7877
-
#548 jaaaj. Le esett. Akkor kijavítom. xD
*Lefordítják majd a párbeszédeket.
Eleve is így akartam csak máshol jár az eszem. :D -
#547 Ezt nemtudom hogy értetted. De mind1 magyarítás akkor is lesz az biztos. -
#546 Hé minek? Nem is beszélsz magyarul.
Egyébként Ubisoft, tehát elvileg nem lesz hivatalos magyarítása, hacsak nem szerződnek emiatt valamelyik magyar terjesztőcéggel. -
#545 Hé feliratozzák majd benne a feliratokat. :D Vagyis lesz majd magyarosítása. Ha persze nem magyar felirattal adják ki nálunk. :D -
#544 -
#543 Húúú, nagyon köszi!! -
#542 Soundtrack (2CD) -
#541 Jólvan én voltam a béna. Jártam is abban a szobában pedig, de mivel nem volt még plusz felszerelésem azt hittem egy üres szoba.
Aztán kiderült van egy külön szoba a fegyvereknek egy meg az armoroknak és ott lehet cserélgetni.
Kösz a tippet! -
Norberto91 #540 Találtam nektek egy videót róla:)
Vízes ruha gameplay
-
#539 Köszönöm az alma nekem is megvolt de az egyik képen nem láttam ezért elvettem az ötletet!:) -
#538 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amelyik képen szerepel az alma -
HardStyleZ #537 húha. azt hittem h decemberben már meglesz ezekszerint még sok van hátra. köszi szépen. -
#536 Üdv!
Nekem nem megy ez a kép válogatós mit kell nézni valaki segítsen akár privátba is,hogy ne lőjük le másnak a poént.előre is köszönöm -
#535 Nincs pontos dátum, valamikor 2010 első negyedévében... néhány helyen február 26-ot írnak, máshol március 6-ot, de olyan is van, ahol április 1-et. Hivatalosan még nem jelentették be. -
HardStyleZ #534 sziasztok. pc-re mikor jelenik meg.? mert elvesztettem a fonalat és nemtudom a dátumot. előre is köszönöm. -
#533 Nem tudom majd körbenézek hátha van ott valami öltöző, de eddig nem láttam. :D
Amúgy amit boltban megveszel az rádkerül, ebből gondolnám, hogy nem. Meg ugye már azelőtt is vehetsz felszerelést mielőtt a villában járnál. -
#532 Nem csak a villában lehet váltani fegyvert és ruhát? Nem játszottam még vele, csak ezt valahol hallottam:D -
#531 Nekem az elsőnél (amikor képek között kellett válogatni) nem esett le, hogy ott mit kell keresni. Aztán a 2. és a 3. vezetett rá a megoldásra. De szerencsére ha egyszer megtaláltad akkor menüből vissza lehet menni, nem kell visszamászni érte a helyszínre. Valószínűleg meg sem találnám egykönnyen... -
#530 Ahogy találod őket,mindíg a következő kocka aktiválódik, nem hagy ki. Az lelőné a poént, ha mondjuk egy sokkal későbbit találnál meg és az előtte lévőket nem láttad. Majd lesz egypár nehéz puzzle biztos. Eddíg piték voltak -
#529 Nem Achievmentet kapsz érte hanem ha tied a villa akkor ott kapsz bónusz pontot érte. Ha már elértél odáig akkor Claudia előtt van a könyv amibe bele tudsz nézni. Ha teljes egy armor set az +1000 pont (és ezzel együtt valamennyi plusz bevétel).
Glyph-ekből eddig 3-at találtam csak azt nem tudom, hogy sorban van-e a dolog vagy ha valahol kihagyok egyet akkor ott üresen marad egy kocka.
Először nem tudtam mit kell keresni a feladványokon de amikor rájöttem hát sz valami beszarás. :D
Nagyon ötletes! -
#528 A glyph-ekből ki mennyit talált meg? Én eddíg 5-öt és baromira izgat, hogy mi lesz a teljes videó a The Truth menüben. A hideg kiráz attól amit eddíg látni lehet belőle :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!olyan mintha vmi ősi civilzációban lennénk, de mégis modernnek tűnik -
#527 Én megvettem a leather armor minden darabját mégsem kaptam achievmentet.Szóval szerintem nem kapsz a teljes szettért.
Achievment lista
Na itt benne van hogy az összes armorért jár csak, szettenként nem kapsz -
#526 Nem ez a probléma. Ha a boltban nézel egy armort vagy egy fegyvert akkor ott mutatja az aktuális cuccodhoz képest miben jobb és miben rosszabb.
Inventoryban meg csak azt mutatja ami rajtad van, váltani sehogy sem tudtam.
Emiatt fegyvert sem merek vásárolni gyengébbet mint a mostani mert nem tudom hogy lehet váltani.
Aki esetleg tudja a megoldást ne tartsa magában. :)
Amúgy még én is csak az eleje felé vagyok, valami 30% körül járhatok (persze nem vérpistikés "toljuk ki gyorsan" hozzáállással) de már benne van 10-12 óra játékidő.
