47495
German Truck Simulator
-
#1062 Érdekes. Én várom már remélem még lesz egy pár "meglepetés" benne. -
#1061 A játék nekem is tetszik, de sajna sok az idegesítő hibája. De szerintem fikázhatom, hisz eddig minden részt megvettem, ezt is megfogom. Szerintem nem sokan vagyunk itt, akinek a teljes sorozat megvan eredetiben.... -
#1060 Ez teljesen így van. -
#1059 Tisztában vagyok vele, de mint írtam, ez csak körítés. A lényeg a fizika, és az irányítás lenne.
Én személy szerint, ha leülök játszani vele, a vezetési élmény miatt ülök le. -
tomi0113 #1058 jó kis game lesz de egy problémám van vele, mégpedig az hogy a fülke ebbe se rugózik. :S -
#1057 "Cég építés, kit érdekel, a valóságban a sofőrnek mi köze van ehhez?"
A valóságban nincs sok köze, de ezzel sokkal jonn tud lenni a játék, mert így van egy cél, hogy egyszerű sofőrből cégtulajdonossá válj, nem csak egymás után teljesítgeted a fuvarokat a semmiért. -
Glory81 #1056 Szerintem is jó lesz ez a game akinek meg nem tetszik nem kell ide írnija ennyi Yokelnek teljesen igaza van amiket leirt lásd #1008 hozzászolás:)
Üdv nektek és várjuk együtt ezt a jó játékot és majd játszunk vele legalább olyan sokat mint az ETS-el és okozzon mindenkinek majd olyan felejthetetlen pillanatokat majd mint az ETS aki igazán szeretei ezt a játékot:) -
#1055 nem hinném -
Tuner0612 #1054 Heló!
Tudjátok-e azt hogy a játékban teljesen valósághű lesz-e az út hossza? -
#1053 Az újabb veszekedő hozzászólásokat töröltem.
devid1414, AudiQuattro: Ha ebben a topikban folytatjátok tovább a vitát, 1 hét kitiltást kaptok. Nem szeretném, ha itt is olyan lenne a színvonal mint egyes topikokban... -
#1052 Persze, ez mind szép, meg jó, nekem is tetszik, meg sok minden, amit eddig láttam a videókon, de ezek egy kamionos játékban mind huszadrangú dolgok. Sajnos, ami a leglényegesebb lenne, a fizika és az irányítás, ami eddig minden részben arcade volt, és sajnos most is az lesz. Cég építés, kit érdekel, a valóságban a sofőrnek mi köze van ehhez? Sajnos a játékból legjobban a kamionozás fílingje hiányzik.
És persze hogy várom, a remény bennem van, hogy talán most jobb lesz. De ha nem, akkor is megveszem. Csak mer. -
#1050 rendbe Ltomi megyunk privibe -
#1049 de ha 5 csilagos soföröd van az mindig biztosan vezzet és nem bénáz el semmit -
#1048 A mondandódat lehetőleg egy hozzászólásban fogalmazd meg, ne szétszórva.
