3809
Tera Online MMORPG - EU kiadó: Frogster Online - Megjelenés: 2012 tavaszán! EU zárt béták: 2012 első negyedéve.
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
| Hivatalos EU oldal | Variance: TERA Hungary (fansite) | Beginners\' microsite | Mini WIKI | Fórum (Variance) | YouTube channel (Variance) |
Információk újoncoknak | FAQ | YouTube | Facebook | Twitter
| Házirend: Ne flamelj, ne sértegess másokat, maradj a témánál, gondolkozz mielőtt hozzászólsz! |
| -> Hozzászólásaidban törekedj a tiszta és érthető megfogalmazásra és kövesd a magyar helyesírás szabályait. |
-
#43 Uj video -
netmester #42 a P2P mmo-ban is van ngyon sok noob. sok kinyalt seggű kölyöknek akiknek a szüle mindent megvesznek megkapják azokat is. sajnos a szerverek legalább fele ilyen. átlagéletkor 13.
a rémhírek hogy van számítógépfüggőség szerencsére jelentősen megtizedelte őket -
#41 A combat része elégé igényes és szép a character animacio.. meg lesem majd tuti :) -
#40 Meglepodnek nagyon ha free vagy itemmailesbaromsag lenne. -
#39 Nagyon Remelem hogy P2P mert ha free lessz akkor mehet is a kukaba....
El lepi a sok noob aztan mint minden free to play jachatatlan lessz az egesz + ultimate bot farm :S -
darkling #38 "Just like other triple A titles, TERA, a next generation MMO, will be a subscription based model and will feature box products for sale in North America. Further details will be disclosed at a later time."
FAQ -
pimpi001 #37 a nagy kérdés. p2p?? vagy f2p?? -
darkling #36 Új videó -
darkling #35 Új trailer -
pimpi001 #34 akkor csak télen tudom kipróbálni. sajna. most hogy ip bann-t kaptam a Prius onlie-ba, európai ip címem miatt, nagyon unatkozok. -
#33 Friends and Family Beta Test - June 2009
Closed Beta Testing - Late Summer/Early Fall 2009
Open Beta Testing - Fall/Winter 2009/2010
Release - Q1/Q2 2010
-
pimpi001 #32 ez már open beta lenne? -
#31 Cső all hát én fejből tudnák már regelni rá de nincs kssn-em ...
Esetleg ha volna valakinek kssn-je ami nem használt akkor meghálálom egy köszönömmel -
#30 Itt egy angol nyelvu forum rola, kepekkel, eszmefuttatasokkal.
ez a jatek meg akar jo is lehet, ha az aion is megbukik :) -
#29 belehúzott a lineage-brigád úgy látom...mert ha jól tudom a Blade & Soul-t is ők csinálják, és hasonlóan brutáldurva grafikája van mindkettőnek. nagyon örülök ezeknek, mert most asszem igen magasra lesz téve a mérce.
csak hogy mikor jönnek...? -
Murmur #28 Lattatok mar? Ugy tunik, nem sz.rral gurigaznak. :)
http://www.gametrailers.com/player/45394.html
-
#27 Offical oldal -
#26 Aionra sosem mondtak, hogy L3. AZ kulon projekt. Erre azert mondjak, mert a fejlesztok nagy resze NcStol jott, es ott az L3on dolgoztak, es hoztak at jo par dolgot :)
A DF ertedekenek tunik, de vhogy nekem tul sokat akarnak, igernek a fejlesztok. Es az utobbi ev uj nagy mmo nem gyoztek meg tulzottan(AoC,WaR). Mar meggondolom mibe vagok bele... -
RaSzTaH #25 ezt mondták Aion-ra is:) ám most jön Darfall abban is target nélküli pvp lesz, szvsz "nagyobb" skill kell, hangulatosabb lesz:) -
#24 Igen az a nontarget dolog erdekesnek, arrol nem is beszelve, hogy igy nehez lesz ra botprogit irni :) Free pvpt pedig szeretjuk, jobb mint a frakcios dolog, hisz nincs 2-3oldalra leszabalyozva a dolog, hanem lehet akar 10 is. Mivel a gamet fejleszto brigad nagyresze exLineage2s fejleszto, igy azt hiszem a pvpvel nem lesz gond.(Terjengenek olyen hirek is, hogy az lett volna maga a Lineage3) -
#23 akarom most!:D
kecijóak -
RaSzTaH #22 és még egy pár ösztönző kép :) -
RaSzTaH #21 2 dolog ami alapból tetszetős:
- BHS plans to use the creative and innovative "Non-target Battle System" to destroy the stereotype that a fight is a MMORPG is only Click on target, press F1, Press F2 then click on the next target...
- free PvP
mindkettő hiány a mai mmokban :( legalább nincs szétosztva 2 oldalra a játék így nem lehet unbalance -
#20 ITT 1 kis info osszefoglalo rola. -
#19 ha lessz angol vagy vmi érthető nylevet tuti megszerzem :D;)
-
#18 shees...haggyadmár xD -
RaSzTaH #17 omg -
#16 őőőő... -
Gyertek! -
#14 szép! -
Probatbicol #13 Nekem ez a videó tetszik, igaz elég kaotikus, de legalább tényleg igazi csatára emlékeztet. -
RaSzTaH #12 fizetős, de egyenlőre még csak koreaiul van minden -
Hydroceph #11 kiiiiiiiibaszott jol néz ki -
#10 várjuk:) -
#9 Hali !!! nagyon zsír játék :D
Nem tom mikor jelenik meg vagy már megjelent de ezta videót talátam :D
na pá
http://www.gametrailers.com/player/44764.html?ref=embedfeat -
Hydroceph #8 simán király -
#7 tuti hogy nem...de talán lesz open beta xD -
karajjj #6 ingyenes lesz? -
#5 Ez szép! :) -
#4 egész jónak néz ki.