Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Tehát az adatlapokon is új értékeket tûntnek fel??
Egyik peccs-ben 200-al megy a Fokker DVII, a másikban meg már 220-al?
Basszus, és mi van a történelmi hûséggel???
<#wilting><#wilting><#wilting>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Én is, bár most spórolok xD

Függõleges harchoz 2 dolog: Engem régóta foglalkoztat, megnéznék egy SeVa-t így ... Vagy egy SPAD-ot ... ha elég idõm lesz akkor biztos kipróbálom 😊

Másik: Mit szopok a WOP-ban a ROF-os beidegzõdés miatt xD Beálltam a bombázók alá 6 órára, ahogy ROF-ban ... aztán csak kamilláztam, hogy gyakorlatilag belerepültem a lövész célkeresztjébe ... erõlködnie sem kellett, hogy leszedjen 😊

Aztán meg szépen nekiálltam ... volna ... fordulózni, aztán a Messer úgy otthagyott, csak lestem ... második körben meg is lett az eredménye xD "Press Enter to Continue" xD

Szóval más ... no ... 😊

@Papa: Az új peccs óta lényegesen gyorsabb és jobban is emelkedik a DVII ám ... megvariálták az összes gép adatlapját rendesen ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
.hu után törölj ki mindent, majd enter. Ideiglenes megoldás, dolgozom rajta.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Én most próbálom magam visszaszoktatni a Tevére 😉
AZt hiszem az volt a gondom, hogy ugye kihagytam némi idõt és elfelejtettem, hogy ha bedöntöm a gépet akkor nem vagy csak nagyon kicsit lehet húzni a botot mert utálja ezt a Teve és bedugózik tõle.Ma jöttem rá megint 😄 Hiába no, öreg sam..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Mint a TrackIR csak kevés pénzbõl.Link

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
De..de , mondta.. 😄 Élvezetes kis harcok voltak! 😊

Tényleg Urak!

Jelezze már az, aki ma 20:30-tól röppenne egy jót! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Ja.Foksz alatt jó, csak a belépés miatt próbáltam a sexplorert.Egyébként még mindig ilyen a belépés ( nekem ):

Ja, akartam kérdezni mi az a freeterkk?? Köszi..

Sanyo
Szétesés javítva, a css fáljban benne felejtettem a kommenteket. <#falbav> Kissé megigazítottam a gyári skint, és hogy ne kavarodjak bele, benne hagytam az eredeti értékeket is. A Firefoxot nem érdekelte, de az Explorer nagyon is zokon vette.

www.pcpilot.hu

Gondoltam. Ezt a függõleges harcmodort nagyon beleveri az ember fejébe a me 109.

10 napja késik a ROF , az eredeti 2 napos! szállítás helyett.<#ticking>

Sanyo
2-3000 órával... 😄

www.pcpilot.hu

Pedig a program nem ismeretébõl fakadóan, mikor default festést láttál, akkor akkor teljes töltéssel mentem. Csak mikor kék volt a gépem, tudtam levenni 50-re az üzemanyagot.
Kár, hogy nem jegyzi meg a korábbi beállítást a program a sokadik patch után sem.

Nem lehet , hogy VO101 tvr kolléga egy iljusinocskán edzõdött messzer' pilóta?<#alien> Csak tipp..<#vigyor3>

Sanyo
Explorer alól tényleg szét van esve, ehh.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Lecseréltem a külsõt. 😊 Belépés megoldódott már?

www.pcpilot.hu

Papa01
Dummy, remélem mielõbb lesz Fekete Cápád... 😊 Köszi a segítséged!

Urak, érdekes a gépek közötti különbség online...
Tegnap repültem VO101 tvr kollégával. Fokker VII-esel repült, és bizony a Fokker jobban emelkedett mint az én imádott Pfalz-om... 😊
Volt, hogy minimálisra húztam az üzemanyagot, és még a lõszert is levettem 500-ra, de így is magasabban volt a célterület fölött mint én.. nem is kevéssel.

Viszont nagyon ügyesen alkalmazta a függõleges légiharcot, az is egy követhetõ taktika lehet.
Az pedig külön élmény volt, hogy ikonok nélkül repültünk... Volt, hogy szem elöl vesztettem, teljesen más így repülni, úgy gondolom sokkal jobb.. 😊

LeonSilver
Ráadásul ha beakarok lépni akkor egy nagy fehér lap fogad, ha pedig refreselem akkor ezt kapom : Invalid Token

LeonSilver
Akkor nem csak nekem 😊 De valahogy olyan, mintha szétlenne esve vagy mi.Nem ?

