7877
-
#468 MI a rákért késik minden pc-re -
el bruja #467 konzolra még ehónapban megjelenik, van ahol 17-ére van ahol meg 20-ára írják a megjelenést. -
#466 Egyszerre a konzolossal?
Vagy az még ez évben jön? -
#465 Jövő én első 2 hónapjában.Szal durván 4 hónapon belül. -
#464 Pc-re mikor jön kb. ? -
#463 Ja, amúgy kijött a hatodik Dev Diary is:) -
#462 Ezt tudom. De ő azt írta, hogy megy és megveszi 9kért, amikor még nem is jött ki D: -
#461 PC-re annyi lesz -
#460 De nem 8990-ért. -
#459 Hát megjelenni azért megjelenik, csak PC-re nem:P -
#458 Nem baj, hogy idén már nem jelenik meg?:D -
#457 Arra én sem tudtam magam sosem rávenni xD Mindig elkezdtem gyűjteni, de sosem fejeztem be xD -
#456 hehe...csaka fanatizmus...viszont az összes rohadt zászlót nem gyűjtöttem össze...szóval akkor már elkezdem teljesen előlről, és összegyűjtöm mindet :D -
#455 Assassin's Creed 2 - az előrendelések 80%-kal meghaladják az első részét.
-
#454 Nekem mondod... én imádtam az egyet... 8 profilom van benne, azokat végigvittem, meg újrajátszottam nagyonnagyon sokszor részeket:D az elmúlt lassan másfél évben iszonyat sokat nyomtam:D ezért várom annyira a 2-t:) -
#453 Akkor én meg beruházok a 3-ra már hétfőn -
bajsz #452 sztm nem tudod miről beszélsz ,hogy tudnád megvenni a 2.részt?:D -
#451 Tesco szekszárd + veszek Flick trixet:D -
RYO21 #450 hol? -
#449 az "Assassins Creed 2-öt" -
#448 mit veszel meg szombaton? -
#447 háát....én már szombaton meg fogom venni 8.990 ft.-ért és remélem megveszük de egész nap nyomom az biztos:D -
bajsz #446 énis az egyet játszom végig megint.
Csak igazából most lettem figyelmes arra,hogy a videóban számszeríj van a hátán:D eddig miért nem tűnt fel?!!!!!!:D -
#445 az egyet speciel én szerettem nagyon...lehet hogy megint nekiszaladok :D -
#444 én dragon agezek -
#443 Én is így vagyok... próbálom elterelni a figyelmemet, most a prototype-al játszok, meg majd a Splinter Cell sorozatot akarom végigvinni, de ezt meg annyira várom már, mindig csak erre gondolok:D
Amúgy szerintem azért olyan kihalt a fórum, mert nagyon sok ember nem szerette az 1-et, és nem tudja, hogy mennyivel jobb lesz a 2:P -
#442 pontosan...próbálom lekötni magam más cuccokkal,a Borderlands meg a Force Unleashed jópofa, de mégis AC kéne :D -
#441 Én ilyenkor belegondolok hogy addig még lesz karácsony újév :( Nem fogom kibírni :( -
#440 már nem bírom :DDD annyi teasert láttam már, annyi info jött be, inkább rácuppannék már a játékra :D -
#439 Ez a fórum ennyire kihalt bakker? -
#438 Új videó ahol valóban Velencét mutatják be :P -
#437 Megelőztél :) -
#436 " új interjú amiben láthatunk új gameplay jeleneteket is (és itt már a grafika is szép)
Videó 1
Videó 2 -
RYO21 #435 Én most az assassins creed 1-et xbox 360 controllerrrel nyomom végig (PC-n). Szerintem nagyon könnyű ezt a játékot gamepaddel játszani. -
#434 Biztos hogy nem olyan. Elvégre a ubisoft-ról van szó ;) -
#433 Sajnos idén én se voltam csak tavaly az uncsi tesőmmal -
#432 De akkor szóval nem olyan gáz a grafika, mint a videókban, ugye?:) -
#431 Bánom is T_T Nem nagyon ismerek senkit, aki eljött volna velem... ne fájdítsd a szívem........... -
#430 VOLTAM BPGS-EN, és KIPRÓBÁLTAM a játékot. Nagyon királynak tűnik így elsőre, kb 20 percig toltam, de a látvány tisztára letaglózott. :) A harc meg király, és sokat fejlődött, van egy halom új mozdulat. :) Kár, hogy kicsit bénáztam, mert nem vagyok egy konzolgémer, egy évben egyszer van X360 kontroller a kezemben, de jó volt nagyon! :D Bánhatja aki lemaradt!! :D -
#429 Öh, hát a fejlesztők azt erősítették meg, hogy 14 nyelvre lesz lefordítva... szerintem azok között lesz magyar is.