Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos ezután nem fognak átszokni egy olyan játékra amin ugyan gyönyörû de gyerekjátéknak tûnik. Ennyire egyszerû a dolog.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nézzetek csak át a Silent Hunter V topikba.Ott is van néhány shot a jáátékról és szerintem( is) oylansmi lesz mint a DCS abból a szempontból, hogy lesz benne ilyen árkád éppen az eladhatóság miatt.Ez egyébként engem nem hogy nem zavar hanem örülök neki, mert így talán több ilyen játék készül ( mert azt azért valljuk be, hogy minket nem igen kényeztettek el) és ha csinálnak bele rendes szimulátoros részt ( szintén mint a DCS ) akkor én igazából lesz*rom, hogy van benne árkád.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De ha õket is sikerül megnyerni, akkor még többen megveszik majd a játékot ... még több pénz ... jönnek a modderek, ésatöbbi ... és ehhez bár tuti kemény munka kell, de egy nagy elõrelépés lenne ha lenne SDK, moddolhatóság, stb ...
Amit tudok, hogy a Mission editor készül, szóval az nagy dobás lesz, akkor jönnek még új gépek (Ugyan fizetõs DLC-k, de 3 dollár ...) normális cockpit bomberekhez ...
Én bízom benne, hogy rendberakják a szim részét ... Abban biztos vagyok, hogy sosem lesz olyan mint az IL-2 ... de ha annyira rendberakják, hogy a szimulátoros közösségek ne árkádozzák le, akkor már nyert ügyük van ...
Abban is biztos vagyok, hogy a SOW-nak nem lesz ellenfele ez a game ...
De egy átmenetnek - réskitöltõnek tökéletes már most is, de ha rendberakják akkor meg ihaj ...
Nem véletlenül van árkád rész az DCS: Black Sharkban is 😊 Volt itt a topikban is egy olyan "megjegyzés" hogy valami jobb "röpcsis játék" mint a ROF ... na ez tény ...
Ha egy játékkal el tud játszani egy hat éves gyerek egér-billenytyûzettel élvezetesen, majd apuka is Hotas-al - TrackIR-el, stb, mert át tudják kapcsolni, akkor annak lényegesen jobb az eladhatósága mint egy "csak" szimnek 😊
Ahogy nézem qrva nagy igény van rá ... az elmúlt és az elkövetkezõ pár és lassan kánaánná válik a szimeseknek (DCS, ROF, SOW?, FC2.0, és nem is szóltam az új Hotasokról, meg amikrõl még nem tudok ...) ...
És úgy néz ki van rá kereslet ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez sokkal szélesebb rétegnek szól ,mint az Il2 vagy majdan a bob.
A megszállott gyökerek (mint én is) nagyon kis szelet vagyunk a tortán,
és mivel gondolom konzolon sikeres volt így kiadták pc re is. Kell a pénz és ez teljesen érthetõ is.Ezt olyanok is megveszik akik ,nem szeretnének komolyabban molyolni csak ahogy írjátok egy könnyed kis légi csetepatét lezavarni.
Szóval nekem kétségem sincs afelõl ,hogy ez soha nem lesz szimulátór.
Bár ha jobban belegondolok a szó igazi értelmében az Il2 sem az.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem is engedi ,hogy ezt feljavítsák arra a szintre . Szerintem.
Ott is írták a külföldi fórumozók, hogy mindenkinek az elsõ dolga átrepülni a hidak alatt xD
Papa: Az a gond, hogy ez nem szim (még ...) csak akar az lenni ... én nem értek hozzá, de PhantomAss leírta a véleményét a WOP topikba ...
Viszont így, hogy nem repültem érdemben az IL2-vel, így nekem szórakozni pont jó ... jó kis bemelegítés a Storm of War-ig ...
Ha szimezni akarok, akkor úgyis ROF-ozom ... ez arra jó, hogy ha van fél órám, akkor repkedek vele egyet, ha meghalok, akkor nem 10 perc hanem 1 míg újraindul a misszió, sõt nagy küldetések közben ha lelõnek, akkor nyomok egy entert és folytatom ...
Ha igazak a pletykák amiket olvasok, akkor amellett, hogy a fejlesztõk is gyúrnak a szimes részen, lehet moddolható is lesz a game, és akkor semmi sem állítja meg hogy ne legyen belõle überjáték 😊
A WOP egy átmenet a szimulátorok és az arcade játékok között 😊
Azt hiszem kihagyom, majd ha csökken az ára, akkor megveszem... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De félek, nem fogom tudni megállni... 😄
Jó kis röppenés volt, Leon!
Urak, nektek tetszik??
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kispuma nálunk annó Henkellel háton megcsinálta .😊
Mondjuk fogalmam sincs hogy .
Ez volt az egyik elsõ amit kipróbáltam a Full verzióban, fõleg mivel valahol azt olvastam, hogy nem lehet megcsinálni xD
Mondjuk ezt majdnem minden szimulátorban kipróbálom XD
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Emiatt döntöttem úgy hogy maga a gép az eredeti barna lesz (kicsit kivilágosítva), Oliva csíkokkal meg overlay-el, már csak ki kell világosítani a végét ... mint a #3806, csak ki lesz világosítva pár részen, meg kicsit zöldítve lesz és kész ...
