7877
-
#348 Esély van rá, felirat is lesz alatta ebben a részben, és pl a Prince of Persia-t is kiadták magyarul Ubisoft-ék, szóval van rá esély, hogy ezt is. -
#347 Helló all!
Van némi esély rá hogy magyarul is kint lesz a játék?O.O
És volt 1 vidó, aminek a zenéje hasonlít a fűrész zenéjére, nem találom a vidit, valaki belinkelné nekem?*.*
Köszönöm előr -
bajsz #346 ha az átvezető videók ilyenek lennének, baszki komolyan kalapom emelném a játékra.:D:D -
#345 Egyébként ha valakinek magas lenne Ezio apját látjuk a videóban. -
#344 amikor először megláttam a csávó arcát azt hittem hogy ilyen lesz az átvezetők grafikája -
bajsz #343 Nah lassan ezeket a videókat jobban várom mint a játékot:D:D:D:D:D:D -
#342 Alig bírom kivárni :D -
#341 ÚJ videó! -
#340 AC3 női főszereplő lehet -
#339 Ja csak az a baj hogy amit elveszel fegyvert azt nem lehet elrakni és ha a kezedben van akkor nem tudsz mászni. -
#338 Ja, a videókban elég gáz a grafika... Nem tom, szerintem ha csak azt a szintet hozzák, ami az első részben volt bőven elég, és szerintem az alá úgysem adnak. De a videókban sokmindent lebutítanak, nem egészen értem miért, ugye vér sincs pl a videókban túl sok, hogy mindenhol közzé lehessen tenni, a játékban amúgy meg lesz vér bőven. -
RYO21 #337 Remélem, hogy csak konzolon lesz ilyen szép a grafikája:
-
#336 Hát igen, főleg csak azokat lehet szerintem amiket elveszel:P Nincs túl sok értelme pénzt kiadni fegyverekre a játékban, ha el lehet venni másoktól...
Meg a rejtett pengét is az egyik videóban úgy használja, mint egy kardot, úgyhogy mostmár nem csak counter-re lehet majd használni. Nekem mongyuk abszolút kedvencem ez a dupla rejtett penge:D -
#335 Sztem azért lesz baromi jó a játék mert végre el lehet szedni az ellenség fegyverét meg puszta kézzel is jól tudunk bunyózni. Sztem nem is fogok fegyvert használni max a rejtett pengét meg amit elveszek :D -
#334 igen hardcore :)
téked volt am -
#333 És íme Ezio fegyverarzenálja -
#332 Van egy interjú gametrailers-en, igaz nem mondanak el benne semmi újat, de a háttérben látszik egy párbeszéd a játékból és lesz felirat!! xD hurrá -
#331 Ez de komoly videó :D :O -
#330 Igen hardcore xd -
#329 előszöris (xD). Másodszor pedig...öhhöm...szex az AC2 -ben. :D -
#328 Ez egyre jobb lesz. :D Má Desmond-al is mászkálhatunk többet és lesz is értelme. :D -
#327 Nevetséges indok a PC-s warez. Mármint benne van az is a dologban, de szerintem szimplán kenőpénz kérdése az egész. Kurva anyjukat. Faszarcok. -
#326 Képek egy új szereplőről a jelenben -
#325 Hát igen, az árak valóban magasak, de ez azért van, mert azon az áron kapjuk mi is a játékokat, mint amennyiért amerikában, meg más, sokkal nagyobb átlagkeresettel rendelkező országokban kapják az emberek. -
#324 A ubisoft emberi áron szokta árulni a játékait. Nem úgy mint az EA -
Deathstorm676 #323 Nekem csak az nem tetszik hogy olyan pofátlanul magas áron árulják. Az a szinte amit te tartasz az jó mert vagy 4 játék van egy évben ami komolyan megéri a vételt de 50 000 forintot adsz ki 4 játékra ha mind 12 000. Az meg nem kis pénz. Nekem is van már 1 éve konzolom de arra is olyan marha magas árakat kérnek hogy van 3 játékom hozzá abból 1-et adtak a konzolhoz. Szerintem ha elfogadható áron lennének akkor is lenne olyan aki letölti (valjuk be ingyen játékkal szeret játszani mindenki) de sokkal többen megvennék. Így is mindig azon rinyálnak hogy letöltögetik és nincs pénz és arra nem gondolnak hogy nem csináltak olyan jó játékot ami megéri a vételt. Most nézzük meg pl a dragon age origins-t. A PC már készen van több hónapja és csak a konzol miatt nem adták még mindig ki mert fosnak hogyha már mindenki letöltötte pc-re akkor nem veszik meg konzolra. Szerintem meg aki letölti gépre nem fogja megvenni konzolra hanem arra is letölti. -
