29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Fokker
    Nekem a mai este nem jó, hétköznap meg változó. A péntek-szombat este egyelőre jónak tűnik. De ne hozzám legyen igazítva az időpont. Most hogy belegondolok, a meleg motoros felszállós változat tűnik egyre jobbnak. Semennyire sem zavarhat az AI, meg lesz az alacsonyabb magasság, és az eddigi 3 perc helyett 5 perc lesz a harctérig repülés ideje.
  • Papa01 #2196
    Azért milyen durva, hogy 8-an hogy pörgetjük a topic-ot! :)
  • Papa01 #2195
    Oké Leon, szólj, én itt vagyok gép előtt! :)
    :D Remélem, én nem voltam túl hangos! :)
  • Papa01 #2194
    Igazán nincs, mi máskor is! :) Mikor legyen?
  • Fokker
    A gépválasztást nyilván az korlátozza, hogy kinek mely gépek vannak megvéve, tehát ha nekem nincs meg a camel, akkor nem választhatom, viszont ha más repül camellel, azt látom játék közben. egy gép 7.62 dollárba kerül, ami úgy durván 1400 kemény forintnak felel meg, érdemes vásárolgatni.
  • LeonSilver
    Mondjuk engem abszolut nem zavart az AI.Amikor indulok én mindig lenyomom az orrát, és balra kifordulok.Így még véletlenül sem kell attól tartanom, hogy belémjön valamelyik.

**--**

Hát kipróbálok majd más kodeket de szerintem nem az a bibi.Trolin akárhányan beszélhetnek egyszerre ( fullduplex ) és mégsincs olyan hangzavar mint ts-en.Majd Papával kipróbáljuk és meglátjuk mi lesz.

Ha marad a ts az oirdítást azért akkor is mellőzni kellene ;)
  • Fokker
    Köszönöm a tegnapit mindenkinek, nagyon jó csatáink voltak. Én említettem meg a pfalzot, azaz PfalzDIIIa.-ra gondoltam, hogy benne lehetne. Bár sztem az lenne a legegyszerűbb, ha mindenki választhatna az összes létező gép közül, már ha ez megoldható a szerveren. A levegőben kezdődő, AI-t egyből leszállító változat szimpatikus nekem is. De a felszállós változat sem rossz, ha eleve meleg motorral kezdenénk a felszállást, akkor annyira nem vészes az idő, amíg a harctérig jutunk. És ebben az esetben az alacsonyabb magasság is biztosítva lesz.

Köszönöm DummyBoynak és Papának hogy összehozták ezt a fantasztikus multit, és mindenkinek aki játszik, hogy felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb.
  • Papa01 #2190
  • DummyBoy
    Az a baj, hogy ha minden oldalra minden gépet szeretnénk az 16vs16 minimum ... És a 25 földön várakozó AI is zabálja az erőforrásokat szépen :)

Amint rájövök a megoldásra úgy jó lesz, ugyanis utána utol kell érjelek benneteket :)
  • Papa01 #2188
    Szerintem mindenféleképpen levegőben kezdjünk, közel az akcióhoz, ne menjen felesleges az idő.. :)

Így is sokat kell várni, ha valakit lelőnek, vagy leesik..
  • lala42
    Persze lehetne gyakorolni a felszállásokat. (hi-hi) Már erősen gondolkodom (tudom árt) hogy beruházok egy másik lemezbe is, a másik gépre, hogy én se maradhassak ki mindig a jóból.
  • lala42
    Sikerült, mint a tegnap esti buli is mutatja.
  • Papa01 #2185
    Köszi Dummy a fáradozásaidat! :)

