Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willenbrock
Nekem egyelõre jónak látszik az az idõpont,talán lesz mikrofonom is addigra.

Sanyo
A magyar skinek forrásához esetleg nézzétek meg az Osprey - Aircraft of the Aces #46 - Austro-Hungarian Aces of World War I c. kiadványát. Christopher Chant a szerzõje. Kaszala Károly, Hefty Frigyes pilóták, és van pár kép az Oeffag féle Albatros D.III-ról. Pdf-ben rá lehet találni, nagyon nem is kell keresni. 😉

www.pcpilot.hu

A procit cserélem elõször, talán nemsokára. A Rise kihasználhatja a 4 mag elõnyét, vagy nem nagyon? Addig csak single, bár talán levett grafikával megnézem a multi is.

Papa01
Oks, reméljük leszünk még! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Joy-od, pedálod milyen van?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Itt szokták kérni a banner beszúrását egy topic-ba, szerintem itt meg mondják... 😊
Ha esetleg segít Itt a benner kép 790px széles és 261 magas...

Lehet tudni, milyen topic az?? 😊

Én kb f9-9re érek haza. A végére becsatlakozom.

Intel Q9550 ~3Ghz, 4GB DDR2, ATI 4850 512MB
Ha komolyan gondolod a játékot, szükséged lesz min. 40-60 fps-re. Ez alá a konfig alá ne nagyon merészkedj. Fõleg a VGA tekintetében.

LeonSilver
Nem ( majd az is eljön eccccercsak ).Másik topikba kellene de van valami méret meg mittudom én mi a fasz amekkora lehet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Leon, feltettem amit kértél! 😊
Mire gondolsz a benner-ral kapcsolatban? A képet szeretnéd lecserélni?

Joe: Igen, jó volt a tegnapi nagyon! 😊

URAK! Elõreláthatólag 2010.01.15 péntek 19:00 jó nektek egy újabb jó kis multis repüléshez?

Akinek jó az jelezze már, és kiteszem a banner-ba is! 😊

JoeDestroy
Bakker nem repültem mióta papáékkal együtt küzdöttünk vagy 1,5 hete.
Most meg úgy megy mint a struccnak 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Hol a pöcölömbe van leírva, hogy itt az ezsgén miylen legyen a banner ?
Régebben volt iylen de most nemlelem.HILFE!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Minimális szaggatás 1-1 másodperc töredékére fordult csak elõ nálam mikor a város fölé értem,de utána semmi.(pedig csak 2 Gb ramom van).Én is az elsõ repülésemet egy szembõl-telibe tipusú ütközéssel kezdtem😊

Hi. Légyszi' valaki írja meg ,hogy milyen konfiggal repül (és nagyon jól megy neki) különös tekintettel a proci-vid.kártyára. Köszönöm.

Szevasztok!Olvasom,hogy jó volt a repülés.A következõt már alig várom szabin leszek!<#nevetes1><#nevetes1>
No, má' alakulgat:

Ha kész lesz a pakk, feltöltöm.

LeonSilver
Szerintem jólenne.Itt vannak azok a camoufalgeok amiket én szoktam használni illetve amiket összeszedtem.A fájlok .jpg-k de ebbõl már egy kattintás patternt csinálni.

Papa01
Persze, ha gondoljátok kiteszem.. 😊

Én még nem néztem meg tüzetesebben, de annyit láttam hogy elég kaotikus minta, és nem szabályosan ismétlõdõ. Elég melós lesz, de azért megpróbálom.

DummyBoy
Ja, én a Fokker DVII-es vagy DVIII-as pizsamájából akartam generálni Template-et, de nem lett olyan amilyet szerettem volna, és inkább hagytam ...

Páromnak így is kezd elege lenni a repülõrajzolgatásból xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Ezeket szerintem simán fellehetne tenni a letöltések közé.Papa csinálna egy fotóbolt mappát neki.

