29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Zpogi
    Nekem így tetszik a mission ,ahogy van,az hogy nagyobb a távolság a két oldal között,legalább lehet egy kicsit emelkedni.Mondjuk a saját gépeket sztem is közelebb lehetne rakni egymáshoz,már ha az AI engedi.

Akadni nekem is csak az elején szokott,utána fut rendesen.
    Az én konfigom: Amd X2 6000+;Gf 9800GTX+512Mb;4Gb ram.

Tényleg volt tegnap néhány izgalmas fight,bár én nem lőttem le senkit:).
  • Papa01 #2596
    #Redriot:
    Köszi szépen, Te is! :)
    Igen a Boom n'zoom ellen nem sokat tudnék tenni, bár ezek a gépek azért elég hamar túlgyorsulnak, tehát szerintem nagyon nagy magasság különbséget nem lehet alkalmazni. Szerintem.. :)
    Bár amikor magasabban voltatok, esélyem nem volt oda felmenni..

Szerintem a lényeg az is amit Dummy mondott a kötelék, és az összedolgozás... Emlékszem, felettem ment a fordulózás, Fokkeren ketten voltak, mondtam neki, hogy jöjjön lejjebb így én is be tudtam kapcsolódni.. Nagyon élvezetes volt..
    Meg a másik, hogy a túlerő ellen nem igazán lehet mit csinálni... szerintem ha többen vannak az ellenséges gépek, szinte biztos hogy a túlerő győz.
    Mondjuk célozni is profin kell tudni.. Én néha olyan tüzijátékot csináltam.. :D

Ja és ami nagyon mély nyomott hagyott bennem, az hogy Fokker hogy darabokra szedett pillanatok alatt a dr1-el.. :D Azt a gépet meg kéne tanulni vezetni egyszer.. :)

Mission: Nekem is nagyon tetszik!
    Szerintem az általad megadott értékek jók és mindenféleképpen pozitív, hogy hamar a légiharc kellős közepén találjuk magunkat! :)

A gépek mennyisége is jó, hisz hál' istennek szépen gyarapodunk!

Teljesítmény: Nálam mindig akkor akad meg egy pillanatra amikor megjelennek az ellenséges gépek. (Szerintem ez program hiba.) Egyébként teljesen jól fut, semmi probléma nincs.

Urak, mikor legyen a következő repülés? :)
  • DummyBoy
    Jó reggelt Mindenkinek!

Szerintem ahogy gyarapszunk, előbb utóbb ilyen harcokra is sor kelrül :)

Izgalmas lenne ilyen csatákat repülni :)

Én sajnos nem tudom eldönteni jelenleg milyen géppel repüljek ... Az Alba-t imádom, de lassú, a Pfalz jobb lenne, de az meg emelkedni nem tud :( (DR1 kiesik, mert mindig letöröm a szárnyait :) )

A Camel lenne a nagy befutó, de ahhoz meg rengeteget kellene gyakorolni, és sajna nincs rá időm ...

De mivel jelenleg az Opposite oldalunkon több fő van, ezért valszeg rágyúrok :)

Lowenhardt last flight: Nem tudom Ti hogy gondoljátok, de szvsz jó lesz ez a mission, csak pár dolgot kell megváltoztatni a tegnapi tapasztalatok alapján:

- fogok tenni egy romvárost a célterület közelére, így a 2 oldal sokkal pontosabban tud majd találkozni :) (Az előző missionben ez már bevállt :) )
    - Eredetileg a gépek 1km távolságra voltak (ha nem több) egymástól ... én ezt levettem 300 méterre, de a sor 2 végén lévő gép még így is több mint 3 km-re van egymástól, nehezen találjuk meg egymást, szóval kicsit még közelebb hozom majd a gépeket, meg valszeg csinálok egy 6x2-es vagy 4x3-as formációt ... Attól függően, hogy mennyire veszélyesen kanyarodik vissza az AI :)
    - Indulási magasság az egységesen 500 méter ... Jó ez így?
    - A 2 oldal távolsága a célterülettől olyan 6-6,5 km ... Ez megfelel mindenkinek?
    - Gépek mennyisége és géppark ... Jó ez így?

- Akinek kisebb procija van, az mondjon már pár szót, nem laggolt, akadt a mission? Papa, neked ugyan erőműved van, de te voltál a szerver, nálad minden rendben volt?

Elvileg a peccs után már nem kell kilépni az oldalváltáshoz, szóval az jó lesz :)

Akkor lennék a legboldogabb, ha egyszer a dogfight szerveren megoldható lenne az, hogy ha páratlanul vagyunk akkor lehessen kipótolni a kisebb csapatot egy AI géppel ...

Tegnap szerintem akaratunkon kívül is láthattunk pár szép közös megmozdulást, és teljesen mindegy hol milyen jó pilóták vannak, 2 összedolgozó kezdő is meg tud izzasztani egy jobb pilótát ...

