29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
Mind a kettő fejmozgást követő szerkezet.
A TrackIR gyári megoldás míg a FreeTack otthon, kevés pénzből megvalósítható szerkezet.Itt van tápigja. -
Hunor1 #2276 Zömmel vagy freetrekkel vagy trekkir-el nézelődünk.
..uhmm..bocs de ezek mik, sorry aláma kérdésért.. -
#2275 Zömmel vagy freetrekkel vagy trekkir-el nézelődünk.
A settingsben lévő sensitivity csak az egérre korlátozódik ( ahogyan felette olvasható is ). -
Hunor1 #2274 uhh...wow nagyon realisztikusnak tűnik a felszállás!( vére megtaláltam az engine trittle billt)
4-5 re fel is tudtam szállni DE NAGYON érzékeny a gép! Ti már biztos megszoktátok.(Bizony ez nem egy arcade tipusú repülés)
A settingsben érdemes a "sensitiv" - et állítani? most 4- en van.Lehet hogy azért annyira érzékeny a rudderre?Eddig egy azaz 1 ballont sikerült lelőnöm ..hehe.Az ellenféllel alíg van kontaktom, nehéz rájukfordulnom,lehet lassú a gépem?(engine fullon megy)Még meg kell szoknom, de ti hogyan nézelődtök kifelé?(tudom, num pad) mert a jobbkezem foglalt a roll miatt a bal meg a rudder miatt. -
#2273 egyébként nekem még mindig nem működik...
belépek, fly now, de nincs next opció, és semmilyen választási lehetőség
a missionnál dettó
látszik a next gomb, de sötét és nem reagál hiába kattintok
-
#2272 Nincs semmi gond. Pár hozzászólással lejjebb írtam, hogy hol kell átállítani a felbontást. A bétában ez volt a legelső probléma, amire nagyon gyorsan meg kellett találnom a megoldást. :) -
#2271 Valamit csinálhatnának már.Mondjuk én azért abban bízok, hogy nincs idejük a szervert csesztetni mert közeleg a peccs és azt kalapálják -
RedRiot #2270 Nemá'. Akkor konkrétan három napja minden nap b*szakszik vmit a rendszer. Eddig sem voltam nagy rajongója, hogy minden játékindításkor a van egy ilyen nehézkes login, de ez már így nagyon grízes lesz... -
#2269 Állítsd be a bill.kiosztást olyanra amilyenre akarod, MENTSD EL ( ha elmeted akormilyen névvel, akkor azt fogja automatikusan betölteni ), állítsd be a felbontást és kész. -
Hunor1 #2268 Ja Sanyo.
A bill kiosztást azért nem néztem meg( LeonSilver-nek)mert azzal voltam elfoglalva hogy a képernyőfelbontást behozzam.Amikor átállítottam a .cfg filét akkor be tudtam lépni és látszott a Fly now opció.DE viszont ha (kilépés után) újra indítottam a launchert és rámentem a settingsre akkor a .cfg filében "visszaíródtak" azok a képfelbontások amivel nem tudok belépni a játékba/ pont az a barna rész nem látszik ekkor ahol a fly now van/ úgyhogy nem olyan egyszerű aki totál kezdő.Kár hogy nincs rendes opcion rész a játékban.Valszeg ki kell írnom egy cetlire az irányítást.
Thx a türelmet. -
#2267 Már nálam is de volt megint egy jó 1 - 1.5 órás kiesés.Marhára remélem, hogy ebből nem lesz rendszer. -
#2266 Nálam jó. -
#2265 A büdös ***sten f***a van már megint?
-
#2264 Szia, nincs is 00 rész, part01.rar az első fájl. Ki is próbáltad vagy csak azt mondod, hogy nem jó? Több külföldi oldalon is fent van ez a link, eddig senki sem panaszkodott. Mindegy, a lényeg, hogy le tudtad tölteni.
A billentyűzet kiosztást pedig megtalálod a settingsben, de készülj fel rá, hogy elsőre semmi sem fog működni. -
#2263 Most tényleg ne haragudj meg érte de repülni ne repüljön helyetted valaki ??
