29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#2517 Üdv! Akkor én kérnék egy Fokker DVII-est és a Spad-et. Köszöntem. -
RedRiot #2516 Én azt mondanám ártani nem használ. :))
Nekem X2 6000+ (3GHz), ATI 3850/512, 2GB ram a konfigom. A 2x6 gépes multit jól bírja, meg az egyszerűbb egyjátékos küldiket, de a karriermódot hagytam a fenébe mert dianézés lett belőle. A gebasz csak az, hogy a jelenlegi alaplapomba nem lehet erősebb procit venni, a jelenlegi meg pont kihajtja a vga-t ami benne van -> full új gép kell.
Egy jó négymagos procit biztosan kihasználna a RoF. -
#2515 a RoF tényleg hangulatfüggő. 100%-os öszpontosítást igényel, ha kicsit nem "vagyok ott", már szednek is lefele. ami a Pfalz DIII.a-t illeti, dugóból még nem hoztam ki. pedig volt hogy 2000 métert dugóztam, mégsem jöttem rá a titokra. a megelőzés egyszerű: amikor kezd átesni, gázt visszavenni(ha hirtelen kezd átesni, akkor minimumra), és nem fog bedugózni. ha elkezd pörögni, bármit csinálok, még csak nem is enyhül a dolog. de rájövök valahogyan, hogy mi a titok.
@Herr Laca: az 5 győzelem nagyon jó kezdésnek. az első, francia bombázót leghamarabb úgy lehet leszedni, ha lefűrészeled az egyik szárnyát. a német bombázónál inkább a törzset kell támadni, ügyelve a lövészre. úgy általában jó recept, ha az orrkúp és a pilóta közötti törzsrészt célzod forduló közben. eleinte mindenki hosszú sorozatokkal lő, idővel majd törekedni kell a minél rövidebb, pontos sorozatokra. elég hamar eldől, hogy melyik gép lesz a kedvenc. -
#2514 Hát urak,asszem karácsonyra valamit fejlesztenem kell.
Próbáltam karriert menni ,volt vagy 20-25 gép a levegőben parázs légi harc oszt volt olyan diavetítésem,hogy az csuda:)
Nem tudom mi a kevés ,de az nagyon. 4 giga ram gts 250 videó kártya,meg mondjuk már egy öregecske X2 es 4800 as proci. Lehet ha egy 3GH es procit behegesztek megoldódik a problema? -
#2513 Szerintem a Dummy kolléga által készített küldiket is ki kéne tenni...
Mi a véleményetek? -
#2512 Leon, megengeded hogy az általad készített képet betegyem egy szerver és TS adatok nevű oldalba? A link neve is ez lenne... -
#2511 Jaja, vagy most erre a link készítésre is jó lenne.. -
#2510 Nem foglalkoztak vele, nincs házigarázda.
Mondjuk annyira nem fontos mert mi ugye ember módjára beszélgetünk egymással.Csak azért lenne jó, hogy ha az ember elbaszarint egy linket akkor kilehessen szedni.De végül is annyira nem fontos. -
#2509 Köszi szépen!!! Szuper kép! Én most jöttem rá, az elmult hónapokban, hogy nagyon tetszik ez a gép!! Ha megjelenik a DCS: A-10C rá is cuppanok egyből.. :)
Leon, végül is megkaptad a HG jogokat? -
#2508 Én vagyok úgy, hogy egyik nap úgy megy minden mint a karikacsapás, 8-10-12 gépet lepuffogtatok egy menetben.Másnap meg kettőt alig bírok leszedni.
Gondolom nagyon erősen hangulat / közérzet / fáradtságfüggő, hogy mikor hogy megy az embernek.
-
#2507 Ja.Két napja már megint csak ma röppentem egy kicsit a RoF-al :(
**--**
Ezt neked Papa! ( meg akinek még tetszik )A kép nagyon fasza de azért én a T-t jobban csipázom.Viszont képtelen vagyok találni normális hát térképet :D a Su-25T-ről.HüJJe internyet.
-
#2506 Jó az. Nekem 3-4 ment ma adott gépekkel.
Volt olyan hogy leszaggattam a csűrőt, hiányzott a másik szárnyából, szita volt a farka, mégis ott forgolódott. Ha engem eltalálnak, fele ennyitől is szétesik a gépem. -
RedRiot #2505 "Szerintem jó arány, de szerencse is kell, például, amikor egy sorozatot bekap a motor és a gép egyből felrobban...."
