Need for Speed: Hot Pursuit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
van demo már😄DD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

DarkSector
igen nem is mondta senki hogy nem lesz, csak azt gondoltam akinek van elfekvõben live az jöhetne holnap mert kell nekem a bonusz pálya. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mondjuk még nem biztos, hogy nem lesz PC-re demó, ez miatt! A remény hal meg utoljára. <#smile>

Muttley
<#circling><#phone>
ezt én sem vágom, hogy született
egy zsír új x360 ára pontosan az 1/10-e egy fullos PC-nek
Mondd, hogy aCSAJOD rábeszélt, és nem kérdeztem semmit <#idiota>

Just do it :)

Doomista
Valaki a pc-t adja el, valaki a konzolt. Ez érthetõ kocsitól kezdve az asszonyig is.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DarkSector
érdekes az "anyagi okok miatt".
ez az ok pont a forditott helyzetet szokta elõidézni legtöbb embernél. 😊
bár függ az attól hogy gazdag vagy szegényebb lettél. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doomista
Régen én konzolosabb voltam, de az élet hozta úgy hogy csak pc-m van, és sajna sok ilyen embert ismerek, akiknek szintén volt konzoljuk, de végül a pc-nél ragadtak le anyagiak miatt, pedig nem is lenne rossz dolog holnap demózni xbox-n, ágrhhhhhÁÁÁÁgr.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

DarkSector
szerintem az nem lefüstölt hanem 3 ledes lett.

Nekem pl CSAK pcs ismerõseim vannak! Egyszer az egyik ismerõsöm vett xboxot, pár hónap után elfüstölt.

DarkSector
jah csak a (közeli) haveroknak pc-je van.

x-en pár sg-s ismerõs van de egyikkel se nagyon nagy az ismerettség sajnos. csak vagy aktivak vagy nem.

DarkSector
amúgy ahogy sejteni lehet, szerintem nem lesz nagy durranás, utólag még hivatalossan is mondták amit minden épeszû játékos észrevehetett, hogy egy NFS+Bornout keveréket kapunk.
hogy ez mennyire lesz izgi az kérdéses.
mert külön még oké a 2 játék.

Doomista
de viszont vannak xbox ismerõseid, azokkal játszol és élvezed 😄D

DarkSector
be. de most mit tegyek, felõlem kiadhatnák mindenre egy idõbe, de tudod hogy van ez megy a gecizés osszevissza, vannak pc-s ismerõseim, azokkal sajna most énse tudok majd játszani, de nyelem a békát ez van.

Doomista
Bekaphatják.

<#banplz>

DarkSector
HOLNAP XBL-on demo!!! akit érint gyertek sokan. Ha egymás meghivogatjátok kaptok extra pályákat!!
KATT

Muttley
Ne hagyd, h elszexuálják ilyenekkel a heted
hisz még csak hétfõ van 😉

"Please go to picsába!" 😄 talán megértik!

ezért már érdemes is lenne megtanulni angolul! 😊

csak 1 dologal enyhíthetnék a dühömet: ha holnap jönne valami pack a Worldhöz!

Ha jól beszélném az angol nyelvet, akkor már rég elküldtem volna õket a picsába. Mind1, úgyse veszem meg a játékot. Felõlem nyalhatják tovább a konzolosok seggét! Csak ne 1 nappal elõtte szóljanak a gecik! <#violent>

Volt. És GamesComon is volt kint PC-s verzió. Szám szerint 8 gépen PC-rõl ment ott.

Ígyis szar hetem van, de azzal bíztattam magam, hogy lesz demo. Erre pff...

Szerinted lesz egyáltalán PC-s verzió? Mert én a videók végén csak annyit látok, hogy november 19 (vagy 16), de nincs megnevezve, hogy min. A demó is csak annyira volt kiírva elõzetesen, hogy október 26 és csak konzolokra jelenik meg. Nekem kicsit gyanús ez. Egyáltalán volt már PC-s gameplay videó a játékból?
Két új videó. Egyik, másik:

Doomista
Hogy mit mondtál?

lolSL
azért nem lesz pc-n, mert csak 2 hétig van demo, pc-n meg feltörnék és tovább is lenne.

Mekkora egy csicskaság... Ezért azt kívánom jõjjön vagy 2 héttel hamarabb a warez.. had szedje mindenki azt!
gduck
Sajna van PC-rõl is hír, pl. ITT.

