3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
#243 Nem hiszem, hogy boss, mert mikor lezúzzák kiírja hogy 10/5. Szóval tényleg valami erősebb named mob. -
#242 Van olyan ember aki koreai open béta után vásárolt magának normál accot és most is tolja? Ha igen dobhatna egy privátot, mert lenne pár kérdésem. -
#241 Bocsi a tripla post-ért, még hozzá kell szoknom, hogy lejárt a VIP T_T
Azt olvastam terafans.com-on, hogy bejelentették, hogy Japánban nyáron indul a CB, OB, aztán a launch... Ez viszont nem jó hír nekünk, mert azt meg még a múltkor mondta a Bluehole vezetője, hogy az EU/NA verzió TESZTELÉSE egy hónappal a japán MEGJELENÉS után fog csak kezdődni... Szóval örüljünk, ha novemberben játszatunk... -
#240 Amúgy nagyon Avatar feeling ez az éjszakai erdős map. Ez lesz a kedvencem asszem, mert ha valami, akkor a világító növények nagyon megfogtak az Avatarban is :D -
#239 Jó, bocsi, én összekevertem a Slayert hirtelen a Sorcererrel, hasonló a nevük xD Csak most jutottam el odáig, hogy megnéztem a videót :D
De szerintem amúgy sokféle boss lesz benne, biztos lesz olyan, amit ketten-hárman le tudnak győzni, meg olyan, amihez kell egy fullos party healerrel, tankkal, archerrel, sorcererrel... -
#238 Szvsz erre mindent lehet mondani, csak azt nem hogy unalmas. :) -
Tomy Lee #237 Ez #234-re ment válasznak -
Tomy Lee #236 Pont ez tetszik,hogy agroznak és tök jól meg van csinálva ahogy így forgatják a boss-t.Így verhető heal nélkül is és ráadásul van fejenként 14K életerejük meg töltik is maguknak:)
De,hogy eljutottak 40+ szintre is azért ott már 2 tank/off.T le kell csapjon 1 ilyet imo
-
Tomy Lee #235 Nem tudom én se,szerintem valami magas szintü named lehet -
#234 Nekem bossnak tűnik. Slayer-ek meg állítólag rohadt erősek, simán leszednek egy-egy bosst. Csak persze ha túl sokat támadnak, akkor rájuk megy az aggro :) -
#233 Ez most sima mob vagy boss?Mert mobnak kurva hosszu es unalmas fight volt,bossnak meg szinten unalmas es konnyu. -
Tomy Lee #232 2 Slayer.
Nagyon durván lehet szivatni ezeket a nagy dögöket,boss-t:-)
-
menorel #231 Annak én is nagyon tudnék örülni :) -
darkling #230 Class videók a Frogster-től -
#229 huh, ezt most sikerült "összefogalmaznom" -
#228 Sajnálattal hallom, remélem azért minden rendben van, de azért gondolom a smiley is sejteti hogy mennyire gondoltam azt komolyan. :)
Amúgy most, hogy a játék már megjelent Koreában örülnék valami EU/NA információnak is. :( -
#227 Jobbulást! :C -
menorel #226 Azzal nincs gond, hogy ne szeretnék én bárkit is, de január elején eléggé le voltam robbanva (műtéti lábadozás) és megmondom őszintén idén most olvasom először az SG fórumot, eddig örültem, ha arra volt energiám, hogy a blogon próbáljak segítkezni. -
Pilutika #225 ohh na mind1. igazából ugyis a guild wars 2 várom :) -
#224 Ha idáig nem jutottál be, már sehogy. -
Pilutika #223 skacok hogyan lehet most ezzel a bétával játszani? -
Tomy Lee #222 Sorci kite:-)
-
#221 “Some people hear the word ‘westernization’ and think, ‘You mean translation,’” it reads.“To truly westernize, though, we have to go deeper than that. Yes, there are times when funny translation mishaps drive us to change things, but as we westernize TERA, we’re looking at the game as a whole and distinguishing what type of gameplay our players want and what kind of story will pull them in.“Working with the development team, our bottom-line goal is to make sure that when you sit down to play, you feel that TERA was made for you.”
The MMO will also let players play by plugging in their Xbox 360 controllers to PCs.
lol -
Dariussssh #220 XD -
#219 Tudom csak hülyéskedtem. -
#218 Épp ez benne a poén..sehogy, de ők be akarnak jutni!!!!!! -
#217 Miért fel lehet jutni tört szerverre?
És hogy? -
#216 Majd spammalni fogják, hogy lehet feljutni tört szerverre..grrrr -
#215 Most mondanám, hogy l2r de nem mondom mert jófej vagyok.
Nem fognak mert nem fizetnek érte és amúgyse tudják honnan lehet letölteni. -
radical@work #214 hát ha ilyen Dariusfélék fognak ezzel játszani akkor kösz inkább nem. -
#213 "nem fogom mind az 1000 hozászólást elolvasni"
says the guy in post #209
Fuck yea! -
#212 Nincs pontos megjelenési dátum... Máskor próbálj meg egy mondanivalót egy hsz-be írni, köszi. -
Dariussssh #211 és akor most 2011 decemberére jelenik meg hogy mi birjunk jácani vele? -
Dariussssh #210 jólvan nyugodjál le én csak pár napja néztem ezt a honlapot
nem kell minjárt minden hülyeséget irni -
Dariussssh #209 te már itt vagy háromnegyed éve és tudod a dolgokat én meg pár najva néztem meg a honlapot és nem fogom mind az 1000 hozászólást elolvasni ugyhogy te nekem ne dumálj
atól hogy te nem tudsz olvasni nem kell sirnod és másra is ráfogni azt
és azt hiszed te vagy itt a jani
de azt elkurtad
XD enyit eről a honlapról -
#208 Csak helyesen írni és fogalmazni nem. -
Dariussssh #207 és amugy én tudok olvasni veled ellentétbe
meg még sok mindentamit te nem XD -
Dariussssh #206 XD hát halotam ezt meg azt és most én nem tudom mi igaz és mi nem
-
#205 Ez jó volt!
Dariussssh vasárnap beregisztráltál csak azért, hogy feltegyél egy ilyen kérdést? Szerintem olvasni már az általános iskola 1.-2. osztályában megtanítottak és azt sem tartom kizártnak, hogy nálad még friss ez az élmény, de mi lenne, ha legalább 10 hozzászólást visszaolvasnál és rájönnél, hogy a játék még meg sem jelent, te nem tudsz kóreaiul illetve nincs kóreai ismerősöd, akinek fizetnél 10-12 dollárt.
További szép estét! -
Dariussssh #204 de most senki sem tudja hol kell letölteni?