7877
-
#428 Sztem lefordítják mert a ubisoft a legtöbb játékát kiadta magyar nyelven is -
#427 Anno volt egy pletyka, hogy a játék magyar lokalizációval jelenik meg. Asszem itt is volt szó róla. Van azóta fejlemény? -
#426 Köszi hogy gondoltál ránk, "németekre" is :D -
#425 jó lett. megnyugodtam mert csak néhány mondatot gondoltam másnak tehát az angol tudásom viszonylag jó :P -
#424 Jó volt, thx -
#423 Fail! XD -
#422 Még jó, hogy az orosz...:D
Olaszul grazie:P -
xido #421 "szpászíbá",hogy stílszerűen olaszul köszönjem meg -
#420 zsír -
#419 priviben elküldtem az srt-t -
xido #418 úgy értettem,hogy integráltad a videóval vagy először notepad-ben írtad meg,amit winyón mkv mellé lehetne tenni?:) -
#417 csak youtube tudja kezelni tudtommal külön az srt-t.
HDben van meg a video, csak a blip.tv csökkentett a minöségen -
xido #416 feliratot külön srt-ben nem tudod felrakni?..mert leszedhető HD avi is ám:) -
#415 amint generál nekem embed kódot az a hülye blip.tv :| -
#414 És mikor lehet megnézni? -
#413 feliratoztam a Lineage-t, ha érdekel:)
link
nyugodtan rakjátok ki full képernyőre, úgy jobban látható -
#412 Egy újabb ok hogy nem szabad korán felkelni, mert az egész nap zokni leszel -.- -
#411 Öh, ez Firenze, nem Velence:P
De elég jól megcsinálták most is, mint az 1-ben, még mindig alig várom... -
#410 Új videó amiben láthatjuk mennyire hasonlít a játékbeli Velence az igazira, és megtudhatjuk hol játszódik Ezio első bérgyilkosi küldetése. -
#409 Hát ez nem jött össze:D
link
link -
#408 2 új nagyon király screenshot:
-
#407 10*
GT-n le is osztályoztam :D -
#406 Majdnem elfelejtettem. A játékban 3 órányi videóanyag lesz -
#405 hehehe...teljesen frankó...jöhet is a következő :D nem lenne baj ha a teljes sorozatot hozzácsapnák a játékhoz :DDD -
#404 Egyébként sztem ez a linage cucc jobb mint jó pár sorozat amit a TV-ben adnak... -
#403 Nagyon jó :D
Egyébként csak szerintem hasonlít ez az egész zorróra? Gazdag nemes aki igazságtevő. a különbség csak az hogy Ezio a maga igazáért küzd és nem a mestere hanem az apja nyomdokait követi. De nekem nagyon bejön! -
#402 ez kurva jó lett :) -
#401 Szerintem marha jó a cucc :D A látványvilága is kielégítő... Csak most hangot nem adhatok rá, mert felkel az asszony :D -
#400 Kijött az élőszereplős film első része is amúgy:) Mégha látszik is rajta, hogy nem százmillióból készült, kurva jó hangulatos lett szerintem:P Legalábbis nekem, mint hatalmas AC fannak:D
LINK -
#399 Ajjjaaaj, akkor nem láttam egy videót, amibe van az úszós rész, minnya meg is keresem...:D
Am. én xboxos vagyok, úgyhogy viszonylag hamar a kezembe foghatom a game-t...^^ -
barmi #398 -
#397 Anno az első rész is Q1-ben jelent meg, méghozzá február végén. (vagy március) de az is q1 még -
#396 Hát tényleg nincs benne sok új információ, és videó, az úszós részt is már egy régebbi videóból vették.
Én nem bírok várni márciusig, vagy meddig... T_T Nem találták még fel a hibernációt? Most szívesen kihasználnám... -
Neton #395 UK-ban November 20. Csekk -
#394 Én egyszer láttam úszni 2 mp-ig :D -
#393 Hogy tetszik-e? Egyre jóbban...
Bár a videó nagy részét már láttuk, csak össze vannak vágva, de van sok új jelenet is, én pl. nem láttam még úszni, csak azt hogy vízbe ugrik, de elég tetszetős... -
#392 Új videó. Több mint 3 perces -
#391 Akkor az november 20. -
#390 Ajj de alulkultúráltak, az sok idő..
De engem az xbox 360 verzió érdekelne am. is^^ -
#389 PC-s megjelenést még hivatalosan nem erősítették meg sehol sem, annyi biztos hogy 2010 Q1.