Rise of Flight - Flying Circus Volume I

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adikakk
Tudom azért nem is írok sok warezt ide csak szeretném kipróbálni nagyon és multizni veletek.
Ha van megoldás pm be írjátok meg,mert nem akarom a fórumot elrontani.

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

LeonSilver
Az update lefut simán.Mikor belépsz akkor van ellenõrzés.

@ Adiking

Neked meg javaslom, hogy kicsit nézz körül a banner alatt.
Van egy mondat ami így kezdõdik, hogy "Kérjük, NE warezolj!"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

adikakk
Update

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Bár hogy hogy sikerült updatelni ha tört? ...

<#nyes>

Mert ez egy interneten keresztül mûködõ játék. Javaslom vedd meg. Warez problémára itt ne nagyon várj megoldási javaslatot.

adikakk
#on#

adikakk
Jó estét.
Nekem a warez verzió van meg de mamikor elindítom a start game után kifagy.
Ez mért lehet?

LeonSilver
Érdemes lesz kipróbálni bár nem hinném, hogy ekkora bugot hagytak volna a játékba.De minden elõferdülhez ugye, szóval próba 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Willenbrock
Szerintem ez egy költõi kérdés😄

Kérdezzük meg a közönséget <#smile>

Alap Fokker... LoL Nem olyan nagy fáradtság még azt a 2-4 karaktert hozzápötyögni... Sõt, ha a Fokker helyett csak egy F-et írsz, még rövidebben is meguszhatod. Csak hogy ne NeedForSpeed legyen :-)

Willenbrock
Igen ez jó hogy fejlesztik az opciókat,csak azt a fajta kampány módot hiányolom ami volt a Red Baron 3D-ben:kijelölte az ember a dátumot,a lehetséges egységekbõl választott(minden korabeli jasta választható volt,namcsak 3-4 és az összes gép az egység színeit viselte)A Dr.I-et pl 17 szeptember óta lehetett repülni 1918 júniusban pedig már nem,szóval nagyon figyeltek az ilyen apróságokra is.(a Hells Angels kiegészítõvel legalábbis így volt)Persze a RoF sokkal jobb ezzel együtt is és a szerkesztõ megjelenése után biztos lesznek történelmien összeállított teljes kampányok is.Ehez õszi és tavaszi térképek is kellenek-vannak ezek már most is a játékban?

LeonSilver
Keveréket nem kell, az ótómata.A hûtõt viszont igen.Visszajelzõ nincs, jobbra lent ( ha ez az alap a D.VII ) van egy kis kar amin látod, hogy mennyire van nyitva.

Ja igen és az alap fokkernél nem látok semmi visszajelzést a keverék, és a hûtõ állításnál..de azért lehet állítani? Köszi..<#bohoc>

Hányadik gépig tudtok elmenni oroszban? Mindig ugyanaz a sorrend?

vetted vagy kalózváltozat?

adikakk
updateletem ami után felettem.

Sanyo
A játék el sem indul, amíg nem tölti le és telepíti a legutolsó patchet. Jelenleg 1.010-nál tart.

www.pcpilot.hu

adikakk
maga a játék fagy ki fekete kép aztán lefagy.
hanyas patch?

DummyBoy
Megvetted vagy warez? Mert a warez nem fog menni ... ha menne sem segítetnénk ...

Ha eredeti, akkor megpeccselted? Mikor fagy le? A settings panel, amirõl indítod vagy maga a játék? Login elõtt vagy után?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

adikakk
Jó napot.
Megszereztem a Rise of Flightot,de amikor indítom kifagy a játék.
Mért lehet ez?

DummyBoy
Jaja, az nekem is tesztett 😊

Nem úgy mint anno a Creative 😊 A Vista-s driverekbõl kihagyták a gameport támogatást, erre egy srác megcsinálta, nosza a Creative bannolta is a fórumról ...

Mindent a felhasználókért ...

Az is szimpatikus, hogy Lasert megdícsérik a saját készítésû Mission Builderért. Példás, ahogy tartják a kapcsolatot a fanatikusokkal. <#eljen>

DummyBoy
Jaja, jobb késõn mint soha XD

Mellesleg nekem nagyon bejön ez a Quick Mission Builder ...

Sanyo
Látszik, hogy nagyon-nagyon sok munkát ölnek bele, respect. Mondjuk ezeknek már illett volna az elsõ kiadásban benne lennie, de azért én nagyon örülök neki. 😊

www.pcpilot.hu

Csak nem?!? Amúgy érdekes hogy nincs külön Multiplayer menüpont, hanem a két multimód csak úgy be van ömlesztve a többi opció közé.

DummyBoy
Khmmm ... ki mit vesz észre az alsó menüsorban a Career és a Cooperative felirat között? <#miaz>

Szerintem itt nem feltétlenül arra gondolt hogy lassabban reagált a gép a mozdulatokra, hanem az SE-nél néha elõjön egy olyan furcsa bukdácsoló, imbolygó mozgás alacsony sebességnél. Elég ritka az ilyen, de néha kb. vezethetetlen a gép. Online régebben gyakran elõfordult, de múltkor nekem pl. már nem csinálta. Azért visszavettem a mesh qualityt, biztos ami biztos, fight közben amúgy sem a domborzati viszonyokat elemzem. 😊

Fokker
ha bepirosodik a fejem, lassabban reagál a gép minden mozdulatra. így pl. egy dr1-et vezetve, sokkal stabilabban lehet repülni. ezt ismertem eddig is. viszont az új, ha lejjebb veszem a mesh qualityt, akkor ugyanez a hatás. elég nagy bug.