Corelben megrajzolom, valamelyik gyári Fokker template alapján. Utána lehet majd Photoshopban állítgatni a palettáját, mert pizsimintából volt többféle: lilás és vörösesbarnás tónusú is.

DummyBoy
Na olyan pizsimintás template-et küldhetsz, az nekem is qrvára bejön 😊

Mellesleg elõfordult, hogy a német pilóták zsákmányolt géppel repültek ...

Wingspalette-en van egy német festésû Camel pl. 😊

"Én is a fehér négyzetben fehér máltaira szavazok"

akarom mondani fekete máltai. Az kicsit kontrasztosabb mint a fehéren-fehér. 😊

Én is a fehér négyzetben fehér máltaira szavazok. Angol és francia álcafestésû német gépeken már csak apró malõr ha nem épp a megfelelõ évjáratú kereszt figyel rajta. <#idiota> Este összerakom Pfalz-pakkot újra.

A Camelhez kétféle festést tervezek: az egyik az a furcsa, rombuszmintás, pizsamaszerû német minta lesz, a másik pedig a korábbi évekre jellemzõ lila-zöld nagymintás terepszín.

DummyBoy
Hmmm ... Mit találtam megint:

Regisztráljatok és töltsétek le, de ha nem akartok, akkor otthonról feltöltöm valahova:

1918-as repülési kézikönyv:

http://www.ww2aircraft.net/forum/aircrew-equipment/practical-flying-manual-1918-a-12543.html

DummyBoy
Télleg: Mi legyen a "magyar" felségjelzés?

Eredetileg a fehér négyzetben fekete máltrai kereszt volt ... utána jött a fehér szegélyes máltai kereszt, majd 18-ban a fehér keretes gerendakereszt ...

Történelmileg nemtom melyik lenne a legmegfelelõbb, elvileg a misszió 1918-as (Ugye a DVIII miatt ...)

Viszont a fehér négyzetben fekete máltai keresztet meg könnyebb megismerni xD

"Valamint tényleg zavaró egy picit ha nem megfelelõ a felségjelzés ... Ugyanis a zöldre festett Angol kokárdás Pfalz mellett úgy elrobogtam, hogy öröm volt nézni, mikor közel értem akkor tûnt fel, hogy valami nem stimmel ... Ja ez a Papa xD"

Ezt korrigálom. A tegnapi skineket elkészítem német kereszttel is. Ha valakinek van egyéni skin kívánsága írja meg, és ha idõm engedi elkészítem!

DummyBoy
Igen, ez is benne van, így ikonok nélkül elég sok, mert néha egy forsulónál pont a holttérben van az ellenfél, aki ha hirtelen belassít vagy egy irányba tér ki akkor ott is a baj xD

Én sem voltam a nap ásza, viszont dugó nélkül lement a játék, amit nagyon élveztem ... Bár 1-szer a szárnyak megadták magukat és egyszer a motorom is behalt, ettõl függetlenül nagyon élveztem a tegnapi repülést 😊

Remélem egyre többen leszünk mostmár, kicsit izgisebb így a játék 😊

Voltak érdekességek: keresem az enemy-t erre hátranézek, és tökéletes lövési pozícióban ott ál mögöttem a DVIII-assal Fokker és megszólal TS-en ... Valaki tök egyenesen repül elõttem ... Ez ki?

Valamint tényleg zavaró egy picit ha nem megfelelõ a felségjelzés ... Ugyanis a zöldre festett Angol kokárdás Pfalz mellett úgy elrobogtam, hogy öröm volt nézni, mikor közel értem akkor tûnt fel, hogy valami nem stimmel ... Ja ez a Papa xD

Jó volt a tegnapi röppenés, rögzítettem a legtöbb fight-ot, este visszanézem õket. Kicsit sokat ütköztem tegnap, elénézést az "érintettektõl". 😊)) Én már annak örültem hogy magamtól nem dugóztam be: elég rég repültem az SE-vel. Nekem egy olyan mod kéne, ami adna egy sípoló hangot ha 100mph alá lassulok. 😊

Más. Tegnap én is és Fokker mester is laggoltunk néha. Az eddigi online bulikon még nem volt ilyen, ellenben nekem nagyobb városok felett offline is beszaggat néha. (Gondolom ilyenkor próbálja szerencsétlen gép beszuszakolni a fél giga vga-memóriába az összes város textúrát.) Másnál nem fordult elõ akadás?

