neki volt ezen a kiállításon a legtöbb járgánya "mutatásra", szürke pagani, piros ferrari, narancssárga lamborghini....és azt hiszem egy sárga hammer is az övé volt...de azért élõben a pagani durva. Legalábbis számomra. De leginkább a piros ferrarira buktak a jó nõk, elég sok ült bele a vezetõ ülésbe. :-)

DarkSector
jah értem ez a high end grafik 😄

de ez a játék grafikája csak állóképnél rányomódik még plusz AA!!!! <#banplz><#banplz>

ez csak egy sima fotó és nem fotoshop