Egyébként amikor klikkelsz az ikonra akkor a Start Game mellett van egy olyan, hogy settings.Talán próbáld meg ott. -
Hunor1 #2262 Köszi PhantomAss.
Igen a monitorom beállításai voltak a gond.Beállítottam a startup.cfg- ben az értékeket csak nem kell rámennem a settingre hanem egyből start.Most már látszott a "fly now" opció!
Közben új accot is csináltam mert közben a demo ideje felére csökkent majdnem.
Új kérdés viszont.Hol lehet megnézni a bill kiosztást? Mert amikor elindítom a motort nem tudok "gázt" adni neki nem szállok fel.Alapjáraton megy a motor.
köszi -
#2261 Na.Most próbáltam, tökéletes. -
#2260 viszont most látok egy tegnapi bejegyzést:
or everyone who can't play it in fullscreen mode (as windowed mode works by default but it cuts part of game screen...) or just can't play it for any reason.
so...
I couldn't set any resolution in launcher->settings couse there was only blank option so tried to solve it manually
1.install game and register/activate your account
2.as it's demo just don't look at activation key, demo doesn't need it.
3.go to 'Rise of flight' main folder in 'c:\program files' and then go to 'data' folder
4.there will be a file called 'startup.cfg'
5.edit it with notepad
6.find theese lines which should be near at the top:
[KEY = graphics]
filter = 1
forest_quality = 1
full_height = 600
full_width = 800
fullscreen = 0
7.change full height value to your wanted (for my laptop default is 768)
change full width value to your wanted (for my example default value is 1366)
change fullscreen value to 1
8.save it, run game, click 'start game' and....good flight!:)
szóval állítsd be a startup.cfg-ben a képernyő felbontást a megfelelőre, és a fullscreen értékét állítsd 1-re
mentsd el, majd ezután indítsd a játékot, valszeg jó lesz
ezt én is kipróbálom ha hazaérek :) -
#2259 Regeltem egy accot, ha mejön a mél megnézem ezt a demo mizériát.Addig türelem.Ha meg lejár az időtök csinálni kell másik accountot. -
#2258 ha pár hsz-t visszaolvasol, nekem ugyanez a problémám
megnéztem a hivatalos fórumot, ott is felmerült, de csak annyit ajánlottak, hogy a képernyő felbontását meg kell változtatni, és full képernyőre rakni
ez nálam nem segített, ezek szerint nálad sem...
kicsit átestek a ló túloldalára sztem :D
ez van -
Hunor1 #2257 Helló !
Leszedtem végre a demót qrva sok update után start demo...de csak egy zárt hangárban(?) "körbejárja" a kamera azt a gépet amejikkel repülhetnék de NEM csinál semmit!! Nincs semilyen opció akármilyen OK billentyű, semmire nem reagál.Van még 1 demo badge ( kisangyal) de arra ha duplaklikk akkor csak valami üdvözlő szöveget ad.Csak miután az ESC-t megynomom akkor dobja fel hogy kilépek -e a "játékból" !! PLz help valaki mert fogy az időm.
( a vasam jó hozzá, egyedül a régi de jó monitorom lehet az oka? most 100Hz a frissítése 1024X768-on. de elvileg tudja az 1280X1024 et is.) -
#2256 Csinálj egy másik emailt és reggelj újra a Demo-ra :) -
#2255 köszi, csak az a baj hogy este érek haza, addigra meg már lejár a licensz asszem (de ha nem így lesz akkor megpróbálok screenshotot küldeni)
kipróbáltam a demót régebben, de akkor a trackir nem működött
most meg maga a demó nem indul
kezd elmenni a kedvem tőle, bár amúgy érdekelne ez a játék
-
#2254 Ja.Már tegnap akartam mondani.
Akinek van tevéje az kipróbálhatná a következőt.
Ha beleesek a dugóba akkor a következőt kellene művelni:
- blip benyom
- botot előrenyom
Nem kell semerre lépni vagy csűrni.Amikor megvan a megfelelő sebesség valamint megállt vagy jelentősen csökkent a pörgés akkor blipet felengedi és megemelni az ormányát.