Már csak a számokat kell lecserélnem és kész ... A szinekkel tökölök a legtöbbet, mert sajna alig érek rá otthon ...
De holnapra szeretném befejezni ... majd meglátjuk 😊
www.pcpilot.hu
2.(mint a csendõr fegyver használat utolsó pontja) egyéb esetben-tehát más okból..de az az mi az?<#ticking>#ticking>
Mi a játékban a campány és a karrier közt a különbség?Kampányt egyelõre csak a gyakorlót engedi(a 6.pályát utálom,nem tudok Spaddal harcolni rendesen)A karriert elkezdtem,abban csak azt hiányolom hogy túl késõi idõpontban kezdõdik és az egység többi gépe nem az egységnek megfelelõ skinnel repül hanem alappal,és az én gépemen is minden bevetés elõtt ki kell választani a skint mert nem jegyzi meg.Õszi-tavaszi térkép is van amúgy a játékban?Mert eddig csak nyárit és télit láttam.
"esetleg halvány remény lehet arra , hogy a patch változások csak a valóság kalibrálása(lenne)?"
Igen. A készítõk figyelik a játékosok észrevételeit a hivatalos fórumon. A Dolphin túl gyenge szárnya, a D.VII gyenge emelkedése, az SE porcelánmotorja mind korrigálva lettek - és ezeket a hibákat igen sokan reklamálták a fórumon.
"Az online multiban meg pont az lenne a szép, hogy igenis NEM arányosak a gépek."
Egyáltalán nem arányosak már most sem. Van amelyik ebben jó van ami abban. Könnyen repülhetõ, jól forduló, nagy tûzerejû, gyors, jól emelkedõ, erõs szerkezetû gépek külön-külön vannak a játékban, de olyan aminek csak jó tulajdonságai vannak nincsenek.
A D.VII az utolsó patch óta kicsit jobban emelkedik, de még mindig gyenge az SE-hez és a SPAD-hoz képest. Mondjuk érdekes lenne 4-5000 méteren kipróbálni, mert ha jól emléxem olvasmányaimra a D.VII erényei igazán nagyobb magasságban jöttek elõ. (Bár az SE is azért maradt hadrendben a háború végéig, mert nagy magasságban sem csökkent a motor teljesítménye.)
A D.VIII-al még nem sokat repültem, de én is egyetértek a többiekkel: a legjobban a Dr.I-hez hasonló a viselkedése, de attól valamivel simább.
Forgómotoros gép elõl jobbra kitértni az öngyilkosság ...
Mellesleg kemény rudder kell hozzá és le kell nyomni az orrát, akkor nem kapja fel ... Ebben az az idegesítõ, hogy az ember elvbõl húzná a botot, hogy gyorsítsa a fordulót ... Ezért nehéz kezelni, le kell gyõzni a megszokásokat ...
Én meg akartam tanulni, mert emelkedésben nagyon jó, fordulásban talán a legjobb, de cserébe nagyon virgonc és nehéz kezelni, ráadásul még lassú is 😊
Tegnap felnéztem a Hussar's angol serverre. Ügyes emberkéik repülnek ott, nem ma kezdték. A SeVa-val mentem, rámlõni sem tudtak. Az AlbaV a default sárga színével, mint egy kanárimadár, gyakorlatilag célt repûlt és lõtte kétségbeesésében a világítórakétákat. Érkezett is egy Dr.I, ez legalább már ugy ahogy emelkedett, de veszélyt nem jelentett. Kíváncsi vagyok még, hogy a DVII és a DVIII milyen teljesítményt nyújt, de a papírforma alapján csodát nem várok. Hogy a DVII a háború legjobb (német) gépe lett volna, valahogy nem jött át nekem eddig a játékban.
Egy eredeti állapotára visszaállított Fokker FI ...
Akkor gondolom a többi FI-nek is ilyen szine volt 😊
Egy kis múvi:
World War I on colour - Blood in the Air (Teljes sorozat fent van, ez a 3-ik epizód ...)
Valamint itt egy másik: Ezt még nem néztem:
Fighting Aircraft in WWI
És itt egy fórum pár dologról még (A fenti linkek is itt vannak ...):
SimHQ - WWI research topik
Egy írás a repülõkrõl: Bár sokminden bennevan, nem csak WWI, azért a WWI-es gépek leírása nagyon jó 😊
Quest for Performance: The Evolution of Modern Aircraft
Ez a rész szól a mi gépeinkrõl 😊
Ins, Del, PgUP, PgDown, Home, End-el tudod állítani, majd F10-el elmenteni ...
Nálam pl: az Alba DIII nézete volt balra elcsúszva, azt kellett korrigálni így ...
Gondolom másnál nem ez az alapértelmezett FOV a Dr.I-hez,nálam sem ilyen volt eredetileg.
De majd holnap folytatom 😊

Tényleg jó lett volna röppenni ma is, csakhát a meló.. 😞