Valamelyik nap mekkora mákom volt! SE5a, alap orosz rulett. Első ellenfél: N17. Jön, felhúzom, rázuhanok, ra-ta-ta -> bumm! Darabokra robbant, három tölténnyel leszedtem. :)))) Pedig közvetlenül azelőtt a repülés előtt benyomtam egy fél üveg bort. Lehet hogy gyakrabban kéne célzóvizet fogyasztanom? :))) -
#2504 Miért, sokat repülsz vele? -
RedRiot #2503 Szerintem igen jó eredmény így első nap! Van amikor iszonyat mennyiségű lőszer elpazarlok egy gépre, pedig én már többet gyakoroltam. :/
A törzs első felét próbáld megsorozni, és ne pont hátulról. Így találatot kaphat a motor, a pilóta, a szárnyak rögzítése, vagy a benzintartály.
A gép-specifikusan vannak típusok amik könnyebben robbannak, mint az N28 vagy a SPAD. Talán sérülékenyebb helyen van az üa.tartály.
A legszívósabb a német kétüléses, ráadásul ahhoz képest hogy mekkora dög baromi szűken fordulózik, simán leáll dogolni a vadászokkal. :)))
Én rossz célzó vagyok így általában igyekszem 70-80 méterről tüzet nyitni, de van itt aki a sniperkedésre esküszik, és egész jól megy neki! :) Lényeg hogy a kis sebességek és távolságok miatt ha éles szögből támadsz sokkal de sokkal kevesebb leadet kell hagyni a célpont előtt mint pl. az Il2-ben!
A sérülésekre általában élethűen reagál az AI: ha meghal a pilóta, akkor rábukik a botra és leborul a gép. Ha megsérül akkor nagyobb íveken és lomhábban fordul. Szóval jó nagyon, de pár gép sérülésmodellje fura: a Dreidecker simán repdes két és fél szárnnyal, a Sopwith Camel meg szárny nélkül is, persze AI pilótával. De ezeket a tapasztalatok alapján valszínűleg hamar korrigálják. Jó vadászatot! -
#2502 Meg kell csinálni a linket és valamelyik moderátornak szólni, hogy tegye be.
**--**
Lehet unistallálnom kellene az FC-t ..
**--**
Camel - dugókivétel ápdét
Ha bedugózol a tevével a következőt kell elkövetni ( most próbáltam, egy röppenésen belül 6-ból 6* kijött )
- blip szviccs be
- botot hasrahúzni ( esetleg ellenkező irányba lépni vagy csűrni )
- amikor lassul a forgás tökig előrenyomni a botot
- blipet felengedni és finoman kivenni zuhanásból
A végén óvatosan kell csinálni mert ha nagyon meghúzza az ember akkor megint visszaesik és jónapot :)
A módszerből adódik, hogy némi magasság szükségeltetik hozzá de nem kell feltétlenül 500-1000m.Elég hamar kijön így. -
#2501 Szerintem jó arány, de szerencse is kell, például, amikor egy sorozatot bekap a motor és a gép egyből felrobban....
A francia bombázó, nálam is nagyon sokáig bírja.. :) -
#2500 SG-ben... -
#2499 Ugye nem hagytam ki senkit? -
#2498 Köszi az infókat! :)
Akkor, szerintem vedd meg azt a könyvet,mert nagyon jó!
Nézd, itt meg is találtam:
Könyv
Akik eddig jönnek csütörtökön:
DummyBoy
Fokker
Her Laca
Joe Destroy
LeonSilver
Papa01
RedRiot
Tobzoska (Ő nem jelezte, de szerintem jönni fog.. :) )
Zpogi
Urak, itt az SG, hogyan lehet a kép alá linket csinálni? Mert oda be lehetne tenni a szerver/TS infókat, meg amit még szeretnétek.. :)
-
#2497 Urak!
Kis segítséget ,pontosabban útba igazítást szeretnék kérni. Gyakoroltam ,teljesen realisztikus beállításokkal az Orosz rulettben 5 gépet tudtam lelőni . Pontosabban ennyire volt elég a lőszerem. Nos azt kérdezném,hogy ez milyen arány a tapasztalataitok alapján. Van olyan gép ami már olyan mint a tésztaszűrő de rendületlenül repül tovább és rengeteg lőszert elvisz. -
RedRiot #2496 Kösz Dummy, jó olvasnivalók!
