7877
  • atila4
    MI a rákért késik minden pc-re
  • el bruja
    konzolra még ehónapban megjelenik, van ahol 17-ére van ahol meg 20-ára írják a megjelenést.
  • kirol
    Egyszerre a konzolossal?
    Vagy az még ez évben jön?
  • The Protector
    Jövő én első 2 hónapjában.Szal durván 4 hónapon belül.
  • atila4
    Pc-re mikor jön kb. ?
  • Atkamon
    Ja, amúgy kijött a hatodik Dev Diary is:)
  • Falcon87
    Ezt tudom. De ő azt írta, hogy megy és megveszi 9kért, amikor még nem is jött ki D:
  • elitehun
    PC-re annyi lesz
  • Falcon87
    De nem 8990-ért.
  • Atkamon
    Hát megjelenni azért megjelenik, csak PC-re nem:P
  • Falcon87
    Nem baj, hogy idén már nem jelenik meg?:D
  • Atkamon
    Arra én sem tudtam magam sosem rávenni xD Mindig elkezdtem gyűjteni, de sosem fejeztem be xD
  • gfreak
    hehe...csaka fanatizmus...viszont az összes rohadt zászlót nem gyűjtöttem össze...szóval akkor már elkezdem teljesen előlről, és összegyűjtöm mindet :D
  • grebber
    Assassin's Creed 2 - az előrendelések 80%-kal meghaladják az első részét.

• Atkamon
    Nekem mondod... én imádtam az egyet... 8 profilom van benne, azokat végigvittem, meg újrajátszottam nagyonnagyon sokszor részeket:D az elmúlt lassan másfél évben iszonyat sokat nyomtam:D ezért várom annyira a 2-t:)
  • elitehun
    Akkor én meg beruházok a 3-ra már hétfőn
  • bajsz
    sztm nem tudod miről beszélsz ,hogy tudnád megvenni a 2.részt?:D
  • Hamilton22
    Tesco szekszárd + veszek Flick trixet:D
  • RYO21
    hol?
  • Hamilton22
    az "Assassins Creed 2-öt"
  • CroftManor
    mit veszel meg szombaton?
  • Hamilton22
    háát....én már szombaton meg fogom venni 8.990 ft.-ért és remélem megveszük de egész nap nyomom az biztos:D
  • bajsz
    énis az egyet játszom végig megint.

Csak igazából most lettem figyelmes arra,hogy a videóban számszeríj van a hátán:D eddig miért nem tűnt fel?!!!!!!:D
  • gfreak
    az egyet speciel én szerettem nagyon...lehet hogy megint nekiszaladok :D
  • Rage47
    én dragon agezek
  • Atkamon
    Én is így vagyok... próbálom elterelni a figyelmemet, most a prototype-al játszok, meg majd a Splinter Cell sorozatot akarom végigvinni, de ezt meg annyira várom már, mindig csak erre gondolok:D

Amúgy szerintem azért olyan kihalt a fórum, mert nagyon sok ember nem szerette az 1-et, és nem tudja, hogy mennyivel jobb lesz a 2:P
  • gfreak
    pontosan...próbálom lekötni magam más cuccokkal,a Borderlands meg a Force Unleashed jópofa, de mégis AC kéne :D
  • elitehun
    Én ilyenkor belegondolok hogy addig még lesz karácsony újév :( Nem fogom kibírni :(
  • gfreak
    már nem bírom :DDD annyi teasert láttam már, annyi info jött be, inkább rácuppannék már a játékra :D
  • elitehun
    Ez a fórum ennyire kihalt bakker?
  • elitehun
    Új videó ahol valóban Velencét mutatják be :P
  • Falcon87
    Megelőztél :)
  • elitehun
    " új interjú amiben láthatunk új gameplay jeleneteket is (és itt már a grafika is szép)
    Videó 1
    Videó 2
  • RYO21
    Én most az assassins creed 1-et xbox 360 controllerrrel nyomom végig (PC-n). Szerintem nagyon könnyű ezt a játékot gamepaddel játszani.
  • elitehun
    Biztos hogy nem olyan. Elvégre a ubisoft-ról van szó ;)
  • elitehun
    Sajnos idén én se voltam csak tavaly az uncsi tesőmmal
  • Atkamon
    De akkor szóval nem olyan gáz a grafika, mint a videókban, ugye?:)
  • Atkamon
    Bánom is T_T Nem nagyon ismerek senkit, aki eljött volna velem... ne fájdítsd a szívem...........
  • Kongy
    VOLTAM BPGS-EN, és KIPRÓBÁLTAM a játékot. Nagyon királynak tűnik így elsőre, kb 20 percig toltam, de a látvány tisztára letaglózott. :) A harc meg király, és sokat fejlődött, van egy halom új mozdulat. :) Kár, hogy kicsit bénáztam, mert nem vagyok egy konzolgémer, egy évben egyszer van X360 kontroller a kezemben, de jó volt nagyon! :D Bánhatja aki lemaradt!! :D
  • Atkamon
    Öh, hát a fejlesztők azt erősítették meg, hogy 14 nyelvre lesz lefordítva... szerintem azok között lesz magyar is.