Az assasination tombok nagyon durvák. :)
Poénokat nem akarok lelőni de megunhatatlan. Eddig nálam az év játéka. -
#525 Nem lehet, hogy azt, ami rajtad van azt nem mutatja az invertory-ban? (Csak azt, ami nincs rajtad...) Én még csak az elején tartok...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most öltem meg vmi Vierit, és eddig csak a mellkhasomon, meg a lábamon van páncél. A dobókéseket is most kaptam csak meg... Szval még sztem nagyon az elején vok. -
#524 Fontos kérdés van. :D
Vettem egy "jófajta" armort, de láttam, hogy az alap armorból egy darab kimaradt, mivel pontot ad érte a játék ha megvan egy set minden darabja ezért megvettem ezt is.
Viszont ha megnézem az inventoryban akkor ott csak ezt a gyengébbet mutatja, nem tudom, hogy kell visszacserélni a másikat. Boltban se megy mert azt írja, hogy már megvan nekem az az armor. Ötlet?
Amúgy szerintem ez az a játék amit meg fogok venni eredetiben is, egyszerűen nem találok rá szavakat. Grafika, játékmenet, kezelhetőség 10/10 -
#523 miért felétek már megjelent?
:DDD -
#522 Gyerekek, ez a játék messze jobb, mint amire valaha is számítottam... ;)
Nekem az első része egy jó ideig a kedvenc játékom volt, bár tény, hogy megunható volt a végefelé már a monoton küldetések miatt... Ez a játék viszont mindent bepótol. Ami hiányzott az első részből az bennevan, sőt, még több is!
A grafika meg... Eszméletlen szerintem. ;)
Szval, ez az a játék, amire megéri várnotok. :) (Ha vmi fontos kérdés van, akk válaszolok, [jó esetben]) -
#521 Igenigen!! Rakjatok képeket!! Double hidden blade-ről lécciii:D -
#520 Az szép lehet :D egy képet esetleg raksz be róla? -
#519 Köszi, valami ilyesmire gondoltam én is. :)
Ez a vizes ruha dolog nekem is feltűnt, ha kijössz a vízből vizes marad a ruhád (csillog) meg csöpög belőle a víz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszik az a megoldás is, hogy a Villában ha fejlesztjük a boltokat, felújítjuk az épületeket, egyre több bevételünk lesz. Hasonlóan mint a Fable2-ben. 20 percenként jön a bevétel de arra is figyeltek ne legyen lehetőség arra, hogy valaki bekapcsolva hagyja a gépet és így szedi a pénzt, ezért egyszerre csak 4x20 perc bevétel fér el a villa kasszájában utána megtelik és ki kell venni. :) -
#518 Ez egyre jobb -
Norberto91 #517 Igen minden fegyver benne van:)
Tegnap beleestem véletlenül a vízbe és azt vettem észre, hogy a főhősünk ruhája csupa víz lett! Első játék, amibe én ilyet láttam! Csodaszép látvány:) Aki teheti sztem menjen úszkáni:D -
#516 A gépet, amibe fekszel Animus-nak nevezik. Felfedezték tudósok, hogy a génjeinkben emlékeket is őrzünk az őseinktől. Az Animus-al pedig újra lehet élni ezeket az emlékeket. kb ennyi:P -
#515 Az első résszel még PC-n játszottam, de a kezelést annyira nem tudtam megszokni, hogy hiába erőltettem végül hagytam az egészet.
Viszont ezt most kipróbáltam Boxon és látványban is óriási (a víz és a város is gyönyörű) meg az egész story ahogy fel van építve, irányítása meg teljesen kézenfekvő. Kezdetben még se fegyverünk se spéci ruhánk hanem szépen adagolja a dolgokat a játék ahogy haladunk előre.
Mondjuk annak tudnék örülni ha magyar nyelven is lenne, mert annyi infó meg leírás van bent különböző helyekről hogy bőven lenne mit olvasni.
Azt leírná valaki, hogy mi ez az egész "gépbe befekvős" virtuális valóságos dolog? Persze legjobb lenne ha tudnék angolul de sajnos nem így van. :( -
bajsz #514 ez álltalában akkor igaz mikor már játszol!!!!:D:D:D
Sajna mai felállás szerint csak akkor szabad elhinni,mindent ha már biztosan a kezedben a játék és nem csalódsz.
Ahogy hallom Ubi! betartotta amit igért.Bár ez majd kiderül a pc-nél.
Addig csak rosszszájizzel :D,de örülök,hogy boxon jók az élmények. -
#513 A régi fegyverek közül megvan minden ugye? -
#512 Az nem fáj csak az hogy én még nem játszhatok vele -
#511 Fáj neked ha beírják, hogy milyen jó a játék?-.-
Shep, a játékmenetet meg már nyár óta tudni, hogy teljesen más lesz, mint az 1ben volt:) -
Norberto91 #510 Dehogy! Teljesen más! Én olyan 2 -3 órát játszottam eddig vele. És eddig semmi monotolitás! Úgy érzem le se tudnám tenni a játékot, mert vissza magával a történet! Komolyan mondom minden hibáját az 1 -nek kijavították!
Válasz elitehun -nak: Bocs hogy ideírtam a véleményemet, de lentebb olvastam, hogy van akit érdekelne. -
#509 Azt mond inkább meg, hogy ugyanaz a játékmenet, mint az 1-ben (tehát 1 óra után már csak ugyanaz ismétlődik), vagy most már azért változatosabb?