7877
  • Ragnar360
    vki nemakarja megvenni nkem boxra ?:P :D
  • bajsz
    Köszi! örök hála:D
  • bajsz
    Ennek örülök a legjobban.::D
  • el bruja
    A jövőben csak 3-szor leszel, a legelején, a legvégén és csak egyszer "szakítanak ki" az Animusból, szal nem nagyon kell akciózni a jövőben, inkább Eziot irányítod.
  • balee4
    De most már a jövőben is néha akciózni kell ugye?
  • Atkamon
    Lenni biztos lesz, mivel a történet egy elég nagy része a jelenhez kötődik, de mostmár nem csak sétálgatni kell majd Desmonddal.
  • Seth
    Úgy van ahogy reméled :)
  • Rage47
    remélem ebben nem lesz minden map után unalmas jövőbeli jelenet. vagy legalább max 1-2.
  • Seth
    Ugyanaz
  • kirol
    A 2. rész más motort használ mint az első?
    Olyan fura a gameplay amit láttam, nem tetszik valahogy így elsőre.
  • Atkamon
    Rohadt jó a soundtrack, egész nap azt hallgatom, nagyon nagyon tetszik.
  • Atkamon
    Hát a fejlesztők azt mondták, hogy a film a játék előzménye... Valaki el fogja árulni Giovanni-t, és ezért fog Ezio bosszút állni.
  • Mayorpapa
    Bocs, inkább erre tessék, itt van mindegyik rész HD minőségben
  • Mayorpapa
    Itt található a teljes film feliratozva
  • Hoz_Hun
    Előrendeltem Xbox360-ra (nem warezolok Xboxon) szóval elméletileg hétvégén nyomom. Akkor majd kiderül szervesen folytatja-e a filmet. De ha valaki tudja beírhatja.
  • Hoz_Hun
    Már megtörtént. Én már úgy töltöttem le le valahonnan (már sajnos nem emléxem honnan). Van hozzá felirat is. 1280x720 felbontás, szóval minden ami kell (681 Mb).
    Igen tudtommal innen folytatódik a játék.
  • bajsz
    Valai ezt a 3 videót össze tudja vágni? letölthetővé tenni?

Mivel 3.ik után nem folytatás volt írva ,hanem ,hogy döntsük majd el mi,milegyen tovább.Szal a játék innen kezdődik.

• elitehun
    Köszi szépen. Ebből a videóból megtudhattuk hogy a faternak csak egy pengéje volt :D
  • BaLeeX
    Sikerült végül. Na itt páran be fogják fonni a hajukat.
  • Rage47
    Feliratoztam a 3. Lineaget is.
  • Atkamon
    Nagyon nagyon jó a soundtrack, de az a rar file valamiért azt írta, hogy incomplete file, gondolom nincs benne mind, vagy nem tom.
  • balee4
    Hát az jó lenne, az első részben még angol feliratozás sem volt sajna.
  • BaLeeX
    Február vége, március eleje talán.

Nagy durranás lenne ha esetleg magyarul jönne ki.

A játék tényleg szenzációs...
  • BaLeeX
    Rendben akkor próbálkozom még. Kösz!
  • balee4
    Kibaszott nagy játék lesz ez. Elő is rendeltem.
    Nem tudni pontosan mikor jelenik meg a PC-s?
  • Tiger99
    Üdv!
    Próbálj meg felfutni csak a falra és ugrani a léc felé nekem így sikerült.Szenvedtem vele én is picit.
  • Atkamon
    Hát nem tom, én nagyon szerettem az 1-et is, egyszer mindenképpen végig lehet vinni, sztori szempontjából pedig semmiképp sem hagynám ki. Igaz a 2 elején nagyvolnalakban elmondják az 1 történetét, de azért az nem ugyanaz.
  • dApRo
    érdemes elkezdni az 1et előtte ha vki nem tolta még? vagy annyira szar lett az 1?
  • grebber
    Az eddigi értékelések alapján az Assassin's Creed 2 elég jól szerepel, átlaga 87,6%:

Eurogamer: 9/10
    CVG: 9.4/10
    IGN: 9.2/10
    IGN UK: 8.8/10
    IGN AUS: 9/10
    Eurogamer Germany: 8/10
    Edge: 8/10
    EveryEye (Italy): 9.5/10
    Giantbomb: 4/5
  • kirol
    Na ez jó hír!
  • BaLeeX
    Na vagy én csinálok valamit rosszul vagy belefutottam egy bugba:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott tartok, hogy hajóval elindulunk Velencébe. Ekkor felébresztik hősünket, majd a gyárépületben kell rohangálni és bekapcsolni a riasztó szenzorait. Majd a visszafelé úton megint a múltban találom magam, Eizo nem is tudja hogy most mi van. Követni kell egy emberkét aki a végén befut egy bástyába és becsukja maga után az ajtót. Egy utat látok felfelé, az egyik oldalon van egy kis terasz, pont felette meg egy kiálló fa deszka (végén egy mécsessel) amire szoktunk felugrálni, de erre az istenért nem akar felugrani (pedig nincs magasan meg semmi ilyesmi). Fél órát próbálkoztam vele, többször nekifutottam és elmentem addig de semmi. Nagyon úgy tűnik pedig hogy ez lenne az egyetlen lehetőség. Eljutott már valaki idáig?
  • Atkamon
    Érdekes a Game Trailers review... csomó negatív dolgot mondanak, és akkor 9.2...
  • Kulee
    Nagyon biztatóak az eddigi vélemények...
    A pénzemet már elköltöttem a mw2-re, de 1x ezt is beszerzem, nem a közeljövőben, de megveszem akkor is...
  • grebber
    Olvasgatom torrenten a kommenteket.És mindenki írja hogy még véletlenül sem olyan ótvar unalmas mint az 1.
    Szal emiatt nem kell félni!
  • Atkamon
    Prince of Persia-t is kiadták magyarul, és ezt is azt írták, hogy 14 európai nyelvre fordítják. Pont most írták a hivatalos AC hírportálon, hogy nagyon sok benne a szöveg, ezért aki angol területről rendeli, annak nem lesz benne a saját nyelve, csak az angol és az olasz. Ahhoz, hogy magyar legyen, itthon kell megvenni.
  • kirol
    Én meg szeretném már befejezni az 1-et, de sose ér véget! :D

És rohadtul unalmas már. Remélem a 2. rész nem abból áll, hogy
    - felmászok minden toronyba
    - megmentek minden civilt
    - lopok valakitől valamit + időre elmegyek x-ből y-ba + végigfutok 20 zászlón
    - megölök egy főgonoszt
    - majd újra ismétlem a folyamatot 66-szor.
  • KaszaN
    Fú de kipróbálnám már. :D
  • Norberto91
    Fent van a játék Review -je és elég jó pontszámot kapot:P
    Assassin's Creed II review
  • Falcon87
    Megtennétek azt, hogy nem a PC-s topikban tárgyaljátok meg a kurva gondjaitokat egymással? Bosszantó már, hogy lassan az egész játék végigjátszását tudom.
  • MerlinW
    Azt mondom, ha lesz is, akkor valószínűleg csak házi, és csak PC-s megjelenés után, feltéve ha technikailag fordítható a játék.