29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #2717
    Urak, TS-re is mehetünk ha van kedvetek! :)
  • LeonSilver
    Én meg képtelen vagyok játszani onlány.
    Tessék kérem, lag lizi befigyel.
    ( még nem vézett teljesen a jútyúb )

• RedRiot
    Nem rég értem haza egy gyors próba után nem felhőtlen az örömöm.

-felhők: új típusú kis szemét felhők szanaszét az égen, egy négyzetcentiméter tiszta ég sincs sehol. Ráadásul bizonyos napszakoknál vmi effekt miatt fehér izék vannak a felhőkön:

[IMG][/IMG]

-a front feletti füst effekt is más mint eddig, és persze ez is szarabbul néz ki

-überhangos szélzaj. Az OK, hogy az igazi gépeken is hangos volt, de azért nem kéne teljesen elnyomnia egy közvetlenül a pilóta előtt bömbölő motor hangját.

-a kedvenc gépem (SE5) fizikáján változtattak: sokkal erősebb a nyomaték, jobbra kanyarnál ellenkezik rendesen. Rosszabbul fordul mint eddig. :/

Ha őrzöm a sebességem, akkor a célzási lehetőségeim ilyen szembe/félig szembe átrepülésekre korlátozódnak. Ha leállok fordulózni, akkor nyilván a szűkebben forduló gép kerül előnybe, ami ugye a német gép. :/

Elvileg az ilyen szemberepülésekkor kell egy tökéletesen időzített manőverrel a másik mögé kerülni, de az a gond hogy az AI is időzít és kifordul. :/ Jobban repül mint eddig, az én gépem meg szarabb lett. :/

Ja, és az előbb ukmukfukk kib*szott az asztalra. Ilyet sem csinált eddig. Bocs a rinyáért, de ez a peccs nekem eddig nem bejövős.

Jó pont hogy rövidebbek valamivel a töltögetések.

• JoeDestroy
    Működik. :)

Urak! Kösz a repkedést, király volt.
    Gyakorolnom kell még, és fogok is :)
  • DummyBoy
    Működik?
  • Papa01 #2712
    Köszi Dummy! :)
  • DummyBoy
    http://www.mediafire.com/?btz3mtmymzz

Próbáljátok ezt ki :)
  • DummyBoy
    Nos Urak, én nem vagyok nagy szakember, de olyan érzésem volt, mint a repnapon, mikor esőruhában a qrva nagy zuhi közepén egyedül álltam a placcon, takarva asörömet, hogy jobban lássam a helibemutatót :)

Nekem tetsztett a repülés nagyon :) Párom csak lesett, mit tapsolok :)

@LeonSilver: Fél pillanat, dobom a linket!
  • LeonSilver
    Dummy, nem megy amulti missió sem :(
    Rohaggyonmeg..
  • Papa01 #2708
    A bannerban lévő linken minden infó ott van. :) Gyere Te is, ha van kedved! :)

Leon, az szuper lenne! :)

A küldivel nem lesz gond az új peccs miatt?
  • LeonSilver
    Bütyköltem egy kicsit.Lehet, hogy mégis jó lesz a miki.
  • Her Laca
    Hol csináljátok?
  • Richtofen
    "A joy karakrerisztika állításánál nem vettem észre számottevő változást.
    Csak lineáris fv van benne."

Úgy tűnik csak mentés után mutatja a változást a beállító képernyő (bár ez így bénaság).

Asszimetrikusan lehet elvileg beállítani (pl más görbe bal orsóra mint jobb orsóra), de tényleg mintha csak "majdnem-lineáris" lehet.

Lehet, hogy van mindenre magyarázat, de nincs kedvem kitalálni, hogy a fejlesztők mire gondoltak.

A menü még mindig igénytelen szerintem
    - nem reagál sokszor csak többszöri kattintásra, ez csak nekem van így?
    - sokszor nem látszik, mi az aktív kijelölés, és mi nem

A billentyű beállítás számomra kicsit sem lett egyszerűbb, mint a kinti képernyőn.

Asszem fél év múlva újra megpróbálom. :)
  • Papa01 #2704
    Akkor kezdjük? :)
  • LeonSilver
    Nem.Majd megnézem felvételről.
  • Papa01 #2702
    Oks, Nézed a repülést? :)
  • LeonSilver
    Ja.Kicsit szar helyen van a miki madzagja és szerintem megszakadt valahol a madzag.Menni megyek meg hallok is csak dumálni nemfogok.
  • Papa01 #2700
    Kár... :(( Reméljük azért tudsz azért jönni majd egy kicsit..:)

Leon, a fülesed rossz?
  • LeonSilver
    Bakker.Tegnap még beszéltem egy haverral skájpont aki angliában van most meg tök süket ez a szar.Mindjárt megőrülök...
  • DummyBoy
    Bocsesz, én kések, vagy lehet ma este nem is leszek VFAT-on megnézem Reaper-t utánna van még dolgom, ha nem megy a küldi akkor írjatok ide, és mellette megpróbálom megcsinálni :)
  • Papa01 #2697
    Annyi gond volt, h egy apró baki miatt törölték a szobát, de az Admin-ok rendesek voltak, szóltam és egyből visszaállították.. :) Megcsinálom az alszobákat.
  • DummyBoy
    Urak!