DummyBoy
Hmmm ... igen érdekesen hangzik 😊 Lehet leszokok az orosz rulettrõl xD

Sanyo
Köszi. 😊 Új játékmódok.

www.pcpilot.hu

Elég profi Quick Mission Generatort hegesztenek a neoqb fiúk:

RoF news

Más: a simhq fórumon egy srác érdekes dolgokat írt:

"Something very weird happened to me which may give a clue. I keep having trouble with the SE5a wobbling in a seemingly unrealistic way in dogfights. But twice I got wounded, my vision turned red and so on…. And the wobbling was over! The plane flew like a dream, apparently not as damaged as I was. I’m still fiddling with my graphics settings to emulate being wounded."

Magyarul a srác az SE5-el repült és a gép elkezdett baromi idétlenül kóvályogni. Nekem is volt már ilyen, és nem az amikor egyszerûen elbénázom. Mikor a fórumozó megsérült, és bekapcsolt a piros effekt, a gép elkezdett simán repülni.

"I reduced mesh quality and the SE5a seems to fly much better now at low speeds."

Mikor levette a mesh qualityt, az SE alacsony sebességnél jobb lett. 😮 Kipróbáltam, lehet hogy segít valamit.

Kíváncsi vagyok, hogy ez használ-e valamit az online-fizika anomáliák ellen. (Leon: a D.VIII furcsaság amit a multkor tárgyaltunk. Offline császárság, online mint a gólyafos.)

DummyBoy
Igen, ahhoz nincs TrackClip Pro ... Én azért néztem a másikat, mert itthon ahhoz találtam árat xD

De szerintem beszélj Sanyoval mielõtt rendelsz ...

Willenbrock
És gondolom a sima K&H Visa kártyával is lehet rendelni(nem dombornyomott) mert a RoF oldaláról is sikerült ezzel gépet vennem.

Willenbrock
125-ért is van,az már jó ár érte talán.Elõször regisztrálni kell,utána lehet csak rendelni?

DummyBoy
Én a Clipeset néztem, az 155 ojró vs: 37k ...

Nekem összesen 155 euro volt anno... persze nem ilyen gyenge forint mellett... :S

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Igen, onnan van nekem is 😉

LeonSilver
Most nézem éppen.195€ volt a cucc, 15€ a szállítás.Paypalon fizettem és a DPD-nek köszönhetõen teljesen sérülésmentesen kaptam a cuccot a jelzett idõben.

125 euro az alap 4-s szett... ennél nem hiszem, hogy itthon olcsóbb...

@Leon: Még anno a TIR topikba linkelgettük is ezt az oldalt! 😉

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Én azért csináltam a FreeTrack-et, mert nem voltam olyan szinten szimrajongó, hogy megérje ... párszor repkedtem ugyan, de annyi ... csak idõközben annyira megszerettem, hogy 90%-ban ezzel foglalkozom, így már más a helyzet 😊

Mindegy, hogy FreeTrack vagy TIR, mindenképp megéri 😊

Szerk: Néztem a TIR shopot ... elvileg itthon olcsóbb ... ha van (fly-os árakon ...)

LeonSilver
Én is itt vettem <#eljen>

Willenbrock
Gondolom hogy jó lehet,IL-2 ben is sokszor azért lõnek le mert csak sejtem hol van az ellenfél a hat switch nem látja be azt a részt,felfele-oldalra nézetben pl egy csomó holtteret hagy,egérrel nézehetni manõver közben szintén nem lehet,ezért is kell mostmár egy fejmozgáskövetõ.

Nézegesd EZT az oldalt! Én anno innen rendeltem... 3. nap a kezemben volt, és asszem 10 ajro volt a szállítás... elég gyakran vannak akciók, érdemes követni...

www.smart-bus.hu

Willenbrock
35-öt még esetleg összekaparok rá egy jobb idõszakban,de többet semmiképpen sem.Freetrack helyett inkább ez mert szeretem ha egy eszköz egybõl a megfelelõ módon mûködik és nem kell egy sort végigidegeskedni meg vacakolni vele.

Én most dobtam össze egy free trackot.Egybõl jobb a játék vele!És mûködik szépen!3000ft volt az egész(kamera) többi hozzávaló az volt otthon!Egy usb hosszabitóval adok neki feszt a géprõl!3 ledes!
LeonSilver
Mihez képest ? Én nem piálok, nem cigizek.Ez az heppem, nekem megérte 😉 Persze tuti, hogy felénél kevesebbõl kijön a cucc de hát nem érdekelt.Akartam egy ilyent 😄 Egyébként nagyobb a látószöge az ötösnek meg ilyenek.Az viszont tuti, hogy ha egyszer kipróbálod ( akár a freetekket, avval kezdtem én is ) akkor el sem tudod majd képzelni utána, hogy hogyan bírtad ki nélküle eddig.Akkorát dob az élményen, hogy azt így szóban ki sem lehet fejezni.

DummyBoy
Itthon www.flyonline.hu ...

Külföldrõl meg ahonnan sikerül 😊 Technikailag az 5-ös jobb mint a 4-es, de vmh fórumon azt írták, hogy annyival nem jobb mint amennyivel drágább ...

Bennem is bennem volt, hogy ha újat veszek akkor inkább az 5-ös ... de jó ez 😊 Bõven elég 😊

Mellesleg ne riasszon el amiket írtam, ha sok a 35-50k, akkor próbáld ki a FreeTrack-et ... késõbb ha megtetszik akkor meg tudsz venni TIR-t 😊

Willenbrock
Az több mint 50000Ft lenne?(nekem túl sok érte)És az 5-ös mennyivel tud többet mint a 4-es,honnan érdemes manapság beszerezni ilyeneket?