Nem tudom a többiek hogy vannak vele, de én nagyon örülök az ilyen linkeknek, meg bárminek ami az első világháború légi harcairól, pilótáiról, repülőgépeiről szól. -
RedRiot #2495 Ja, a link lemaradt:
Phönix D. -
RedRiot #2494 Nem egészen távcső, ha jól tudom nem nagyít. Egy primitív célzóeszköz, Aldis-irányzék néven emlegetik. Az Il2-ben is volt egy-két gépen, asszem korai japán madarakon van ilyesmi.
Itt írnak róla bővebben, igaz angolul:
Aldis sight
Ez meg itt a Phönix D-sorozat, asszem Kiss József ilyennel repült többek között. -
#2493 Röppentem kicsit, a csütörtöki menetre jelentkezem én is :)
Ha lehet még csütörtökre válogatni
Elsősorban ezek közül valamelyik
Alba DV
Fokker D VIII
Alba DIII
Másodsorban már ezekkel sem esek le egyből.
Dolphin
SPAD
és N28
-
#2492 Az SE5a-nal 00:59 a célkereszt előtt az a hosszúkás valami, az micsoda? Olyan mint 1 távcső... -
#2491 Dummy, Redriot, köszönöm a linket, e-könyvet és a vidit! :)
Én a könyves polcomon kutakodtam, és találtam egy érdekes könyvet:
Szentiványi Jenő: Gépünk motorja lángol!
Igaz történetek vadászokról, vitorlázórepülőkről, utaspilótákról - Részletek a szerző 1955-ben, az Ifjúsági Könyvkiadónál "Párbaj a levegőben" címmel megjelent elbeszélésgyűjteményéből
Részlet:
A három Phönix vonalba sorakozik egymás mellé. Kiss meglengeti gépét és - lecsap! A két szélső angol vadász felfedezi a veszedelmet és szembefordulva igyekszik elhárítani a támadást. Elkéstek! A 422-10-es Phönix nyomjelző lövedékei fordulóban kapják el a közelebbit. Az angol vadász csupán egy villanásnyi időre tárja kokárdás hasát Kiss felé, de ez elég ahhoz, hogy a hosszú foszforos csíkok mohón belefúródjanak, és a lángok abban a másodpercben már felcsapnak a Sopwith oldalán. Még egy sorozat... A pilótaülés tájékán fekete füstgomba pöffen fel: égő benzitartály áruló nyoma. Az angol meginog, Kiss jobbra, bukófordulóba vágja a gépet, szeme sarkából látja, hogy a Sopwith már dugóhúzóba perdülve bucskázik lefelé, rá egyenesen a Caldonazzo tó tükrére.
Ebben van egy novella, amelyben az angol gépet földre kényszeríti..
Tudod, Dummy, te mesélted... :)
Az a bizonyos Phönix milyen gép lehet? -
#2490 Nincs gond a TM Cougarral, csak a 2x4 kilója ellenére le kell kötni olyan erősek a gyári centerrugói. A hozzá kitalált készített mod-ok általában ezt váltják ki. Az enyém még ugyan csak három éves, de semmi baja nem volt még eddig. Mivel vas, kenni kell és ennyi, :)
ROF-hoz és IL-2 -höz nem ajánlom, de a jetsimekhez és az FS szériához első osztályú. -
#2489 Ok, berakom ... sokan leszünk Opposite oldalon :)
Ez úgy tudjuk megoldani esetleg ha minden oldalon lesz minden gép mint az elején.Vagy valami .. ;) -
#2488 Ok, berakom ... sokan leszünk Opposite oldalon :)
Én is a DIII-as Alba-t javaslom, ma fogom letesztelni a Pfalz DIIIa-t, de jelenleg a DIII a favorit, ugyanis bár lassú, ettől eltekintve könnyű vele repülni és igen fordulékony ...
A DR1 bár gyorsabb és fordulékonyabb, lényegesen macerásabb gép, könnyen törnek a szárnyai és könnyen kitör a bal fordulóból ha nem figyel az ember :)
@Fokker: Amit láttam, dicsérik a sima TM joyokat, érdemes szétnézni, van olcsó Hotas-uk, is TM Hotas X vagy pedig a TM16000M sima joyok közül ...
