47495
German Truck Simulator
-
Blum #1102 Úristen...
Még meg sem jelent. -
Gados Alex #1101 csá all valaki nem adja oda az oldalt ahinan lle lehet szedni?
elöre is köszi -
#1100 Hát ja, ezen röhögök én is... -
#1099 Íjjjj,annyira nem néztem.sorry. -
#1098 Öh...szerintem nem a megjelenés időpontjára gondolt, hanem az "irányítására", hogy csúszik a kamion. -
#1097 Fog csúszni,szerintem ide pár nap/hét csúszással jönmeg/ -
DIESEL DOG #1096 -
#1095 Frissítve. Hamarosan több új pontot is beteszek a FAQ-ba. -
#1094 Normális?
Ennél már csak egy játék késik többet: DNF. :)
Azért vicces, hogy a DNF magyarázatébab a játék előrébb van, mint a Did Not Finish. :)) -
#1093 Ehhehhehh, eztet nem komolyan írtad, ugyeee? -
Kinetic #1092 azért mert késik attól még nem kell dobni.Ha késik hát ez van,minden játéknál előfordul :S -
#1091 -
Haulin #1090 Mondjuk ez igaz...Hiába hogy neten írsz akkor is írj helyesen!!! -
Haulin #1089 Hát ha ez is úgy fog csúszni mint az ets dobom a pi**ába. -
#1088 Grat! De viszont a FAQ-t nem írod átt a Daf-meg az Iveco-s részt? Pontosan ezt: "licenccel rendelkező MAN, DAF, és Iveco kamionokat." -
Kinetic #1087 emlékszem anno hogy beálitottátok hogy ETS kiegészitő lesz,ahoz kéepst nagyon nem az hanem egy különálló játékot kapunk kézhez.Őszintén szólva jó lesz,én várom,de ezek az újjitások elég kevesek.Minden évben kapunk tőlük 2-3 játékot amin apró módositások vannak csak!!Egyszer úgyis összeáll a tökéletes játék :) -
DIESEL DOG #1086 -
#1085 Több másik topik mintájára és Diesel Dog tanácsára megnyitottam a German Truck Simulator Off topikot. Ha valakinek elborul az agya és spamelni akar a játékról, netán még rosszabb, ott megteheti. A warez itt nem (lesz) megengedett, az Off topikban lehet csinálni, de ha tényleg várod a játékot, akkor illene annyival támogatni a fejlesztőket, hogy a megjelenéskor megveszed és nem letöltöd. -
#1084 mer ets-be nembszúrta meg a szemed h scania az nem swift? -
#1083 Hát szerintem lesz hozá de ha nem akk bocsi,de ha nem lesz nagyon sajnálom de én még várok hozá 1 kormány eblémákat pl az iveco-hoz a kormányra iveco és nem ivedo -
DIESEL DOG #1082 Biztosan lesz ilyen mod, legalábbis én ezt állítom. Anno amikor kijött az ETS, rá két hétre már volt valódi logó és név mod a játékhoz. Egy részét átlehet hozni az ETS-ből, az új kamionokra meg csinálni kell... -
#1081 hi!bocs a hulye kerdesert de ehhez a gamehez is lesz olyan hogy real logos mod?? -
#1080 rendben -
#1079 Most elnézem, legközelebb viszont kitiltást adok, mert pár dolgot nem tartasz be:
- Ne írj rögtön egymás után több hozzászólást.
- Tartsd be a helyesírási szabályokat. Legalább annyira, hogy nagy kezdőbetű és mondatvégi írásjel...
- Ne írj ide warez témában.
- Ne offolj. -
#1078 elnézést mindenkitul fogadjátok nagy bocsánatom -
#1077 am nem kérek -
#1076 opps aszhitem katintotam rá -
#1075 biliard10: a rig'n'roll topikban is eléggé is kilóg a lóláb neked. Itt is kérsz bant? -
#1074 És ez most hogyjön ide?? valami válasz erre gomb,vagy valami?
-
#1073 de amugy én letöltöm a játékot és mielött telepitem megnézem virusos-e vagy nem -
#1072 Ne köszöngessetek ha mást nem írtok, ez nem chat. -
#1071 szevasztok
-
#1070 Értem, ezért nincsenek meg azok a játékok nekem. Illetve a 18 Wheels of Steel Extreme Trucker-rel még nem is játszottam és nem is fogok mert elég rossz hírek vannak róla, szinte semmi pozitív :/ . Viszont a körforgóról, vagy a forgalomnövelés ill. csökkentésről nem tudsz semmit? -
#1069 Sziasztok... -
#1068 Igen ám, de a sorozat nem az ets-ből, és a gts-ből áll ám:
1. Hard Truck 18 Wheels of Steel
2. 18 Wheels of Steel Across America
3. 18 Wheels of Steel Pedal To The Metal
4. 18 Wheels of Steel Convoy
5. 18 Wheels of Steel Haulin
6. 18 Wheels of Steel American Long Haul
7. Euro Truck Simulator
8. 18 Wheels of Steel Extreme Trucker
És ide sorolhatjuk még a Bus Drivert.
Azt még hozzátenném, hogy a 2. 3. 4. 5. 6.-ot nem lehetett magyarországon beszerezni -
#1067 Úgyszintén csatlakozom az elöttem szólokhoz, nekem is eredeti az ETS, és a GTS-re már férre van téve a pénz.
Amúgy lesz benne körforgó, mert eddig nem láttam? Vagy netán valami forgalomnövelő ill. csökentő lehetőség? -
DIESEL DOG #1066 Én az ETS-t is eredetiben vettem meg, és van egy olyan érzésem hogy a GTS-t is megfogom venni! ;) -
Glory81 #1065 Nekem is eredetiben van meg minden játék elhiheted a polcon gyűjtöm őket mert szerintem ami tényleg jó játék azt megéri megvenni és nem kell vele kínlódni patch meg más dolgok miatt sokan csak nyafognak így nem jó úgy nem jó crack nem jó nyaf nyaf vegyék meg eredetiben bazd azt nem lesz baj!És a German Truck Simulatort is eredetiben fogom megvenni elhiheted! -
#1064 hát keveseb mint 1 honap allat megfog jellenni -
akos #1063 Az utóbbi videót látván sokat változott a véleményem...és pozitív értelemben. Tetszik a játék, várom már, hogy kiadják, habár az nem sokkal kevesebb, mint egy hónap... :(