29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#2557 nekem is jó a 21.00, de kb. 22.30-ig leszek csak fent. -
#2556 Köszi Dummy, jó lesz!! :)
Ha kiteszed majd a kész küldit, akkor otthon majd bemásolom, hogy ezzel induljunk, illetve kiteszem az infók közé is... :) -
#2555 Jóreggelt all!
Nem olyan nagy örgöngősség ez, ráadásul mivel meglévő mission-öket editálok, így a meló sem sok vele, de azért köszönöm!
Magamnak is csinálom :)
Viszont tegnap este majdnem megütött a guta :) Mint írtam, egy srác küldött nekem pár mission-t, hogy nézzem meg, ő hogy oldja meg az AI deaktivációt ... na tegnap este miután megcsináltam a sima 10v10-eket, gondoltam megnézek bennük valamit, néztem ugyan egy párat közülük, de nem mindet ...
Na az utolsó (Amit eddig nem néztem persze ...) az egy az egyben az ami nekünk kell :) 12 vs 12, kicsit átszerkesztgettem, már csak be kell fejezni, kiszedni belőlle pár AI gépet (ugyanis van a küldetésben 2 pár Order AI bombázó, azokat kiszedem ...)
Jelenleg 500 méterről (eredetileg 4km volt ...) a levegőből indulunk, egyással szemben, 6km-re a célterülettől ...
Az AI gépek pedig megfordulnak, repülnek az ellenkező irányba olyan 1km-t és elvileg deaktiválódnak :)
Nem gond a 2100, én mondjuk úgy volt hogy nem tudok sokáig maradni, de megpróbálok ... -
#2554 21:00-kor -
#2553 Neem, sajna nekem is melóm volt... :) azt a keveset pedig amit repültem azt ALba III tettem meg.. De ami késik nem múlik.. :D
Szerintem is Jézuska fogja hozni az új javítást, de a lényeg hogy hozza! :)
Urak, annyi gebasz lett, hogy 20:30-ra érek haza melóból (közbejött egy dolog) , így 21:00 tudnánk kezdeni!
Mindenkitől elnézést kérek a kellemetlenségért!
-
RedRiot #2552 Várakozni rossz, de inkább csússzon pár hetet, minthogy vmi sniper-AI szintű hiba maradjon benne. Video funkciót nagyon várom már: eddig is volt már több fight, amit meg kellett volna örökíteni az utókornak. :))) -
RedRiot #2551 Ja ja, semmi gond nincs ezzel: 180 fok, utána egyenesen a pocsolyáig, utána meg pontosan dél-nyugat. Nem vagyok humán GPS, de ennyi még belefér. Egyébként télleg riszpekt Dummynak: én lusta lennék ennyit melózni a missönökön. :) -
#2550 Nem akarok "vészmadár" lenni de szerintem karácsony körül fogják kiadni ha idén jön. -
#2549 sztem jó az eredeti irány, semmi gondot nem okozott, hogy a levegőben 180 fokot kellett fordulni Opposite oldalon :) de tényleg, ezzel ne szenvedj sztem. és én is köszönöm hogy folyamatosan dolgozol a missionökön. -
RedRiot #2548 Huh, ma sok melóm volt, elmaradt a repdesés. :/ Remélem holnap időben végzek.
Papa, kipróbáltad a bal oldali irányzékkal való célzást az SE-n? Szerinted is jobb? (sajnos nem volt időm tovább tesztelni)
Remélem a patch is megjelenik lassan... -
#2547 Jaja, azt én is írtam, hogy szerintem nagyon jó kis társaság vagyunk, és a javítás illetve a banner miatt kéne. Kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény... :) -
#2546 Érdekes az a kis izé, hogy mi alapján döntenek.
Most amikor én kértem vagy az volt a gond, hogy nem kellett igen moderálni :D mert olyan fasza gyerekek vagyunk vagy nemtudom.
