Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Én még nem hallottam, hogy azt valaki megrepülte... 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Hm ..hát így kezdõként a tréning misszió 6. küldetése is nehéz, az alba. hamar megvan de a második párosból csak az elsõ megy..valami tanács van esetleg?

Papa01
Szeró is megy! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
TS-en vagyunk! 😊

A következõkép csinálom:
-template ps-ben megnyit, dróthálós layer bekapcsol.
-flatten image, aztán mentek belõle egy jpeget
-ezt beimportálom Corelbe, és erre szerkesztem rá a mintákat. Kézzel, de vektorosan.
-a mintákat részenként kiexportálom eps-be
-ezeket beimportálom PS-be, és elhelyezem és színezem õket

A drótháló használata sokat segít, jobban látni hogy melyik része a képnek hova kerül a gépen.

A psd-k amik képzõdtek ma délután a gépemen enyhén kaotikusak a sok layerrel, de majd átfésülöm a terepszínût és felrakom neked vhova. 😊

Papa01
Állat, szedem lefelé!! 😊 Kösziii! 😊

DummyBoy
A lényeg az egyforma xD Gondolni kell az újakra is, egyszer már volt kérés, hogy pl: a Spad kerüljön vissza és ilyenek ...

Legtöbben Pfalz - Fokker x - SeVa - Camel gépekkel repülünk ... a maradék csak ráadás 😊

@Redriot: a terepmintát kézzel rajzolod, vagy van valamilyen template-ed? Ha van akkor elkérhetem? xD De jók ezek a Pfalz-ok 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Khmmm.. Amit írtál lentebb, ott nem egyformák. <#papakacsint>

Engem nem zavarnak az ikonok, de ha engedélyezve is vannak, játékon belül asszem alapesetben i-vel ki lehet kapcsolni õket.

Délután rajzolgattam. Készítettem négy antant skint a Pfalz D.III-hoz: egy általános angol és egy általános francia, és két egyedi angol. Friss, ropogós, innen tölthetõ:
Pfalz D.IIIa Entente skinpack

DummyBoy
Tényleg ... Legyen olyan misszió, ahol egyformák a gépek mindkét oldalon?
Valami ilyesmi:

Central:
2 Camel
2 SeVa
2 Pflaz DIII
2 Fokker DVIII
Alba DIII
Alba DV
Fokker DVII
Fokker DR1

Allied:
2 Camel
2 SeVa
2 Pflaz DIII
2 Fokker DVIII
SPAD
Nieuport 28
Fokker DVII
Fokker DR1

Hmm?

Ikonokra visszatérve: Mivel ma nagy nap van, elvileg leszünk páran, így lehet lesz mizéria a gépekbõl, de általában ez nem szokott problémát jelenteni ...
Ha kell, szivesen segítünk saját skineket csinálni, de a ROF gépeit megjegyezni nem nagy kunszt szerintem, alig van pár, és ráadául elég jellegzetesek is ...

Ráadául amíg ki vannak egyenlítve az oldalak, addig ezzel sincs gond ...

Meg tudjuk oldani ezt szerintem ...

Nem gondolom, hogy az ikonok bekapcsolása a megfelelõ irány a realizmus felé. Az sokkal inkább a céllövölde felé mutat.

Papa01
Esetleg ha Friendly-t kapcsoljuk be?

Papa01
Háát nem tudom... 😊 Azzal nekem mindig az volt a gondom, hogy piros háromszögeket kerget az ember...,
De ha akarjátok, akkor benyomhatjuk.. 😊

Fokker
nem szabad feladni. nem könnyû, mert nagyon realisztikus az egész. én a helyedben addig repülnék orosz rulettet(Free Fly/1 vs. 1/Russian Roulette), amíg el nem érek 7-8 légigyõzelmet. utána lehet multizni. kezdetnek érdemes német géppel próbálkozni. 1 gép 7.92 dollár, ami kb. 1300 Ft; ez sztem bõven vállalható kategória. nem kell az összeset megvenni, olyan 2-3 hónap repülés után alakul ki az emberben a kép, hogy milyen jellegû gépet szeretne. ahogy írtam korábban is, ez a játék nem a gyors sikerekrõl szól.

LeonSilver
Igen, ez is megoldás lehet!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Fokker
egyszerû a megoldás: vissza kell kapcsolni az enemy icont.

