7877
-
#748 2010. első negyedévében -
#747 Mikor jön ki PC -re? -
#746 Igen, kb. azért van, hogy ne legyen nagy kavalkád. Írok példát is egyesek kedvéért:
Konzolos júzer benyögi: "hé srácok nem tudom hogy az istenbe' lehet az ellenfél alsónadrágját a fejére húzni"
Válasz: "jobb klikk+g"
Konzolos2: "X+háromszög+négyzet+faszomöccse9"
Konzolos júzer: "wtf" -
#745 Hát, ehhez aligha lehet hozzászólni :D
Szerinted mi a jó istennek van kitalálva a konzolosok fóruma, ha ide tartozik minden?
Mellesleg a személyeskedést fejezd be kisfiam, mert pórul jársz, de nagyon. Én csak leírtam, hogy mi mire való. Felőlem írhattok ide, csak amikor kijön a PC-s verzió, itt kibaszott de' nagy bábeli káosz lesz.
Amúgy, attól hogy nagybetűvel írsz, nem leszel keményebb, csak mindenki leszűri az első mondatodból, hogy idegbeteg vagy :D
Nem is értem, hogy szokott ide a sok konzolos. Írjatok már abba a topikba pls.
"MAJD BIZTOS MEGMONDOM ÉN MÁSOKNAK H HÉÉÉÉ GYERTEK MÁR ODA ÉS LESSÉTEK MEG MIT IRTAM áhhh"
akit érdekel a játék, az felveszi a konzolos topikot fav-ba, és értesül az új üzenetekről áhhh (hogy ilyen stílusosan kifejezzem magam). -
#744 Hát, szaggatást úgyhallom a PS3-mon nem kell képzelni, jelen van elég rendesen. -
#743 Ne már, a konzolosok nem férnek be a játékosok fórumába?
Még jó, hogy akinek konzola van (gyk: játékgép) az nem játékos. Pecsába.
Persze az értelmesebbje legalább eljutott odáig, hogy örül neki, hogy olvashat infókat a játékról mert tudja, hogy a PC-s port semmiben nem fog különbözni. Szóval a képeket meg videókat nyugodtan lehet úgy nézegetni, mintha PC-sek lennének, esetleg egy kis szaggatást meg hozzá lehet képzelni. -
RYO21 #742 OK akkor fejezzük be az izélést. -
#741 Olvastam egy cikkben, hogy így az első héten 1,6 milliót adtak el a játékból. -
#740 Nem tom, milyen képet, videót vársz a PC-s verzióról, ugyanolyan lesz, mint a konzolos... infó meg annyi lesz majd valamikor egyszer, hogy mikor jön ki, meg esetleg lesz benne egykét plussz küldetés, mint az 1ben... én sokkal többet nem várok. -
Ragnar360 #739 jah btw gondolom erre a topikra értetted, na off lassan vége remelem :D -
Ragnar360 #738 hát nemtudom, nekem még a játék sincs meg és érdekes, mégse futottam bele egy spoilerbe se, hülye meg nemvagyok, h amit abba irtak elolvasom - na mind1, nem akarok senkivel izélni -
RYO21 #737 Engem az basz föl hogy mindig azt hiszem hogy vannak képek, infók, videók a PC-s verziórol.
Aztán betöltődik az oldal és mit látok?
Konzolosok nem tudják hogy melyik az X gomb a dszojsztikon.
Elmondják a sztorit, stb.
-
Ragnar360 #736 te hulye barom, ekkora faszságot összehordani kitalalni - bár elnézést h igy fejezem ki magam, de most én oltottalak le ne te másokat mikor áááá
JÁTÉKOSOK FÓRUMA az a JÁTÉKOSOK FÓRUMA , AZ EGY DOLOG H VAN KÜLÖN KONZOL RÉSZLEG - de úgygondolom, h a játékosok fórumába AZ ÖSSZES JÁTÉKOS IS ELFÉR HA EGYSZER A JÁTÉK PC RE IS KIJÖN, még akkoris belekötnél h ha egyszerre jött volna ki mind3-ra ?
JATEKOSOK FORUMAN ELFÉR MINDENKI NEM - EGY ADOTT JATEKKAL KAPCSOLATBAN
mellesleg minek írjon oda az ember, ha ez jobban pörög - MAJD BIZTOS MEGMONDOM ÉN MÁSOKNAK H HÉÉÉÉ GYERTEK MÁR ODA ÉS LESSÉTEK MEG MIT IRTAM áhhh
A többiektöl meg elnézést, s remélem nem vonnak le semmi következtetést ebből... -
#735 Mégegyszer: a játékosok fóruma a PC-seké, a konzolosok fóruma pedig a konzolosoké. jajisten -
#734 A játékosok fóruma a PC-s topik, a konzoloké meg konzolos (ugye, milyen bonyolult felfogni?)