Mondjuk tényleg csak az elrontott linkek miatt kellene. -
#2545 A HG dologgal kapcsolatban beírtam a moderátor fórumba a kérést, jelenleg ez a helyzet:
Fórum
Az ezzel kapcsolatos kezdő HSZ sorszáma: 14522 -
#2544 Komolyan Dummy, le a kalappal előtted!
Valamiben tudok esetleg segíteni?
Én is Leon álláspontját képviselem, nagyon örülök a munkádnak, és engem sem zavar, az ha ott marad az árnyék! :) -
#2543 Engem fater semmi sem zavar :D Illetve van ami igen de az nem ide tertozik :D :D
Szóval az sem ha marad úgy ahoygan volt és az sem ha elforgatod a hangárt az árnyék meg marad. -
#2542 Üdv all!
Vicc van ... A reptér épületeit el lehet fordítani, de az árnyékukat nem xD (Benne van a térkép textúrájában ... pfhhh ... vagy csak nem sikerült még megtalálnom ...)
Ha nem zavar benneteket az hogy ilyen idétlen a textúra, akkor el lehet forgatni a repteret ... Ha igen akkor meg maradhat így vagy indulhatunk a reptér mögül is :)
Kiszedtem a küldiből az összes egyéb romvárost, repteret ésatöbbit, hogy ne lehessen vele gond ...
Mi legyen? -
#2541 Igen emiatt gondoltam kitenni ezt a linket, hogy a fontosabb dolgok, kint legyenek, így nem kéne keresgélni...
Ha van még valami amit érdemes kitenni, szóljatok bátran.. :)
Pl Joy profilokat is akár. Vagy ingame képeket.. vagy bármit. :)
Dummy, köszi a munkádat, és igenis, szuperek a küldik amiket csinálsz! :) -
#2540 Mégvalami:
Ez egy igen jó dolognak tűnik: Choose a Rival küldetés:
Hasonló lehet mint az orosz rulett, csak itt adott területhez adott gép tartozik, ergo mi választhatjuk ki milyen gép jöjjön szembe:
Choose a rival - riseoffflight.com fórum -
#2539 Megint kaptam jó ötleteket arra, hogyan lehet kiirtani az AI-t :) Ráadásul ezek nem Check Zone-os küldik ergo nem zabálnak annyi erőforrást ...
Este nekiállok, az egyik verzió az felszállós, a másik pedig levegőből indulós ... Első körben a felszállósat fogom tesztelni, mert olyan mission már van :)
Mivel a levegőből indulós mission-nél az AI gépeknek el kell érniük egy bizonyos waypointot, hogy deaktiválódjonak, ezért ott többet és tovább kellene a servernek számolni az AI-t, ezt későbbre hagyom :)
Hála az égnek, szépen gyarapodunk, ami community szempontból nagyon király, mission szempontból viszont picit gáz :) Szóval rágyúrok, és majd meglátjuk mi lesz ... Amint megvan, felteszem ide, ha valakiknek van egy kis ideje, majd le kellene tesztelni. Az a szerencsém, hogy mikor feldobtam ezt a dolgot ROF fórumon, kiderült hogy ez többeknék probléma, így olyan emberkék is dolgoznak az ügyön akiknek több szabadidejük van mint nekem :)
Sajnos az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az semmit sem ér ha az ember egyedül csinál egy NET-es servert, ha egyedül van player akkor másképp működnek a dolgok mintha több player van :( -
#2538 Azért nincs még ilyen mert nagyon kezdeti stádiumban vannak még ezek a missionok, ráadásul nem is valami nagy durranások :)
Ha jön a peccs, lehet szükség sem lesz rájuk, csak ha Dog helyett valami Feladat alapú küldit akarunk majd repülni eccer :) -
#2537 Engem sem. Legalább kis Mediafire-es (könyvtármegosztás) mission, skin és egyéb raktárakat is lehetne tenni a banner alá, és ha valaki updatál, ott megtalálható lenne és nem kell visszafelé keresni a linkeket. (pl mint most én)
:) -
#2536 Engem nem -
#2535 Én is restartot nyomok bár egyelőre értelme nincs mert időben nem rövidebb és ugyan úgy be kell állítani mindent ( szkin, lőszer, összetartás ).. szóval csak egy pofon a szarnak ez a resart.