"Wie Electronic Arts gegenüber pcgames.de bestätigte, wird es keine Anspielversion für PC geben."

EA már megerõsítette, hogy nem lesz PC demó <#falbav>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Muttley
Van az a mondás: Jukenwörkhárdendjukenwörkszmárt 😉
Sztem írjáááá a modiknak ha van kedved HG-nak lenni
elég nagy többséget kaptál 😊
+ kérdezd meg Szabi1991-et van-e kedve a jobbkezednek lenni 😉
hg-helyettesnek meg õt látnám szívesen, ha éppen juárwörkinhárd 😉
Micccóóóóósz?

Doomista
Ez egy szokás. Új HG-> új (oltári jó) bannerrel lep meg minket, miért olyan szívben teli érzéssel választottuk HG-nak, nélkülük egy senki lenne még most is...valami ilyesmirõl van szó, érted? 😄D

mi a baj a mostanival ? 😄

fery02
Kérésed pár hónapja teljesült.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Ezt a fejlesztõkkel (vagy inkább a kiadókkal) beszéld meg. 😄
De szerintem nem csinálnák, ha nem fogynának még így is a játékaik. Márpedig fogynak.

fery02
A fejlesztõk azt is nagyon jól tudják, hogy a warez verziók is kiválóak kipróbálásra. 😊

Pl én is mostanában (kivétel Arcania 4) warez-rõl döntök elsõsorban, ami ugye értelemszerûen többet is mutat a teljes játékról, mint egy demo.

Doomista
kéretünk egy gigajó bannert 😄

fery02
Nem baj.

Ryder62
A fejlesztõk nem veszik észre hogy maguk alatt vágják a fát? Gondolok itt pl az állandó internet elérésre egy single játéknál (AC2), különbözõ másolás védelmek ami miatt pont azok szívnak akik megvették stb. Több embert is ismerek akik például ezek miatt nem vesz játékot.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Továbbra sem nagyon értem miért olyan rohadt nehéz egy rohadt pc demot kiadni. Igazából õk járnának jobban. Az emberek ki tudnák próbálni, eldönthetik, megveszik-e vagy nem. Ha nincs demo, kb. rá vannak kényszerítve a warezra, mert vakon nem szeretnek az emberek 12 ezreket szórni játékra.

pfffúúúú

modelcar
<#violent>

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

Rossz hír: holnap Xbox360-ra érkezik demo, szerdán meg PS3-ra. PC-rõl semmi hír.... <#banplz>

fery02
Szerintem ha írják, hogy "internet szükséges", akkor értelem szerûen a játék valamelyik szakaszában (pl telepítésnél az aktivációhoz) mindenképp kell internet csatlakozás.

De szerintem felesleges errõl a további témázgatás, 2010-ben már a játékos társadalom csupán elenyészõ részének nincs otthon net elérése.
Õk sincsenek veszve, játszogathatnak majd szépen a warez verzióval (attól függetlenül meg még mindig megvehetik az eredeti verziót, kirakva a polcra a gyûjtemény közé).

modelcar
pixxel +1

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

fery02
Ezen még szerintem érdemes elgondolkozni, hogy az a pár (ugye nem kézzel fogható) autó megéri-e a 2000 Ft többletet.

Az Autolog miatt szerintem ez nyilvánvaló volt. Nem kell mindig online menni viszont, sztem simán lehet single-ben is csinálni az egészet. Ahogy a Burnout Paradise-ban is volt...

fery02
Oké.

IMYke2.0.0.0
Na kész, nem veszem meg:

"Egyéb jellemzõk: internet szükséges

Lehet, hogy szükséges, de nekem nincs. Evvan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

" A Limited Edition két plusz autót ad a játékosok alá, az Alfa Romeo 8C Competizionet és a Ford Shelby GT500-at, valamint négy másik autót (Audi TT RS Coupé, Chevrolet Camaro SS, Porsche Cayman S, Dodge Challenger SRT8) rögtön indulásnál használhatunk majd. "

Bocs, nem Collector's Edition-t, hanem Limited Edition-t akartam írni, az lesz a gyûjtõi kiadása a Hot Pursuit-nak. 576 KByte-nál 10 rongyért hirdetik jelenleg.