Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Eddig úgy néz ki hogy jó az idõpont 😊
Alba DV, vagy DVII - DVIII

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Nekem is fater.Pedig akkorákat szoktam vele esni mint a barom, és mégis.Oylan szépen lehet pedig hallani, hogy valami készül mert a levegõ áramlása megváltozik és lehet hallani.Meg az az érdekes, hogy van amikor két métert nem tudok menni vele, van amikor meg úgy kell lerugdosni az égbõl 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Ja mégvalami ... ha valakinek nem kell a doboz, jó a letöltõs változat is, akkor a D2D oldalon féláron van a ROF ... 12 font ...

http://www.direct2drive.co.uk/8341/product/Buy-Rise-of-Flight-UK-Download

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Persze Dummy, majd írd meg, hogy mikor!! 😊
Azt is meg kéne beszélni, ki melyik oldalon lenne.. 😊

Gyûlünk, gyûlünk! Reméljük Fokker, Riot, és Joe is tud jönni! 😊
Illetve Lacáék is, ha kedvük van! 😊 Meg bárki akinek kedve van! Most jó lenne tényleg egy nagyobb számú multi

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
A Teve nekem is örök szerelem marad 😊 Viszont tegnap saját szemmel láthattam, hogy a BnZ ellen nem sokat tudunk tenni, max ha összedolgozunk ...

Viszont a német gépek közül csak a DR1 és a DVIII emelkedik úgy, hogy lehetõsége legyen követni a gyors szövetséges gépeket amíg azok a sebességtöbblet miatt ott nem hagyják ...

Szóval kezd érdekessé válni a dolog 😊

LeonSilver
Én ketõ-három között is vacillálok.
A Teve a tuti, aztán vagy D.VIII vagy Pfalz, majd meglátom.
EZt a dilemmát azt hiszem a következõ peccs fogja eldönteni.
Kíváncsi leszek, hogy mennyire piszkálják meg a D.VIII-at.
De a leg biztosabb pont az a Teve.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Nekem elvileg jó, maradok a Camel-el, viszont ha jön VO101_tvr mester is akkor lehet bepróbálkozom a DVIII-assal megint, hátha összejön xD

Valamint Papa, ráérsz a hétvégén egy kicsit majd? Lehet holnap este (Vagy esetleg ma?), vagy szombaton valamikor? Megcsinálom az új missziókat, kiveszem a timelimitet, de le kellene majd próbálni ... Nehogy úgy járjunk mint a múltkorival ...

Papa01
Nincs mit! 😊
Frissítettem az anyagot! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ok!Köszi!
Papa01
Willen:Gyere bátran, nem gond! 😊
Kokos: Ugyan a leírásban az olvasható, hogy a Mod-okat ki kell kapcsolni, mi most bekapcsolt mod-okkal repülünk ezért nem látod a szervert. Jogos.. Ezt is beleteszem a tudnivalók közé.
Mod
A képen látható jelölõt most be kell pipálni!
Ezt az ablakot a Settings.exe elindítva kapod meg, majd kattints a Game Settings-re

Hy!
Sajnos én nem tudtam felcsatlakozni mert nem volt a multi listában a teszt szerver!Esetleg még be kell állítani valamit?De ahogy néztem nem is lehet szervert keresni!A hasznos infót elolvastam!Pffff!Passz!
Willenbrock
Én akkor rá fogok érni ha semmi nem jön közbe,de kb. Márciusig nem lesz mikrofonom ha így is jó akkor jövök😊

Papa01
Igazán nincs mit! 😊

Urak, a weboldalon frissítettem a TS csatlakozás változásait (www.klanok.hu), és menüpontba kitettem a ROF rendszerkövetelményeit, mert már többen is kérdezték...

Aki még úgy gondolja, hogy a skin-jét a letöltések közé kitegyük, az küldje el bátran!😊

Clidey
Oké, és nagyon köszi az invitálást! ;-)

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papa01
Urak, aki tudja, jelezze már, hogy a jelzett idõpontban van e kedve röppenni, és ha igen, milyen típussal!
Köszönöm! 😊 [/szin][/nagy]

Papa01
Jó party volt szerintem is, ez a ROF egyszerûen szuper!! 😊
Dummy, a legnokedlibb akkor is én vagyok! 😊

DummyBoy
Köszöntemi mindekinek! Jó repülés volt ... egyre gyengébb vagyok asszem xD

