7877
-
Hoz_Hun #708 Én is eredetivel nyomom. -
#707 akkr megnyugodtam, én is kipörgetem fullra az tuti :) -
#706 Ja. -
#705 én
-
#704 te aztán gyors vagy grat....
alig hogy kijött a játék...:D -
#703 de cserébe én jól lespoilereztem neked :D -
Ragnar360 #702 nyomja itt vki eredetivel boxon ? -
Hoz_Hun #701 Jaaa..., én ott még nem járok. :) -
#700 Nem kapsz semmit ha mind megvan? öreg, csak akkor megy tovább a játék ha megvan mind a 30 kódex. Szerintem ez valami. :D Nekem elég mákom volt mert 29/30 már megvolt amikor az event kérte az összeset. -
#699 de irigyellek benneteket
de azért konzolt nem vennék -
#698 Jah, elkurváztam a pénzem XD Nem volt nehéz ,ha megláttam egy csoportot már dobtam is nekik a lóvét.Velencében volt egy szupi útvonal ahol mindíg álldogáltak,hamar megvolt.
Az a hiányzó fegyver majd 50 tollért jár, de addigra szart sem ér.A tekercseknek majd a játék végén lesz jelentősége, addíg nem kell vele foglalkozni. -
Hoz_Hun #697 Uh, gratula.
Szóval Ezioval elvertél 5000-ret kurtizánokra? (asszem van ilyen achievement is)
Nekem 37/50 van. De még csak 70% járok, pedig 24 órát toltam eddig bele. Hja szeretek nézelődni, meg összeszedem a ládákat is (Glyphnok megvannak, Altair vértje is, meg az összes tekercs is, festmény, szobor, vért). Egy fegyver még hiányzik nem tudom az merre van. Mondjuk tollból eddig csak 38 db-m van.
Apropó tekercsek. Most tényleg nem kapok semmit, ha mind megvan?
Megfejtettem Leonárdóval mindet, kiraktam a falra, Eagle visionban beforgattam őket. Adott egy hangot, hogy kész, nem lehet tovább forgatni őket, de istenigazából nem történt semmi. -
Hoz_Hun #696 De megnéznek. Legalábbis velem előfordult. Mikor az őrök feletti nyíl elkezd töltődni és a sárgán túl van, de még nem piros akkor megy (mennek) utánad az őr(ök), sétálva. Ha akkor ülsz le úgy hogy közben lát, akkor odajön és pofázik tovább aztán fel is állít. -
#695 Igen, visszarak a vége után,lehet tovább gyűjtögteni -
#694 krat... a tollakat össze lehet gyűjteni miután végigtoltam az egészet? mert amikor a pecséteket kell összegyűjteni, akkor mintha láttam volna 1-1 tollat, de nem tudom, hogy újra meg lehet-e csinálni ezeket a részeket... -
#693 Igen, mert olasz, ázeg -
#692 Még csak ki sem kell jelölni. Két ember közé állsz, és ennyi. Pl. a kapuknál álló őröknél lehet jól alkalmazni, de eléggé low profile kell hozzá (hogy ne legyen nekik gyanús a közeledésed ugye). -
#691 nyehehehe
-
#690 Nem kell még az sem, hogy háttal álljanak amúgy... Akiket én néztem, az kijelölték az egyik őrt, és kzéjük álva támadtak. -
#689 a pados dolgot ma kétszer is eljátszottam, szóval benne van -
#688 Én eddig nem láttam ezt a videót még de végigjátszva a játékot elmondhatom, hogy elég sok minden változott rajta. A videón lévő küldetés teljesen máshogy zajlik a játékban.
Szóval elképzelhetőnek tartom, hogy a pados gyilkolást kivették, meg ilyen extra mozdulatokkal sem találkoztam, mint ahogy az udvaron a videón átszúrja a faszit a bárddal majd arra esik rá.