Első körben szerintem a 2. -3. megoldása ami jó.... Az 1. variáciüban a felszállás elég sok időt elvenne... Szerintem! :)
  • lala42
    Korábban ( hétfőn jött meg a játék ha-ha) repöltünk olyan külföldi szerón, ahol földről indultunk. Ott nem volt AI. Én amint láttam (szigorúan a magánvéleményem) nem sokat zavart az AI. Csak jobb a látvány, ha sokan vannak.
    Szerintem a felszállási tilalom kiadása a jobb változat és aki élő, az nem veszi figyelembe.
  • lala42
    Nos jó reggelt, a tegnap esti képek amit a gyerkőc repült, csak holnap lesznek láthatóak, mivel itt a melóhelyen semmi nincs a gépe.
    A képfeltöltés.hu-t pedig a fórum nem támogatja. Háááát mit mondjak. Tetszett a dolog. Jó volt a hangulat is, amint hallottam a hangszóróban. A gyerkőc szépen leszállt a Fokker félszárnnyal.
  • DummyBoy
    Leon Mester: ha nem jön be a TS hangja, próbálj ki egy másik Codec-et ... TS-ben van egy rakás ... régen valahogy szórakoztunk vele ...
  • DummyBoy
    Jó reggelt All!

Nekem nem segített tegnap este a célzóvíz xD De repkedés után még nekiültem agyalni a NO AI problémán, és van pár ötlet, ráadásul kaptam pár jó ötletet a ROF fórumon is ... 3 lehetőség van :) 2 könnyű meg egy szuper :)

Valamint egy kérdés: Szükséges az hogy mindkét oldalon legyen mindenféle gép? Mert ha jó a történelmi oppoasite vs order akkor 10 vs 10-be majd minden gép belefér :) Ellenkező esetben sok lesz az AI ...

Szóval a lehetőségek:
    - Mindenki a földről indul, viszont az AI gépeknek nem adok felszállási parancsot - nem zavarnak majd a levegőben :) Előny: ez a legegyszerűbb :) Hátrány: fel kell szálni, tovább tart míg harc lesz ...

- Mindenki a levegőből indul, de minden gép kap egy Leszállási parancsot ... Ergo az AI gépek leszállnak, mi meg lőhetünk :) Előny: gyorsabban elérjük a harcot Hátrány: Az AI velünk kezd, és ha kamikaze, akkor bukta van ...

Sajna a server minden esetben végig kezeli az AI-t ezért ez gáz ...

- Harmadik lehetőség: Mindenki a levegőből indul, de lesz egy pont amit el kell érni, amelyik gépek nem érik el, azok deaktiválódnak (Állítólag meg lehet csinálni ... ki kell próbálnom :)

Ez lenne a legjobb, de ezt ki kell okoskodnom ... Csak sajna délután nem leszek itthon :( De este ha időben hazaérek, benne vagyok a repkedésben :)

• Papa01 #2180
    Háát.. így megjelenésre, áttekinthetőségre szerintem jobb a TS...
    Leon, mi az ami nem jön be a TS-ben?
  • Papa01 #2179
    Jó reggelt Uraim! :)

Háát, élmény volt! :)
    Nagy öröm volt számomra a 2 kolléga lelövése, kár h amikor Leon mögé beültem, valaki leszedett! :)

Ő bezzeg! :) Mindig levasalt!! :))
    Az SE5-öt, a Dr1-et, és a Tevét szeretném majd még kipróbálni!
    Ma is jó lenne repülni, de sajna, max. 1,5 2 órát érek rá.

Leon, ha gondolod leszedem, kipróbálhatjuk a Ventrilo-t, bár én a TS-el is meg vagyok elégedve, de azt mondom, nézzük meg! :)
  • LeonSilver
    Megoldva :D

Szóval INNEN lelehet tölteni a kliens.Nincs más dolog vele mint kicsomagolni ( bárhova ) és a Ventrilo.exe-vel indítani.

Jajongani fog, hogy van új verzió de NEM KELL FRISSÍTENI!!

Itt van, hogy mit kell beállítani és kész.Majd keresem a két embert és csináltatok szobát egy próba erejéig.De tényleg sokkal jobb mint a TS ;)

szvsz
  • LeonSilver
    Ja.És hát nem azért mondom de ez a TS akkora szutyok.Igazán kilehetne próbálni a ventrilot.Telepítva 1.4mb és sokkal jobb a hangja mint a TS-nek.

