29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#2357 nagyon jó volt a tegnapi dogfight! a célterületet messziről lehetett látni, egy "halott város" fölött volt pont. az OPPOSITE gépeknek nyugatra kellett repülniük. kérdés a tapasztaltabbakhoz: a TS-en belül is lehet külön Order/Opposite szobát létrehozni?
a dedikált szerveres hír is jó, bár a fejenként 1000.- is belefért volna. akkor ma este 21.00-től újra veletek! a másik, nekem a 6vs6 felállás is tökéletes, de azért letesztelhetjük a 10vs10-et is. -
#2356 Sanyo ---> -
#2355 Jó hír, a dedikált szerverhez nem kell serialt venni, a neoqb ingyen adja. :) Amint kész a szerver, kérek egyet tőlük. -
#2354 Oks, de megnéztem volna szívesen, hogy működött volna... -
#2353 Már töröltem meg szóltam a tulajnak, hogy nem kell a szoba.Marad a tímszpík. -
#2352 Nekem sem volt gond vele csak repülés közben, de ha gondolod délelőtt egy gyors próbát tehetünk a te beállításaiddal. :) -
#2351 Ennyit kell egyébként beállítani rajta.Kipróbáltuk a fiammal, tökéletesen működik.De végül is mindegy.
-
#2350 Nem hinném, hogy erről a troli tehet de ahogy gondoljátok. -
RedRiot #2349 "1 dolog nem sikerül sehogysem: Hogy jelölje mindenkinek a célterületet, ne csak a térképen, hanem repülés közben is ... :("
Szerintem nem baj ha nem sikerül! Ma legalábbis nem voltak navigációs problémáink. Pont ideálisra lőtted be a repterek-célpont távolságokat is. -
#2348 Én is volt , hogy ütköztem.. már ha előbb nem lőttek le..
Az új missiont leszedtem , köszi! :) -
#2347 Én nem eszek többet rizst mert nem akarok egy picit sem kamikaze lenni többet :) Még egyszer bocs mindenkitől, és kösz a játékot :) Holnap megpróbálok picit gyakorolni :)
http://www.mediafire.com/?ylvchtzxj1y
10 vs 10 és 6 vs 6 ...
10 vs 10:
2 Camel, 2 Dolphin, 2 Seva, 2 N28, 2 Spad vs
2 Alba D3, 2 Alba D5, 2 Fokker D7, 2 fokker DR1, 2 Pfalz3
6 vs 6:
2 Camel, 2 Dolphin, 2 SeVa vs
2 Alba D3, 2 Fokker D7, 1 Fokker DR1, 1 Pfalz III
Ha valami ötlet van szólljatok ... úgy néz ki a 6v6 nem ugrik ...
De lehet hogy az ikonok miatt van ... Szóval majd tesztelni kell ...
Bármi ötlet van napközben azt estére megpróbálom megcsinálni ...
1 dolog nem sikerül sehogysem: Hogy jelölje mindenkinek a célterületet, ne csak a térképen, hanem repülés közben is ... :( -
#2346 Szerintem is sokkal jobb AI nélkül, ezúton is köszi Dummy a munkádat!! :)
Sajnos a Ventrilo-val akadtak gondnok, szerintem a TS jobban bevált.. Fokker kollégát nem halottam repülés közben...
Holnap 21:00 után leszek újra gép előtt.. :) Szóval gyakorolni sem nagyon tudok holnapra ..:(
De nagyon várom az újabb repülést.. :)
Jó éjt mindenkinek!
Papa
-
RedRiot #2345 Nagyon jól sikerült a mission, sokkal jobb volt így AI-k nélkül játszani. Érdekes csaták alakultak ki, rendesen elfáradtak az ujjaim, néha már úgy szorítottam a joyt. :))) -
#2344 Nem találom a ROF szobát Ventrin ... én vagyok a béna? -
#2343 megy a szerver, mostantól 5 percig még várunk a belépőkre. teszteljük az új missiont, meg a Ventrilot. -
#2342 Sorry Urak, én most értem haza, kész vagyok mint a mateklecke, szóval a mai repülést lehet kihagyom :( De holnapra meglesz az új mission remélem :) -
#2341 Oks, semmi gond, várok! :) -
#2340 véletlen az újabbikat raktam fel. minnyá.... -
#2339 Én fent vagyok a Ventin.. :) -
#2338 Oké.. :)
-
#2337 még szenvedek vele... -
#2336 OK, legyen Ventrilo. mindjárt felrakom. kár hogy csak ketten vagyunk.
holnap én is olyan 20.30-tól leszek fent. -
#2335 Ööö.. annyi gebasz van, h leszedtem a TS-t hogy kipróbáljam a V-t!