Várjuk a peccset :) Remélem nem este jön, este már szeretnék repülni vele :)
  • RedRiot
    Majd kijön. Sajnos hétvégén nem sok lehetőségem lesz tesztelni, pedig nagyon kíváncsi vagyok a joy-finomhangolásra. A többi jóság meg már hab a tortán.
  • RedRiot
    Gratula, nagyon szépen repültél! Nekem csiszolnom kell még a taktikámon: az SE5-nek nem erőssége a kis magasságon, átesési sebesség határán való fordulóharc.

Az AI ellen egyszerűbb, mert az néha lazábbra engedi a fordulóit, de egy jó Albatros-pilóta kifordulja a gyors gépeket. Ha van egy kis magasság, még egy megfelelő pillanatban történő leborítással meg tudok lógni, de ha elvesztem a sebességet és a magasságot is, és 100-150 méteren belül van az ellen az egyenlő a matthelyzettel.

Kénytelen leszek az igazi, háborús SE-taktikákat begyakorolni: őrizni a sebességi előnyt, 160 alá nem lassulni, mindig visszamászni a magasba. Egy Camellel is jól együtt lehetne dolgozni: ő lent kifordulna mindenkit, az SE5-ök és a SPAD-ok pedig 250-el zuhannának rá a magasból a fedezetlen gépekre. Boom'n'zoom. Csak nem kéne mindig vérszemet kapnom és lemenni dogolni lombkoronaszintre. :)))

Az Albatrosok és a Dr.I-esek is hasonlóan dolgoztak a háborúban, jól működtek a vegyes kötelékek.
  • Papa01 #2592
    Eddig még nem jött ki az új javítás...
  • Sanyo
    Az utolsó kettő az 1.009 újdonságai között van.
  • Richtofen
    Áhh, akkor jól időzítettem a visszatérést. :)

Köszi! Feszülten várom.
  • Papa01 #2589
    Jó meccs volt nagyon, azt hiszem maradok az Alba III-nál! :)
    Végre nekem is sikerélményem, nem egyből meghaltam!! :)
    De meg kell jegyezni, Fokker kolléga nagyon leiskolázott a drI-el.. :D
    Szóval én jól éreztem magam.. :)
    Remélem Ti is! :)
  • DummyBoy
    Köszöntem a lehetőséget, sajna a végén sikerült mindennel bedugózni :)

Ráadásul a végén véletlen Spectatorként megint mellékattintva kiléptem :)

A lényeg: Jó lesz a küldi, csak rendbe kell hozni pár dolgot, csapattagokat közelebb hozni és egy romvárost betenni a közepére, hogy azt mindenki megtalálja :)
  • RedRiot
    A második kettő javítva lesz, az első nem valószínű de majd meglátjuk.
  • LeonSilver
    Ha minden igaz holnap jön egy pöccs és ezen hibák zömét javítják ;)
  • Richtofen
    Jó estét kollégák!

Pár hónap (fél év) után újra elővettem a RoF-ot. Annak idején elvette a lelkesedésem pár dolog:
    - nagyon lassú töltési idő (elég bika számítógépen)
    - béna billentyűkonfiguráció
    - joy érzékenység beállítás hiánya

Sajnos most méhány patch-csel később ezek még mindig fennállnak. Vagy elmulasztottam valami okosságot? Nincs valami varázs-patch ezekre a dolgokra?
  • DummyBoy
    Lowenhardtot ... De most meg dolgom lett ... :( Amint befejeztem jövök ...

A Lowenhardt is csak addig érdekes, hogy eltünik-e az AI ... ja igen, akkor ugyis mindig azt fogjuk nyomni :)
  • RedRiot
    Papa indította a szerót!
  • JoeDestroy
    Sorry, de isszonyat fejfájás kapott el és nem akar múlni.
    Ma nem tudok menni. Pedig jó lenne, de látni se látok rendesen.
  • Papa01 #2581
    Oks, de sztem gyere fel, mert így legalább hallani fogsz minket.. :) Ha az úgy nem gond. :)

Melyik küldit indítsuk?
  • DummyBoy
    Én nem sokat TS-elek majd, párom alszik :(
  • Papa01 #2579
    TS-en vagyok, a küldiket kimásoltam, illetve frissítettem a linket is. :)
  • DummyBoy
    Jó estét :) Le kéne tesztelni majd a Lowenhardt missiont több emberrel, hogy deaktiválódnak-e az AI-k xD
  • Papa01 #2577
    Jó estét Uraim, részemről minden OK! :)
  • DummyBoy
    Gyanús nekem ez a mai reppenés, nagy a csend, mindenki punnyadt :) (Én is ...)
  • RedRiot
    Nincs erőgépem de a Löwenhardt is egész jól ment. Az egyik reptérről indulóst is kipróbáltam: ez a reptér környékén döcögött, de aztán jó lett. Ha nem az én gépemnek kell számolni az AIt, akkor asszem nem lesz gond. Meglátjuk hamarosan. :)

(bár túl sokáig nem leszek mert fél ötkor keltem, is iszonyat napom volt odabent.)
  • DummyBoy
    Üdv all!