Papa01
Oké, várunk majd! 😊

Clidey
Nálam sajna nem fut jól a gém olyan grafikai beállitásokkal, amire azt mondom hogy elfogadható lenne. 😞 Az IL2 grafikájának szintjére meg csak nem szeretnék már visszasüllyedni. Úgyhogy várok egy újabb peccsre, hátha optimalizálnak valamit még...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papa01
Urak, a szeró megy, TS-en vagyunk! 😊

Papa01
Oké, gratulálok Neki és persze Neked is a Szalagtûzéshez! 😊

Fokker
köszönöm! <#worship>

Papa01
A server adress-nél

LeonSilver
Meg.A szerver ip helyére a klanok.hu kell.

Papa.Én a háten max vasárnap érek majd rá, a fiam szalagavatója lezs szombaton és most itt õrüttekháza van 😄

Papa01
Azért, mert ne Ip-ét adj meg, hanem ezt: www.klanok.hu 😊

Fokker
megváltozott az ip-cím esetleg?

Fokker
még nagyon az elején vagyok vele, de Willenbrock kolléga nagyon mesterien bánik vele.

Fokker
valami zûr van a TS-el, nem enged felcsatlakozni. ezt írja ki:

No reply from server
Maybe the server is offline
or maybe teamspeak is not running on it

megváltozott valami úgy 2-3 hete?

Papa01
Clidey... elgépeltem, bocsika! 😊

ok
Papa01
Leon, Dummy, Riot, Rlidey, és a Többiek Ti csatlakoztok a mai röppenéshez? 😊

LeonSilver
Nekem a legnagyobb ( tömörítés után ) 500-600 mega körül volt.Nem iz a baj hanem az, hogy ezt ~2 óra alatt töltöttem fel.Papa a netjével sokkal könnyebb helyzetben lenne.

Clidey
Igen.

Clidey
Úgy emlékszem hogy olyan 8-10 giga körül volt. De sokat kellet vágnom belõle mert az eredeti 16 perc volt, de a tecsõ csak 10 percig engedélyez. 😞

Persze hogy OK. <#nyes>

Majd tudósíts, hogy haladsz a Dr.I-el. Én attol tartok kevés leszek hozzá. Nagyon nagyon sok gyakorlás árán tudnék én ebbõl értékelhetõ eredményt kihozni. Teljesen érdekes, sajátos stílust kíván, ami mellesleg harcászatilag nem is hatékony. Az energiaharccal szemben abszolút defenzív szerepre kényszerül. Lehet meg sem érné a fáradtságot.

Papa01
Urak!

Akkor ma: 20:00 oké? 😊

Talán egy elõnye van a kemény szimes kis magnak a világon..(üzleti értelemben) az átlag életkor jó pár évvel több(nem kell apunak könyörögni, max apu anyunak-persze nem azt mondom , hogy csak 30 fölöttiek játszanak szimulátorral) mint a többi stílus esetében ,és a feltörésre sincs olyan kemény inger(mivel nem ordibálnak tömegek). ARÁNYÁBAN jóval többen veszik meg elõbb utóbb, és talán van valami biztos alap eladás is amire számítanak. Még egy szempontból áll a zászló szerintem nekünk a jövõben, a gépek és a szoftverek is keményen fejlõdnek, így ha kijön egy szim' akár szép is lehet<#alien> és ha van arkade' rész a tömeg is megveszi.<#zavart1>

Fokker
#kokos: a fórum fejlécére kattintva mindent megtalálsz, ami a multival kapcsolatos. alapból 4 gép van a játékban, eleinte bõven elég lesz. érdemes eleinte csak úgy röpködni ellenség nélkül, hogy megtanuld az irányítást(FreeFly/Takeoff). a 900 mega frissítés az összes eddigi egyben, egy patch átlag 150-200 mega(van amikor kevesebb). érdemes a DV-ös Albatrossal kezdeni, nagyon jóindulatú gép. a joy beállításoknál mindig ments el mindent, különben elfelejti. plusz kiegészítõk nincsenek a játékhoz, csak a hivatalos cuccokat lehet leszedni. érdemes gyakorolni offline, és ha már érzed a gépet, feljönni multizni. elõre mondom, kõkemény szimulátor, a sikerek lassan jönnek majd; de kitartással óriási örömet okoz.

#Papa: ma este ráérek. úgy 19.30-tól.

