47495
German Truck Simulator
-
vajo #723 várj vele...sajna PNG és lassan tölti be.
vagy csináljam meg jpg-be? -
tomi0113 #722 nekem nem jelenik meg. :S -
vajo #721
ilyen a bánya!! -
#720 váároom :P -
#719 Extreme truck is meglett ugyebár megjelenés előtt sokkal kb 1 honappal,ets szintén rengeteggel előbb már tölthető volt wárezről. -
#718 Nem tudom hogy gondoljátok de a videó alapján király lesz már naggggggyon várom !!!! -
#717 Köszi szépen ;) -
#716 A videóban volt bánya is, olyasmi mint a Haulin'-ban.
#710: Igyekszem. :D -
#715 Hát bánya van a videóban is. -
#714 Hm....újabb kérdésel jövök hozzátok,mint ETS-ben,csak terminálok lessznek?:O(euroacres...eurogoodies...)mert már sóderbánya is jól jönne!egyébmás rakodóhelyszínek... -
tomi0113 #713 hát igen jó lett volna ha kiadják idén. :) -
DIESEL DOG #712 Pedig jó lett volna ha idén kiadják. Afféle karácsonyi ajándékként... -
#711 természetesen LTomi
elnézést! -
#710 Nos, örülök, hogy LKomi kezébe vette az irányítást. Vasszigort! Ne legyen az ETS után a GTS az SG szégyene!
A játékról pedig:
-Jók az újítások (értsd trailerek, dokkok, no meg persze a kamionok)
-Gépigényben szerintem nem lesz nagy változás az ETS-hez képest. (remélem is, nincs kedvem úg gépet venni...)
-Sok-sok jó ötlet hangzott el előttem, csak szvsz ezek közül egy sem, vagy csak nagyon kis százaléka lesz benne a játékban...
-A megjelenés dátumáról pedig anniyt, hogy rá egy hétre nyelvvizsgázom... (viszont a téliszünetem meg szabad lett volna...)
Elöljáróban ennyit, várjuk a játékot! -
Blum #709 HBD amúgy! :P -
#708 Fasza az új banner -
#707 Üdv!
A városok száma elvileg fix, 20. Az hogy a térképen milyen messze esnek egymástól, az nbem jelent semmit. Mondhatnám úgy is: ez relatív.
Ha már olyan távok lesznek, mint az ets-ben, az szerintem egy országra vetítve teljesen jó, persze, ha nagyobb lesz sem haragszunk meg. -
Blum #706 az lesz,mert már van kép,sőt videó is....(csak olvass vissza) -
Robi546 #705 Én meg arra is leszek kíváncsi hogy pl: a dafnak,man-nak reális interiorja lesz mert szerintem igen
Szerintetek?????? -
#704 Vajon itt majd rögtön lehet menni az egész térképen? (Mert ETS-ben úgy volt hogy választani kellett országot, onnan kezdtél, és a többit meg kellett venni. Itt meg akkor talán tartományok szerint lesz kiosztva.)Meg kíváncsi leszek, hogy a városok mennyire lesznek "részletesebbek". -
#703 Kicsit tüzetesebben megnéztem a videóban felbukkanó térképet, és az alapján kijelenthető, h a következő városok biztos benne lesznek már a játékban: Hannover, Magdeburg, Berlin, Dresden, Erfurt, Leipzig, Köln, Duisburg, Düsseldorf, Dortmund, Frankfurt am Main, Stuttgart, Nümberg, München és még talán Bremen ill. Hamburg de ez már nem látszott mert eltünt a kép, de vitt még észak felé út, szal sanszos (Hamburg mindenképp).
Még egy észrevétel, h a térképet elnézve, sajnos nem változik a távolságok aránya a térképen. Pl. egy Köln-Düsseldorf út pár perc alatt megtehető lesz. Ha jól számolom akkor a városok száma is megfog egyezni az ETS-ben lévővel, csak most Németországon belül... -
tomi0113 #702 hát én is :) -
#701 Én bizakodom egy olyanban, hogy nem az lesz, hogy aki kérdez azt elküldik sokan a halál véreresébe. LSD.: ETS Topic -
#700 Moderálva. -
#698 Na, erről beszéltem, idejössz, és szétkúrod a topikot. Azért reklám Te szerencsétlen, mert a végén belinkeled az oldalad. Még azt is mondhatnám, hogy rátszed az oldal címét a képekre, az is az, de az még el is megy. -
#694 Elkészítettem a FAQ kinézetét és beleraktam 2 kérdést, majd bővítem. Ha van ötletetek FAQ kérdésre, írjátok le privát üzenetbe. -
kiskamionos #693 hali.énszeritem nem ártana ha megcsinálnák azt mikor berakod a kamiont hátramenetbe akor a tolatólámpa bekapcsol és nem ártana ha valamit látnánk is a lámpával mert etsben is hasötétbe tolatsz akor semit nem látsz. -
#692 Átalakítom olyanra, mint az első, így elnézve tényleg nagy. :P -
#690 Ha ezt nézzük az ETS topikban is ekkora, csak kép alatt van sok szöveg. :D -
#689 Azért hogy reklámozza az ő kis oldalát... -
Blum #688 Ez most miért kellett? Már volt a videó is,meg jópár kép. -
#686 Végre lessz IVECO Normális belsővel..WoOwW
ZModról,és skinezésről lehet már valamit tudni??(úgyértem,ugyanúgy kell pl skinezzni mint etsbe??) remélem,az eljárás ugyanaz marad.. -
#685 Hát nem tudom, sztem elég nagy egy kb. 535px magas banner ha abból indulok ki, h pl. az 1152x864px beáll. monitoron ez a banner a 62%-át foglalja el a képernyőnek. Sztem egy topik bannernek nem kellene ekkorának lennie, de majd a HG eldönti. Sztem nem mkinek van 22"-os monitorja 1680x1050px beállítással... -
#684 Nem feltétlenül kell kisebb.
Viszont így szerintem nem túl jó. :) -
vajo #683 szép! de yokel ötletével pöpecebb lenne!! -
tomi0113 #682 szerintem is jó! :) -
#681 Jó lett, bár sztem elég lenne fele ekkorába is (talán egy csöppet túl nagy lett) ill. esetleg egy ilyen elrendezésbe (mint ötlet) -
#680 Jó lett! -
#679 Szép sztem ez pont tökéletes! :D -
nenus #678 én eddig leszóltam a játékot hogy ets 2 lesz...de tuti hogy át fogok erre térni...még az alap kamionok is nagyon jól néznek ki...meg szépek a kerekek is...én már nagyon várom