29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • LeonSilver
    Ésss mikó?
  • Papa01 #2396
    Valakinek nincs kedve egy kis mission tesztre urak?
  • DummyBoy
    Jaja, de azt már könnyű átírni :) Örülök, hogy műxik :)
  • Papa01 #2394
    Rosszul.. 1 perc a jó! :)
  • Papa01 #2393
    Ha jól mértem 30 másodperc után tűnik el az összes AI gép...
  • Papa01 #2392
    #Sanyo: Köszi szépen a fordítást!

#Dummy:
    SG 6 vs 6 Disable AI Historical Planes küldiben eltűnt az AI!! :)

SG 6 vs 6 Disable AI Historical Planes maradt, de szerintem ez így is jó, ugye? :) Ezen gyakorlok majd célzást.. :D

Kép.. Hatalmas...
  • DummyBoy
    Lool, mit találtam xD

• DummyBoy
    Nos, itt van két Mission, az egyik az amit tegnap játszottunk 6v6 sallangok nélkül, míg a másik ugyanez, csak itt 1 perc után a helyükön lévő gépek eltűnnek ...

A Disable AI-sat valaki próbálja le legyen szíves, nálam rendesen működik, de tegnap valami miatt nem akarta az igazságot :)

Annak az a lényege, hogy 1 perc van felszállni ... ha a gép 1 percig a helyén marad, akkor deaktiválódik ...

http://www.mediafire.com/?gz2ygjftmmt
  • DummyBoy
    Out of Memory hibára azt írják, hogy okozhatja a sok gép és objektum is ...

Estére átszabom a 6v6-ot, az eddigi tapasztalatok alapján:

Order: 2 Camel, 2 Se5A, 1 Dophin és 1 N28
    Opposite: 2 Alba D III, 2 Fokker D VII 1 DR1 és 1 Pfalz 3

Kiszedem az autókat meg ilyeneket ... Meg ha marad időm, csinálok magamnak egy Alba skint :)

Papa, én benne lennék a BS multiban, de ezer éve nem repültem vele és csak a virágbolti verzió van meg jelenleg :(
  • Sanyo
    A hang surround-ra volt állítva a sima kéthangszórós helyett. Érdekes, hogy a rof.exe emiatt eldobta magát.
  • Papa01 #2387
    Köszi nagyon na kép, le is mentettem magamnak! :)
    #Tobzoska:
    Szia, nem lehetetlen, de majd meglátjuk... :)

Urak, valamikor nem lenne kedvedetek egy kis BS multihoz?? És megmutatnátok, hogyan kell vezetni(leszállni) ezt a szörnyeteget... :)
    Nagyon vonz az a szim, de sajnos tök béna vagyok hozzá (is).

Észre vettétek, h nem működik az SG keresője??

• Tobzoska
    Szépjreggelt! :]
    Embörök ma lessz reppenés? :O
  • LeonSilver
  • Papa01 #2384
    Most látom, neki hang problémái voltak.. :( sorry...
  • Papa01 #2383
    Nézzétek csak Urak:

Rof.exe hiba

De sajna a srác válaszát nem igazán értem, hogy hogyan oldotta meg...

Dummy: Kipróbálhatjuk... :)
  • DummyBoy
    Lehet hogy a sok gép okozza ... Válasszon mindenki egy oldalt meg 2 gépet és akkor a 6v6 elég lesz ... Hátha akkor kevesebb gond lesz ...

Most 10 különböző gép volt játékban, ráadásul ha valaki nem default skinnel játszik az még plusz ...
  • RedRiot
    Szerintem nem. A dds formátum miatt még a file mérete sem nagyobb mint az eredeti skineké.

Egyszer alfa csatorna nélkül mentettem el a skint, és anélkül is simán futott a játék, csak nem volt nézett ki annyira plasztikusan a repülő. Elég jó formátum ez a dds, más játékok is vannak amik ebben tárolják a textúrákat -> azoknak sem volt gond a modolása.
  • Papa01 #2380
    Nekem is volt lelövésem, én is happy vagyok! :)
  • Papa01 #2379
    Érdekes... lehet butaság..de esetleg a saját skin-ek nem kavarhatnak be?
    Lehet meg kéne mutatni a ROF fórumán hátha....