DummyBoy
No, megvannak a skinjeim egyelõre:

Ide kell õket bemásolni:

x:\xxx\Rise of Flight\data\graphics\skins\sopcamel\

http://www.mediafire.com/?jkq3ggzhout

Ok!
Én évek óta TrackIR nélkül nyomom. Megy ez így is, nem esélytelen.
Eleinte, amíg a gépek azonosításával gondjaid vannak, kapcsold be az ikonokat.
A részletesen kidolgozott grafika, a magas poligonszámú gépek és a fizikai modellezés számításigénye fogják intenzív munkára a gépet.
A SPAD és a Fokkor D.VII nem esélytelen gép. Meg kell tanulod repülni õket! Hidd el a Dr.I 10-szer nehezebben repülhetõ gép.

Köszi! <#worship>

Hali!Nekem valahogy nem megy ez a játék!!!!!!
Egyszerûen számomra játszhatatlan!Ki próbáltam a multit......kb 3percig kergettem valakit mire kiderült,hogy csapattárs..jaaaaaj!
Meg nem látom honnan jönnek.Azthiszem a TracklR az nagyon fontos kiegészítõ ehhez a játékhoz!Nélküle esélyed sincs!Meg be-beakad csata közben(singlében is).Ennyire azért ne legyen már optimalizálatlan!
Aztán meg ha valaki nem tudja megvenni az új gépeket teljesen hátrányba kerül.
Arra azért kiváncsi lennék mi a fészkes fene eszi ennyire a procit ebben a játékban....ennél komolyabb játékok nem eszik ennyire mint ez!Vagy van valami megoldás rá?
Még egy pár hetet adok magamnak hátha megtanulom!!
<#pardon1><#pardon1>
Sanyo
Ha készen lesz akkor a flyhun. 😊 A "hogyan repülj" pedig a Squadron-Signal Fokker Dr.I - In action c. könyvben van.

www.pcpilot.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu

Merre lehet elolvasni?

Forgómotoros replika? Link plz!

Papa01
Jaja, ez tök jó ötlet! 😊

Sanyo
Találtam egy írást, hogyan kell repülni a replika Dr.I-el. Az eddigi cikkek 3-4 oldalasak voltak, a mostani már most 7 és még Werner Voss utolsó légiharca nincs is benne...

www.pcpilot.hu

"Valamilyen rendszert lehet érdemes lenne belevinni a dologba ... Lehet az lenne a legjobb, ha fent lennének a gépeken a kezdõbetûink ... Akkor mondjuk tudnánk, hogy a "P" betûs Pflaz (Papa) vagy a "F" (Fokker) van velünk 😊"

Nem rossz, de szerintem jobb lenne, ha lenne egy "keresztes", meg egy "kokárdás" oldal. Ezen belül lehetnek egyéni jelzések, de érdemes lenne minden egyéni skint angol és német jelzésekkel is elkészíteni.

Reggel én is elgondolkoztam ezen a felségjelzés, barát-ellenség dolgon, ezért elkészítem a skinem trikoloros változatát is. Így oldaltól függõen a megfelelõ felségjelzések lesznek a gépen.

Sõt, ha lesz idõm, elkészítem német gépek antant jelzéses festéseit, és szövi gépekhez is csinálok német stílusú festéseket keresztekkel. Így lesz egy "kokárdás" és egy "keresztes" oldal, azon belül a géptípusok teljesen vegyesen. Szerintem jövõ hét végére össze tudok rakni egy skinpacket.

LeonSilver
Én is leszedtem, úgyhogy ezt lesztek szívesek betenni a megfelelõ helyre 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Az vicces lesz xD Fõleg mivel a brigád 80%-a a német gépeket preferálja xD

Bár most hogy RedRiot visszatér közénk ez változik xD

Valamilyen rendszert lehet érdemes lenne belevinni a dologba ... Lehet az lenne a legjobb, ha fent lennének a gépeken a kezdõbetûink ... Akkor mondjuk tudnánk, hogy a "P" betûs Pflaz (Papa) vagy a "F" (Fokker) van velünk 😊

De ez csak egy ötlet ... az én Camelemen pl: nincs is felségjelzés xD

LeonSilver
Nekem is megfordult már a fejemben, hogy ebbõl akkora kupleráj lesz mint a csipa.A felségjelzés szerintem nem zavaró csak a két oldalhoz tartozó gépeket kellene betartani.

