29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • LeonSilver
    Order - Camel ;)
  • RedRiot
    ORDER, SE5a.
  • Fokker
    kezdem a sort:

OPPOSITE oldal

ha lehet több gépet is megjelölni:
    Fokker DVII
    Fokker Dr.1
    Pfalz DIII.a

ha csak 1 gépet jelölhetek:
    Fokker Dr.1
  • DummyBoy
    Update: Van egy jó és egy rossz hírem ...

A jó, működik a deactivate-es Mission :) A rossz, hogy még félkész, szombatra megcsinálom ...

Van egy félrossz is :) A 3 Mission amit csináltam, oké elvileg, 2 kisebb bibivel ... 1: A levegőben nem látszik a célterület waypoint, ezért a térkép alapján kell odatalálni ... a másik, hogy picit messze van :) Arról nem is beszélve, hogy az Opposite gépek pont háttal szállnak fel (Ez az átka annak, hogy meglévő Missiont szerkesztettem ...)

Szombaton a véglegest megcsinálom, addig gyűjtsétek össze melyik oldalon milyen repülők és azokból mennyi legyen :)

És addigis itt a 3 felszállós :)

http://www.mediafire.com/file/mzedvk1nmnd/Cooperatives%20New.zip
  • DummyBoy
    NA urak, rittyentettem 3 gyors missiont, ezekben nincs nagy kunszt, az első 2 10 vs 10, AI a földön marad ... Az egyikben a múltkori tipusú, mindkét oldalon minden gépből 2 beállítás van, míg a másikban minden oldalon csak a történelmileg hiteles gépek, mindből 2 ...

Ha sok lenne a földi AI a servernek, akkor csináltam egy ugyanilyen 6 vs 6-ot is ... egyik oldalon 2 Camel, 2 Dolphin, 2 SeVa, míg a másikon Alba D3, Alba D5, Pfalz 3a, Fokker DR1 és 2 Fokker DVII-es ...

Letesztelem őket, mert mindig beleszaladok abba, hogy nem látszik küldetés közben a talaj xD Utánna feltöltöm ide, a gépeket szükség esetén bárki átszerkesztheti bennük ... (Ha nem érnék ide holnap időben ...)

Az automata kikapcsolós az csúszik ... :(
  • LeonSilver
    A szerver beállításnál a defaul chanelhez azt kell írni, hogy Klanszobak/Rise of Flight és akkor egyből be is szüttyen a szobába.Kipróbáljuk, ha tetszik maradunk ha nem megyünk vissza TS-re.
  • JoeDestroy
    Ez is megvan. :)
    Ha nem jön közbe semmi, akkor a holnap nekem jó lehet.
  • LeonSilver
    Kiveszed a pipát az Use push ... elől.
    Ilyenkor autómatikusan átvált ilyen hang izére.
    A Silence time -al azt állítod be, hogy ha befogod az arcod akkor mennyivel utána kapcsolja ki a mikrofont.
    A sensitivity meg ugye az érzékenység.Nagyon jól belehet lőni.
  • JoeDestroy
    És nem látom találom hol lehetne állítani.
  • JoeDestroy
    THX!
    Úgy látom itt gomb van beállítva.
    Én jobban preferálom a hangot, de elég nagyot kell alapból vakkantani az aktivációhoz.
  • LeonSilver
    De mondom, felőlem maradhatunk a TS-en.Azon a tss izén nincs valakinek ösmerőse aki szobát meg egyebeket megcsinálná?
  • LeonSilver
  • JoeDestroy
    Ezt a trolit hogy lehet jól beállítani hangaktivációra?
    Ennek az ablaknak a képét beszúrhatnád Leon.
    A múltkori multi óta nem repültem, de lehet hogy a péntek jó lesz. :)
    Nekem mindegy min kommunikálunk.
  • DummyBoy
    Sorry Urak, én el vagyok havazva a héten, meg egyéb dolgom is volt, nem hiszem hogy lesz holnapra küldi ...

Ráadásul holnap hosszú nap lesz, szóval nem tudom mikorra érek haza, utána csatlakozom :) ... Viszont legkésőbb szombat délelőtt remélem meglesz az új Mission :)
  • Papa01 #2303
    Sziasztok Urak! :)

Holnap jó lenne, repülni egy kicsit :) Mit szóltok?
    Bocsi, hogy így eltűntem, de maga alá temetett a munka... :(
    Meg egyébként is tegnap nagyon szar napom volt..:((

De majd egy kis repülés helyre tesz! :)
  • LeonSilver
    Felőlem maradhatunk a TS-nél is, csak egy lehetőség a troli.
    Ha maradunk akkor kellene állandó szobát kérni meg a neveket "levédetni" de amit én írtam emilt arra a fülük botját sem mozdították.
  • Fokker
    nekem nincs tapasztalatom a Ventriloval, csak valaki korábban írta, hogy a TS-nek van a legkisebb sávszélesség igénye. eddig nagyon ritkán lagoltam multi közben, remélem a ventriloval nem fog rosszabbodni a helyzet.
  • LeonSilver
    Szerintem majd holnap.Esetleg ha Papa ráér.
    Miért nem csinálsz magadnak egy accot ?Teszem azt Tobzoska névvel ?Nem kellene mindig mondani, hogy most Te vagy vagy a fater ;)
    Az öregednek -> link
  • lala42
    Helló! Tobzoska vagyok :D Érdeklödnék hogy lessz e ma este repülés? :D
  • LeonSilver
    Na srácok.Ha gondoljátok lelehet majd teszteli a ventrilot ( TS szerü izé ).
    Innen lelehet szedni.
    Nem kell telepíteni csak a ventrilo.exe-vel kell indítani.Fissíteni nemszabad ( ezt ki is lehet kapcsolni )!!!