Én holnapután reggelig ráérek!
Willenbrock
Nekem fél órán belül húznom kell ,mert kénytelen vagyok mosni😞Aztán fürdés,szerzõdésírás-talán holnap😊

Papa01
Idõpontot persze egyeztetnénk.... 😊

Willenbrock
A hidasat én is kipróbáltam a Dr.I-el a RoF-ban,kõhíd egyik város tele van hidakkal😄

Papa01
Urak! 😊
Kéne egyet röppeni! 😊
Elég régen repültünk már közösen!

Kinek lenne kedve?

Papa01
Pontosan nem tudom, hány gép van alapból a játékban kb 4-5..
A többit megveheted ha tetszik. kb 1600ft/gép

Willenbrock
Ja akartam kérdezni hogy a valóságban is repülsz-e?

Willenbrock
Szép repülés volt szerintem.Ilyen hosszú videó hány gigát foglalhat nyersen tömörítetlenül?Nálam egy sokkal rövidebb is több gigát-ezért is csak 1 videóm van összesen az és az FSX-rõl csak.A demót én sem töltöttem le,mert páran árkádnak mondják,mások meg majdnem olyannak tartják a fizikáját mint az IL-2-é.Meg shitbe nem ülök-ez olyan megszokás lett nálam😄 Viszont ezt is meg fogom venni úgy érzem,nem fogom tudni megállni😊Márcsak a hangulata és szép kidolgozása miatt is.

Hali!A ROF-al kapcsolatossan kérdezek!Hozzájutottam a játékhoz és meglepetésemre csak 4 repülõgép játszható????

A játék tetszene de valahogy vannak dolgok amiket nem értek!

A multirészre akarok csatlakozni de nem megy...............mert nincs olyan repülõgép a birtokomba amit a szerver enged!!!!Meg néha nincs is hova!Vagy valamit nem jól csinálok?
Az elején letöltött kb 900 mb frissitést...az mi volt?Oké hogy frissítés ,és csak azért kérdezem,hogy esetleg elkerüli valami a figyelmemet.Beállitás,új opció...stb.
Honnan lehet letölteni a játékhoz kiegészítõket?Azt nem tudom,hogy most mire is gondolok.....valamit a játékhoz!
Jó lenne ha valaki ellátna a tapasztalataival,mert kezdek rázizzeni a játékra.Meg van a Wings of Prey-is de valamiért erre nyulok rá!

Ja még csak annyit :3 óra intenzív játék után leszedtem egy fokkert,leszedett vagy 6x.....de igen megcsináltam....lol!
Fokker
a WOP-ról nekem a Playstation-ös GranTurismo4 ugrott be. annak is gyönyörû volt a grafikája, és annyira eltalálták az arcade/szim elemek arányát, hogy az is szívesen játszott, aki NFS-en nõtt fel, meg az is, aki az élethû dolgokat kereste. biztos hogy lesz sikere, én is remélem, hogy ez a siker majd kamatozni fog a SOW fejlesztésében(magyarul még több pénz lesz fejlesztésre).

a hidakat én is mindig letesztelem. 😊

elkezdtem a dr1-gyel ismerkedni, még elég esetlen vagyok vele. jó a pfalz, de nem eléggé 😉

DummyBoy
Ez tény ... sajna ezért nem repülök az IL-2-vel ... elég nekem harcolni a Tevével ... Nekem pont az jött be a ROF-ban, hogy az elsõ 4 gép után sorban csordogáltak a gépek, szépen megismertem õket, meg tudom õket különböztetni, tudom melyiknek mi az erõssége, gyengéje ... Ez szerintem elengedhetetlen egy szimhez ... Na ha most akarnék nekiállni az IL-2nek, a szemöldököm befonnám ...

De mire kijön a SOW, addigra szeretnék kicsit képbe kerülni ... erre jó lesz ez is 😊

Lehet az lesz a vége, hogy mégis nekiesek az IL-2-nek, de sajnos nagyon kevés idõm van repkedni, és így 2 szim komolyabban nem fére bele ...

Elrepkedek néha a Lockonnal, Black Sharkkal, WOP-al, de komolyabban még a ROF-ra sincs idõm ... És teljesen noobként beülni az IL-2be nem hozna sok sikerélményt nekem 😊 Emiatt is hagyom ...

Teljesen igazat adok neked ebben, én sem állnék le vele szórakozni, hiába szép, ha egyszer van a számomra jobb! És ez a lényeg ...