A skinhasználathoz annyit hozzátennék, hogy vegyes felségjelzésekkel és vegyes típusokkal lehetnek keveredések és ebbõl adódó téves azonosítás. Múltkor én már egyszer benéztem. Rácsapáskor nincs idõ hosszasan gondolkozni. Esetleg lehetne vmi rendszert vinni bele.

DummyBoy
Szép xD Kemény a felségjelzés 😊

Múltkor lepróbáltuk, nincsen többé fehér skin, csak gyönyörû haj xD Magyarul ha be van nyomva a Mods On, akkor ha nincs meg a skin, akkor defaultat mutat ...

Holnap este vele röppennék. A Cuffe skin helyén jelenik meg. (Így annál sem lesz fehér a gépem, aki nem tölti le a skint.)

SE5a Red

[/img]

Bocs. Nyomom a tréningeket és meglepõdve tapasztalom , hogy sokkal jobban fut a játék mint a demó. A beállításban követtem Leon urat, (bár az Il2-is így repültem) de a külsõ nézet kivételével..imádom nézegetni, ha van idõm erre..<#vigyor4> Az normális , hogy kb. 2-3 óráig nyomta a frissítést?! Jó tudom egyszer kell..1.5-ig van ha jól tudom.

Sanyo
Régen Il-2ben nem volt ritka a fél órás odaút, max. 20 perc a bevetési légtérben, aztán irány haza, különben nem értünk volna vissza. Majdnem annyira fárasztó, a vezér folyamatosan navigál, én kísérem és ellenõrzöm az útvonalat, közben a légteret figyelni, üzemanyag, hûtõvíz, ésatöbbi. Ezek voltak a legjobbak. 😊

www.pcpilot.hu

Willenbrock
Inkább írj 4-5-öt mert én is ilyen vagyok.A szimulátor-ha tényleg annak mondható-akkor arra törekedtek a készítõi hogy a lehetõ legjobban lemodellezze a valóságot virtuálisan.A kor/történelemhûségen keresztül a fizikai és a sérülésmodellen át a kezelõszervekig-hajtómûvezérlésig mindent úgy kell lemodellezniük hogy az minél hûbben adja vissza az eredetit.A valóság illúzióját fokozza ha lerepüljük a teljes bevetést,mert a valóságban sem volt gyorsítógomb,adott esetben robotpilóta sem.A Falconban biztos van robotpilóta pl. de az mégis kõkeményen szimulátor,ha kipróbálod hamar rájössz hogy miért.Mindenki el tudja dönteni mivel akar játszani,árkádokkal vagy szimulátorral,de azt tudomásul kell venni hogy a szimulátorrajongók általában a repülés valóságos élményének minél részletesebb illúzióját akarják megtapasztalni.Ennek a mûfajnak ez a lényege.

DummyBoy
Ez érdekes ... Nekem hála istennek nem csinál ilyet ...

Elmenti, de nem tölti be magának. Fõmenü>Options>Responses, itt beállít>Save. Ezután indítom a Mission-t és nem úgy állnak a kormányfelületek, ahogy kellene.

Megjött !! Azt hiszem nemsokára lesz pár kérdésem.<#smile>

DummyBoy
Nos, itt egy remélhetõleg javított Allied AI-s verzó ...

Híd pedig nem lesz, mert a legkisebb is nagyon elüt a környezettõl 😞

Majd még nézegetem ... De addig ott komp jár és kész xD

http://www.mediafire.com/?gymmdyfw2yw

Papa01
Dummy, sajna az Allied AI -is küldetést, nem indítja a szeró... 😞

DummyBoy
Elmented õket? Csak mert nekem 3 külön profilom is van oda, és megjegyzi a proggi ...

Papa01
Central AI-is küdi is tökéletesen megy!
<#eljen><#eljen><#eljen>

Papa01
A NO AI-s küldi szuper!!!
Nagyon állat a város felett repülni, nagyon jól néz ki!!!

Most a Cenral AI-t próbálom ki!

Köszi Dummy ezúton is!

Papa01
Teszt szeró megy...

A joy beállítások Response értékeit sem jegyzi meg a program. Nem értem, hogyan engedhetik meg ezt maguknak a sokadik patch és bõ félévvel a megjelenés után... Gáz...

DummyBoy
Én is csak próbaképpen érek rá, de izzítom a TS-t és jövök!

Papa01
Oks,de most nem tudok sokat maradni.. 😊