7877
  • elitehun
    Ez nem a konzol topik -.-
  • Norberto91
    Hello! Meg van a game! És játszottam vele este, meg ma reggel.. hát ez egyszerűen csodálatos!!A történet ahogy össze van rakva fúú áá.. A Város az csodálatos, nem beszélve a város falon kivüli természetről. nagyon király ez a játék. Grafikailag is ott van, zene alatta nagyon hangulatos, nálam eddig tökéletes. 5/5 Sztem simán az év játéka címet elnyeri. Örülök, hogy nem csalódtam a játékba:)
  • Rage47
    Feliratos 2. rész. A 3. készülőben.
  • JackSparrow88
    PC-re csak jövő év elején jön, sajnos...
  • Fehercsoki
    Tehát konzolra kijött,PCre késik?Ha igen mennyit?
  • el bruja
    Én nemrég ültem neki, még csak az elején tartok, de eddig tényleg eszméletlen beszarás... tátott szájjal jáccok:) nagyon türelmem sincs itt ülni és magasztalni a játékot, de majd talán később visszatérek egy élménybeszámolóval.
  • grebber
    A sok hogyan irjam ki milyen flesh meg wave kell hogyan pecseljem mivel irjam ki között csak ezt a kettőt találtam ami a játékról szól:

"eszméletlen a grafika, galambszar a tetőn is ott figyel"

"Csak az elejét nyomtam, legalábbis az animus2-ben, és nekem sokkal szimpibb az olasz környezet, mint a régi volt. A hangulat, a grafika valami fenomenális, a játékmenet meg eddig sztem sokkal változatosabb. Magyarul eddig tetszik."
  • Atkamon
    Igen, te vagy kb az 5., aki informál, hogy kinn van bxon:) PC-re február 26 van írva play.com-on.
  • The Protector
    Boxra már kintvan.HAver 2 órán belül tolja.Pc-s verzióban meg nem kéne reménykednünk mostanában.
  • Seth
    Még szerencse , hogy csak kölcsönben van nálam egy gép.Különben most utálnál és az kurvaszarul esne :(
  • Richardix
    adnák már ki PC-re :(
    nem akarok egy konzoltulajdonost se megsérteni, de UTÁLLAK TITEKET! :(
  • DarkSector
    nemtuom nekem a joy= a könnyebb irányítással és kényelmes is
    pc-n nekem nagy a kazem, de valahogy nem állnak kézre a gombok sehhogy...főleg ha időre 2 illetve több gombot kell lenyomni kombinálva...
  • elitehun
    De azért ha lehet részleteket ne mondjál el. (pl az hogy hogy kezdődik) Vagy ha azt is akarod akk spoilerben ;)
  • Seth
    Én,ma este,majd élménybeszámolok
  • Atkamon
    Jaj, ne diszkrimináljunk már:) Van amúgy konzolos tokija is?
  • bajsz
    tudom,hogy a PC topic.Csak kiváncsi voltam,kinek van PC mellet xboxa.

Arra akarrtam kijukadni,nem szeetném,hogyha az egész játékot elmesélnék milyen.
  • elitehun
    Mivel ez a PC-s topik nem hiszem
  • bajsz
    XBOX verzió ,már kint van torrenteken.Komolyan mondom baszki ,egyszerüen xboxra kikerül minden vagyis mostanában ő náluk elöbb észrevenni a warezhuszárokat.Vicc.

Messze az a 4hónap.

Fogja innen valaki Xboxon tolni????
  • RYO21
    Assassins Creedet kurvakönnyű gamepaddel irányítani. Az analoggal az embert irányítod, triggerrel high profilezol, és csak nyomkodni kell Xet harc közben.
  • Atkamon
    Én is csak az irányítás miatt nem veszek konzolt... nem bírom megszokni egyszerűen, és nekem kell az egér a gyorsabb mozdulatokhoz:) Plussz nekem már van egy jó gépem, amin el fog menni az AC2... csak jelenne már meg...
  • atila4
    Csak vki nem szereti a gamepadot :D Én is inkább egér+ bill.
    Még tavaly vettem egy ps3-mat de 2 hét után eladtam mert nem jött be az irányítás :D
  • DarkSector
    nem reklámnak, de utána mimindenre használhatjátok még a fehér masinát.

van néhány extra játék...gow bepótlása...meg egyebek...:D
  • DarkSector
    jah 50ezer kb
    egy jobb vga ára...:D
  • TitaniumRR #485
    20 e.-rel olcsóbb egy teljes gép kontrollerrel, mint egy Intel Core i7. Az átlagember ezek után nem sokat gondolkozik. Az i7-t meg megveszi márciusban.
  • Atkamon
    Ááááh, megnéztem az első kb 2 percet a játékból... én nem tudok ilyen sokat várni még T_T öngyilkos leszek...
  • Atkamon
    Hát ja, elég gáz... Meg akarják először szedni magukat konzol eladásból gondolom... aztán PC-re meg kiadni egy 4 hónapos játékot új áron:)
  • DarkSector
    lol
    ennyit csúsztatnak dehogyan? bakker ez vagy 3-4 honapS
  • Atkamon
    Nem tom, hogy kijött-e,e lég érdekes lenne, 17-ét írnak mindenhol. PC-re majd valamikor február-március környékén:)
  • DarkSector
    boxon látom kibaszták.
    ennek ma kellett volna megjelennie, vagy megint boxra jött idő előtt???
    és pc még odébb van???
  • Atkamon
    Jónak biztos jó lesz, csak jönne már...:)
  • Shep
    Na boxra kint is van, jó lesz ez jövőre is nekünk PC-seknek. (szerintem)
  • Atkamon
    Hát ja... de én már csak azért sem!! :D
  • Rage47
    gondolj bele, hányan lesznek idegesek, és inkább vesznek egy boxot karácsonyra:)
  • Atkamon
    Nekem meg csak emiatt kéne egyedül:D Már május óta tűkön ültem az AC2 miatt, kicsit sem voltam ideges, amiker bejelentették, hogy "bocsi, még várhatsz plussz 4 hónapot"...
    Az a vicces, hogy nyáron meg még volt egy interjú a ubisoftosokkal, és abban megkérdezték szószerint, hogy "Ugyanakkor fog PC-re megjelenni, mint konzolokra????" és egyértelműen igennel válaszoltak...
  • Rage47
    fable miatt kéne nekem egyedül :|
  • Prince23
    Én a kettő közt vagyok... így is pc-n van a legtöbb origi gémem. Jó ha van a kéznél egy konzol:D főleg az x360 exkluzív cuccok miatt (gow2, aot 1-2, Fable 2-3 stb)
  • Atkamon
    Én sem bírom a konzol kontrollereket... nekem bill+egér kell... úgyhogy várok...
  • Rage47
    sztem is, mégis azt akarják, hogy állj a sötét oldalra:D
  • atila4
    nincs pénzem. és az egé+bill a jó :D
  • Rage47
    vegyé konzolt :/