29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Fokker
    nagyon jó volt a tegnapi dogfight! a célterületet messziről lehetett látni, egy "halott város" fölött volt pont. az OPPOSITE gépeknek nyugatra kellett repülniük. kérdés a tapasztaltabbakhoz: a TS-en belül is lehet külön Order/Opposite szobát létrehozni?

a dedikált szerveres hír is jó, bár a fejenként 1000.- is belefért volna. akkor ma este 21.00-től újra veletek! a másik, nekem a 6vs6 felállás is tökéletes, de azért letesztelhetjük a 10vs10-et is.
  • LeonSilver
    Sanyo --->
  • Sanyo
    Jó hír, a dedikált szerverhez nem kell serialt venni, a neoqb ingyen adja. :) Amint kész a szerver, kérek egyet tőlük.
  • Papa01 #2354
    Oks, de megnéztem volna szívesen, hogy működött volna...
  • LeonSilver
    Már töröltem meg szóltam a tulajnak, hogy nem kell a szoba.Marad a tímszpík.
  • Papa01 #2352
    Nekem sem volt gond vele csak repülés közben, de ha gondolod délelőtt egy gyors próbát tehetünk a te beállításaiddal. :)
  • LeonSilver
    Ennyit kell egyébként beállítani rajta.Kipróbáltuk a fiammal, tökéletesen működik.De végül is mindegy.

• LeonSilver
    Nem hinném, hogy erről a troli tehet de ahogy gondoljátok.
  • RedRiot
    "1 dolog nem sikerül sehogysem: Hogy jelölje mindenkinek a célterületet, ne csak a térképen, hanem repülés közben is ... :("

Szerintem nem baj ha nem sikerül! Ma legalábbis nem voltak navigációs problémáink. Pont ideálisra lőtted be a repterek-célpont távolságokat is.
  • Papa01 #2348
    Én is volt , hogy ütköztem.. már ha előbb nem lőttek le..

Az új missiont leszedtem , köszi! :)
  • DummyBoy
    Én nem eszek többet rizst mert nem akarok egy picit sem kamikaze lenni többet :) Még egyszer bocs mindenkitől, és kösz a játékot :) Holnap megpróbálok picit gyakorolni :)

http://www.mediafire.com/?ylvchtzxj1y

10 vs 10 és 6 vs 6 ...

10 vs 10:
    2 Camel, 2 Dolphin, 2 Seva, 2 N28, 2 Spad vs
    2 Alba D3, 2 Alba D5, 2 Fokker D7, 2 fokker DR1, 2 Pfalz3

6 vs 6:
    2 Camel, 2 Dolphin, 2 SeVa vs
    2 Alba D3, 2 Fokker D7, 1 Fokker DR1, 1 Pfalz III

Ha valami ötlet van szólljatok ... úgy néz ki a 6v6 nem ugrik ...

De lehet hogy az ikonok miatt van ... Szóval majd tesztelni kell ...

Bármi ötlet van napközben azt estére megpróbálom megcsinálni ...

1 dolog nem sikerül sehogysem: Hogy jelölje mindenkinek a célterületet, ne csak a térképen, hanem repülés közben is ... :(
  • Papa01 #2346
    Szerintem is sokkal jobb AI nélkül, ezúton is köszi Dummy a munkádat!! :)
    Sajnos a Ventrilo-val akadtak gondnok, szerintem a TS jobban bevált.. Fokker kollégát nem halottam repülés közben...

Holnap 21:00 után leszek újra gép előtt.. :) Szóval gyakorolni sem nagyon tudok holnapra ..:(

De nagyon várom az újabb repülést.. :)
    Jó éjt mindenkinek!

Papa

• RedRiot
    Nagyon jól sikerült a mission, sokkal jobb volt így AI-k nélkül játszani. Érdekes csaták alakultak ki, rendesen elfáradtak az ujjaim, néha már úgy szorítottam a joyt. :)))
  • DummyBoy
    Nem találom a ROF szobát Ventrin ... én vagyok a béna?
  • Fokker
    megy a szerver, mostantól 5 percig még várunk a belépőkre. teszteljük az új missiont, meg a Ventrilot.
  • DummyBoy
    Sorry Urak, én most értem haza, kész vagyok mint a mateklecke, szóval a mai repülést lehet kihagyom :( De holnapra meglesz az új mission remélem :)
  • Papa01 #2341
    Oks, semmi gond, várok! :)
  • Fokker
    véletlen az újabbikat raktam fel. minnyá....
  • Papa01 #2339
    Én fent vagyok a Ventin.. :)
  • Papa01 #2338
    Oké.. :)
  • Fokker
    még szenvedek vele...
  • Fokker
    OK, legyen Ventrilo. mindjárt felrakom. kár hogy csak ketten vagyunk.

