Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha elállítódik, nem értem miért ...
Megvan a pedál, igen, szinte új xD Át kellett miatta szerelnem az asztalomat, most állok neki próbálgatni, de az tuti, hogy ROF-al újra meg kell tanulni repülni ... Nagyon király 😊 Sokkal jobb mint ami elõtte volt!
Apropó, ha valakinek kell egy X-52 az szóljon xD
@kokos: Nekem mikor FreeTrack volt, nem csinált ilyet ... nézd meg hogy fut-e a freetrack miután elindult a ROF. (Alt + TAB menübõl mûködik fullscreen esetén is ...)
Nekem csak a FreeTrack Interface és a TrackIR Interface volt belõve mikor használtam, de nekem nem volt vele gondom.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Szerintetek miért van ez?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Freetrackal kapcsolatban kérnék infót!
Eddig használtam a freetrackot,szépen ment is!Most valamiért nem megy,vagyis elindúl meg megvan a fejmozgás!Elindítom a játékot és csak az egérrel,vagy a joy-al tudok nézelõdni!
Kérdés:Milyen beállitás kell a freetracknál,hogy jó legyen?Gondolok itt a simconnect,vagy trackir pipákra!Melyiket kapcsoljam be!Esetleg kell a játékinditásnál a settingsbe állítani a camera résznél valamit?
Vagy magában a játékon belûl a beállításokban?
Elörre is kösz!
Egy kis probléma lett! Ha teljesen hátra zoom-olok, akkor is ezt látom!
Kipróbáltam track nélkül is, és még a joy profilját is kilõttem, de sajnos ugyanaz az eredmény...
Neked megjött a pedál? 😊
Sajnos még inkább fekszem mint nem, de azért már sokkal jobb mint eddig! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A skinek meg egyéb leírások pedig a fenti linken megtalálhatóak.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Coop feladatokat most isl ehetne csinálni, nekem volt is pár ötletem, de kevesen vagyunk hozzá ... Meg lehetne csinálni pár történelmi küldetést is, ahhoz viszont kicsit utána kellene járnom ...
Dogfightnak meg egyelõre az van amit eszkábáltunk ... Sajnos a neoqb-s srácok pont ellenkezõleg gondolkodtak mint a WOP-osok ...
A ROF csillagos ötös szim téren, de vannak még betegségei ... fõleg online ...
A WOP meg nem szim, csak alakulgat, ellenben nagyon jó kis pörgõs, szórakoztató multija van ... (bájdövéj csak béna vagyok hozzá xD)
Remélem ha a neoqb-s srácok megoldják a dogfight meg a respawn gondot, akkor megugrik a játékosszám a neten ...
JA még valami: Lehessen mods of-al használni a saját skineket 😊 Akkor lenne az igazi xD
A RoF a legjobb szimulátor a maga nemében de szerintem is az olyanfajta nagy szerverek hiányoznak hozzá mint amik Lobbyn vannak az IL-2-höz.Állandó szervereken nagy csapatokban,konkrét feladatokkal vagy csak dogfighttal lenne még jobb az online mód.
Bár én repkedtem ugyan, de csak free-flight-ot, csiszolgatom a dugóból kihozós technikát, ezen kívül semmi ... az is napi 20-30 perc max ...
Ha egyszer sikerülne végre megcsinálni a neoqb-s arcoknak hogy legyen mission közben respawn, asszem nagyot változna a világ xD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha minden jól megy, akkor holnap már meglesz a pedálom is xD
Én is most jöttem haza melóból, sajna a héten a munkahelyen nincs net, ezért csak este tudok feljönni az SG-re... 😊
Repülés: Sajnos, egész héten ez a menet, így csak szombaton tudnánk repülni.. Kéne valami idõpontot megbeszélni! 😊
Papa: TIR ügyben küldtem privit!
De eléggé komolytalan akciós géppárosításokat találtak ki.
Sajnos úgy néz ki, nem megy eléggé az eladás. Gyakorlatilag alig van felhasználó. Online nincs kivel játszani, offline pedig uncsi.
Na majd talán ma este letesztelem 😊
www.pcpilot.hu
"This type of turn is called a Rotary turn. The best way to do it is to blip your motor off, then suddenly kick hard right rudder, roll hard left, and let the motor back to full power, all at once. Done correctly you will turn 90 degrees or better in an instant, do it wrong and you are in a spin. This move was mastered by the Aces, and gives Rotary Aircraft a big advantage, if you can pull it off. The Nieuports in the game *should* be able to do it too, but I am not sure they FM for those two A/C support it. The DR1 and Camel can both do it, but the Camel is more dangerous to try this with.
EDIT: The DVIII can also do this."
Otthon ki kéne próbálni...
Kényelmesebb, mivel sokkal csak felpattintom a TrackClipet, elindítom a Trackir-t és kész ... nincs "connect - start - indul - nemindul" mizéria 😊
Ráadásul valahogy jobban kezeli azt is ha valamelyik pont nem látszik, vagy bevilágít a fény 😊
A FreeTrack hajlamos kicsit megbolondulni, ha valami (egy pillanatra persze ...) kitakarja az egyik ledet pl. ... Nos a TrackIR SW elég jól lekezeli a dolgot, ilyenkor nincs pörgés vagy megakadás ... temészetesen ha sokáig van kitakarva akkor ez is megáll, de amúgy szuper 😊
Eltartott egy darabig amíg belõttem rendesen magamnak, de azóta megy szépen 😊
Az eredeti TrackClip Pro-t meg eltettem a szekrénybe, nehogy valami baja legyen, amilyen béna vagyok 😊 Helyette a jó öreg FT-s Clip-et használom, csak átalakítottam, hogy megegyezzen a mérete az eredetivel ... azt úgysem sajnálom, pikk-pakk bármikor rakok össze újat 😊
a videó. Mondjuk én amiatt tettem fel, mert szerintem ez hasonló bug, amit Leon kolléga mutatott a dr1-el.. 😊
TrackIr: Annak nagyon örülnék Dummy, köszi szépen a fáradozásaidat! 😊 Tetszik a cucc?
Este csinálok pár screenshotot arról, hogy nekem hogy van belõve a TrackIR, bás én a saját 3 ledes TrackClip Pro-mat használom, nem a sapis cuccot ...
De az is van, szóval lehet kipróbálom majd azt is, hogy tényleg ugyanolyan legyen ...
Ez a fokkering nekem teljesen betette a kaput... 😄 😄 😄