Jól látom, a háttérben egy jó kis A-10-es repked?? :)
  • DummyBoy
    Köszöntem urak, végre nem csak dodgem-eztem meg lezuhantam :)

Out of memory error: erről van itt egy topik, holnapra átnyálazom:

http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=48&t=3871
  • LeonSilver
  • DummyBoy
    Elvileg ez jó lesz :)

http://www.mediafire.com/?mzjlnkomnn2
  • Papa01 #2375
    Addig is gyertek TS-re!! :)
  • Papa01 #2374
    Dummy kolléga módosít a küldin, pár perc és kezdhetünk.. :)
  • RedRiot
    Az RPM limiter nekem sem fontos, a motorral kapcsolatos segítségek közül csak a mixture-controllt használom.
  • Papa01 #2372
    Óóó... :(( Kár, jó lett volna minél többen vagyunk. :)
  • Papa01 #2371
    Sziasztok!

Szerencsésen hazaértem! :)

Annyit szerintem a TS-nél kapcsoljátok ki a TS összes hangját, mert minden kilépőnél és bejelentkezőnél szövegel... :)
  • JoeDestroy
    Sajnos ma nem tudok menni.
    Jó repülést mindenkinek :)
  • LeonSilver
    Nekem speciel egyik sem fontos.Csak az enemy icon van bekapcsolva nálam.Játszottam olyan szerveren amin nem volt ez bekapcsolva és hát elég fos.Az ember azzal van elfoglalva, hogy keresgéli az ellent.De mint már mondtam, nem zavar ha bevannak kapcsolva a segítségek.

• Fokker
    Uraim, egy kérdés: az RPM limiter mennyire fontos a segítségek közül? ez akadályozza meg hogy túlpörögjön a motor.
  • LeonSilver
    Itt meg az enyém.
    Ez a Camel második szkinjét cseréli le az enyémre, nem hinném, higy nagy veszteség lenne ;)
  • Papa01 #2366
    Ááá nemsokára indulnom kell, de maradnék most ROF-ozni... , sebaj majd este.. :)
  • Papa01 #2365
    Köszi szépen, reméljük játék közben is rendben lesz a hang.. :)
  • LeonSilver
    Ez egy egész jó kis szervernek tűnik.Ügyesek voltatok, hogy ráleltetek ;)
  • RedRiot
    Letölthető az egyéni skinem, ha vki személyesen engem akar lelőni, akkor így könnyebben megtalál

Az egyik "gyári" skint cseréli le, nem de defaultot, nem lesz alapból minden SE5a piros orrú a játékban. És mivel nem extra plusz skinként mentettem el, aki esetleg nem töltötte le a skint, annak sem lesz textúra-hiányos a gépem. (egyébként a Cuffee-skin helyére kerül az enyém, ami kb. olyan mint a másik kettő, talán nem nagy veszteség.)

[IMG][/IMG]

SE5a skin letöltés
  • Papa01 #2362

Sorry... :)
  • Papa01 #2361
    A csatlakozás infók képekben:

TS

Kipróbáltuk, Joe-val és Redriot-al, minden ok volt.. reméljük játék közben is baba lesz. :)
  • Papa01 #2360
    Sziasztok!

Találtam egy olyan szervert ahol sikerült a regisztráció és alszobákat is hoztam létre.
    A szerver adatai:
    IP: 78.47.57.121
    Szoba: Rise of Flight
    PW: abc123
    Van külön Order/Opposite szoba és reg.-elt szoba, tehát nem tűnik el kilépéskor.

Valaki nem jönne fel egy próba erejéig?

Sanyo: Ez nagyon jó hír!! :)
  • DummyBoy
    Jut eszembe Urak :)

A Repterek távolságát nem én lőttem be, hanem olyan küldetést kerestem, ahol aránylag közel vannak :)

Szóval az nem az én érdemem :)
  • JoeDestroy
    A thomin csak akkor, ha reggelt a szoba.

Sanyó mester, nem tudom lehetne e egy TS servert is kreálni, és ott a kis közösség kommunikációja teljes szabadságában adott lenne.
    Most itthon csináltam egyet, nem túl bonyolult belőni, webbes adminisztációs felülete van.
    Ott meg lehetne csinálni a legtöbbször használt simek szobáit, valamint mindenki regisztrálhatna.