47495
German Truck Simulator
  • Carlos
    Azt használják ki pofátlanul, hogy nincs reális konkurenciájuk. Üzleti szempontból nagyon jól csinálják.
    Játékos szempontból viszont kókányolnak!
  • 94mike
    Épp ezaz!! csinálltak DAF,IVECO,MAN interiort,sztem így a kiskamionosok 95%-a meg veszi,köztük énis..a következőt meg azér vesszükmeg,mer 1 fokkal jobb a fizika,tükrök,váltó stb..ennyi az egész! gondolld végig okosan..
  • Blum
    A fejlesztőknek nem a jövőre kell koncentrálni (vagyis arra is,de nem így..). Ha elakarják adni a játékot és fejlődni akarnak,akkor mindig az adott maximumot kell kisajtolniuk abból,ami van. Kizártnak tartom,hogy nem tudnának ugyanezzel a motorral fényévekkel jobb játékokat csinálni. Mint már párszor elmondtuk a mapot simán rábízni az orosz fiúkra. (Akik csinálták a Post USSR-t). Fizikát is lehetne sokkal jobbat megvalósítani,az ilyen kis apróságok,hogy tükör,váltó,stb...csak mind idő kérdése. (De legalább a MAN és DAF interiort kiba**ott jól eltalálták :D)
  • 94mike
    Gondolkoz a gyártó szemszögéből,1-cer csinállnak normális szimulátort,mit raknak az újba?? így viszont,meg csinállták ETS-t szarvolt,GTS-ben javítottak ezt azt,a következő benis javítanak ezt-azt,így tovább,és így több típusú játékot bírnak ki adni(több pénz...)és így 5-6 verzió után,kapni fogunk egy türhető játékot..pff.
    teljesen igazadvan!!a tüköris,egy nagy rakás..pl etsben: Mercinek a ksi tükrében semmit nem látsz,scanián nincsdupla tükör,valamint ami a jobb ajtó felettvan,őő asszem rámpa tükör?:O mindig el felejtem a nevét..Merciben ez van,de nem látsz benne semmit! a váltó is kalap szar,olyan,mint ha egy F1-es kocsit vezetnél..fizikáról már neis beszélljünk..
  • vajo
    pontosan!
  • Blum
    Húúú,ez nagy oltás volt! :DD
  • Carlos
  • Solt
    Nézd meg miket fejlesztenek. Olyan játékok, amik nem igazán vannak a piacon, és a hiány miatt minden szarért pénzt adunk. Teljesen úgy néz ki, hogy tök mindegy mi az, csak ne nagyon legyen konkurencia, és fizessenek érte.

Vagy ne reklámozzák szimulátornak, vagy legalább alap dolgokra figyeljenek. Pofánköpés kategória ez nálam..
  • Solt
    Ha egyszer anyud rosszat főz, akkor jusson eszedbe ez a mondatod!

• szabii98
    kopp
  • szabii98
    De főleg csajok :-D
  • Carlos
    Ha ezt nekem mondtad volna, akkor csúnyát koppantál volna.
  • Carlos
    Igazad van. Részben!
    Ezt a fejlesztőcsapatot már nem a playerek érdeklik (mint annó a legelején), hanem a pénz. Ez üzlet. Fejlesszük 1 évig (alaphangon ez ugye csak arra jó, hogy új pálya, pár új kamion, pár dobozfeature) és mehet is. Következő...és az ugyanez.
    Mint az NFS széria. :D Csak abban legalább vannak jócsajok, meg klassz videók. :D
  • Solt
    A két okos, építő megnyilvánulásra, hasonló stílusban inkább nem reagálnék. Betudom a kornak...

Helyette javaslom, hogy helyezzétek bele a kis pelyhes hátsótokat egy busz, vagy egy kamion vezetőülésébe, és tekintsetek bele a tükrökbe, majd ezt tegyétek meg az ETS-l is. ( a videók alapján a GTS ugyanaz ) Ha ez megvan, és eléritek a pedálokat is, akkor menjetek vele egy kőrt valami telephelyen... Majd ezek után vizsgáljátok felül az álláspontotokat...

Nyilván nem ugyanazt az érzést várom el a fotelben ülve, de millió olyan dolog van, ami csak hozzáállás kérdése... lásd tükörnézet, váltókezelés, alapvető fizika, stb...
  • szabii98
    Én is!
    Ettől függetlenül én pl. meg fogom venni!Aztán eladom....xD

De ha a fizikát nem, a türköt tényleg megcsinálhatták volna mert vlami irtó sz*r
  • v43 001
    igazad van egy részben, de akkor csinálj jobbat :/
  • Blum
    Nem értem mi bajotok van,teljesen igaza van Soltnak. Egyetértek vele.
  • Sanzi99
    lol
  • biliard10
    Mit ettél? bolondgombát?
  • Solt
    Biztos bennem van a hiba, de pont a lényeghez ( az én szempontomból ) megint nem nyúltak hozzá. :( Tükörnézet botrány! Igazán beülhetnének egy kamionba, és megleshetnék, hogy mi is látszódik benne. A fizika meg látom ugyanaz mint az ETS-be... váltás szintén maradt ugyanaz... Egy kis csili-vili himi-humi, hogy megint a kasszához járuljanak a kamionos játék szerelmesei... elképesztően szánalmas ez a fejlesztő csapat. Csak a pénz, semmi elhivatottság... legalább ne hívnák szimulátornak! :(

Elnézést, de ez kikívánkozott!
  • mester12
    Heló! Nem sok derül ki a videóból de jó lett ez is.
  • Tomika001
    Fasza lesz a DAF interiorja na meg az egész játék remélem!
  • LTomi
    Szívesen mondanám, hogy ha Explorert használsz akkor ne csodálkozz, de megnéztem IE 6-osban és ott tökéletes.
  • Sanzi99
    German Truck Simulator - gameplay - garage upgrade

German Truck Simulator - Upgrading a garage. Gameplay takes mixed with a few manual camera angles.
  • Tomika001
    Nagyon jó lett a topik.
  • gumikacsa
    nem tudom, de nálam szét van csúszva a fejléc... (IE8)
  • luspaydavid
  • 94mike
    fasza lett a topik
  • mester12
    Heló! Jó lett a topik és a banner.
  • Atikah
    azokhoz is csinálnak
  • DIESEL DOG #1112
    Elképzelhető, na de akkor mi lesz a többi kamionnal? :D

LTomi! Szép lett a topik, és a banner!
  • vajo
    sztem GTS olyan lesz ha az ETS-es real logos mód .scs -ét átrakod a GTS mod mappájába, menni fog!
  • LTomi
    #1107, #1109: Kösz. :D A hóesést nem is tudom miért nem raktam ki eddig. Mondjuk a Haulin' topikból van, de remélem nem haragszanak meg érte. :)
  • RS
    Grat, szép lett minden itt a topikban!
  • Carlos
  • tomi0113
    jó lett a banner és a hóesés! :)
  • LTomi
    Ilyen stílus és warez csakis offtopikba... 1. figyelmeztetés
  • luspaydavid
  • Gados Alex
    na akk csá all
  • Gados Alex
    ja xd