47495
German Truck Simulator
  • gumikacsa
    Üdv.

Sajna egy az egybe ets, rendes árnyék még mindig nincs, eső hiába esik, a szélvédőn semmi...
  • tomi0113
    TGA nem lesz benne?
  • LTomi
    Egyet értek az előttem szólókkal, a víz tényleg szépen néz ki, de sajnos az autópálya kijáratokat még mindig nem csinálták meg normálisan és a benti képen látszik, hogy a szélvédőn lévő eső effekt is gagyi maradt, pont amilyen eddig is volt. Az viszont jó, hogy több közlekedési tábla lesz és benne lesznek azok az út szélén lévő fehér kis oszlopok. :D
    Ezen kívül nekem a HUD is nagyon tetszik, az is, hogy benne van a cég logója aminek szállítasz éppen.
  • RS
    Tényleg jól néz ki!
    De az autópálya kijáratokat javíthatták volna, hogy legyen normális lassítósáv, gyorsítósáv.
  • luspaydavid
    Király! Nekem tetszik bár lehetne még mit csinálni vele de hát kitudja még hogy milyen lesz mikor kijön.
  • mester12
    Valaki tudja hogy lesz-e benne évszak változás?
  • mester12
    Heló! Tökéletes lesz a játék de mi lehet az a színes izé ott a 3. kép jobb oldalában azon a kijelzőn?
  • Atikah
    nekem minden teccik rajta
  • SitatiS
    Remélem a "sziszegés" is bele lesz iktatva! :)
    HT féle megoldás jó irány lenne.
  • DIESEL DOG #920
    A víz effekt valóban sokkal jobb az ETS-hez képest, végre a tónak normális színe van, nem szilvakék mint a tenger. Na meg úgy látom végre keréknek nevezhető gurigák lesznek alapból a kamionok alatt és a pótkocsik alatt is, azt sajnálom hogy az AI-k alatt nem... :(
    Grafikailag rendben van a dolog, nagyon szép, viszont az előttem írókkal egyetértek hogy a csomópontokon lehetne javítani, na meg az úton is lenne mit, de túl sokat ne akarjunk már kívánni. :D
    Végre lesz fű is, legalábbis ilyenb aljnövényzet féleség, de legalább nem lesz pucér a talaj. Környezet az szerintem első osztályú...
    Szerintem szép játékról beszélhetünk, az már más tészta hogy vajon mennyivel lesz jobb a fizika, illetve javítanak-e egyáltalán rajta...
  • Carlos
  • leho94
    valami üzenet féleség lehet.D
  • yokel
    Most nézem, h pár képen van baloldalt "középtájt" egy kis levél ikon!
    Hmm, az vajon mi célt szolgál majd a játékba?
  • leho94
    azért a mapon is fejleszthetnének valamit .. Elég fosul vannak a lejárók meg ilyesmik megoldva
  • yokel
    Nos kérem, itt van egy újabb GTS képáradat a Spiele Radar jóvoltából...

A vízfelület elég nájszos lett!

• DIESEL DOG #914
    omg...
  • Carlos
    Agyad nem sok... inkább kérdezz!
  • Napközis
    He Bálint! Látott már orvos?
    Semmi értelme nem lenne. Nem tudom honnan szedtél ekkora marhaságot, de ha van Józan Paraszti Eszed, akkor rá kell jönnöd, hogy nem ésszerű amit itt állítassz vagy ha igen, akkor csatlakozom az előttem szólókhoz és érvelj, hogy miért is lesz ez így.
  • AudiQuattro
    Köszönjük az estimesét..
  • 94mike
    Ésmi értellmevan? nem venné meg senki...Ahogy Vajo is monta,minek iszol ha nem birod? maradj a víznél..
    | #909kb..
  • papi08
    úúúúúh. ez lefárasztott....
  • RS
    OMG
  • gumikacsa
    Szeva!

Orvos látott már? :D
  • LTomi
    Ennek mi értelme lenne? Megcsinálják ezzel a grafikával, majd még jó pár munkaórát beleölnek a grafika lerontásába?
  • vajo
    ne igyál ha nem birod.
  • Prémium driver
    bizonyítsd be!
  • Blum
    OMG...
  • Robi546
    Sziasztok!!!
    Én már nagyon várom a german truck simulatort!!! :)
    Tudjátok mit szerintem meg a játék fejlesztők megcsinálják maguknak szép grafikával aztán azt felteszik a internetre hogy többen vegyék meg és a vevőknek meg megcsinálják gyenge grafikával vagyis evvel azt akarom mondani hogy maguknak jobban megcsinálják mint a vevőknek.
    Bocs ha ezzel valakit megsérték de ez az igazság!!!!!!
  • mester12
    Ezek a képek is jók. Jó lenne ha lenne benne útépítés és dugók.
  • Szobi30
    most nézem h a #896-os HSZ-ben az első kép már kezd hasonlítani a "szerpentin" útra...remélem hogy lesz ennél még durvább is...(mondjuk mint Extreme trucker-ben...
  • LTomi
    Nagyban még jobbak. :D

Mondjuk azt nem értem, hogy a 2. képen (csomópont) az útfestést miért nem tudják kijavítani, már az ETS-ben is ilyen bugos volt.
  • Szobi30
    azért a DAF-ról lespórolták az Adblue tankot...(amit yokel belinkelt oldalt ott lehet látni nagy képet a DAF-ról és azon látszik h a jobb oldalon van a nagy tank...közben meg azon az oldalon kistank/pótkerék van és az Adbluetank+aksi)
    de egyébként szerintem is fasza játék lesz...
  • yokel
    Na jó, itt van még pár kép nagyba, mert jóóók!

• yokel
    Mert innen vannak a képek...

Nem lesz csúnya a környezet sem:

És még egy kép ami eddig kimaradt:

• Tomika001
    Jó képek!
  • Napközis
    Kérdezd a Jézuskát!
  • kobi14
    Miért nem Karácsony előtt adják ki
  • RS
    Jó képek!
  • luspaydavid
    Egy oldalon ezt írták a játékról (nem én írtam a fordító miatt van.)
    - 18 német város
    - 60 különböző teher
    - Egy eredeti vontatógépeket engedélyezett
    - Kiterjedt karriermód
  • 94mike