47495
German Truck Simulator
-
#889 TOLNÁM!!! -
#888 király, de miért nem rakták ki a hivatalos honlapra? -
mester12 #887 Nagyon szuper ez a sok kép. -
#886 Jó képek. Tetszik a kilátás a kamionos pihenőből és a viadukt a második hozzászólásban. :D -
#885 #882
Teccetős képek! -
#884 Nekem bejön. :D -
u.i.:Egy román oldalon találtam a képeket! -
#882 Sziasztok ezeket most találtam:
Fojt. köv.: -
#881 Meg ha valakinek erősebb a gépe akkor a játék grafikáján is sokat lehet javítani ha nagyobb felbontású textúrákat rak be. -
#880 Itt azért nem teljesen értek egyet veled, lévén, régebben nem keveset skineztem. Én is belső nézetből megyek, de amikor szembejön egy AI, jobb volt rajta egy valós skint látni, mint amiket alapból rátettek. -
#879 -
Blum #878 Nekem nem volt ennyi eszem..:D
Mind1,már úgysem nagyon foglalkozom ezzel... -
#877 Olyankor különböző vonalakkal körbe pingálom az egész texet,és ennyi az egéssz...mikor közel járok pl az ajtóhoz,akkor kockázok..és ahol pl a piros szinű kocka van,és én pont oda akarom a skint,akkor ennyi.. -
#876 Én 10-15 perc alatt csináltam egy kommersz Rush for Berlin / Stormregion skint.
Nem volt atomcsilivili, meg hűdebonyolult, de igényesre szépre sikerült.
Nekem ennyiben ki is merült a dolog. :D -
Blum #875 Persze,ha olyan a kamion,hogy már alapból vannak rajta itt-ott dolgok és akkor tudod,hogy mi hol van nagyjából. De amikor van 1 dds és az egész fehér vagy fekete,akkor azért totózhatsz,hogy hol van mondjuk az ajtó... -
#874 Azért jó,mert ugyanazt a 3 pótkocsit látod..a valóságban sem 3-4 feliratút látsz,hanem többet,és így mondjuk úgy h élethűbb picivel..
| #873 Template nélkülis lehet gyorsan,és szép skint csinállni... -
Blum #873 Azért egy bonyolult skin elkészítése nem éppen 10 perc. Főleg ha még 1 skin template sincs. Órákat is tököltem már el skinezéssel. -
#872 Nem módolni, hanem modolni.
Csak ugyanis a modding szóbol lett okosan átmagyarítva. Vagymi.
Amúgy igazad van, egyetértek azzal amit mondasz, csak valahogy én nem érzem olyan nagy számnak a skinezést (mert mondjuk véristván elolvassa a neten a howto make skins for 18wos:x és kész is a "remekmű").
Ellenben egy új pót vagy új kamion létrehozása azért szakértelmet kíván, ami elismerendő! De egy skin? Hááát... 10 perc. -
#871 Itt nem azon van a hangsúly, h most mennyire tudsz soppolni, hanem, h megvan a lehetőség arra, h mki saját maga szája ízére áttudja "alakítani" a játékot. Ha vkinek van pl. egy kedvenc fuvarozó cége, akkor azt megtudja csinálni magának a játékba. Nem véletlenül találták ki ezt a lehetőséget, h lehessen skinezni. Lsd. az összes hazai/nemzetközi 18wos-os fórumokat, mindenhol a leglátogatottabb topik a "screenshots". És nem belső nézetes képeket tesznek fel.
De persze szíved joga véleményt alkotni, mint mkinek, így én is elmondom, h sztem jó dolog a skinezés, mert így mkinek lehet egyedi, változatos játéka, olyat amilyet ő szeretne. Sztem sokkal kisebb lenne a népszerűsége az SCS játékoknak, ha pl. nem lehetne módolni! -
#870 Ezt soha sem értettem, de lehet, hogy én nem gerjedek rá.
Miért jó skinezni?
Nem kakaót, hanem csokit szállítasz. Úgysem látod (értelmesék belső nézetből játszanak) akkor nem tök mindegy mi van az oldalán?
Csinálsz róla egy screenshotot felteszed ide, kiderül, hogy jól tudsz fotosoppolni és kábé ennyi. Mertha teszemazt átalakítod modellerben vagy max-ben a pótot valami ötletesre (UFO-t szállít helikopter helyett) akkor azt mondom, hogy na, az valami. De most az, hogy nem Judit Trans, hanem Pityu Comp. van az oldalán...háááááát... -
#869 Időközben, megváltozott a leírás a hiv. weboldalon "Over 60 different cargos"-ra!
Azért ez a több mint 60 féle rakomány már nagyon jól hangzik, lesz mit skinezni az biztos... -
#868 egyetértek -
#867 Nemártana. -
vajo #866 úgylegyen. -
#865 A próféta szóljon belőled... -
#864 A hivatalos oldal nov. 13-án napra pontosan két hónappal a megjelenés előtt nyílt meg! Sztem most dec. 13-án lesz egy komolyabb frissítés rajta, egy hónappal a megjelenés előtt... -
#863 Lassan jön a hivatalos oldal sztem.. -
#862 szép a banner -
mester12 #861 Heló! azért köszi az infót -
#860 Az eddigi képeken és videókon én nem láttam. -
mester12 #859 Szép napot valaki tud valamit arról hogy lesznek a játékban útépítések? -
rokerkamionos #858 Szép a banner! -
mester12 #857 Szerintem is jó lett a sapesz -
#856 Karaj lett a banner. -
#855 Azt inkább ne. :D -
#854 Hangulatos. :) Jó lett. :) -
#853 sztem is fasza lett...de am vmi hátteret nem akarsz berakni?? -
#852 Köszönöm. :D -
#851 Jó lett a banner. :) -
#850 Ígyvan