DummyBoy
Utánajárok, mit tehetek 😊 De a fullHD képet neked kell majd megcsinálnod, mert nekem nincs akkora monitorom 😊

@Leon: Jééé ... tényleg új 😊

LeonSilver
Sanyo, változtattál valamit a honlapon vagy wtf?Már vagy 2 napja más mint a megszokott..

Sanyo
Werner Voss-ról még írni fogok, a prototípus Dr.I-el lõtték le. Idõközben találtam egy Dr. I skint, de ez nem tetszik annyira. Nem kell, hogy pontosan Voss gépe legyen, a lényeg, hogy lehetõleg autentikus és 1920x1080-ban is olyan legyen, hogy szinte megszólal. 😄

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Van egy fekete ... De akkor csinálok majd valamit 😊 Mond mit szeretnél 😊

Lentebb volt egy fekete skin ...

Sanyo
Tervezel Fokker Dr.I skint? Lassan a végére érek a típusismertetõnek és szívesebben tennék be képnek egy nem gyári skint. 😊

,ás: TrackIR témában írtam mailt tegnap.

www.pcpilot.hu

DummyBoy
Ja ... Szépen magyarul megfogalmazva annyi a gond hogy elfelejtették Groupolni a Layereket <#hehe>

De arra figyelj, hogy asszem a Levels alatt van egy olyan layer ami teljesen átalakítja a színeket ... én azt ki is kapcsoltam ...

A Levels-en belül: ткань néven 😊

@Papa: Tegnap este csináltam egy screent a Blackshark-al egy háztetõn, este belinkelem, meg a saját próbamission-ömet is ... nagyon egyszerû: Megnyitod a mission editort és a középen lévõ reptérre csak le kell rakni egy koptert és megadni neki hogy Takeoff from Runway ... Majd elmenteni ...

Ekkor járó motorral indulsz a kifutóról, szóval lehet vele szórakozni 😊 És ha megfordulsz a kifutón, már lehet is látni a házakat amikkel ökörködni szoktam 😊

Amit én szoktam: Felszállok kb: 10 méterre, kitrimmelem a gépet, hogy megálljon egyhelyben (Ez nem olyan egyszerû mint leírva ...) majd Flight Direktor bekapcs és lehet repkedni ...

Természetesen ez a leszállás a háztetõre nem úgy megy, hogy odamegyek és leszállok ... ez sokpóbálkozásos móka, eltart egy ideig ...

Amint meglesz az eredeti BS, ha gondolod néha repkedhetünk ilyen "örömrepüléseket" majd ... Üres misszió, és elindulunk valamerre, megpróbáljuk követni egymást, ésatöbbi ...

Fokker
jól tudjátok, a padlockot én használom. az összes többit részemrõl ki lehet kapcsolni.

LeonSilver
Dummy.A Teve .psd-je neked is ilyen fos ?

Willenbrock
Jó hogy ha van kedved hozzá mert nekem a PS teljesen új lenne idõbe telik rájönni mi hogy mûködik benne,a paintet használtam csak eddig.Érdekes hogy nem csinálták még meg ezt a skint mások mert ez az ász volt Dr.I-el a legeredményesebb(a Fekete lovag) és elég ismert is ez a festés.

Papa01
VO101 tvr, jó kis légiharcok voltak, gyere máskor is! 😊

Papa01
Megy a szercsi, ts-en is vagyok! 😊

Papa01
Ok, akkor nemsokára indítom a szerót! 😊

Én ráérek 😊

LeonSilver
Csak Fokker kolléga mert nincs neki se TrekkIr se freeterkk cucca.Asszem.

Láttam, a Padlock is be van kapcsolva. Azt használjátok légiharcban?

Papa01
Urak, kinek van kedve röppenni?? 😊

DummyBoy
Érdemes a joy-ra is belõni, nálam hasonló a joy érzékenységgörbéje is ...

Papa01
😄 Én a joy-ra nyomtam rá! 😊)

LeonSilver
Az a pedálé Papa, én csak azt állítottam be.A joyét nem basztattam.