VFAT-on mindjárt kezd Reaper!!!!
  • Papa01 #2695
    Működik a szoba!
  • Papa01 #2694
    Folyamatban...
  • Papa01 #2693
    Komoly?? Basszus.. megnézem..
  • LeonSilver
    Hö.Nincs szoba a TS-en ?Hovalett ?
  • Papa01 #2691
    :D :D Facsavar... De kemény... Komolyan... hogy jut idáig?? :D
    Nekem is, akkor ezt a Storyline-ban elmondom, nem OFF-olok
  • LeonSilver
    Faszi vett egy CD olvasót.Kérdeztük, hogy beszereljük e neki.Ááááá nemköll, majd ő.2-3 óra múlva hozta a gépet, hogy minden fasza csak a tálca nem jön ki.
    Szétszedtem, hát lássato9k csodát.A cd a keretbe egy szép, méretes facsavarral volt rögzítve amit annyira betekert a manus, hogy beletekerte a tálcába is és szerencsétlen persze, hogy nem jött ki.

Jó sok hasonló sztorim van ;)
  • JoeDestroy
  • Papa01 #2688
  • LeonSilver
    Ja.Elfelejtettem.Felőlem döngethetünk egy kicsit 7-től.
  • Papa01 #2686
    :D :D
    De kemény!!!

Egy jó barátom mesélte aki informatikus, hogy riasztotta az egyik munkatársa, hogy rossz az egér.
    Kérdezi a cimbora:
    - Miért mi a baj az egérrel?
    - Háát, amikor balra tolom az egeret, jobbra megy a kurzor, amikor meg jobbra, akkor meg balra megy a kurzor...
    - Hmm, nosza nézzük, meg..

És képzeljétek el, a csaj fordítva fogta az egeret... A gombok a tenyerénél voltak! :D
  • LeonSilver
    Ahol régebben dolgoztam üzletben sok gépet "gariztunk" úgy, hogy villámkáros.
    Aztán ecccer a főnököm kitalálta azt, hogy nyoma is legyik annak a villámna.
    Behozta otthonról ( nem vicc, komoylan beszélek ) a hegesztőtrafót és azzal qrvanagy lukakat égetett az alaplapokba.Öröm volt nézni.Egy haverom faterja ilyen minősített meg mittudom én milyen hegesztő ( a világon ami létezik papír a különféle hegesztésekről az megvan neki ) csak annyit kérdezett, hogy nem halt meg senki ? :D :D
  • Papa01 #2684
    Üdv Urak! :)

Akkor mi légyen ma este? :)

.. mint az egyik néhai főnököm az alaplapot...
    Micsoda??
  • DummyBoy
    :) Oda kell figyelni a trükkös AI-ra, mert ha pl kilövöd a pilótát és meghal, akkor már jön is a következő gép ...

De ha a repülő megy tovább és nem kezd azonnal zuhanni, akkor néha hiheti azt az ember, hogy még él, erre hátulról már érkezik is az áldás :)

Oda kell figyelni ezekre a sunyikra :) Én jártam úgy orosz rulettben (Mákom volt ...) hogy egyszerre 3 enemy gép volt a levegőben :) 2 halott pilótával, a 3-ik meg támadott :)

Bár a másik, hogy a 2 üléseseknél meg nem érdekli a gunnert, ha kilövöd a pilótát, még a zuhanó gépből is kiszed :)
  • Her Laca
    Én nagyon megtanultam (megszoktam) ,hogy sose repülök szembe.
    Ott 50% az esélye mindenkinek. Az nem egy jó arány:))
  • LeonSilver
    Laca, az ész osztás ha az valóban ész osztás ( a szó nem pejoratív értelmében ) azt az értelmes ember szívesen veszi és adott esetben meg is fogadja ( szvsz ).

Próbálok én szemből nem szarakodni az AI-val de engem szinte mindig elkap a harctéri ideg ;)
  • Her Laca
    Szia Leon:))
    Távol álljon tőlem ,hogy osszam az észt,de talán segíthetek a problémádon:DDD
    Sose repülj szemtől szembe senkivel,AI val meg pláne ne.
    Most próbálgattam én is ezt az új patch et ,szerintem is jó lett .
    Én mindig kitérek ha szemből jönnek ,csak puffogtatnak a vakvilágba.
    Osztán egy két pörgés forgás és már mögöttük is van az ember.
    Bár a negyedik gép után furcsa volt ,hogy szinte még le sem esett már hallottam is valami motorhangot,hátranézek és már lőtt is az AI.
    Nagyon kell figyelni ezek szerint nem lehet mindig felkészülni rájuk.
    Mondjuk én ikonok nélkül repülök.
  • LeonSilver
    Hát qrvajó lett az AI szerintem!Sokkal élvezetesebb ellene is harcolni még akkor is ha nagyon résen kell lenni.Komolyan mondom, hogy nagyívben leszarja, hogy nekem jön vagy nem..

Lehet csak felkaptam a vizet de marhára telelett a péniszem vele, hogy szemből kettőt sem lőtt és már égtem mint a kalapgyár 56-ban.
  • JoeDestroy
    Egy AI ellen nálam is olyan manőverbe kényszerült, hogy átesés után padlót fogott. :)