47495
German Truck Simulator
  • luspaydavid
    Érdekes. Én várom már remélem még lesz egy pár "meglepetés" benne.
  • gumikacsa
    A játék nekem is tetszik, de sajna sok az idegesítő hibája. De szerintem fikázhatom, hisz eddig minden részt megvettem, ezt is megfogom. Szerintem nem sokan vagyunk itt, akinek a teljes sorozat megvan eredetiben....
  • RS
    Ez teljesen így van.
  • gumikacsa
    Tisztában vagyok vele, de mint írtam, ez csak körítés. A lényeg a fizika, és az irányítás lenne.

Én személy szerint, ha leülök játszani vele, a vezetési élmény miatt ülök le.
  • tomi0113
    jó kis game lesz de egy problémám van vele, mégpedig az hogy a fülke ebbe se rugózik. :S
  • LTomi
    "Cég építés, kit érdekel, a valóságban a sofőrnek mi köze van ehhez?"

A valóságban nincs sok köze, de ezzel sokkal jonn tud lenni a játék, mert így van egy cél, hogy egyszerű sofőrből cégtulajdonossá válj, nem csak egymás után teljesítgeted a fuvarokat a semmiért.
  • Glory81
    Szerintem is jó lesz ez a game akinek meg nem tetszik nem kell ide írnija ennyi Yokelnek teljesen igaza van amiket leirt lásd #1008 hozzászolás:)

Üdv nektek és várjuk együtt ezt a jó játékot és majd játszunk vele legalább olyan sokat mint az ETS-el és okozzon mindenkinek majd olyan felejthetetlen pillanatokat majd mint az ETS aki igazán szeretei ezt a játékot:)
  • leho94
    nem hinném
  • Tuner0612
    Heló!
    Tudjátok-e azt hogy a játékban teljesen valósághű lesz-e az út hossza?
  • LTomi
    Az újabb veszekedő hozzászólásokat töröltem.

devid1414, AudiQuattro: Ha ebben a topikban folytatjátok tovább a vitát, 1 hét kitiltást kaptok. Nem szeretném, ha itt is olyan lenne a színvonal mint egyes topikokban...
  • gumikacsa
    Persze, ez mind szép, meg jó, nekem is tetszik, meg sok minden, amit eddig láttam a videókon, de ezek egy kamionos játékban mind huszadrangú dolgok. Sajnos, ami a leglényegesebb lenne, a fizika és az irányítás, ami eddig minden részben arcade volt, és sajnos most is az lesz. Cég építés, kit érdekel, a valóságban a sofőrnek mi köze van ehhez? Sajnos a játékból legjobban a kamionozás fílingje hiányzik.

És persze hogy várom, a remény bennem van, hogy talán most jobb lesz. De ha nem, akkor is megveszem. Csak mer.
  • biliard10
    rendbe Ltomi megyunk privibe
  • biliard10
    de ha 5 csilagos soföröd van az mindig biztosan vezzet és nem bénáz el semmit
  • LTomi
    A mondandódat lehetőleg egy hozzászólásban fogalmazd meg, ne szétszórva.