HA kicsit többet szánsz rá akkor Saitek X52 ... esetleg Pro ... (Szerintem a Saitek a simák közül is jó joyokat csinál, egy régi Cyborg most is ott figyel a polcon, tizenegy éves múlt de műxik rendesen :) )
Efölött jön a TM Cougar ami qrva drága, sok a gond vele (olvastam...), de verhetetlen a programozása és nyóc kiló vas :)
Valamint a CH Products cuccai ... ezek sem alsó kategóriás joyok :)
Utána jön a Logitech G940, aminek a rivjúját várjuk, ez ugye FFB + Hotas + pedálszett ...
Ezek után, amik most várhatóak:
- Saitek X65F - Erő érzékelős Hotas a Saitektől ... (Mint az igazi hájtek repülő masinákban ...) 400 font körüli kezdőárat igérnek :)
- TM Hotas Warthog - Olyan mint a Cougar csak nem az F16 hanem az A10-é ... gondolom majd aranyárban :)
- CH A10 hotas ... na ez meg asszem katonai célra készülő masina lesz ... -
RedRiot #2487 " Angolszász gépek egyelőre hidegen hagynak."
Azért ez szép, nem? :)))
V8 power
Na jó, itt egy német is:
D.VII & SE5a duett -
#2486 a DIII-as albatrost érdemes lesz majd megvenned. én keveset repültem vele, de sokkal szimpatikusabb volt, mint a DV-ös. -
#2485 Dummy!
Szívesen reppennék veletek. Nekem ez az Alba V ami alapból benne van teljesen megfelel. Én azt hiszem csak pár német gépet fogok venni Albatrosokat Meg Fokkert,na meg még ezt meg azt:)) Angolszász gépek egyelőre hidegen hagynak. -
#2484 egy kérdés: úgy 10 éve még a thrustmaster gyártotta a világ legjobb joystickjait. ez most is így van? úgy tudom, valamelyik űrsiklónak is ők voltak a joystick-beszállítói. a másik kérdés: itthon miért nem kapni szinte sehol? ha lerohad a jelenlegi logitech x3d, erősen gondolkodom egy thrustmasteren következőnek. -
#2483 annyi a gyengéje a Pfalz DIIIa.-nak, hogy látszólag úgy meg lehet vele fordulni egy helyben, mint a DVII-essel, viszont egy ilyen forduló után hamar elfogy a kraft, és beremeg. ha dugóba esik, akkor nagyon fel kell kötni a gatyát. tehát nagyobb sebesség kell neki fordulás közben, mint a DVII-esnek. viszont, az erősebb motor kárpótol a DVII-el szemben. én e két típussal repültem legtöbbet, mai napig nem tudom megmondani, hogy melyik a jobb gép. a Pfalz DXII egy katasztrófa. -
#2482 Kár volt ezt a postot beírnod (Mármint a pénztárcám szempontjából xD)
Természetesen köszönöm!
Asszem letesztelem ... Valamint kaptam Mission-öket AI deaktivate üzenetre ... kipróbálom aztán ki kellene próbálni multiban ...
Ne haragudjatok emiatt, de ha sikerül megcsinálni, akkor nem lesz géplimit a missionokben, ugyanis amint deaktiválódnak, nem eszik a memet :) -
RedRiot #2481 A hadjárat gyenge, de ettől függetlenül az AI jó (és a peccsek hatására folyamatosan javul.) Igen élvezetes légiharcokat lehet offline is nyomni, ne aggódj - mi pl. alig pár hete kezdtünk el multizni. -
#2480 Ezt a Fusion nevű progit kipróbálom,köszi a segítséget. -
RedRiot #2479 "Lehet én is letesztelem ezt a Pfalz DIII-at ..."
Finoman repülhető, elegáns gép. Hogy is mondjam, a Pfalz III egy műjégtáncos, a Camel meg Keith Flint a Prodigyből. :))))
Mintha agilisabb, fürgébb volna a D.III-as Albától, de nem tudnám a pontos különbséget megmondani. Én az Albával eredményesebb vagyok, viszont egyező erősségű AI-pilótával a Pfalz a veszélyesebb.
A DXII-estől szerintem mindenkép jobb, mert az hiába zuhan és emelkedik jobban mint az átlag német gép, egy Spadhoz vagy SE-hez képest még mindig nagyon gyenge, ugyanakkor már fordulásban sem olyan erős. -
#2478 Hopp ... új banner a http://www.thrustmaster.com/ -on :)