Rise of Flight - Flying Circus Volume I
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap esetleg... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Minimum system requirements:
Operating System Windows® XP / Vista
CPU Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz
RAM 2 Gb
Free Hard Drive space 6 Gb
Joystick Direct X 9.0 compatible joystick
Internet Connection 256 Kb/s (required)
Graphics Card 512 Mb, GeForce 8800GT/Radeon HD3500
Sound Card DirectX 9.0c compatible
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Minimum system requirements
Operating System Windows® XP / Vista
CPU Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz
RAM 2 Gb
Free Hard Drive space 6 Gb
Joystick Direct X 9.0 compatible joystick
Internet Connection 256 Kb/s (required)
Graphics Card 512 Mb, GeForce 8800GT/Radeon HD3500
Sound Card DirectX 9.0c compatible
Supported Operating Systems
Windows XP / XP 64 Service Pack 2 or higher
Windows Vista / Vista 64 Service Pack 1
Próbáld ki a demót, igazán abból le tudod szûrni... Nekem minimum gépnek tûnik a konfigod...
XP szervízcsomag3
ez kevés lenne a program futtatásához?
köszi.
Jacobs Dr.I.
Wingspalette - Hungarian DVII
Ajánlom ezt az oldalt mondjuk ... csomó minden fentvan!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Rendesen ölremenõ viták vannak róla a neten ...

Ettõl függetlenül nekem is olyan érzésem van hogy valami nem kerek ...
Más: Kemények ezek a terepszinû skinek ... hiába nem élethû, asszem nekem is terep lesz az összes gépem 😊

Teljesen ott van amit RedRiot kolléga emílt például.Offline a D.VIII egy texasi láncfûrészes.Simán mészárolom vele én is a tevét, pfalzot, akármit.Online meg szinte egy katasztrófa az egész.
Én mindig is úgy éreztem az IL-2-ben az orosz gépek kicsit jobban repülnek.. 😊
A VIII-as kapcsán, pont úgy jártam mint Riot kolléga... 😊
Amíg offline egy Dolphin-al le lehet fordulni egy DR1-est, azért online ez nem ugyanaz ...
Remélem csak ez az oka, és valós különbség nincs ...
Bár igaz ami igaz, néha nekem is van olyan érzésem, hogy ugyanannak a manõvernek más lesz a végeredménye offline mint online, de bízom benne hogy ez csak érzéki csalódás 😊
Inkább azzal kapcsolatban érdekelne valami hivatalos álláspont a neoqb részérõl, hogy valóban van-e valami eltérés az offline és az online fizika között vagy csak érzéki csalódás az egész. (Bár azért errõl a fórumról is legalább hárman-négyen tapasztaltunk ilyesmit. )
Ettõl függetlenül az én teljesen szubjektív véleményem szerint alulmodellezték. Sok helyen írják hogy gyengébb volt a D.VII-esnél, de a RoFban lévõ D.XII-est még az Albatrosok és a Pfalz D.III is simán megverik. Ennyire szar gép azért nem lehetett.
Az N17-est (azonos képességû pilótákkal persze) megeszi reggelire bármelyik Albatros.
Az SE5a és a SPAD valóban erõs gépek, de ez semmit sem ér ha a pilótája bekattan, és 10m magasan leáll dogolni mindenkivel aki arra téved. <#idiota>#idiota>
Próbáltam én is az SE-vel B'n'Z-zni, de nem tudok olyan jól idõzíteni, és precízen visszazuhanni, hogy a támadás hatásos legyen. Ráadásul a célzásom sem erõs. Pedig a gáz vissza - bot hátra - erõs oldalkormányra elég szépen visszafordul. Az emelkedése tényleg nagyon jó, és közben gyorsan is halad elõre. Bár a legjobb emelkedést 60mph-nál produkálja, de eközben néha csökkenteni kell az emelkedés szögét, mert megfõzi a motort. (mintha erõlködve mászna fel egy meredek lépcsõn 😊)
Nekem az SE a kedvenc gépem, de még kevés vagyok hozzá, így pár hónapig maradok az Albatrosnál.
Stabilabban lehet vele kanyarodni, sokkal inkább követi a pilóta akaratát mint a másik kettõ ...
A DR1-el szörnyû a balkanyar, le kell nyomni az orrát, különben felkapja, és ez egy szoros dogfight-ban ez azonnal bukta ...
A DVIII pedig amellett, hogy papíron majdnem jobb mint a Camel, valahol a DR1 és a Camel között van repülhetõségben, jobban emelkedik, de lassabb és talán kevésbé fordul mint a Camel ... Ráadásul érzékeny a magassági kormány, mint a Tevében, csak itt még érvényesül az is hogy folyamatosan felfelé akar törni, ezért nehéz vele célozni ...
