Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
-template ps-ben megnyit, dróthálós layer bekapcsol.
-flatten image, aztán mentek belõle egy jpeget
-ezt beimportálom Corelbe, és erre szerkesztem rá a mintákat. Kézzel, de vektorosan.
-a mintákat részenként kiexportálom eps-be
-ezeket beimportálom PS-be, és elhelyezem és színezem õket
A drótháló használata sokat segít, jobban látni hogy melyik része a képnek hova kerül a gépen.
A psd-k amik képzõdtek ma délután a gépemen enyhén kaotikusak a sok layerrel, de majd átfésülöm a terepszínût és felrakom neked vhova. 😊
Legtöbben Pfalz - Fokker x - SeVa - Camel gépekkel repülünk ... a maradék csak ráadás 😊
@Redriot: a terepmintát kézzel rajzolod, vagy van valamilyen template-ed? Ha van akkor elkérhetem? xD De jók ezek a Pfalz-ok 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Délután rajzolgattam. Készítettem négy antant skint a Pfalz D.III-hoz: egy általános angol és egy általános francia, és két egyedi angol. Friss, ropogós, innen tölthetõ:
Pfalz D.IIIa Entente skinpack

Valami ilyesmi:
Central:
2 Camel
2 SeVa
2 Pflaz DIII
2 Fokker DVIII
Alba DIII
Alba DV
Fokker DVII
Fokker DR1
Allied:
2 Camel
2 SeVa
2 Pflaz DIII
2 Fokker DVIII
SPAD
Nieuport 28
Fokker DVII
Fokker DR1
Hmm?
Ikonokra visszatérve: Mivel ma nagy nap van, elvileg leszünk páran, így lehet lesz mizéria a gépekbõl, de általában ez nem szokott problémát jelenteni ...
Ha kell, szivesen segítünk saját skineket csinálni, de a ROF gépeit megjegyezni nem nagy kunszt szerintem, alig van pár, és ráadául elég jellegzetesek is ...
Ráadául amíg ki vannak egyenlítve az oldalak, addig ezzel sincs gond ...
Meg tudjuk oldani ezt szerintem ...
De ha akarjátok, akkor benyomhatjuk.. 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ide kell õket bemásolni:
x:\xxx\Rise of Flight\data\graphics\skins\sopcamel\
http://www.mediafire.com/?jkq3ggzhout

Eleinte, amíg a gépek azonosításával gondjaid vannak, kapcsold be az ikonokat.
A részletesen kidolgozott grafika, a magas poligonszámú gépek és a fizikai modellezés számításigénye fogják intenzív munkára a gépet.
A SPAD és a Fokkor D.VII nem esélytelen gép. Meg kell tanulod repülni õket! Hidd el a Dr.I 10-szer nehezebben repülhetõ gép.
Egyszerûen számomra játszhatatlan!Ki próbáltam a multit......kb 3percig kergettem valakit mire kiderült,hogy csapattárs..jaaaaaj!
Meg nem látom honnan jönnek.Azthiszem a TracklR az nagyon fontos kiegészítõ ehhez a játékhoz!Nélküle esélyed sincs!Meg be-beakad csata közben(singlében is).Ennyire azért ne legyen már optimalizálatlan!
Aztán meg ha valaki nem tudja megvenni az új gépeket teljesen hátrányba kerül.
Arra azért kiváncsi lennék mi a fészkes fene eszi ennyire a procit ebben a játékban....ennél komolyabb játékok nem eszik ennyire mint ez!Vagy van valami megoldás rá?
Még egy pár hetet adok magamnak hátha megtanulom!!
<#pardon1>#pardon1><#pardon1>#pardon1>
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
www.pcpilot.hu
Nem rossz, de szerintem jobb lenne, ha lenne egy "keresztes", meg egy "kokárdás" oldal. Ezen belül lehetnek egyéni jelzések, de érdemes lenne minden egyéni skint angol és német jelzésekkel is elkészíteni.
Sõt, ha lesz idõm, elkészítem német gépek antant jelzéses festéseit, és szövi gépekhez is csinálok német stílusú festéseket keresztekkel. Így lesz egy "kokárdás" és egy "keresztes" oldal, azon belül a géptípusok teljesen vegyesen. Szerintem jövõ hét végére össze tudok rakni egy skinpacket.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár most hogy RedRiot visszatér közénk ez változik xD
Valamilyen rendszert lehet érdemes lenne belevinni a dologba ... Lehet az lenne a legjobb, ha fent lennének a gépeken a kezdõbetûink ... Akkor mondjuk tudnánk, hogy a "P" betûs Pflaz (Papa) vagy a "F" (Fokker) van velünk 😊
De ez csak egy ötlet ... az én Camelemen pl: nincs is felségjelzés xD
Múltkor lepróbáltuk, nincsen többé fehér skin, csak gyönyörû haj xD Magyarul ha be van nyomva a Mods On, akkor ha nincs meg a skin, akkor defaultat mutat ...
SE5a Red
[/img]
www.pcpilot.hu
Híd pedig nem lesz, mert a legkisebb is nagyon elüt a környezettõl 😞
Majd még nézegetem ... De addig ott komp jár és kész xD
http://www.mediafire.com/?gymmdyfw2yw
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Nagyon állat a város felett repülni, nagyon jól néz ki!!!
Most a Cenral AI-t próbálom ki!
Köszi Dummy ezúton is!