billiard10: Ez rád is vonatkozik.
  • gabengaben
    és ezt továb tart kijátcani ment az est játékot
  • gabengaben
    értem köszi
  • biliard10
    pl 1 csilagos bénában vezet sérulhet a trailes vagyis az áru és kevveseb pénzel leszel gazdagam meg ijesmik
  • gabengaben
    mit jelent a csillag
  • biliard10
    hát ja föleg ha 3 vagy 5 csilagos
  • gabengaben
    aha 20 kamion már sok lovét keres
  • biliard10
    hát szerintem 3tul 20ig szerintem de csak tipp
  • gabengaben
    jaja
  • biliard10
    k...va jo ez a játék már alig várom hogy megjelenjen
  • gabengaben
    és menyi enbert tudc felvenni?
  • biliard10
    jaja én is várom megalakitom a kamionosok cégét a tradeaux céged meg mindent szerintem
  • gabengaben
    ez a céges opcio olyan lesz hogy enbereket lehet felvenni???
  • psycraft
    Olvasgatam itt amiket irtok. Én eléggé várom. Sztem mindenképp jobb lesz mint az ETS. Kiváncsi leszek a cégés opció milyen lesz! Hajrá!
  • biliard10
    szevasztok hallom van uj gameplay video nagyon várom a játékot remélem nem csuszik a játék tök jok vagytok kamionos barátaim :D
  • LTomi
    Veszekedő hozzászólásokat kitöröltem, ezeket ha lehet inkább privát üzenetben intézzétek.
  • Axtros
    Ennek a résznek az egyetlen hibája csak a városok kidolgozása lesz, hogy kicsik. Az Amercian Long Haul városfelépítéseit és "nagyságait" kellene itt minden más elemmel összegyúrni, és akkor egy igazán jó game jönne ki. De talán a többi pozitív vonás ezt ellensúlyozni fogja. Minden esetre a GTS teljesen különbözni fog játékmenetben, úthálózatban, illetve játékélményben az ETS-től. Ebben biztos vagyok.
  • DIESEL DOG #1028
  • Napközis
    Igaza van Leho94-nek. Mi a jó abban, hogy egyből leoltod? Legalább normális, nem OFF-ol, hanem próbál ő is bekapcsolódni a topicba, csak sajnos néha előfordulnak magadfajták, akik erre játszanak, hogy leosszanak másokat.
    Szerintem ettől a szövegtől senki szemében nem fogsz nagyobbra nőni, csak magadat minősíted vele.

• mester12
    Heló! Nagyon jó a legújabb videó sztem sokkal jobb lesz mint ETS.
  • leho94
    mit oltod már egyből? copys csíra
  • AudiQuattro
    Volt,csak 1 olalt kellett vna viszaolvasnod...Láma..
  • devid1414
    Gameplay
    Nemtom volt - mer ha volt bocsi.
  • Carlos
    Nekem ez a videó nagyon bejött. Tök jól néz ki a játék és eléggé átgondoltanak tűnik a rendszer amit bemutat!
  • bazsa06
    Nagyon komoly! Alig várom már..
  • yokel
    Hmm ez egész jól fog kinézni...
    Kicsit hajaz a Rig'n'Roll-ra, pláne amikor kiáll a garázsból, itt is aminált videó lesz (ahogy kiállt a DAV-val).
    Ha jól láttam lehet upgrédelni városonként a kamionok + sofőrök számát, amiket át is lehet majd vinni egyik városból a másikba. Már csak az a kérdés, h vajon minden városba lesz majd ill. lehet majd garázs, mert akkor ha azt gyorsan felszorzom pl. városonként 5 sofőr szorozva 18 várossal, hát az nem kevés!
    Remélem nem összesen lesz 5 sofőr akit lehet majd teleportálgatni egyik városból a másikba.
    Amúgy ezek után a videók után elgondolkoztató, h lehet majd az alapkamionokat lecserélni modolt kamionra, mert pl. beteszek egy saját skinezett scaniát az A class helyére, arról hogy lesz majd olyan kép amik az e-mailbe ill. a garázsba mutatnak róluk képeket? Lehet itt jön majd képbe az a bizonyos beépített modder barát editor amivel saját modeleket lehet majd állítólag betenni a játékba?

Hát ezek után tényleg nem lehet azt mondani, h ez ua. lesz mint az ETS!
    Most így hirtelen belegondoltam, h ha mindezt átültették volna multiba, h egy városon belül több emberke telepszik le és nyit garázst, és elkezdődik a konkurenciaharc a fuvarokért a cégeknél, hmm...
    De mondjuk az sem lett volna rossz, ha csinál az SCS ai konkurenciát akikkel versengeni kellene a cégeknél a fuvarokért...
    De lehet, h ez lesz a "jövő zenéje?"
  • Sanzi99
    German Truck Simulator - Gameplay - GARAGE MANAGEMENT