47495
German Truck Simulator
  • vajo
    várj vele...sajna PNG és lassan tölti be.
    vagy csináljam meg jpg-be?
  • tomi0113
    nekem nem jelenik meg. :S
  • vajo

ilyen a bánya!!
  • gerypapa95
    váároom :P
  • AudiQuattro
    Extreme truck is meglett ugyebár megjelenés előtt sokkal kb 1 honappal,ets szintén rengeteggel előbb már tölthető volt wárezről.
  • Mark98
    Nem tudom hogy gondoljátok de a videó alapján király lesz már naggggggyon várom !!!!
  • v43 001
    Köszi szépen ;)
  • LTomi
    A videóban volt bánya is, olyasmi mint a Haulin'-ban.

#710: Igyekszem. :D
  • luspaydavid
    Hát bánya van a videóban is.
  • 94mike
    Hm....újabb kérdésel jövök hozzátok,mint ETS-ben,csak terminálok lessznek?:O(euroacres...eurogoodies...)mert már sóderbánya is jól jönne!egyébmás rakodóhelyszínek...
  • tomi0113
    hát igen jó lett volna ha kiadják idén. :)
  • DIESEL DOG #712
    Pedig jó lett volna ha idén kiadják. Afféle karácsonyi ajándékként...
  • Kbalazs912
    természetesen LTomi

elnézést!
  • Kbalazs912
    Nos, örülök, hogy LKomi kezébe vette az irányítást. Vasszigort! Ne legyen az ETS után a GTS az SG szégyene!

A játékról pedig:

-Jók az újítások (értsd trailerek, dokkok, no meg persze a kamionok)
    -Gépigényben szerintem nem lesz nagy változás az ETS-hez képest. (remélem is, nincs kedvem úg gépet venni...)
    -Sok-sok jó ötlet hangzott el előttem, csak szvsz ezek közül egy sem, vagy csak nagyon kis százaléka lesz benne a játékban...
    -A megjelenés dátumáról pedig anniyt, hogy rá egy hétre nyelvvizsgázom... (viszont a téliszünetem meg szabad lett volna...)

Elöljáróban ennyit, várjuk a játékot!
  • Blum
    HBD amúgy! :P
  • greg benz
    Fasza az új banner
  • gumikacsa
    Üdv!

A városok száma elvileg fix, 20. Az hogy a térképen milyen messze esnek egymástól, az nbem jelent semmit. Mondhatnám úgy is: ez relatív.
    Ha már olyan távok lesznek, mint az ets-ben, az szerintem egy országra vetítve teljesen jó, persze, ha nagyobb lesz sem haragszunk meg.
  • Blum
    az lesz,mert már van kép,sőt videó is....(csak olvass vissza)
  • Robi546
    Én meg arra is leszek kíváncsi hogy pl: a dafnak,man-nak reális interiorja lesz mert szerintem igen
    Szerintetek??????
  • v43 001
    Vajon itt majd rögtön lehet menni az egész térképen? (Mert ETS-ben úgy volt hogy választani kellett országot, onnan kezdtél, és a többit meg kellett venni. Itt meg akkor talán tartományok szerint lesz kiosztva.)Meg kíváncsi leszek, hogy a városok mennyire lesznek "részletesebbek".
  • yokel
    Kicsit tüzetesebben megnéztem a videóban felbukkanó térképet, és az alapján kijelenthető, h a következő városok biztos benne lesznek már a játékban: Hannover, Magdeburg, Berlin, Dresden, Erfurt, Leipzig, Köln, Duisburg, Düsseldorf, Dortmund, Frankfurt am Main, Stuttgart, Nümberg, München és még talán Bremen ill. Hamburg de ez már nem látszott mert eltünt a kép, de vitt még észak felé út, szal sanszos (Hamburg mindenképp).

Még egy észrevétel, h a térképet elnézve, sajnos nem változik a távolságok aránya a térképen. Pl. egy Köln-Düsseldorf út pár perc alatt megtehető lesz. Ha jól számolom akkor a városok száma is megfog egyezni az ETS-ben lévővel, csak most Németországon belül...
  • tomi0113
    hát én is :)
  • Napközis
    Én bizakodom egy olyanban, hogy nem az lesz, hogy aki kérdez azt elküldik sokan a halál véreresébe. LSD.: ETS Topic
  • LTomi
    Moderálva.
  • gumikacsa
    Na, erről beszéltem, idejössz, és szétkúrod a topikot. Azért reklám Te szerencsétlen, mert a végén belinkeled az oldalad. Még azt is mondhatnám, hogy rátszed az oldal címét a képekre, az is az, de az még el is megy.
  • LTomi
    Elkészítettem a FAQ kinézetét és beleraktam 2 kérdést, majd bővítem. Ha van ötletetek FAQ kérdésre, írjátok le privát üzenetbe.
  • kiskamionos
    hali.énszeritem nem ártana ha megcsinálnák azt mikor berakod a kamiont hátramenetbe akor a tolatólámpa bekapcsol és nem ártana ha valamit látnánk is a lámpával mert etsben is hasötétbe tolatsz akor semit nem látsz.
  • LTomi
    Átalakítom olyanra, mint az első, így elnézve tényleg nagy. :P
  • RS
    Ha ezt nézzük az ETS topikban is ekkora, csak kép alatt van sok szöveg. :D
  • RS
    Azért hogy reklámozza az ő kis oldalát...
  • Blum
    Ez most miért kellett? Már volt a videó is,meg jópár kép.
  • 94mike
    Végre lessz IVECO Normális belsővel..WoOwW
    ZModról,és skinezésről lehet már valamit tudni??(úgyértem,ugyanúgy kell pl skinezzni mint etsbe??) remélem,az eljárás ugyanaz marad..
  • yokel
    Hát nem tudom, sztem elég nagy egy kb. 535px magas banner ha abból indulok ki, h pl. az 1152x864px beáll. monitoron ez a banner a 62%-át foglalja el a képernyőnek. Sztem egy topik bannernek nem kellene ekkorának lennie, de majd a HG eldönti. Sztem nem mkinek van 22"-os monitorja 1680x1050px beállítással...
  • RS
    Nem feltétlenül kell kisebb.
    Viszont így szerintem nem túl jó. :)
  • vajo
    szép! de yokel ötletével pöpecebb lenne!!
  • tomi0113
    szerintem is jó! :)
  • yokel
    Jó lett, bár sztem elég lenne fele ekkorába is (talán egy csöppet túl nagy lett) ill. esetleg egy ilyen elrendezésbe (mint ötlet)
  • RS
    Jó lett!
  • Tinka123
    Szép sztem ez pont tökéletes! :D
  • nenus
    én eddig leszóltam a játékot hogy ets 2 lesz...de tuti hogy át fogok erre térni...még az alap kamionok is nagyon jól néznek ki...meg szépek a kerekek is...én már nagyon várom