DummyBoy
Ha rám hallgatsz, akkor nem webkamerából csinálsz FreeTrack-et, hanem Wiimote-ból ... kevesebb szenvedés, 100FPS, meg minden ...

Nekem is az van 😊

Willenbrock
Van egy rendes mikrofonom csak vennem kell egy 3,5-es jack átalakítót mert 6,5-ös van rajta.Meg valami tartót csinálok neki az asztalra,mert nem asztali.Webkamerám sincs még,talán valamikor tavasszal veszek egyet,aztán csinálok freetracket,látom hogy van topikja is.A Voss skin nagyon jó lett,köszi!

DummyBoy
Fokker mester simán Padlock-al repül, de ha FreeTrack segítség kell akkor szólj, én nem is tudok repülni nélküle mióta megvan 😊

Ja, és egy teszkósmikrofont is tudok ajánlani 😊 Nekem is az van, és így leaglább jót lehet dumálni TS-en repkedés alatt xD

Willenbrock
Nagyon jó cikk lett!Volt benne újdonság is amit eddig nem olvastam,Voss azért túl vakmerõ volt,hogy gondolhatta hogy 5 gép ellen van esélye?

Willenbrock
Jó repülés volt a mai,kösz mindenkinek!Egy freetrackot talán egyszer összerakok,vagy veszek egy track IR-t mert idõnként gyorsan kicsúszik a célpont a látómezõmbõl,ilyenkor csak sejteni lehet merre van.

DummyBoy
Köszi, várom! És bocs a zaklatásért miatta xD

Sanyo
A G940 egyelõre félretéve, túl nagyot akartam harapni és elakadtam vele. A Camel jó ötlet, utánanézek.

Ja, holnap megy a TrackIR.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Hmmm ... dobjak fel ötletet? xD

ROF témában: Camel ...

Nem ROF témában ... G940? xD

Sanyo
Én köszönöm a skint. 😊 Még nem döntöttem el, hogy mi lesz a következõ, de ezen kb. 1 hetet dolgoztam. Most a DCS datalinkre fekszem rá.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Mint mindig, megintcsak profi munka, élvezet volt végigolvasni 😊 Várom a következõt!

Gratula!

Papa01
Urak, jó kis csaták voltak!! Köszi mindenkinek!! 😊

DummyBoy
Köszöntem mindenkinek! Az elmúlt pár hét legeredménytelenebb, ellenben legizgalmasabb-érdekesebb röpenése volt a mai!

Köszi mindenkinek!

Papa01
Wooow, köszi, megnézzük! 😊

Papa01
Persze, sima ügy, majd legközelebb! 😊

LeonSilver
Persze hogy kár, készültem rá de hát nem mondhatom a mutteromnak, öcsémnek, sógoromnak, hogy ne jöjjenek mert röppenés van 😉

Sanyo
Fokker Dr.I, elkészült a nagy mû. Ha hibát találtok benne, szóljatok. 😊

www.pcpilot.hu

Az alap gépek közül a fokker hihetetlen jó. Vagy csak nekem tûnik így? Akik itt fórumoznak általában, mindenki vett plusz gépet?!

Húú..köszi már görcsölök rajta pár órát de a két Fokker hihetetlen jó..bár az egyik megvolt-igaz ütközéses rásegítéssel.<#idiota>

Papa01
😞 Kár, nagyon nagy fordulózások mennek.. 😊 És rázuhanások! 😊

LeonSilver
Bocs srácok de még a tegnapi események utózöngéi vannak ( vendégsereg ) és nem biztos, hogy tudok jönni 😞