7877
-
#388 Due for release on 20/11/2009
PS3 ; XBOX 360 -
#387 "Due for release on 26/02/2010" .... a PC-s verzio . Ezt az infot talaltam ahol elo lehet rendelni. -
#386 Pontosan mikor is fog megjelenni a game?
Mindenhol azt írják hogy 2009. novembere, de hogy pontosan mikor...
Biztos bennem van a hiba, de a választ köszönöm -
#385 Ja hogy ez már volt? Akkor sry -
#384 A ruha teszi az embert 5 perces videó -
#383 A vége az nagyon LOOLLER -
#382 Énis félre tette 14K-t, tudtam hogy majd valamire biztos kell, vagy modern warfare 2, vagy ez... ez győzőtt...:D -
#381 Hát nem tom, én már hónapok óta rakosgatom félre a pénzem, és előrendeltettem angliai ismerőssel a Black Editiont:P Most mongyuk még van időm fizetni márciusig T_T -
#380 Istenkirááály
Vannak kisebb grafikai hibák benne, de nem aggódom... Az meg nagyon nem tetszik, hogy látjuk a teljes arcát
De biztos vétel, lehet elő is rendelek, hol éri meg?^^ -
#379 Nem tom, nekem jó...
Ja és közben kijött az ötödik Dev Diary is:P -
bajsz #378 nekem nem jó a link -
#377 Na, ma újabb screenshotok jelentek meg, meg egy teljes teszt az Xbox 360 magazine-ban.
Link -
#376 Nagyon jó lett:) -
#375 Szóltam hogy akják be a bannert, remélem mindenkinek tetszik!^^ -
bajsz #374 frissetni kell amit online szokták megoldani,bár leis lehet tölteni valamit ,hozzá pontosan nem tudom a nevét. -
ogreg1 #373 csao... valaki segítene nekem abban mit kell tegyek ha a 360-om csak a régi játékokat viszi... Mit kell csináljak hogy vigye az újabb játékokat, kell valami prog vagy ilyesmi? -
#372 XD -
#371 penge :D sőt...duplapemge :DDDD -
#370 Ja szerintem berakhatnánk. Szólj. -
#369 Nem tom, szerintem nem sok értelme van screenshotokat photoshopolni... a képeken kb olyan a grafika, mint az első részben, az alá meg úgysem adnak szerintem. -
RYO21 #368 Jaja -
Bullitt #367 Photoshop... videókon még nem találták fel :D -
#366 Na majd most
Nem vettem észre hogy más színű volt
Na remélem megfelel:D -
#365 Sztem vedd le róla a ubisoft emblémát vagy vágd körül hogy ugyanolyan legyen mint a háttér -
#364 Link
Csináltam egy gyors bannert, azért mégis legyen valami, remélem tetszik mindenkinek, ha igen kilehet tenni:) -
#363 -
#362 Higgyétek el, jó lesz a grafika:) A videókban nagyon szar a minőség, azért tűnnik olyan szarnak, de ha visszanézitek a legelső képeket amik kijöttek a játékból, azok is gameplay képek, és mind nagyon szép.
Emlékeztetőnek:
kép
kép
kép
kép -
#361 Ojoj, kb 25 órás a játék, nem rossz^^ -
#360 Én speciel a 357-es hsz-re gondoltam :P -
#359 Mint a 337-es hszben?:) -
#358 Remélem a grafika tényleg olyan mint a képeken. -
#357 GS: Assassin's Creed 2 játékélmények: beszámoló Londonból -
#356 Hát biztosan hosszabb lesz, mint az első. Lesz sok mellékküldetés meg minden, amiket nem muszály megcsinálni, eg azok a katakombák ugye. Egyik videóban mintha 20 óra körült mondtak volna, de ez nem biztos. Majd konzolosoknak kiderül egy hónap múlva:P -
#355 Minél több annál jobb... -
#354 Ja és hány órás lesz a játék? lehet már tudni? -
#353 Én meg ilyenkor annyira elbújnék...:D
Jó nem mondom hogy semmit sem értenék belőle, ki is tudnám következtetni hogy mi a téma, de akkoris...:$:D -
#352 Úgy örülök ilyenkor, hogy tudok angolul, és nem kell ezzel foglalkoznom:D -
#351 Rohadt jó lenne, biztos vétel lenne, így egyenlőre még a modern warafre 2 az esélyesebb:D -
#350 Ez a jó a ubisoftban sok mindent kiadnak magyarul is -
#349 Szerintem sok esély nincs rá. Max magyarosítható lesz. De örülnék a magyarnak az biztos. Végre érteném miről van szó. xD
Am nekem az a videó nem tetszik. Nem tom miért.