47495
German Truck Simulator
  • 94mike
    Júúúúúúj.de várommár
  • kazai21
    Ezt a TGX interior tényleg olyan,mint az igazi:)
  • DIESEL DOG #972
    Vannak licenszelt gépek. Pl. a MAN, az egyetlen amin eddig eredeti nevet és logót láttam. A többiről, hát Iveco helyett Ivedo, most a DAF helyett DAV, Scania meg az előző részben is Swift név alatt futott...
  • Carlos
    Őőőő...nem ebbe a játékba licencelték az eredeti cuccokat? Vagy a rig'n'roll?
  • Sanzi99
    NEW gameplay VIDEO
  • DIESEL DOG #969
    Licenszekkel annyira nem törődtek. De nem kell aggódni... anno amikor kidobták az ETS-t, utána rá kb. két hétre már volt olyan mod ami az eredeti kamion neveket, logókat tette rá a gépekre.

#965: Összességében szép lesz szerintem, víz effekt továbbra is csodás lett az előző részekhez képest... :)
  • Carlos
    Scania mint Swift, DAF mint DAV? érdekes...
  • LTomi
    Teszteljék csak alaposan, nekünk annál jobb lesz. :P
  • Blum
    Nem keveset mentek már a gépekkel :D
  • LTomi
    Itt van pár kép a Truckpolról, amit Kacsa is említett.

Még több kép: http://truckpol.republika.pl/pictures_german_truck_simulator_1.html
  • Forza Italia
    király game lesz:D
  • lorci
    Nem jó hir!
  • yokel
    Sztem, arról lehet szó, h mióta megjelentek az első promó képek a GTS-ről kezdetektől a fő hangsúlyt a MAN kapta (DVD borító, screenshotok többsége) és lehet, h így nem látta értelmét a DAF a licensznek...

Így akkor marad csak a MAN eredeti licenszel, és lesz mellette Dav, Ivedo, Swift, stb...
  • gumikacsa
    truckpolon képek, a daf visszamondta a licenszet (gondolom, kipróbálták a játékot, és úgy döntöttek, ahhaz nem adják a nevüket, ez rossz jel), ezért a daf dav néven fut
  • Kbalazs912
    Igen! Igen! Igen!

Szépen alakul, várjuk!
  • vajo
    Még pótkocsikra kéne liszensz aztán okés is lenne a gém :D
  • LTomi
    Kitöröltem pár hozzászólást, mert a VIP tagság igencsak off téma, ne itt beszéljétek meg.
  • leho94
    a Daf az nem holland?:$
  • gumikacsa
    Azért, mert a rondomedia kiadó német, és velük egyezett meg az scs, hogy készítenek egy német kamion szimulátort.
  • Blum
    ja,az lettem,mert van már SMS-es fizetés is (igaz,hogy drága). Megfogadtam,hogyha lesz,akkor befizetek. Néha jól jöhet,amikor hülyeségeket beszélek xD
  • 94mike
    De hülye vagyok
    na,már teis VIP vagy?xDD
  • Blum
    OMG. Nem azért German Truck Simulator,hanem azért,mert csak Németországban játszódik.
  • 94mike
    Akkor miért German Truck Simulator? mer ez a pár új kamion,Német??
    és mi van a Scaniaval,a Volvoval,meg a Renaultal..ezek nem németek,csak a Man,Daf,Iveco is Olasz..szal akkor szar a név..
  • gumikacsa
    Csehek. Scs Software cseh, nem német.

SCS Sofware is a privately owned game and 3D software development company located in Prague, Czech Republic.

• Atikah
    írni kell Günteréknek :D
  • 94mike
    Úgy érti,hogy pótos,BDF...ga így jobb
    amúgy igaza van,nem csak nyerges létezik a világon,énis örűlnék egy két tandem/pótosnak..(főleg,ha a BDF problémát,ami
    ETS beis van javítanák)
  • Atikah
    akkor amit húznak az mi?!
  • mester12
    Azért kár hogy nem lesz benne pótos kamion
  • 94mike
    Énis
    #940 pl,NFS....vagy GTA,lenne múltinkis..
  • mester12
    Milyen motort írjanak?
  • tomi0113
    ezt a játékot!
  • gumikacsa
    Mit csinálnak németek?
  • Atikah
    írjanak új motort

#933:kis hozzáértés, és türelem kérdése ;) ami lehet megvan csak lusták hozzá :D bár ezt már németek csinálják

#936: ilyen játékkal énis nyomnám :D
  • 94mike
    Daf,Ivecórol,mérnincs ennyi kép?:P ezis gyönyörű, de engem érdekellne a többiis...mellesleg van ám benne km:O
  • Carlos
    Ezzel egyetértek, DE!

Az oké, hogy annyira nem szép meg minden, de a prism3d-vel is lehetne jó SZIMULÁTORT csinálni.
    Az árkád szaroknál fontos csak a grafika (újabb NFS-ek) a szimulátoroknál ez általában másodlagos.
  • VERESS 96

így néz ki itt van az oldalon :P
  • yokel
    "Sajna egy az egybe ets"

Azért azt ne felejtsük el, h már a kezdetek kezdetétől úgy van feltüntetve a GTS, mint az ETS kiegészítője. Sztem abszolút nem meglepő, h úgy is néz ki...

A másik amit azért jó lenne nem elfelejteni, h a Prism3d engine-nek is vannak korlátai. Azt lehet tudni a játékról, h a programozók azt mondták, h amit ki lehet hozni a Prism3d-ből azt kihozzák a GTS-be, és lehet, h ennek ennyi a "vége", vagyis nem lehet többet kicsikarni belőle (árnyék, eső effekt, multiplay, stb.)

Valszeg a kövi kamionos játékuknak már más engine lesz az alapja, amibe sokkal realisztikusabb kinézetet tudnak majd csinálni, jobb animációkat, effekteket, stb...
  • gumikacsa
    Lehet, hogy a másik két cég visszavonta a licenszet.
  • AudiQuattro
    Sztem ez már kezd jó lenni,kiváncsi leszek a következő részre avgy azutánira,azok már igencsak odavágnak majd.
  • Szobi30
    szerintem azért vannak javítások ETS-hez képest...de még mindíg vannak bőven hibái:(
    viszont amit nem értek, hogy miért midíg csak MAN-ekről raknak képet...DAF-ról nem raktak még csak SSC ről...SC-t még csak a vidiben lehetett látni kb 2 másodpercig csak ott is...úgyszintén a DAF belsőt, én azért ezekre is kíváncsi lennék...:(