47495
German Truck Simulator
  • LTomi
    Lehet, hogy a GTS után következő játékoknál az új, realisztikusabb fizika miatt - amit korábban említettek - teljesen új játék-motort fejlesztenek, nem foltozgatják tovább a Prism3D-t.
  • yokel
    Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

1. Megtudhatjuk, h honnan származnak ezek az infók?
    2. "...utoljára, még a régi engine lesz hasnálva..." -- ezzel arra akarsz célozni, h a SCS Soft-nál, már most tervbe van véve egy következő kamionos játék, ami teljesen új alapokra vagy engine-re lesz építve?!
  • Blum
    "Pl. az MAN esetében a belső és a külső megjelenítést a lehető legrealisztikusabbá kell tenni, illetve a DAF-nál a belső részt olyan texturákkal lehetett csak modelezzni, amely megfelel a valóságnak."

Na ennek örülök a legjobban!

Köszönjük,ezek remek hírek!
  • Axtros
    A German Truck Simulatorban, utoljára, még a régi engine lesz hasnálva, az, ami még a ETS-ben volt. Ebből hozzák ki a maximumot. A programban sok olyan új grafikai elem lesz, amelyel eddig még nem találkozhattunk, illetve néhányal az Extreme Trucker-ben. Elvileg tervezték többfajta szerelvény megvalósítását is, azaz pótós (többféle tengelyszámmal), lepopos, nyerges, stb., de hogy ebből még mennyi valósul meg, az még nyitott kérdés. Mint a programból és az előzetes videok-ból kiderült, az MAN lesz a játék főtípusa, de ezek mellett a DAF, Iveco, és a régi ETS-beli kamionok is megtalálhatóak lesznek. Valószinüleg - meglepetésként - az Extreme Trucker-ből a "kis" Volvo is, de ez még nem biztos. Az MAN, DAF, és Iveco "ingyen" ajánlotta fel a nevét a programba, de bizonyos megkötésekkel. Pl. az MAN esetében a belső és a külső megjelenítést a lehető legrealisztikusabbá kell tenni, illetve a DAF-nál a belső részt olyan texturákkal lehetett csak modelezzni, amely megfelel a valóságnak.
    A távolságok itt nem lesznek olyan "nagyok", mint korábban az American Long Haulban voltak, de hosszabbak lesznek átlagban, mint az ETS-ben. A közlekedési rendszer is valamelyest átalakul, azaz hasonló csomopontoknál az egyes lámpák más sorrendben követhetik egymást, illetve a fontosabb utvonalak esetében tovább tart a zöld jelzés, stb.
    A gépigény, a korábbiaknak megfelelően fog alakulni, azaz kisebb teljesítményű gépek esetében a grafikai beállításokat lejebb kell majd venni, főleg a modellek részletességeit, illetve a fény-árnyék hatásokat.
  • vajo
    FAQ
  • 94mike
    Kezd ittis Etstopik lenni
    | #756semmi köze a kettőnek egymáshoz...
  • DIESEL DOG #758
    Ez egy teljesen önálló játék. Nincs köze az ETS-hez. Hasonlít rá, mert sok modell, grafikai elem az ETS-ből származik, de a térkép teljesen más lesz, mint azt a játék neve is mutatja. Egyébként ha egy kicsit visszaolvasol akkor sok információt fogsz szerezni a játékról. ;)
  • Blum
    Ez nem kiegészítő az ETS-hez...

Olvass már vissza könyörgöm.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kezdődik ETS topik....
  • biliard10
    hello mindenki láttom lesz kiegészitöje az euro truck simulatornak amugy 1 kérdés mien kamionok lesznek benne mert azt tudom hogy man és iveco lesz de lesz más fajta is?
  • LTomi
    Vannak ilyenek, de rajtuk nem nagyon lehet változtatni. Más topikokban sem segített tapasztalataim szerint, ha 50-es betűmérettel kiírták, hogy FAQ-t kérdezés előtt el kell olvasni és az sem, hogyha ész nélkül kitörölték a hozzászólásokat.
    Egyébként nem biztos, hogy értelmetlen a FAQ. Lehet, hogy jött ide olyan ember aki kérdezni akart, de előtte elolvasta, így nem is írt a topikba, viszont elégedetten netezett tovább, mert megtudta amit akart kérdezés és válaszra való várakozás nélkül. Ha legalább pár ilyen volt/van/lesz, akkor már megéri a FAQ.
    Persze ha eldurvulna a helyzet és tele lennénk lámák értelmetlen/már megválaszolt kérdéseivel, akkor sűrűn használnám a hozzászólás törlése gombot.

