Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pcpilot.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha esetleg segít Itt a benner kép 790px széles és 261 magas...
Lehet tudni, milyen topic az?? 😊
Ha komolyan gondolod a játékot, szükséged lesz min. 40-60 fps-re. Ez alá a konfig alá ne nagyon merészkedj. Fõleg a VGA tekintetében.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mire gondolsz a benner-ral kapcsolatban? A képet szeretnéd lecserélni?
Joe: Igen, jó volt a tegnapi nagyon! 😊
URAK! Elõreláthatólag 2010.01.15 péntek 19:00 jó nektek egy újabb jó kis multis repüléshez?
Akinek jó az jelezze már, és kiteszem a banner-ba is! 😊
Most meg úgy megy mint a struccnak 😊
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Régebben volt iylen de most nemlelem.HILFE!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha kész lesz a pakk, feltöltöm.
Páromnak így is kezd elege lenni a repülõrajzolgatásból xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mellesleg elõfordult, hogy a német pilóták zsákmányolt géppel repültek ...
Wingspalette-en van egy német festésû Camel pl. 😊
akarom mondani fekete máltai. Az kicsit kontrasztosabb mint a fehéren-fehér. 😊
A Camelhez kétféle festést tervezek: az egyik az a furcsa, rombuszmintás, pizsamaszerû német minta lesz, a másik pedig a korábbi évekre jellemzõ lila-zöld nagymintás terepszín.
Regisztráljatok és töltsétek le, de ha nem akartok, akkor otthonról feltöltöm valahova:
1918-as repülési kézikönyv:
http://www.ww2aircraft.net/forum/aircrew-equipment/practical-flying-manual-1918-a-12543.html
Eredetileg a fehér négyzetben fekete máltrai kereszt volt ... utána jött a fehér szegélyes máltai kereszt, majd 18-ban a fehér keretes gerendakereszt ...
Történelmileg nemtom melyik lenne a legmegfelelõbb, elvileg a misszió 1918-as (Ugye a DVIII miatt ...)
Viszont a fehér négyzetben fekete máltai keresztet meg könnyebb megismerni xD
Ezt korrigálom. A tegnapi skineket elkészítem német kereszttel is. Ha valakinek van egyéni skin kívánsága írja meg, és ha idõm engedi elkészítem!
Én sem voltam a nap ásza, viszont dugó nélkül lement a játék, amit nagyon élveztem ... Bár 1-szer a szárnyak megadták magukat és egyszer a motorom is behalt, ettõl függetlenül nagyon élveztem a tegnapi repülést 😊
Remélem egyre többen leszünk mostmár, kicsit izgisebb így a játék 😊
Voltak érdekességek: keresem az enemy-t erre hátranézek, és tökéletes lövési pozícióban ott ál mögöttem a DVIII-assal Fokker és megszólal TS-en ... Valaki tök egyenesen repül elõttem ... Ez ki?
Valamint tényleg zavaró egy picit ha nem megfelelõ a felségjelzés ... Ugyanis a zöldre festett Angol kokárdás Pfalz mellett úgy elrobogtam, hogy öröm volt nézni, mikor közel értem akkor tûnt fel, hogy valami nem stimmel ... Ja ez a Papa xD
Más. Tegnap én is és Fokker mester is laggoltunk néha. Az eddigi online bulikon még nem volt ilyen, ellenben nekem nagyobb városok felett offline is beszaggat néha. (Gondolom ilyenkor próbálja szerencsétlen gép beszuszakolni a fél giga vga-memóriába az összes város textúrát.) Másnál nem fordult elõ akadás?
Nekem is az van 😊
Ja, és egy teszkósmikrofont is tudok ajánlani 😊 Nekem is az van, és így leaglább jót lehet dumálni TS-en repkedés alatt xD
Ja, holnap megy a TrackIR.
www.pcpilot.hu
ROF témában: Camel ...
Nem ROF témában ... G940? xD
www.pcpilot.hu
Gratula!
Köszi mindenkinek!
www.pcpilot.hu