Mindenesetre még mindig tartom azt az álláspontom, hogy nincs ûber gép ... Ha valaki megtanulja az egyik gépet vezetni komolyan, és dogban fel tudja használni a gép elõnyeit, akkor õ jó eséllyel pályázik a gyõzelemre ...
És egy kérdés:
Tudtok valahol IL-2-es tutorialvideókat a neten? (youtube-ra ránézek ...)
Sajna nem tudtam tegnap jönni repülni veletek, ezért kicsit WOP-ozgattam ... gyakorolgattam a BnZ-t bombázók ellen ... Végre volt sikerélményem is ... de jó lenne megnézni, hogy is csinálják ezt a profik 😊
Pumaszálláson sok jó írott anyagot találtam, de megnézném hogyan mûködik ez valójában 😊
Ez itt kérem egy nagyon jó link, akár a hasznos infók közé is mehetne Papa!!
A Sopwith Triplane típus felváltására tervezték. "Teve" becenevét a törzs elülsõ részén, a géppuskák fölötti kidomborodás miatt kapta. 1917 nyarától kezdték a frontra szállítani. Azonnal kiderült, hogy rendkívül jó mozgékonysággal rendelkezik, de bizonyos manõverekenél bizony elkélt a tapasztalt pilótakéz. A jó repülõk kezében viszont félelmetes fegyver volt a Camel. Ezzel a típussal lõtték le a legtöbb ellenséges repülõgépet az elsõ világháborúban. Vadászfeladatok ellátása mellett csatarepülõgépként, a földi egységek támogatására is bevetették."
Ha van elég magasságod akkor nem nehéz kivenni ha az ember tudja, hogy mit kell csinálni 😉
Az Alba DIII és a DVa összes paramétere szám szerint megegyezik. A Pfalz DIII ugyanazzal a Mercedes D.IIIa motorral és minimálisan alacsonyabb felületi terheléssel és lóerõ/tömeg aránnyal, hajszállal jobban emelkedik és ugyenennyivel lassabb. Mindhárom gép jól fordul, alapvetõen lassú, de "jóindulatú" gépek. A másik oldalon a Nieuport 17 lehet még hasonló.
Az "ûbergép" inkább a SeVa és a SPAD lesz a legnagyobb sebességük és emelkedõképességük folytán.
Más szempontból nagyon jó a Dr.I és a Camel. Legjobban fordulnak és jól emelkednek, de ez utóbbiak nagyon nem pilótabarát gépek.
Az offline eredmények kicsit becsapósak.. korábban volt errõl szó, nem jó ha ehhez méred a gépet...
Ennek ellenére én szerettem az Alba DV-öt, erõsebb a motorja, mint a DIII-nak..
Bár valaki mintha azt mondta volna, (talán Fokker kolléga) hogy rontottak a gép repülési teljesítményét...
De amit az elején mondtam, érdemes online kipróbálni a masinát, és ezek után ki tudod alakítani a véleményed.. 😊
(Minden segítség kikapcsolva, 1000 lõszer, 50 benzin).
Az Se5a-val is jó nyomtad a BNZ-t, gratula!! 😊
www.pcpilot.hu
Én azt hittem az elsõdleges szempont a gépek valós teljesítménye... 😞
Az IL2 10 éves "történelme" a legjobb példa arra, hogy nem ez az elsõdleges. Mivel ez egy eladásra szánt játék, fontosabb az eladhatósága. Ezért jobb játszhatóság miatt a két oldal gépei "kiegyensúlyozottak" <#smile>#smile> Igyekeznek a gépek alapvetõ repülési karakterét megtartani és ez a lényeg.
Az új peccs óta lényegesen gyorsabb és jobban is emelkedik a DVII ám ... megvariálták az összes gép adatlapját rendesen ...
Tehát az általad írt érték is módosított... 😞
Asszem az 1.009-ben változtattak a gépek sebességén ... De elõtte sem volt sokkal lassabb ... asszem 185 volt ... vagy 180 on sea level ...
Maximum airspeed
(IAS: km/h)
sea level — 190
1000 m — 180
Hol láttatok 200-at, 220-at?
Én azt hittem az elsõdleges szempont a gépek valós[/t] teljesítménye... 😞
Kimaradt, hogy -> Ezért nem is töröm magam vele mert csak felidegesíteném magam.
Nem azt mondom, hogy nem kell javítani vagy ha van valami bug azt ne javítsák ki.Inkább azt mondom, hogy legyenek ritkábban gépek de azt teszteljék re rendesen és csak ha fasza akkor adják ki és ne csináljanak hülyét a vásárlókból mert majd egyszer megunják.