29382
Rise of Flight - Flying Circus Volume I
  • Papa01 #2757
    Kösziii, :) Teszem is ki az oldalra! :)

Urak, ma kinek, mikor lenne jó?? :)
  • DummyBoy
    Hölgyeim és Uraim:

Az új Missionok:

http://www.mediafire.com/?myndgzgomeq

Az SG edition ugyanaz mint eddig, csak tettem középre egy romvárost :)

Az AI-sban pedig a 12-es gépek Veteran AI-k, Seva (Bombák nélkül!!!) és Alba DIII ...

Ha páratlanul lennénk, akkor csak el kell indítani, és a nagyobb létszámú csapatnak csak annyit kell tenni, hogy beülni az AI gépbe, és már mindjárt párosan vagyunk :)

Még arra gondoltam, hogy Alba DIII-ast teszek mindkét oldalra, ugyanis úgyis Papa a szerver ... És mostanában ő az Alba DIII-at preferálja ...

De ez a legkevesebb :)

Na asszem mostmár kipróbálom a peccset is :)
  • Papa01 #2755
    Dummy, hol lennénk mi nélküled!! :)
  • Papa01 #2754
    Reméljük, minden oké lesz! :)
  • DummyBoy
    Nos, a fejlemények a következőek Mission témában ...

Végre Támad az AI :) Már csak arra kell rájönnöm, miért nem deaktiválódik az Order 10 :)
  • LeonSilver
    Megpróbálom majd ezt is de nekem egyre inkább úgy tűnik, hogy valami agyonbassza a windózos hálózatkezelést.Van nekem itthon ilyen nem használt kis winyó ( 40GB ) és arra most dobtam egy w7-et.Csak drivereket raktam fel meg egy szűz(ies) RoF-ot.Az előbb próbáltam valami spanyol szervert és úgy tűnt elsőre, hogy röccenés nélkül megy.Majd kaja után próbálom még, kíváncsi leszek a végeredményre.
  • JoeDestroy
    Leon, a Routeren forwaldold a 28000, és 28100 (TCP UDP) portokat. Lehet hogy stabilizálja a kapcsolatot, mert direktbe kapja az adatokat így.
    Nekem a TDU beállításai miatt eleve benne vannak a forwardban ezek a portok. Tegnap nem tapasztaltam laggot.
  • Papa01 #2750
    Köszi! :)
  • Papa01 #2749
    Igen, a Leon-ét most láttam meg!, ez volt az! :)

Urak, ez a betűméret stílus , szín megfelelő nektek? Szerintetek jól olvasható?
  • Papa01 #2748
    Nem erre emlékeztem, de ez is hatalmas!! :D
    Oké, várjuk! :)
  • Papa01 #2747
    Nem próbáljuk ki másik alkalmazással? :) Az alatt is lenne vajon lagolás?
  • DummyBoy
  • DummyBoy
    Gáz van ... Az AI baszik támadni ... De majd kiderítem mi a gond ...

Aztán minden gép deaktiválódik, csak az order 10 nem :) Hogy miért azt nemtom ...

Az AI mentes küldit mindjárt feltöltöm ...
  • LeonSilver
    Ja.Onnan van, az ED fórumról.

• LeonSilver
    Nem is tudom, talán az ED fórumon.

**--**

Én is a retkes büdös t-onlányra gyanakszom.Csak az a baj, hogy hiába reklamálok pingre nincs "garancia"
  • Papa01 #2742
    Leon, volt hogy kitettél, olyan szmájlit, ami egy kis repülős sárga golyó volt pilóta sapkában, stb.. Azt hol találtad? :)
  • Papa01 #2741
    Mondjuk egy gyors próbát tehetünk akár most is...
  • DummyBoy
    Én nem hinném ... Lehet valami frissítette magát, vírusirtó, Win, vagy valami ...

Szolgáltató is lehet ha ROF gond lenne, akkor tele lenne vele a fórum ...
  • Papa01 #2739
    Esetleg más online játékkal kipróbálod? Hátha a ROF-al van valami gebasz..
  • LeonSilver
    Ha addig sikerül megoldást találnom a lagra akkor én megyek ha lesz.Ha nem a kkor kihagyom.Ez nekem így játszhatatlan.
  • Papa01 #2737
    Urak, ma legyen röppenés?
  • Papa01 #2736
    Igen , én is azt próbálgatom, melyik szín lenne a legkellemesebb.. :), ami jól látható. :)
  • DummyBoy
    Félre ne értsd :) A kép jó, a sárga betűktől ijedtem meg :)

Most tesztelem a Lowenhardtokat :)
  • LeonSilver
    Engem nem.
  • Papa01 #2733
    Oké, de ha ez zavar benneteket kiveszem ezt is.. :) Csak gondoltam kipróbálom.. :D
  • LeonSilver
    Nem rossz ez de ha kérhetem majd ilyen háttérszart ne rekj be léccives mint ami van sok tápigba.
  • Papa01 #2731
    Nem jó? :) Még alakítok rajta, most látom, hogy kicsi a kép.. :)
  • DummyBoy
    Urak, jó hír ... (Jéééézus, ez a textbox ... xD )

Sensenmann dolgozik a Practice missionok átírásán 1.009-re, hétvégén legkésőbb hétfön elvileg jön a javított változat :)
  • Papa01 #2729
    Igen, úgy talán egyszerűbb! :)
  • DummyBoy
    Vagy szedd le a Laser féle dogfight generator-t, abban tudsz cooperative 1v1 missiont generálni :)
  • Papa01 #2727
    Szia! Szedd le a linken található küldetést. (Szerver és TS adatok online repüléshez)

Szintén ott látni fogod hová kell másolni.. :)
  • ZsozS
    sziasztok!
    nincs olyan multibeállítási lehetőség, hogy csak 1 vs 1-et toljunk a barátommal??? ez a balfasz AI (wing-ekről beszélek) csak akadályoz a légiharcban... folyton azt kell figyelnem, hogy nehogy nekemjöjjenek!
    ha vki tudja a megoldást közölje legyenszíves, mert le fogom lövöldözni a saját gépeimet (már itt tarok)
  • Fokker
    ez a lagolás így tényleg durva. másnak volt hasonló tapasztalata ma?
  • LeonSilver
    Ilyent, hogy az egyik gép hol itt van hol meg amott?Nekem az első 2-3 multin semmi iylent nemcsinált.Aztán megbolondult és azóta szar.
  • Papa01 #2723
    Hátha...
  • RedRiot
    Ja lehet. Most nézem előző hónap 17.-ei a legújabb, felteszem meglássuk mi lesz.
  • Papa01 #2721
    Leon, nekem is csinál hasonlókat, én azt hittem a TrackIr buzul...
  • Papa01 #2720
    Érdekes, nekem a felhők nem ilyenek... nincs nálad esetleg valami VGA driver gond?
  • Papa01 #2719
    Úristen mekkora buzi hangom van..
    Innentől kezdve csak írásban kommunikálok! :D
  • Papa01 #2718
    Jaja, szuper minden! :) Köszi még egyszer! :)