Annyi vele a mizéria, hogy a TS-t lekell szedni előtte.Erre próbálok most megoldást keresni és akkor kilehetne próbálni.
  • LeonSilver
    Ééésss mikó?
  • RedRiot
    Úgy emlékszem Fokker szeretne a Pfalz D.III-al repülni.

A tegnapi röppenés is szuper volt, bár néhány körben nagyon hamar lezuhantam. Az AI-k kezdenek egyre jobban zavarni. Volt hogy vkit üldöztem, és ugyanazt a gépet szemelte ki magának egy AI-vadász. Persze hogy belém jött...

Az SE5-el még dolgoznom kell: az erős motorja tegnap megmentett párszor. Elég picit ledöntenem az orrát és máris 250-el repülök. Úgy emlékszem egy Dolphin elől is sikerült meglépnem, pedig attól féltem mert szintén nem lassú gép. Az SE emelkedése is nagyon jó.

Így elvileg könnyen közelítem meg az ellenséget és ha úgy alakul el is tudok szakadni tőle, de a közelharc már érdekesebb: az alacsony sebesség és a szűk fordulók nem igazán az SE világa, így a hirtelen, nagy sebességű irányváltásokat kéne vhogy megoldanom.
  • LeonSilver
    Már alig várom, hogy megint reppenjünk bár a tegnapi napom nagyon szar volt.

Kezdődött a singlében.EGyszerűen nem tudtam normálisan menni, hogy a buznyák AI belém ne jöjjön.Erre este is leginkább azt láttam, hogy valami belémjön oszt csókolom.Ráadásnak a másik gépen még csak meg sem látszott az ütközés.Kicsit bosszantó volt.
  • L Viper #2173
    Az 1024x768-nál nem is venném lentébb. Még egyszer köszönöm.
  • Sanyo
    Már látom, elírtam. Szóval 1024x768-ban szépen fut, de az alatti felbontásokon már nem.
  • Sanyo
    Ha átírod, működni fog. Elrontani nem lehet, a setup visszaállítja ha bemész a beállítások közé, addig vidáman elmegy 1024x768-ban.
  • L Viper #2170
    Értem, köszi az infót.
    Pont 1024x768 lenne a lényeg. :-(
  • DummyBoy
    Urak, köszi az esti játékot ...

Valaki említette, hogy szereztne Pfalz-ot ... De melyiket?
  • Sanyo
    Kézzel átírva a Rise of Flight\data\startup.cfg-t, lehet:

(csak a lényeg)

[KEY = graphics]
    full_height = 768
    full_width = 1024
    fullscreen = 1

a lista alján pedig ez, ha ablakban szeretnéd futtatni.
    vsync = 1
    win_height = 960
    win_width = 1280

A felbontásokat írd át a neked megfelelőre, 1024x768 alatt viszont nem indul el, kipróbáltam volna 800x600-ban, hogy milyen gyors, de...

Ha bemész a setupba, visszaállítja az 1280x felbontásra, írhatod át megint.
  • Papa01 #2167
    Szia!

Megnéztem neked a Settings-ben, de sajnos nem, valóban az a minimum.
  • L Viper #2166
    Srácok a felbontást lehet 1280x900-nál kisebbre is állítani ?
    A borítón ez a feltüntetett minimum.
  • Papa01 #2165
    KÉP
  • LeonSilver
    De nem kell ip lala.A szerverhez azt a tss szart kell írni.
    A szoba neve RoF, a jelszó pedig rof1.
    A játékban pedig abc123 lesz a jelszó.
  • Papa01 #2163
    Nem kell ip!Csak az adatokat állítsd be a korábbi HSZ-ek alapján és ott lesz a szoba. :)
  • lala42
    Nos az van lenn, az van telepítve. Ezzel kommunikálok Il-2 től kezdve minden játékban. Csak egy IP cim kellene.
  • Papa01 #2161
    Pár HSZ-t olvass vissza, én is a Joe által feltett képek alapján konfigoltam!
  • Papa01 #2160
    A TS kliens progit szedd le és azt kell telepíteni!
  • LeonSilver
    Nem kell ip.
  • lala42
    sv: tss.thomi.hu
    ennek mi az ip-je?