Na most befejezem az offolást. (Ámbár ha nincs semmi a játékról, akkor nem baj az off, mert fenntartja a topikban az életet. Inkább akkor kerüljük az offolást amikor sok a hír a játékról, vagy esetleg megjelenik. ;) )
  • yokel
    Látod, ezért érdemes volt megcsinálni a FAQ-ot, h még a kutya se olvassa, mert akkor nem kérdeznének ilyeneket!
    Ezt sose fogom megérteni, h miért nem szánnak rá az emberek legalább 2-3 percet arra, h előbb utána olvassanak a dolgoknak (jelen esetben a játéknak, pl. ld. FAQ) és ha nem talál rá választ, akkor megkérdezni. De inkább mki "leszarja", mert büdös olvasni, keresgélni, visszaolvasni akár csak egy oldalt is, inkább megkérdezi századszorra is még egyszer ugyanazt!
  • vajo
    biztos nagyobb kell majd neki ETS-nél.
    Gondolom a TGX-ek, a Stralisok és a DAF-ok, amikre kaptak liszenszt, azokat nem oylan szarúl csinálják majd meg mint ets-ben.
    szal azok nem hiszem h low poly-s modellek lesznek!
  • LTomi
    A minimum gépigények fent vannak a játék rondomedia-s oldalán és itt a FAQ-ban is.
  • Napközis
    Helló!
    Egyenlőre csak annyit vélünk feltételezni, hogy körülbelül akkora gép kell hozzá, mint az Euro Truck Simulator-hoz. Konkrétat egyenlőre senki nem tud.
  • Volvo fh12
    Helló!!
    Azt akarom kérdezni hogy mi a gépigénye a játéknak?
    Elöre is köszi a válaszatokat!

• vajo
    jah...low poly...ők inkább megcsinálják így a cuccokat és raknak rá egy élethű textúrát!
  • Napközis
    Szerintem nem vitázni akart.
    Csak véleményem szerint te arra céloztál, hogy lesznek új típusú pótok (cementes stb.), ő pedíg azt értette, hogy szerinted amik ETS-ben voltak azok nem EU-s pótok voltak. Szerintem itt csak máshogy értelmeztétek a mondatokat.

Különben a cementes nekem is szemet ütött. Az pl. nekem tetszik.
    Ja és nyugodtan kérdezhetsz, itt megpróbál mindenki a kérdésekre válaszolni és nem pedíg kötekedni. Szerintem a Gumikacsa sem vitázni akart.
    Van egy friss házigazdánk is, aki igyekszik megakadályozni azt amit az ETS topicban te is, én is és jópár itt jelenlevő is tapasztalt.

• Prémium driver
    azért nem volt cementes az ETS-ben... de tegyük félre a vitát, vitáztam eleget másik topikban is
  • Szobi30
    a kerekek voltak rajtuk szerintem a leggyászosabbak(de ezt már javították mint az a képeken látszik) am...ezek a kerekek tetszenek :D
    + van benne pár új pót amint az a vidin látszik :D
  • DIESEL DOG #745
    Annyira nem volt az rossz, csak "kissé" lowpoly modellek voltak...
  • lorci
    Hááát Eu-s de milyen ratyi hátha valamit javitanak rajtuk...
  • gumikacsa
    Azért nem értem a mondatot, mert az ETS-ben is EU-s pótok voltak...
  • Prémium driver
    jó inkább hagyjuk
  • gumikacsa
    "meghát már EU-s pótkocsikat láttam a játékban..." - ??????? WTF?
  • Prémium driver
    Sziasztok

én szerintem, jobb lesz mint az ETS mert az interiorok is kegyetlenebbek, meghát már EU-s pótkocsikat láttam a játékban... attól függetlenül sztem a volvo meg a scania marad normális jel nélkül...
    Még várnunk kell egy kicsit, de én feltétlenül várom már.
  • megas
    Ezt tedd fel, és működni fog.
  • 94mike
    Képzeld probáltam decsak explorere teszifel,és itt az érdeklődési köröm kiismerült..(nemérdekel a dolog)
  • vajo
    és még nem próbáltad letölteni és feltenni?
  • 94mike
    Értem,köszönöm szépen..
    ne haragudj a kérdésért,de a feltett vidiket nem birom megnézzni..(Adoba Flash player hiány../)
  • vajo
    jah..azt hittem nekem írtad a képek miatt XD
  • Blum
    arra mondtam,hogy warez,hogyha nálunk esetleg később jelenne meg....akkor letöltjük netről,amíg nálunk nem lesz.
  • vajo
    mi warez?
  • mester12
    Szerintetek lesz benne útépítés és egy kicsit részletesebb város?
  • sovatalevi
    honnan vannak a kepek?
  • Blum
    [[[[[[[[[[[WAREZ]]]]]]]]]]]]]

De hivatalosan szerintem is később jelenik meg nálunk...
  • luspaydavid
    Am január 13 a a hivatalos és majd 1-2 hét utána jelenik meg itt nálunk is ha megjelenik. nem?
  • vajo
    Igazából jó ez a bánya, csak az út tök egyenes, szal semmi billegés a fülkén, kerekek se ugrálnak. Mintha autópályán gurulnál le.
    sry a 3 hsz-ért.
  • tomi0113
    nem kell most már nekem is jó :D
  • v43 001
    már bejött, csak frissíteni kell, bocsi a 2 hsz-ért
  • v43 001
    nekem se