47495
German Truck Simulator
  • mester12
    A vajo videójából kiderül hogy nem lesz a játékban pótos főleg lepótos.
    És a lámpák is egyszerre váltanak. A hotel és a játék különben jó!

• LTomi
    Egyébként ha megnézitek a táblákon is látszik majd a fény, a Hamburg táblánál látszik is. :D
  • Napközis
    Opel Corsa AIM! :D
  • lorci
    Elég valószinü, hogy ott kell mert elég jól kivan dolgozva meg a kapun is belehet menni
  • luspaydavid
    Most vetted észere ? :D Am az tényleg jóó
  • DIESEL DOG #801
    A víz effekt kétségtelenül szebb mint az ETS-ben.

Egy valami érdekelne, hogy az ETS-hez készült modok passzolni fognak-e a GTS-hez. Így kapásból azt mondanám hogy igen, mert tulajdon képpen majdnem ugyanaz lesz mint az ETS...
  • vajo
    0:44 nél nézzétek :D lesz külön hotel. remélem ott kell majd aludni :D
  • LTomi
    Jól néz ki. Tetszik, hogy vannak kicsi, 2 sávos utcák is, nem csak sugárutak. :D
  • Tomika001
    Ez fasza lesz. ;)
  • gerypapa95
    kár hogy nem jön össze mi ?:D
  • luspaydavid
    Meg mozog a zászló is :)
  • megas
    Ez odab.sz!
  • AudiQuattro
    Uj Volvo terepjáró Ai,több tábla,részletesebb graf,szebb texturák,több kamion,sok 1x1 sávos ut,fainabb belső tér,több pót,stb,sztem ezazért már jolesz.Csak irányitás,meg tuningolási ehetőség kellide:D
  • luspaydavid
    Nekem eddig nagyon tetszik a táj a hotel az új cégek az alagút nem tűnik rossznak de... Remélem jobb lesz mint a videóba :) Am nem tudom hogy vagytok vele de a hegyekről nekem a 18Wos Extreme Truck jut eszembe.
  • AudiQuattro
    Nfs Shift.. :É Biztos h mindenkinek 4 magos procija meg 512 es videokarija meg 4 giga ramja avn,persze.
  • vajo

:D
  • yokel

German Truck Simulator Cities - official game trailer

Gondolom ő is ezt akarta betenni ide...
  • Carlos
    nekem sem és nem is mozgat annyira a dolog, hogy kihackeljem belőle mit akart az illető.
  • Napközis
    Fasza!
    Kár, hogy nekem nem hoz be semmit!
  • vajo
    hát PS-nek jó grafja, igaz Shift-é jobb! de ets grafikája még PS-t sem közelíti meg. vagy legalább ne spórolnának annyira a polygonokkal!
    azt is meg lehet h minden kamionból 2-t csinálna. egy kevés polyst és egy magas polys-t és a grafikádtól függene hogy melyiket használod.
    mert ets-be is pls a scania egy okádék!!!
  • 94mike
    Okádék lenne az egéssz,énis jáccotam Pro-val,nem ide való a grafika...
    és am mintmár pár oldalal ezelőttis mondtam,miértnem lesz pótos szerelvény? tandem?vagy valami? nemcsak nyerges létezik..és már idegesítő,hiába építünk a gémhez pl:pótos szerelvényt,nem úgy fordúl!
  • vajo
    de azért eltudnék egy olyan grafikával játszani! de nem értem az SCS-st!!
    Lehet EA gazdagabb, de akkor is! Ha több időt ölne bele az SCS a grafikába, megtudná közelíteni legalább a Pro Street szintjét. Már az is nagyon jó lenne.
  • Axtros
    Én úgy gondolom, hogy valamikor "régen" azért találták ki, azt, hogy egy-egy játékban visszaadják a valós márkákat, logókat, és egyéb feliratokat, hogy a játékélményt ezzel is segítsék. De sajnos ma már, ez is üzlet, és így már sokan meggondolják, hogy kiadnak-e sok-sok pénzt, csak azért a studiok, hogy a modelleken a valós logok legyenek. Nyilván van értelme, hisz gondoljunk csak az E.A. Sport-os programokra (klubnevek a FIFA-ban, vagy autómárkák az NFS-ben, stb.), és persze ugyan így vannak az itteni kamion rajongók is. Szvsz is jó "dolog" az, hogy ha az egyes járműveken az eredeti logók vannak. Mondjuk úgy, ez is növeli a játékélményt. A moddingolásról meg csak annyit, hogy ha egy programot úgy terveznek meg, és fejlesztenek, hogy az bővíthető legyen (mert ma már ez is egyfajta elvárás a játékosktól), akkor lehet ott valós márka, vagy logó, a modók akkor is élni fognak, és készíteni fogják őket. Akkor már nem az lesz a gond, hogy milyen a felirat, hanem az, hogy például ne csak nyerges szerelvénnyel lehssen döngetni, hanem potóssal is.
  • gumikacsa
    Én teljesen elvagyok ezzel a grafikával, mint mondtam, a fény árnyék dolgokkal lehetne még dobni rajta. NFS Shift-et azért ne hasonlítsuk ide, nem éppen egy kategória a két játék.
  • nenus
    igaz az irányítás a lényeg...de akkor is...nem tökmind1 hogy mi van a kamion orrára írva?