Mellesleg, valszeg azért van ott punnyadás, mert mindenki ide jár. -
Ragnar360 #733 mit adna ? -
#732 hali
az extra kod a tokban...nekem miért nem fogadja el????
lehet nyomtatási hiba, hogy az első része 3 karakteres?
-
#731 nem hiszem hogy vigasztalni fog, de én legalább ennyit, sőt lehet hogy többet küzdöttem vele, a lényeg az, hogy felfutsz, felengedsz minden gombot, majd csak utánna nyomod A+LS(az ugrás irányának). Ha így se megy, akkor próbálj átjuni valahogy az első akadályon, majd maradj ott a másodiknál, és gyakorolj. -
Norberto91 #730 Igen Pontosan erre gondoltam Köszi a válaszokat!
Tegnap este játszottam vele azt fél órát bajlódtam vele, majd kikapcsoltam... felidegesített:D Mindig vízbevégeztem:S:D Mégegyszer Köszi! -
#729 Igen,az tökéletes , én is azt használtam, nagyon gyorsan lehet haladni vele -
el bruja #728 glyphek #612 hszben, a tollakhoz meg ajánlom a gamesradar.com-ot, ott képek mellett vidikkel is mutatják melyik toll hol van. -
evil 007 #727 és van vmi térkép a tollak megtalálásához és a glyphekh megtalálásához?:) -
evil 007 #726 Am..van a boxba a profil választásnál egy kis kép (nem az avatar) olyan kisképeket honnan lehez szerválni mert csak naon ritka az mikor gamelok és beadja a képét eddig csaka hulknak meg a halos warsnak jo lenne egy ac2 es is:D tudtok erről valamit? -
#725 én megyek az utcákon és lopkodok zsét az emberektől....
már 2000-en van...:D -
#724 archivementeket biztos
-
evil 007 #723 ha felveszem az összes kicnset kapok vmit a jatekba?:D vagy ha kigyujtom a viwpontokat?:D -
#722 Remélem boxod van! :D -
#721 Tök egyszerű, felfutsz a falon egyenesen, majd mikor fent vagy nyomod az irányt meg az ugrást és ugrik arra amerre kell. A falon nem fog neked futni, onnan csak elrugaszkodik. -
#720 Először is, nem látom, hogy valahova is ki lenne írva, hogy ez PC-s topic. Másodszor, a PC-s verzió egy konzol átírat lesz, szóval mind1, hova írsz.Harmadszor meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Részletesebben is leírhattad volna mit is akarsz :P AC2-ről beszélünk? Ügyességi rész? Ez mit jelent? Assassin Tomb/Katakomba? Mert ha az utolsú assassin tombról van szó, akkor itt a link. A falról elrugaszkodásnak az a lényege, hogy először felfutsz a falra, ha pedig mrá fent vagy, akkor elengeded a LS-t, megnyomod az A-t és hozzá újból LS-t de mostmár azzal az iránnyal amerre ugrani szeretnél. Ha úgy csinálod, hgoy felfutsz a falra, és csak elhúzod a LS-t jobbra, majd nyomod az A-t, akkor a karakter csak beugrik a vízbe. El kell engedni LS-s, legalább egy pillanatra. Erre van idő
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=DvyJj4ZOEM4&fmt=22]Assassin tomb #6[/URL] -
Norberto91 #719 Hello!
Tudom, hogy ez PC topic, de a Konzoloson punnyadás van.
Elakadtam a játékba..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az utolsó ilyen ügyességi feladatnál járok. És írja, hogy ahhoz hogy tovább jussak a falon kell futni.. de valahogy nem jön össze sose:S Mindig felfelé ugrik, ahelyett, hogy a falon futna..Nincs valami tipp, hogy mit nyomjak meg?
Előre is köszi! -
evil 007 #718 spojlerbe valaki leirná nekem a végét? mármint kivittem csak nem értettem hogy most mivan:D jo lenne ha tudnám mert naon érdekel... -
evil 007 #717 azért köszönöm:) -
#716 Jajó,én meg itt amortizálom feleslegesen a billentyűzetet..:) -
#715 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először a keretet csináld meg,az könnyű,mert van egy vonal ami mentén követhető. A többi része meg a jelenlegi világtérkép, így már talán menni fog XD -
evil 007 #714 sikerult:) -
evil 007 #713 hali! a codex wall-t hogy csináéltátok meg? :) lehet nem nehéz de nemtok rájönni az istenért sem előre is köszönöm.. -
#712 lol
mi ez a avatar bonus code????
ez valami demo?
ezért csak pc-re tették avatar demo-t?
:D -
#711 bátr konzolos játékkal irunk ide pc-sbe, de van amugy live?
multi? -
#710 nah most ebben egyetértek, szerintem még pc-re se fogják elbaszni, és ez megéri megvenni, iet én ritkán mondok...:D -
#709 Ilyen mesterművet aztán már tényleg bűn nem megvenni:)