Egyszerre két ember megöléséhez meg semmi extra nem kell csak, annyi, hogy mind a ketten háttal álljanak és közel egymáshoz na és persze a "hidden blade" legyen kiválasztva mint fegyver. -
#687 http://forums.cgsociety.org/showthread.php?s=&threadid=827727&utm_medium=plugblock&utm_source=cgtalk
hátha érdekel valakit -
#686 Hát a játék biztos, hogy nem így kezdődik. Úgy próbáljátok meg ezt a pados ölést, hogy egy üldözés után akkor üljetek le a padra, amikor még benne vagytok a sárga körben, tehát amikor még a seeker-ök megtalálnak. -
#685 nem hinném.
ezegy demoból van, és lehet tévedek, de a játék is így kezdődik asszem. -
#684 Lehet benne van ,de egyszer sem kellett használni, nem is próbáltam én sem (hazaérek kipróbálom).
Amúgy a graf itt a demóvideón mintha szebb lenne ( a fényhatások, árnyékok,talán ember is több van), mint a tényleges játékban, de lehet csak rosszul látom :) -
el bruja #683 de sztem nem is lehet, elvégre E3-as videó, biztos sok dolgot változtattak azóta, ezt lehet "kivették" belőle... plusz ha padon ülsz akkor sem néznek meg így az őrök -
el bruja #682 nem bonyolult, csak mikor megkaptam a duplapengét nem világosított fel hogyan kell 1szerre 2 embert megölni. De aztán rájöttem, hogy elvileg csak hosszabban kell nyomva tartani a gombot, legalábbis asszem, mert mostse sikerül mindig :/ -
#681 ÉN úgy kezdtem, hogy megrendeltem....
majd ha megjön és már nyomhatom, akkor összebeszélünk, és kitaláljuk mit hogyan....addig nem tudok sajnos segiteni...:S -
Hoz_Hun #680 Aha, oké. Kösz kipróbálom. -
#679 A páncélosokat lefegyverezni a legkönnyebb, úgy hamar megvannak. Tehát pusztakézzel vagy és ugyanúgy ahogy a countert csinálnád elveszi tőle a fegyvert, utána már azzal a kézben 1 ütés -
Hoz_Hun #678 Ezio, ja tényleg. Ráadásul c-vel ejjtik, ha jól vettem ki. -
#677 Nekem bejön a fekete ruha. Egyébként a neve Ezio -
Hoz_Hun #676 Ott járok éppen, hogy túl vagyok ezen a repülő masinás részen és karnevál van. Altair vértje megvan (Velencében az assassin négy-könyv-ugrálós sírban azért szoptam egy kicsit a pecsétért). Nekem nem tetszik így feketén, a fehér jobban bejött (festeni meg nem lehet). Viszonta a kardja az szép, elegáns.
A Monteriggioni telken minden kifejlesztettem amit eddig lehetett. Enzionak pénze annyi van mint a szemét.
Az assassin missiókat eddig direkt nem csináltam, meg hogy legyen még a végére mit csinálni (race-ek, postázások, eddig mind megvannak).
Remélem azért még van hátra a játékból.
Assassin missiók is elfogynak, vagy újragenerálódnak? -
#675 Ja tényleg.. :D
Azé nagyon várom, mert rengeteg dolgot újítottak az 1-hez képest, és az is tetszett a monotonitását kivéve. -
Hoz_Hun #674 Padonülőset még nem próbáltam, csak azokat alkalmazom amit Leonárdónál tanultam (szalmából, erkélyről, na meg vízből).
Nekem ezekkel a nagydarab páncélosakkal szokott meggyűlni a bajom. Bár ha sikerül ellőkni akkor le lehet szúrni egyből. Egyébként elég jól védekeznek, bár gondot nem okoznak, de elhúzodik velük a csata. -
#673 Mért ilyen bonyolult? :O -
el bruja #672 1ált meglehet csinálni azt a padon ülős gyilkolást ami a vidi elején van? Nekem nem jött össze, mongyuk először a dupla pengés ölésre se jöttem rá hogyan kell :/ -
#671 A E3as demo meg a kész játékban szereplő rész nem ugyan az, ami jó dolog, mert kicsit már úgy álltam neki, hogy jajj ez a részt már ismerem. -
Hoz_Hun #670 Erre nehéz válaszolni, mert a Batmant korábban végigvittem és az tényleg nagyon jó. Assassin's Creed II meg még új, a hangulata a történelmi háttere és kivitele alapvetően (nekem) jobban bejön mint a Batman (amit szintén szeretek).
Mindent összevetve az AC II szerintem jobb. De mindenképpen van olyan jó. -
#669 Gondolom ilyen logóval meg se lehet győzni hogy ez jobb