A csatlakozás adatai :

Host: 94.125.180.96
    Port: 3785

Van külön Rise of Flight szoba ( jelszó : 5134!!! ) és azon belül opposite illetve order.
  • LeonSilver
    Ez egy sound mod de csak angol verziója van.Azért szoktam berakni mert még mindig jobb mint amikor csak a hajtóművek hangját lehet hallani.Szerintem tök hangulatos ahogyan a háttérben cseverésznek :)
  • PhantomAss
    durván jó
    de miért angolul beszéltek?
  • LeonSilver
    Nyugodtan offolj ahogyan én is teszem ;)

• PhantomAss
    Sanyo, hátha vkit érdekel a flyonline-on, a Condor mellett van egy másik vitorlázó szim is, teljes 6dof támogatással:
    http://www.silentwings.no/
    van demó is, amit a regisztráció után 2 hétig lehet használni
    most már tényleg nem offolok :)
  • LeonSilver
    Szerintem nincs ezzel baja senkinek itt, hogy off vagy nem off ;)
    Szoktunk itt beszélgetni másról is.Esetleg Te is látogass el ide.
  • PhantomAss
    én is a fc 2-t várom, addig már nem veszem meg a sima fc-t
    btw kössz a segítséget
    csak azt nem tudom, miért nem kap valamelyik vadász is dinamikus repmodellt
    2 év alatt annyit tudtak kitalálni, hogy online kompatibilissé tették DCS-el...de azért várom
    nem tudjátok mikor jelenik meg?
    bocs az offért, folytassuk a lock on topikban :O)
  • LeonSilver
    Nekem is így volt a történés : Lock On - FC letöltős - FC dobozos :)
    Mondjuk én nem vadásztam a loncira mert amikor a cdgalaxisban megjelent anno meg is vettem rögves.
    Su-25T ruleZZ
  • DummyBoy
    Lonci miatt vettem meg anno az első X-52-esemet :) 3 hónapig vadásztam az eredeti Lockon-t, FC pedig megvolt letöltősben és megvan dobozosban is :)

Én is szeretem, de azzal sokat kell repülni ... És mivel én láma vagyok a doghoz, inkább a földi támogatást választottam, szóval A10 és utánna Su25 :)

Urak, nemtom készen lesz-e hétvégére az AI mentes küldi, nem igazán volt időm a héten még gép elé sem ülni, ráadásul szarakszik a gépem is otthon, szóval majd kiderül :(
  • LeonSilver
    Némi kis ufftápig.

A múltkor amikor állt a szerver feltettem a lokkont és megint elkapott a gépszíj.Akárki akármit mond nagyon jó kis szoftver ( persze az FC-vel kiegészítve ) és nagyon várom az FC 2 érkezését.

• LeonSilver
    Jaja.Én is jót vigyorogtam a kezesbárány kifejezésen.
    lala próbáld majd ki és kitéped a hajadat is.A teve olyan szituációkban képes dugózni, hogy az ember esze megáll.Én szinte csak a tevét repülöm de még engem is meglep.
    A Góbé pedig ( olvasmányaim alapján ) a világ egyik legjobb oktatógépe.Annyira jóindulatú, hogy Kalkuttai Boldog Teréz egy vérengző tömeggyilkos hozzá képest ;) Az öreg Rubik nagyon összerakta azt a gépet.
  • RedRiot
    A Camel kezesbárány? :) Azért ne essünk át a ló másik oldalára: igaz hogy rengeteg ellenséges gépet lőttek le Camellel, de nem sokkal kevesebb a saját halottak száma sem, akik odacsapták magukat fel és leszállás közben, vagy nem tudtak kijönni a dugóból.

Egy korabeli visszaemlékezés szerint két hónap Camel repülés három különböző eredményt hozhatott a pilóta számára:
    - meghalt
    - reszkető idegroncs lett
    - a németek rémévé vált

Tegnap kipróbáltam Leon módszerét, de nekem nem igazán működött. Mondjuk ez inkább a bénaságomnak tudható be, bár kb. 10 napja csak az SE5-el röppenek, az pedig egy teljesen más műfaj.
  • RedRiot
    Ezzel tudod kibontani a file-okat:

Un-gtp

A gtp-n belül a textúrák dds formátumban vannak tárolva. Hogy a Photoshop ezt felismerje, innen le kell szedni a megfelelő plugint:

DDS plugin
  • LeonSilver
    Graphics1-4.gtp
  • lala42
    RedRiot

Miből bontod ki a képeket? Melyik fájlból ( kell új skin )
  • lala42
    Én is 6400-ért vettem futárral együtt. De az nem marad, pedig jó csaj volt.
  • lala42
    Mert ez olyan gép, mint anno volt a Gobé ( R-26) Nos az is ilyen kezesbárány volt. Ha átesett, hát átesett. Dugóba be, oszt kijött magától XD
  • LeonSilver
    Egyébként ajánlom még szíves figyelmedbe ezt a remek kis weboldalt ahol híreket, teszteket olvashatsz vagy írogathatsz a fórumba.
  • Sanyo
    A gyors fordulózáshoz a korábbi szimulátorokkal ellentétben nagyon kell az oldalkormány pedál. Egy rendes pedál nagyon sokat dob a játékélményen, de kezdetnek elég lesz egy olyan joystick, aminek ki lehet tekerni a nyakát (twist rudder a neve, ha jól emlékszem).
  • LeonSilver
    Na jó, megyek aludni azt hiszem :D Öreg vagyok én már az iccakázáshoz.

• LeonSilver
    Valamiért nem lett jó az a qrva youtube link.
    Na nézzük mégegyszer.

[flas]http://www.youtube.com/v/_AO0F5sLdVM[/flash]