Még sokat nem próbáltam ( ezért kellene "tesztelni" ) de tegnap kettőből kétszer kijött így még viszonylag alacsony magasságon is ( orosz rulett ). -
#2253 Fasza!!!Dummy is így járt meg én is amikor elkapott a fotóbolt láz ;)
Én hamarosan egy Fokkernek állok neki azhiszem.
**--**
@ Hunor1
Csak szólok, hogy abszolute mindegy, hogy mivel kezdődik a .rar file.
Ha nekem úgy tartja úri kedvem akkor kezdhetem akár 28-al is. -
RedRiot #2252 Ma alig röppentem ellenben szorgalmasan dekoráltam a madarat, kezd fotogén lenni a kicsike :)
-
Hunor1 #2251 Köszi.
Nem a winRAR a probléma , hanem az hogy hiányzik a 00 rész! A 01-el kezd a letöltés az oldalon.A torrent meg túl lassú, nincs is visszatöltő, 0 áll minden.
Mindegy , közben találtam valami német oldalt ahol fenn van, most töltöm.Bár a hivatalos fórumon sokan panaszkodnak hogy nem müxik az exe..de reménykedem.Mondjuk az aggaszt hogy nem kaptam activation keyt az e.mailben amit küldtek a regi után...remélem a demóhoz nem is kell.
Amúgy ha bejön a demó, és a vasam is bírja akkor megveszem majd.Most láttam 6K az jó ár ! :-) -
#2250 Egy kevésbé régi winrar is megteszi, de ha mégsem sikerül a kitömör³tés, a torrent az eredeti exét tölti le. -
Hunor1 #2249 a link helyesen -
Hunor1 #2248 HELLO PILÓTÁK !
PLZ HELP VALAKI. MOst töltöttem le a demót innen:
http://www.flyonline.hu/category/rofdemo.html
De itt az első rész a 01 . part.Vi9szont amikor ki akarom csomizni(eggyesíteni a filét akkor kéri a 00. part részt !! DE AZT NEM TALÁLOM!
Sajnos az idő meg ketyeg----grrr.A 72 órából már csak 63 maradt ... -
#2247 Én Demoztam megvétel előtt, a Training első két missionja volt aktív valamint a Select Mission-nél lehetett a SPAD-al repülni egy küldetést meg egy Russian Roulette-et ... De az két peccsel ezelőtt volt :) -
#2246 Egy screenshotot kérnék, hátha tudok segíteni. :) -
#2245 köszi
itt csak azt írják, állítsam fullscreenre
semmi változás:(
engem kísért ez a game -
#2244 Nézz körül itt, talán van valami okosság.Mást én nemtudok mondani mert a demót sohasem próbáltam. -
#2243 srácok, sikerült a regisztrálás, de most meg belépek a játékba, és nemtok semmit csinálni
select mission, de nincs ott demmi, se a freeflight menü alatt
van next gomb, de az nem él
kell még valamit csinálmi hogy működjön? -
#2242 Basszus, mit kínlódtam mire megtaláltam, hogy ez a sz@r hol van.
Mert nem abban a .dds-ben amiben a gép festését bazirgálja az ember.
Ésss tadammm. :D :D
-
bár az most van...mire hazaérek remélem jó lesz -
#2240 Dear friends!
Please note that today (November 24) from 17.00 pm - 18.00 pm Moscow time our servers will be under technical maintenance due to esterday ussues. -
#2239 úgy látom ma te segítesz nekem mindenhol:D
köszi akkor lehet ma jólesz
csak attól féltem, hogy a regisztrációt elküldtem, az oldal meg 3 napig szarakodik, és kezdhetem előről az egészet
(egyébként a csajszi nagyon ügyes, először játszott az il2-vel, elagyaráztam az x52 gombkiosztást, és simán felszállt, tett egy iskolakört, és leszállt először egy yp80-al, utána egy d9-el -de az anyahajós leszállás még nem megy :O) -
#2238 Felénk miért nem éltek ilyen hölgyek "fénykoromban" ... Bár Kedvesemmel legalább nem kell harcolni, hogy mikor ki repül xD
Mellesleg szarakodott tegnap a riseofflight.com, lehet hogy újra kellene próbálni ... Vagy próbáld meg kikopizni a linket csak simán és bemásolni a böngésződbe ... Hátha ...