**--**

http://index.hu/tudomany/2010/01/03/osoreg_repulot_talaltak_az_antarktiszon/

Papa01
Oks! 😊 Megmondom õszintén, az ilyenek engem nagyon érdekelnek. Pontos sebesség iránytartás, stb.. Kár, hogy kissé fakezû vagyok... 😄
No, megnéztem, nekem semmilyen íve nem volt a görbéknek! Beállítottam a te értékeidet, kíváncsi vagyok milyen lesz... 😊

LeonSilver
Megmondom a frankót.Sose próbáltam ilyet tenni 😉 de majd eccer kipróbálom. 😉

Papa01
Oké! Köszi! És neked ez a repülés amit leírtam simán menne? Pl 4 méteren 15 km/ó-val... folyamatosan repülni.

Papa01
Köszi a help-et! 😊

A görbét mindjárt megnézem nálam milyen.. 😊

LeonSilver
Van valami szarság is amivel a bal oldalra belehet kapcsolni egy ilyen kis panelt ami mutatja, hogy a joyod ill. a pedálod éppen miylen helyzetben van.Talán kezdetnek ez is segít, meg kell keresni a kézikönyvben, hogy mivel lehet bekapcsolni.Ilyen árkádnál asszem az alapból bevan.

LeonSilver
Állítani itt lehet Papa

Az automatikából meg csak ezek kellenek, de ezek aztán nagyon!

Papa01
Hááát, amikor emelkedik, akkor lenyomom a botot, hogy vízszintes legyen a gép akkor 1x megnyomom a trim-et...

De az tény, hogy piszok érzékeny a joy legkisebb mozgatására reagál a gép.

DummyBoy
Lehet hülye kérdés, de nyomod a Trimet mint a veszedelem, ugye?

Az automatikában van ugye Auto Hover is, az kell az egyhelyben lebegéshez ...

Ha sikerül magadtól megállni egyhelyben, akkor azonnal trim-elni kell a gépet és utána lehet tovább mozogni ...

A legnehezebb mutatvány az egész helivel az egyhelyben megállás automata nélkül 😊

Valamint a Flight Director akkor kell ha komolyabb mutatványokat akarsz csinálni, ez "legyengíti" az auto modok erejét, kevésbé kell harcolni az automatikával ... ilyen alap manõverekhez lehet inkább árt mint használ ...

Papa01
Kitettem a letöltések közé! 😊 Én magam fel is telepítettem! 😊
Oks, kapcsoljunk ki akkor mindent! 😊 Megnézzük milyen úgy! 😊

OFF: Gyerekek, valaki megmutatná, BS-ben hogyan állította be a joy érzékenységet?
Teljesen kiakaszt, mennyire béna vagyok vele, pedig ma is repültem vele vagy 2 órát...
Azt szerettem volna, hogy felszállok, vagy 3 méter magasan, nagyon lassan végigrepülök a kifutón forduló vissza és leszállás.
De ez a barom, egybõl elkezd tolatni, pedig elõre nyomom a botot, oldalaz, minden hülyeséget csinál, amit nem értek, hogy miért!

A flight director-on kívül használtok még valamilyen robot rásegítõt?

DummyBoy
Nem fehér lesz hála istennek, hanem default 😊 Okosak a srácok, megoldották ... én mindenesetre bemásolom, mert így lesz értelme a saját skineknek ...

Én is nekiestem egy tereptevének 😊 Amint kész, felteszem ...

Lassan ki lehet kapcsolgatni mindent bár nekem a motor managementre még gyúrnom kell, de tõlem mehet ... Viszont a padlock maradjon Fokker kollégának!

LeonSilver
Mindent ( mix, rpm, hûtõ ) nem lehetne akkor már kikapcsolni ?

Papa, itt egy saját szkinpakk.Tedd be a letöltések közé légyszíves.
Külön képet nem mellékelek mert van a telepítõben ( mikor telepíted akkor lehet látni ).PfalzD3a és FokkerD.VIII szkin.

Tegyétek fel srácok mert különben fehér leszek ha online nyomjuk 😄
( van benne uninstall is, szóval le is lehet szedni ha zavar valakit habár nem cseréli le semelyiket sem )

LINK

DummyBoy
Nem igazán ... mivel fõleg 1 vs 1-et repülünk ... De én maradok asszem a tevénél ... meg a saját festésekkel már nem lesz ez gond 😊