am ték
  • vajo
    millió?? az infók alapján nem milliókat kértek a gyártók, mert rá van írva a kamionra hogy DAF! nem kértek semmit!!
    A grafika meg háááát....
    Ha ez jó grafika, akkor NFS Shift? az mi? UFO technológia vagy mi?
  • gumikacsa
    Annyira az sem fontos, elég szép ez, a dinamikus árnyék még jó lenne, az sokat dobna rajta. A legfontosabb a fizika, és az irányítás javulása lenne.
  • nenus
    akkor azt a pénzt költenék arra hogy felbérelnek 1 ismertebb fejlesztőt hogy javítson 1 kicsit a grafikán...
  • gumikacsa
    Teljesen igazad van, fölösleges pénzkidobás.
  • nenus
    akkor most légyszíves képzeld magad a fejlesztő helyébe...kiadnál több millió forintot azért hogy 1 szaros felirat ott legyen a kamion orrán?mikor a fejlesztő ezért csinálja modolhatóvá....de akkor most ezek szerint ti úgy mentek a kamionnal hogy nézitek a kamion orrát és hogy mi van ráírva...az hogy hogy mentek az úton az már lényegtelen...
  • 94mike
    legyen az csak ott,ha normálisra meg csinállnák,nem kéne nekünk annyi módot,pótkocsit,kamiont,mappot..egyéb kiegészítőket csinállni..
  • nenus
    légszi 1et mondjatok el nekem vajoval...mi a lófaszra jó az a rohadt liszensz?nem tökmind1 mi van a kamion orrára írva?olyan felesleges dolgokat kértek a játéktól hogy az nem igaz...a gta s.a.-t is lehet élvezni anélkül hogy amikor beszállsz a kocsiba nem azt írja h pl lamborgini hanem super gt...tehát ez a liszensz 1 nagy hülyeség arra hogy szponzorálja a fejlesztő a kamion gyárat....
  • vajo
    dugó??? hol élsz te?? scs-nél a dugó az ilyen kamikaze party lenne xd
    itt repül egy kocsi, ott egy kamion stb! ets-be ez volt a dugó, és sztem nem javítják ki!
  • v43 001
    A forgalomról tudsz valamit? Lesznek pl. dugók? A városok mennyire lesznek "részletesebbek"? Am 1000 thx az infóért!
  • Scania R580
    Azt is megmondhatod nekik, hogy RENAULT-ra is szerezzenek liszenszt! Az új renault interiort is megcsinálhatnák!
    Csak ennyi az "elvárásom"...;)
  • vajo
    akkor mond meg neki hogy iparkodjanak már végre a Scania-ra is liszenszet szerezni!!
  • Axtros
    Ezek az infok onnan vannak, hogy fejlesztő vagyok, és egy SCS-es fejlesztővel beszélgetek egy developer fórumon, már elég rég óta. Engem is érdekel a program, mint játékost, de még jobban a fejlesztése. Így, nemrég szóba került a German Truck Simulator is. Innen tudom őket.
  • gumikacsa
    1. a forrás engem is érdekelne.

2. Az hogy az scs-nél tervben van a következő kamionszim, az tuti, sőt, biztos vagyok benne, hogy az amerikai, és az európai szálat is viszik tovább. Végül is ez az scs aranytojást tojó tyúkja, és mire elérjük a 15.-20. kamionos játékot, talán már jó is lesz... :D
  • RS
    Remélem élethű, részletes, és szép lesz az Iveco alapmodell. Mert nem tudok jó alapmodellt szerezni. :D
  • luspaydavid
    Pozitív hír. Remélem így is lesz.