Na, ez engem is kiborít... főleg ha bombák is vannak a gépen...
Leon ,és a többiek, zavarna benneteket, ha én is megpróbálnám megkérni a HG jogosultságot?
Most látom, a link a régi szöveg helyett lett betéve, nem pedig alá, pedig úgy kértem. Így könnyebb lenne a módosítás. -
#2534 Én megszoktam nézni ha azért fejezem be mert elfogyott a lőszerem vagy széjjel vagyok hullva és leszálltam.Azt mondom, hogy ha már egyszer bennevan a játékban ez a szar akkor működjön rendesen.Az nem állapot, hogy benne van de szar.Persze ha leszopom a harcifaszt akkor én is restartot nyomok bár egyelőre értelme nincs mert időben nem rövidebb és ugyan úgy be kell állítani mindent ( szkin, lőszer, összetartás ).. szóval csak egy pofon a szarnak ez a resart. -
#2533 Én csak azért nem akartam ezt eddig leírni, mert nem akartam hogy azt gondoljátok, hogy úgy akarom leplezni a bénaságom, hogy ráfogom a rendszerre xD
Szóval engem ha lelőnek, én már nyomom is a Restart Mission-t :) Nem figyelem hány gépet lőttem le ...
Tényleg úgy vagyok vele mostanában, hogy nem a mennyiségre, hanem a minőségre próbálok gyúrni :) Ha az első gép leszed, mert elrontok valamit és beleszaladok egy lövésbe akkor tudom, hogy erre figyelni kell és nem zavar, hogy leszedett ... Ha a SeVa vagy a Dolphin elkezd vízszintesen harcolni (Ahogyan ez logikus lenne ...) és emiatt hosszú a dog, vagy a DR1/Camel kifordulózik, az sem gond ...
Ellenben mikor már 8-adjára ülök be a DFW mögé, és a fél hevedert ráeresztem, füstöl, pöfög, köhög, a gunner rég egy golyót sem lő ... és a végső támadásnál mégiscsak egy utolsó lehelet erejével 2 golyóval kiszed :) Vagy elrepül az ellen 2 km-re minden rácsapás után ... Na ezeket utálom :) -
#2532 Akkor nem csak nálam szar valami.Éppen tegnap akadtam ki ezen a szaron.
Isten bizony mondom, hogy 6-8 gépet szedtem le ( random rulett ) a 12-14 perc alatt és a végén kiirta, hogy 3 azaz három lelőtt gép volt.Hát a lófaszt, azt. -
#2531 Leteszteltem a Pfalz DIIIa-t tegnap ...
Tetszik, de vegyesek az érzelmek :) Technikailag ott van a gép, nagyon jó volt vele repülni, tetszett, de a kilátás az engem zavart egy picit :) Meg lehet szokni mondjuk, kiváncsi leszek rá online :)
@Laca: orosz roulette: Nekem 3 az átlagom, szóval feladtam :) Mármint a gyáriban :)
Akkor néztem meg utoljára, mikor elkezdett érdekesen kavarni a győzelem számláló:
Első kör: N28, Brequett (Ezt ugye régen 2-nek számolta ...), lelőttem de lezuhantam (bénaság ... na ) - 3 légigyőzelem ...
Következő kör: N28, Brequett, SPAD, DFW gunner leszedett - 3 légigyőzelem ... hmmm ...
Következő kör: N28, Brequett, SPAD, DFW, N28, majd a következő Brequett gunnere leszedett ... (Én mindig beszopom a gunnereket ...)