Itt van pár Mission, próbáljátok le legyetek szivesek őket, nem esznek-e túl sok erőforrást!

Én is jövök elvileg, remélem időben ...

A 10vs10-ek sima felszállós küldik, de a Lowenhardt Last Fight az levegőből indulós deaktiválós 12vs12 ... Ez utolsó lenne a lényeg :)

Főleg azoknak, akiknek nem erőgépük van ...

http://www.mediafire.com/?ne3tyzyteez
  • Fokker
    ma vettem meg ezt a könyvet: Dr. Csonkaréti Károly - A császári és királyi légierő

érdemes megvenni, esetleg kérni karácsonyra. nem nagy terjedelmű, de biztosan érdekes olvasmány lesz.
  • Papa01 #2572
    Reméljük, azért leszel! :)
    Én sem repültem a héten sokat.. :(
  • LeonSilver
    Én még nemtudom, hogy jövök e este multizni.Egyrészt max 1 órát lennék, másrészt meg a héten tegnap nyomtam 1/2 órát és kész.Majd meglássssuk.
  • Chazz76
    Na megoldottam:lekértem a régi fiókom jelszavát és rögtön küldték.-))
    Innen sikerült aktiválni a gémet,most próbálgatom,eddig nagyon fasza.
  • Papa01 #2569
    Remljük túl tág azért nem lesz.. :)
  • DummyBoy
    A fórumban a holnapi nap szerepel ...

Szóval holnap este vagy qrva nagyot repülünk, vagy semmilyet ... mer tőccsük a peccset :)

Asszem este belövök egy logmein-t vagy valami hasonló remote desktop cuccot :)
  • RedRiot
    1.009 available soon for download

kár hogy a "soon" nagyon relatív fogalom. :)
  • Chazz76
    Dobozos verziót vettem én is,citromail.
    A demónál én is regisztráltam magam,csak a fene emlékszik már a jelszóra,ezért újra regisztráltam tegnap.Lehet ez a gebasz?Mindegy,várok még,hátha csak a "szokásos" késésről van szó.
    Köszönöm a gyors válaszokat.
  • Zpogi
    Én a dobozos verziót vettem meg,és mivel a demónál már regisztráltam magamat,csak át kellett írni az aktiváló kódot.
  • LeonSilver
    Hehe, én is szoktam ilyenkor printszkrint csinálni.

Hogy hogyan fizettél?Hitelkártya, bank kártya, paypal, vatikáni valuta ? ;) ( ez utóbbi csak vicc vót )
  • Papa01 #2563
    Szia! Nekem is egyből jött a levél... nem volt probléma.
    A pénzt levonták a számládról?

Én mindig csinálok Printscreen-t a vásárlásról... ezt el tudom küldeni nekik ha gáz van...

A címet véletlenül nem rontottad el? Ugye nem freemail-es vagy citromail-es fiók? Ezeknél megeshet hogy a levél jóval később jön meg..
    (tapasztalat)
  • LeonSilver
    Nekem azonnal mehjött anno.
  • Chazz76
    Sziasztok Urak!

Megvettem a játékot,tegnap este telepítettem,regisztráltam magam,ahogy azt kell.Kiírta,hogy regisztrálta az e-mail címet,de azóta sem kaptam tőlük e-mail-t,ami az activáláshoz kellene elvileg.
    Most én vagyok lúzer és elqrtam valamit,vagy tényleg ennyit kell várni rá?Emlékszem,a demo verziónál is majd egy nap múlva kaptam választ tőlük.
  • DummyBoy
    Nem, sokkal tágabb a kötelék mint az eddigiekben, még fogok is rajta szűkíteni ... Amikor próbáltam akkor nem volt belőle gond ...

Igazság szerint emiatt a félelem miatt nem is álltam neki a levegőből indulós küldetésnek, de így asszem menni fog ... már csak pár apró simítás ... De asszem meghagyom a 12 v 12-t, hátha később kelleni fog ... ráadásul így nőhet a gépválaszték is :)

Order:
    - 2 SeVa
    - 2 SPAD
    - 2 Fokker DVII
    - 2 Camel
    - 2 Alba DIII
    - 2 Alba DV vagy 2 Dolphin vagy 2 N28 vagy ezek variációja ...

Opposite:
    - 2 Alba DV
    - 2 Alba DIII
    - 2 Fokker DVII
    - 2 Pfalz DIIIa
    - 2 Fokker DR1
    - 2 választató ... Szinte mindegy ...
  • RedRiot
    "Az AI gépek pedig megfordulnak, repülnek az ellenkező irányba olyan 1km-t és elvileg deaktiválódnak :)"

Nem veszélyes ez? Rögtön az elején kötelékben kezdünk, és ezek az idióta AI-k elkezdenek forgolódni...
  • Papa01 #2558
    Oks! :)