29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
-
#2757 Kösziii, :) Teszem is ki az oldalra! :)
Urak, ma kinek, mikor lenne jó?? :) -
#2756 Hölgyeim és Uraim:
Az új Missionok:
http://www.mediafire.com/?myndgzgomeq
Az SG edition ugyanaz mint eddig, csak tettem középre egy romvárost :)
Az AI-sban pedig a 12-es gépek Veteran AI-k, Seva (Bombák nélkül!!!) és Alba DIII ...
Ha páratlanul lennénk, akkor csak el kell indítani, és a nagyobb létszámú csapatnak csak annyit kell tenni, hogy beülni az AI gépbe, és már mindjárt párosan vagyunk :)
Még arra gondoltam, hogy Alba DIII-ast teszek mindkét oldalra, ugyanis úgyis Papa a szerver ... És mostanában ő az Alba DIII-at preferálja ...
De ez a legkevesebb :)
Na asszem mostmár kipróbálom a peccset is :) -
#2755 Dummy, hol lennénk mi nélküled!! :) -
#2754 Reméljük, minden oké lesz! :) -
#2753 Nos, a fejlemények a következőek Mission témában ...
Végre Támad az AI :) Már csak arra kell rájönnöm, miért nem deaktiválódik az Order 10 :)
-
#2752 Megpróbálom majd ezt is de nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy valami agyonbassza a windózos hálózatkezelést.Van nekem itthon ilyen nem használt kis winyó ( 40GB ) és arra most dobtam egy w7-et.Csak drivereket raktam fel meg egy szűz(ies) RoF-ot.Az előbb próbáltam valami spanyol szervert és úgy tűnt elsőre, hogy röccenés nélkül megy.Majd kaja után próbálom még, kíváncsi leszek a végeredményre. -
#2751 Leon, a Routeren forwaldold a 28000, és 28100 (TCP UDP) portokat. Lehet hogy stabilizálja a kapcsolatot, mert direktbe kapja az adatokat így.
Nekem a TDU beállításai miatt eleve benne vannak a forwardban ezek a portok. Tegnap nem tapasztaltam laggot.
-
#2750 Köszi! :) -
#2749 Igen, a Leon-ét most láttam meg!, ez volt az! :)
Urak, ez a betűméret stílus , szín megfelelő nektek? Szerintetek jól olvasható? -
#2748 Nem erre emlékeztem, de ez is hatalmas!! :D
Oké, várjuk! :) -
#2747 Nem próbáljuk ki másik alkalmazással? :) Az alatt is lenne vajon lagolás? -
#2746 -
#2745 Gáz van ... Az AI baszik támadni ... De majd kiderítem mi a gond ...
Aztán minden gép deaktiválódik, csak az order 10 nem :) Hogy miért azt nemtom ...
Az AI mentes küldit mindjárt feltöltöm ... -
#2744 Ja.Onnan van, az ED fórumról.
-
#2743 Nem is tudom, talán az ED fórumon.
**--**
Én is a retkes büdös t-onlányra gyanakszom.Csak az a baj, hogy hiába reklamálok pingre nincs "garancia" -
#2742 Leon, volt hogy kitettél, olyan szmájlit, ami egy kis repülős sárga golyó volt pilóta sapkában, stb.. Azt hol találtad? :) -
#2741 Mondjuk egy gyors próbát tehetünk akár most is... -
#2740 Én nem hinném ... Lehet valami frissítette magát, vírusirtó, Win, vagy valami ...
Szolgáltató is lehet ha ROF gond lenne, akkor tele lenne vele a fórum ... -
#2739 Esetleg más online játékkal kipróbálod? Hátha a ROF-al van valami gebasz.. -
#2738 Ha addig sikerül megoldást találnom a lagra akkor én megyek ha lesz.Ha nem a kkor kihagyom.Ez nekem így játszhatatlan. -
#2737 Urak, ma legyen röppenés? -
#2736 Igen , én is azt próbálgatom, melyik szín lenne a legkellemesebb.. :), ami jól látható. :) -
#2735 Félre ne értsd :) A kép jó, a sárga betűktől ijedtem meg :)
Most tesztelem a Lowenhardtokat :) -
#2734 Engem nem. -
#2733 Oké, de ha ez zavar benneteket kiveszem ezt is.. :) Csak gondoltam kipróbálom.. :D -
#2732 Nem rossz ez de ha kérhetem majd ilyen háttérszart ne rekj be léccives mint ami van sok tápigba. -
#2731 Nem jó? :) Még alakítok rajta, most látom, hogy kicsi a kép.. :) -
#2730 Urak, jó hír ... (Jéééézus, ez a textbox ... xD )
Sensenmann dolgozik a Practice missionok átírásán 1.009-re, hétvégén legkésőbb hétfön elvileg jön a javított változat :) -
#2729 Igen, úgy talán egyszerűbb! :) -
#2728 Vagy szedd le a Laser féle dogfight generator-t, abban tudsz cooperative 1v1 missiont generálni :) -
#2727 Szia! Szedd le a linken található küldetést. (Szerver és TS adatok online repüléshez)
Szintén ott látni fogod hová kell másolni.. :) -
#2726 sziasztok!
nincs olyan multibeállítási lehetőség, hogy csak 1 vs 1-et toljunk a barátommal??? ez a balfasz AI (wing-ekről beszélek) csak akadályoz a légiharcban... folyton azt kell figyelnem, hogy nehogy nekemjöjjenek!
ha vki tudja a megoldást közölje legyenszíves, mert le fogom lövöldözni a saját gépeimet (már itt tarok) -
#2725 ez a lagolás így tényleg durva. másnak volt hasonló tapasztalata ma? -
#2724 Ilyent, hogy az egyik gép hol itt van hol meg amott?Nekem az első 2-3 multin semmi iylent nemcsinált.Aztán megbolondult és azóta szar. -
#2723 Hátha... -
RedRiot #2722 Ja lehet. Most nézem előző hónap 17.-ei a legújabb, felteszem meglássuk mi lesz. -
#2721 Leon, nekem is csinál hasonlókat, én azt hittem a TrackIr buzul... -
#2720 Érdekes, nekem a felhők nem ilyenek... nincs nálad esetleg valami VGA driver gond? -
#2719 Úristen mekkora buzi hangom van..
Innentől kezdve csak írásban kommunikálok! :D -
#2718 Jaja, szuper minden! :) Köszi még egyszer! :)