holnap én is olyan 20.30-tól leszek fent.
  • Papa01 #2335
    Ööö.. annyi gebasz van, h leszedtem a TS-t hogy kipróbáljam a V-t!
    Szóval a Ventrilo van feltéve, beizzítva, Leon utasításainak megfelelően.
    Szóval legyen már Ventrilo. :)

Bocsika. :)
  • Papa01 #2334
    Oké, Leon, de munka miatt sajna holnap csak este 9 után leszek. :)
  • Papa01 #2333
    Ez is - Az is fent van! :) De akkor menjen a TS! :)
    Eddig ketten vagyunk.. :)
  • LeonSilver
    Én asszem csak holnap tudok menni.Ha esetleg közbejön valami és mégis leszek, akkor majd csatlakozok ha megy a móka.
  • Fokker
    én jönnék. TS-t használunk?
  • Papa01 #2330
    Üdv Urak,
    Ki jönne repülni? És mikor kezdjünk?
  • RedRiot
    Én elleszek az SE-vel végig, de ha választanom kell egy német gépet is, akkor az legyen az Alba D.III.
  • LeonSilver
    5 perc de megéri végignézni!
    A Filmhiradók online meg egyenesen kötelező a kedvencek közé ;)
  • LeonSilver
    Azért is ide offolok :P

• LeonSilver
    :D
  • DummyBoy
    A gépcserélgetés az olyan professzionális pilóták kedvéért van benne mint én aki a Camellel egyenes vonalú egyenletes mozgás közben is bedugóztam, majd letörtem a DR1 szárnyait, szóval nekem kell a menekülési útvonal :)
  • JoeDestroy
    Az elején beleülök valamelyik gépbe, a végéig nekem az megteszi.
    Nem szokom cserélgetni :)
  • DummyBoy
    Az oldal csak annyiból lényeges, hogy játék közben sajna nehéz cserélni ...

Egyébiránt tökmindegy, mire kész lesz a mission, utánna jön a peccs az tuti :)
  • JoeDestroy
    Mármint én is így gondoltam. :)
  • LeonSilver
    Akkor így helyesbítek :

Order - Camel
    Opposite - Fokker D.VII
  • JoeDestroy
    Az oldal mindegy. Majd kiderül.
    Alba DV, vagy SE 5. Ezeken kívül még nem nagyon volt időm mással menni (annak ellenére sajna h. mind megvan).

• DummyBoy
    Akkor jó :)

Én arra gondoltam, hogy mindenki választ oldalt, és 2 általa preferált gépet, így elég lesz egy 6v6 vagy 8v8 is (Főleg mivel most jutott eszembe hogy 7-en vagyunk nem 6-an :) )

Én valszeg most Opposite oldalon repülök majd Alba DIII vagy valamelyik Fokker géppel ... hátha sikerül nem lezuhannom velük :)

Hétvége nekem most jó, párom éjszakás, szóval attól eltekintve, hogy ma sokáig bent kell maradnom, ráérek ... Szombat délelőtt befejezem a végleges missiont, ehhez mindeni gondolkodjon milyen gépekkel szeretne repülni ... És ha jó lesz a szombat este akkor tesztelhetjük ... utánna meg gatyába kell ráznom magam hogy legyen esélyem :)

• RedRiot
    Gyorsan csekkoltam a missönt, szerintem kitünő!

A célterület kb. 2 percre van az "order" reptértől, a némethez vmivel közelebb, de ez teljesen fair, mert azok vmivel lassabbak.

Odatalálni is könnyű, német részről is: a repterüktől nyugatra lévő pocsolyától pont délnyugatra esik a célterület.

A kis távolságok miatt a szédülősök is megnyugodhatnak, nem leszünk túl magasan. :)Még az SE5-el is csak kb. 1000 méterig emelkedtem és már a célzóna körül voltam. Jó lesz ez!

Ja, és az AI is maradt a seggén ahogy kell.