És a végén itt is kiírta hogy 3 légigyőzelem ... o.O xD
Ráadásul ezután érkezett meg a sniper-menekülős peccs, aminél pl: volt hogy a szövetséges gépek előtt egyszerűbb volt úgy manőverezni hogy a földhöz csapják magukat, mint lelőni őket :) Azt meg ugye nem számolja a gép :)
Én csak akkor játszom a gyári rulettel, ha a 2 ülésesekkel akarom szopatni magam, ugyanis türelmetlen vagyok, és mikor már sajttá lövöm a bombert, mindig egyre közelebb merészkedem, és ilyenkor mindig kiderül, hogy csak él még az a tetves gunner xD
Viccet félretéve, nekem eddig a Limited Ammo-s rekordom 9 gép, sajna a célzás az nem megy, mindig kifogok egy gépet ami túl jól bírja, és gyorsan elfogy az a 800 vagy 1000 bogyó :)
A Practice, Practice, practice! küldikben lévő orosz rulettek sokkal jobbak, ráadásul bármikor átszerkeszthetőek a Mission editorram, és így lehet változtatni benne az ellenfél gépeket és az AI erősségét is ... -
#2530 OK. -
#2529 -
#2528 neki = nekik -
#2527 Mert egy darab volt neki, azt megvették majd közölték, hogy megint hozatnak.
Egyet ...
Itt viszont van! -
#2526 Szuper!! Már nagyon várom a csütörtököt! :)
Látom közben kitették a banner alá a linket.. szerintetek milyen infót érdemes még kitenni?
#ZsoSz: Úgy néz ki elkapkodták.. Emlékeim szerint 4400Ft volt.. -
RedRiot #2525 -
#2524 Jó reggelt Urak!
Elvi lista, ha nektek ez megfelel:
Order:
LeonSilver: - Camel, Dolphin
Papa01 - SeVa, Alba DIII
RedRiot - SeVa
Tobzoska - SPAD, Fokker DVII
Zpogi - SPAD, Fokker DVII
Opposite:
Fokker - Pflaz DIIIa, Fokker DVII
Her Laca - Alba DV,
Joe Destroy - Alba DV, Fokker DVII
DummyBoy - Alba DIII, Pfalz DIIIa
Szóval valami ilyesmit lehetne:
Order:
- 2 SeVa
- 2 SPAD
- 2 Fokker DVII
- 2 Camel
- 1 Alba DIII
- 1 Alba DV vagy 1 Dolphin
Opposite:
- 2 Alba DV
- 2 Alba DIII
- 2 Fokker DVII
- 2 Pfalz DIIIa
- 2 Fokker DR1
Mit gondoltok? Természetesen bármilyen változtatás kérhető, hagyhatunk ki gépet, tehetünk hozzá, ésatöbbi ...
Úgyis gyorsan kiderül, mennyire lagol majd, vagy lesz-e out of memory error, mert akkor gyomlálunk belőlle ...
Este nekiállok és összedobom, addig minden ötletet javaslatot várok :)
-
#2523 sziasztok!
Papa01 én nem találok az áltlad adott linken Black Shark-ot... -
#2522 Köszi! :)
Írtam is nekik... -
#2521 Persze -
RedRiot #2520 Nincs track, egeret használok, nagyon ritkán a padlockot benyomom. Del-lel és page-uppal vittem a nézőpontot pontosan a bal oldali célkereszt mögé, asszem ezek a billentyűk vannak beállítva alapból is. -
#2519 Érdekes... Track-et használsz? Azzal nem zavaró? -
RedRiot #2518 Papa, kérdezted szombaton hogy az SE-nél melyik irányzékot használom. Én mondtam hogy a törzs közepén lévőt - mivel mindig is kizárólag azt használtam. Az tűnt természetesnek.
Az előbb viszont kipróbáltam a Vickers célkeresztjét. Elég hülye érzés, mivel úgy kint van baloldalt, de rövid próba után úgy tűnik hogy pontosabban lehet így célozni. Amiben van is némi logika, mert az irányzék majdnem a fegyver tengelyén van. De legalábbis nem egy méterrel alatta, mint a Lewisnél. Holnap tovább tesztelem.