7877
  • Hoz_Hun
    Én ezen a részen már túl vagyok, de nekem nem men ilyen flottul.
  • Atkamon
    Akkor higgyj a kritikáknak:) Mondjuk az tény, hogy a harc a leg gyengébb láncszem a játékban, mert azon olyan nagyon sok újítás nincs. De mondjuk nekem nem volt különösebben bajom az 1ben sem a harccal, könnyű volt, és rohadt jól nézett ki:)
  • Falcon87
    hehe, ördögték :D
  • Rage47
    neked nem hiszek amúgy
    :)
    meg a videók alapján a Batmanban pl. a harc ezerszer jobb
  • DarkSector
    sokkal jobb....
  • DarkSector
    jobb
  • Voltan
    Hát, szerintem az év két nagy dobása.
    Tényleg marhára zseniális játék. Szebb, nagyobb, több, mint az első rész volt, a hibákat meg kijavították. Lenyűgöző az egész.
  • Rage47
    akkor ez olyan jó lehet legalább, mint a Batman :)
  • DarkSector
    ez így van...
  • Seth
    'csába, első lehetnék XD
  • elitehun
    Nyugi haver.
  • DarkSector
    mert uj, mert csak magyarokat nézued, mert valszeg sojkaknak nincs live!
  • DarkSector
    és 9999ftért van már...:D
  • Ragnar360
    eh nem nagyon nyomjak ac2-t boxon a magyarok ? :O
  • Ragnar360
    *mindig
  • Ragnar360
    jah lol, azt HITTEM, h te origivel... - nem ? :O v nem midnig ? kár jol ellettünk volna ::p
  • Seth
    Nem vagyok online képes -gondolom érted XD
  • Kulee
    Háhh, ezt elolvastam, és elmosolyodtam...
    Nagyon ritka tényleg, hogy egy jáékról csak jót mondanak, mindegyik játéknak megvan a rossz oldala, és hibája, de tényleg ebben a játékban 1 olyan kommentet nem olvastam hogy neki nem jött be valamiért....
    A pc gurus videótesztben is csak azt hozzák fel hogy a mesterséges intelegencia néha hibádzik, és ennyi...
  • Ragnar360
    mi a gamertagod, felvennélek ?! :P
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ádám és Éva van rajta. Kiszabadultak vhogy az Eden (az arany színű gömb)hatása alól ,vagy éppen nem is hatott rájuk vmiért,és ellopták egy darabját.A játék végén ugye Minerva elmondja, hogy ők hozták létre az embereket a saját képmásukra formálva őket (így tekinthetjük őket ugye isteneknek), és az Eden-nal irányították őket,mint vmi szolgákat ( a videón ha megnézed,mikor felmásznak és belátunk az egyik ablakon, ott áll egy alak ,kezében az eden egy darabjával, a háttérben meg emberek dolgoznak). Így Ádám és Éva tekinthető az első szabad akarattal rendelkező embernek
  • elitehun
    Jaaa vagy úgy
  • Sound
    a story miatt jár a szakáll, a mi a játék végét jelzi egyben
  • el bruja
    1ébk tényleg, emlékszem mikor kijött az AC1 úgy rá voltam kattanva hogy 1-2 tantárgyból bukásra is álltam 1 darabig, mással nemnagyon foglalkoztam:) aztán így visszanézve, emellett a játék mellett nemtom hogy előfogom-e még venni az 1. részt :/ legalábbis egyhamar biztosnem. Amugy tényleg ha vki felfogott vmi értelmeset a végéből, beírhatná spoilerba.
  • elitehun
    Egyébként mindegyik páncélhoz jár szakáll vagy csak a feketéhez?
  • BaLeeX
    Nekem is meglett, de bevallom a végén kétszer is használtam az itt belinkelt megoldásokat.

Két ilyen tárcsás forgatósra nem tudtam rájönni, az egyiken háborús képek voltak a másikon agyak.

De jó, hogy a végén egy komplett videót lejátszik, azt hittem csak a részleteket lehet majd megnézni.

Amúgy valaki aki értette is, hogy mi is volt akkor végül a videón az leírhatná SPOILERBEN. :)
  • Seth
    Ha nem nyomsz startot, kb 5 perc múlva lejátsza
  • Sound
    Hát én tuti nem fogok tollászkodni.

Zuhanyzás közbe, az jutott eszembe, hogy furcsa, nem került fel a dvd-re a Digic féle E3-as trailer. Javítsatok ki ha tévedek. Szerintem símán elfért volna, ha már a nyavajás Avatar game trailer felkerült.
  • Seth
    Na én is befejeztem. 23:46, 48 achievment. 33 toll a 100-ból, attól rettegek, de csakazért is megszerzem mind :)
  • Sound
    Amúgy csak egy valami bánt, méghozzá az, hogy látva a AC2-őt jössz rá arra, hogy milyen eszméletlen rossz AC1. Tökre elkeserítő, hogy kb. AC1 mindent tudott ahhoz, hogy jó játék legyen, csak nem töltötték fel normális küldetésekkel.
  • DarkSector
    mert TÖKÉLETES...
  • Atkamon
    Ezerszer el lett mondva, hogy majd jövő év első negyedévében jön.
  • dupla0
    És a ruhák, páncélok milyenek lesznek, azt olvastam hogy csak az életerőt növelik?
    És a kinézetet mennyire változtatják meg?
  • Tiger99
    Most már én is rájöttem de köszön szépen.Csak sajna még 8hátra van a 100hoz
  • HoReSz1975
    még mindig nem érkezik PC -re
  • Seth
    Nem meglett mind a 20 glyph. Pöttyet kirázott a hideg tőle XD
  • Kulee
    Alig várom már hogy szert tehessek egy xbox360os verzióra...
    Néztem pc gurus videótesztet, rosszat nem is lehet hallani a játékról
  • el bruja
    nah az utolsó palástot akkor kapod meg ha összeszedted mind a 100 tollat.
  • Seth
    Options-->Stats
  • Sound
    Én is most fejeztem be, a played-et hol lehet megnézni? Arra emlékszem hogy egyszer már megtaláltam, de most végignéztem mindent és mégse lelem.
  • BaLeeX
    Na végére értem a storynak.

Játékidő: 25 óra.

Ebből mondjuk pár óra volt még az elején amikor otthagytam a játékot, hogy gyűljön egy kis pénz, de azért 20 óra tiszta játékidő nem rossz.

És még nincs vége, mivel ha vége a storynak lehet folytatni a játékot.