Szóval a Ventrilo van feltéve, beizzítva, Leon utasításainak megfelelően.
Szóval legyen már Ventrilo. :)
Bocsika. :) -
#2334 Oké, Leon, de munka miatt sajna holnap csak este 9 után leszek. :) -
#2333 Ez is - Az is fent van! :) De akkor menjen a TS! :)
Eddig ketten vagyunk.. :) -
#2332 Én asszem csak holnap tudok menni.Ha esetleg közbejön valami és mégis leszek, akkor majd csatlakozok ha megy a móka. -
#2331 én jönnék. TS-t használunk? -
#2330 Üdv Urak,
Ki jönne repülni? És mikor kezdjünk?
-
RedRiot #2329 Én elleszek az SE-vel végig, de ha választanom kell egy német gépet is, akkor az legyen az Alba D.III. -
#2328 5 perc de megéri végignézni!
A Filmhiradók online meg egyenesen kötelező a kedvencek közé ;) -
#2327 Azért is ide offolok :P
-
#2326 :D -
#2325 A gépcserélgetés az olyan professzionális pilóták kedvéért van benne mint én aki a Camellel egyenes vonalú egyenletes mozgás közben is bedugóztam, majd letörtem a DR1 szárnyait, szóval nekem kell a menekülési útvonal :) -
#2324 Az elején beleülök valamelyik gépbe, a végéig nekem az megteszi.
Nem szokom cserélgetni :) -
#2323 Az oldal csak annyiból lényeges, hogy játék közben sajna nehéz cserélni ...
Egyébiránt tökmindegy, mire kész lesz a mission, utánna jön a peccs az tuti :) -
#2322 Mármint én is így gondoltam. :) -
#2321 Akkor így helyesbítek :
Order - Camel
Opposite - Fokker D.VII -
#2320 Az oldal mindegy. Majd kiderül.
Alba DV, vagy SE 5. Ezeken kívül még nem nagyon volt időm mással menni (annak ellenére sajna h. mind megvan).
-
#2319 Akkor jó :)
Én arra gondoltam, hogy mindenki választ oldalt, és 2 általa preferált gépet, így elég lesz egy 6v6 vagy 8v8 is (Főleg mivel most jutott eszembe hogy 7-en vagyunk nem 6-an :) )
Én valszeg most Opposite oldalon repülök majd Alba DIII vagy valamelyik Fokker géppel ... hátha sikerül nem lezuhannom velük :)
Hétvége nekem most jó, párom éjszakás, szóval attól eltekintve, hogy ma sokáig bent kell maradnom, ráérek ... Szombat délelőtt befejezem a végleges missiont, ehhez mindeni gondolkodjon milyen gépekkel szeretne repülni ... És ha jó lesz a szombat este akkor tesztelhetjük ... utánna meg gatyába kell ráznom magam hogy legyen esélyem :)
-
RedRiot #2318 Gyorsan csekkoltam a missönt, szerintem kitünő!
A célterület kb. 2 percre van az "order" reptértől, a némethez vmivel közelebb, de ez teljesen fair, mert azok vmivel lassabbak.
Odatalálni is könnyű, német részről is: a repterüktől nyugatra lévő pocsolyától pont délnyugatra esik a célterület.
A kis távolságok miatt a szédülősök is megnyugodhatnak, nem leszünk túl magasan. :)Még az SE5-el is csak kb. 1000 méterig emelkedtem és már a célzóna körül voltam. Jó lesz ez!
Ja, és az AI is maradt a seggén ahogy kell.