billiard10: Ez rád is vonatkozik. -
gabengaben #1047 és ezt továb tart kijátcani ment az est játékot
-
gabengaben #1046 értem köszi -
#1045 pl 1 csilagos bénában vezet sérulhet a trailes vagyis az áru és kevveseb pénzel leszel gazdagam meg ijesmik -
gabengaben #1044 mit jelent a csillag -
#1043 hát ja föleg ha 3 vagy 5 csilagos -
gabengaben #1042 aha 20 kamion már sok lovét keres -
#1041 hát szerintem 3tul 20ig szerintem de csak tipp -
gabengaben #1040 jaja -
#1039 k...va jo ez a játék már alig várom hogy megjelenjen
-
gabengaben #1038 és menyi enbert tudc felvenni? -
#1037 jaja én is várom megalakitom a kamionosok cégét a tradeaux céged meg mindent szerintem -
gabengaben #1036 ez a céges opcio olyan lesz hogy enbereket lehet felvenni??? -
psycraft #1034 Olvasgatam itt amiket irtok. Én eléggé várom. Sztem mindenképp jobb lesz mint az ETS. Kiváncsi leszek a cégés opció milyen lesz! Hajrá! -
#1033 szevasztok hallom van uj gameplay video nagyon várom a játékot remélem nem csuszik a játék tök jok vagytok kamionos barátaim :D -
#1032 Veszekedő hozzászólásokat kitöröltem, ezeket ha lehet inkább privát üzenetben intézzétek. -
Axtros #1030 Ennek a résznek az egyetlen hibája csak a városok kidolgozása lesz, hogy kicsik. Az Amercian Long Haul városfelépítéseit és "nagyságait" kellene itt minden más elemmel összegyúrni, és akkor egy igazán jó game jönne ki. De talán a többi pozitív vonás ezt ellensúlyozni fogja. Minden esetre a GTS teljesen különbözni fog játékmenetben, úthálózatban, illetve játékélményben az ETS-től. Ebben biztos vagyok. -
DIESEL DOG #1028 -
#1027 Igaza van Leho94-nek. Mi a jó abban, hogy egyből leoltod? Legalább normális, nem OFF-ol, hanem próbál ő is bekapcsolódni a topicba, csak sajnos néha előfordulnak magadfajták, akik erre játszanak, hogy leosszanak másokat.
Szerintem ettől a szövegtől senki szemében nem fogsz nagyobbra nőni, csak magadat minősíted vele.
-
mester12 #1024 Heló! Nagyon jó a legújabb videó sztem sokkal jobb lesz mint ETS. -
#1022 mit oltod már egyből? copys csíra -
#1021 Volt,csak 1 olalt kellett vna viszaolvasnod...Láma.. -
#1020 Gameplay
Nemtom volt - mer ha volt bocsi. -
#1019 Nekem ez a videó nagyon bejött. Tök jól néz ki a játék és eléggé átgondoltanak tűnik a rendszer amit bemutat! -
#1018 Nagyon komoly! Alig várom már.. -
#1017 Hmm ez egész jól fog kinézni...
Kicsit hajaz a Rig'n'Roll-ra, pláne amikor kiáll a garázsból, itt is aminált videó lesz (ahogy kiállt a DAV-val).
Ha jól láttam lehet upgrédelni városonként a kamionok + sofőrök számát, amiket át is lehet majd vinni egyik városból a másikba. Már csak az a kérdés, h vajon minden városba lesz majd ill. lehet majd garázs, mert akkor ha azt gyorsan felszorzom pl. városonként 5 sofőr szorozva 18 várossal, hát az nem kevés!
Remélem nem összesen lesz 5 sofőr akit lehet majd teleportálgatni egyik városból a másikba.
Amúgy ezek után a videók után elgondolkoztató, h lehet majd az alapkamionokat lecserélni modolt kamionra, mert pl. beteszek egy saját skinezett scaniát az A class helyére, arról hogy lesz majd olyan kép amik az e-mailbe ill. a garázsba mutatnak róluk képeket? Lehet itt jön majd képbe az a bizonyos beépített modder barát editor amivel saját modeleket lehet majd állítólag betenni a játékba?
Hát ezek után tényleg nem lehet azt mondani, h ez ua. lesz mint az ETS!
Most így hirtelen belegondoltam, h ha mindezt átültették volna multiba, h egy városon belül több emberke telepszik le és nyit garázst, és elkezdődik a konkurenciaharc a fuvarokért a cégeknél, hmm...
De mondjuk az sem lett volna rossz, ha csinál az SCS ai konkurenciát akikkel versengeni kellene a cégeknél a fuvarokért...
De lehet, h ez lesz a "jövő zenéje?" -
#1016 German Truck Simulator - Gameplay - GARAGE MANAGEMENT