#322 Van benne igazság amit írsz (nem is kevés) és persze éhenhalásról szó sincs. De rengeteg ilyennel találkozhattunk már (Looking Glass, vagy most a Midway Newcastle, akik pedig egy nagyon ígértese kis zsaruszimulátort hegesztgettek)..persze a nagy fejlesztők és kiadók még elbírják ha kiesik egy-egy sikerjáték rekordbevétele, de a kisebb fejlesztőcsapatoknak lehet hogy nem iylen egyszerű..aztán beolvadnak valami nagy stúdióba, ahol megcsinálják az x+második sims klónt is...tehát a minőségi játékgyártás is szenvedhet csorbát emiatt, ez persze megint nekünk, játékosoknak lesz sza..hiszen a sims 158 is tuti siker lesz, de az igényes alkotások eltűnhetnek a süllyesztőben...
premier áron azért jönnek PC-re a dolgok miután konzolon már debütáltak, mert sajnos nekünk PC-s gamereknek ez teljesen új lesz, és ha már egy hónapja látjuk akonzolvideókat és olvassuk a beszámolókat, nagyon sok emberrel meg tudják vetetni...az üzlet az ilyen, ettől függetlenül évi egy-két minőségi játékért nem veszek konzolt (hiszen ott azért jön a szar naphosszat, egymást érik a klónjátékok)...PC-re ha kijön valami, az esetek nagy százalékában moddolható, fejleszthető, kapunk egy környezetet amit átszabhatunk magunknak ha éppenséggel ilyen ambícióink lennének..ezzel egyetlen konzol sem tud versenyezni...
sokszor tényleg kamu az optimalizálás vagy a plusz tartalom, de azért a nagyobb címeknél figyelnek arra, hogy ne próbálják meg ugyanazt a szart letuszkolni a torkunkon, amit megetetnek a konzolosokkal...ha csak nagyobb felbontású textúrákat kapunk, már megérte kivárni, lehet hogy ugyanaz a gameplay, de szebbnek tutira szebb...
a kiadók amilyen árakat diktálnak az tényleg pofátlanság, de a fejlesztőkhöz természetesen nem ez az összeg érkezik be...megadja a fejlesztő az MSRP-t (manufacturer suggested retail price azaz gyártó által javasolt ár) és erre a kiadók szépen rádobnak egy összeget, ami bőven fedezi a marketingtől kezdve a doboznyomási árakat (plusz a belekalkulált veszteséget)..és nem a kiadót böüntetjük a warezzal elsősorban, hanem a fejlesztőket (akik meg tényleg nem tehetnek semmiről, max ha szar a játék, akkor anyukájuk csuklik egyet-kettőt)
Én is veszek játékokat, évente max hármat-négyet, de sokkal többet nem is warezolok le magamnak (megpróbálom tartani a balanszot)...ezért nem is játszom minden szarral, ami meg igényes, előbb-utóbb ott figyel majd a polcon a többi között...csak a 'minek vegyem meg ha ingyé van' attitűddel nem tudok szimpatizálni,a megrögzött warezhuszárok soha nem fogják megérteni hogy hosszútávon magukat károsítják meg (PC-s überjátékok folyamatosan csökkenő száma pl.) -
#321 Lesznek rövidfilmek:) -
#320 Hú basszus... ez picit... durva...:D És milyen sokat szerepel Ezio csuklya nélkül wow:D hát ez... ez csak wow:D -
#319 Most néztem meg a trailert és ez valami fantasztikus
Komolyan filmet kéne forgatni belőle -
#318 Fantasztikus AC2 trailer
-
#317 De szépen leírtad. A baj az, hogy szó sincs ilyesmiről. Arról van szó, hogy az embereket ezzel a aljas és hazug módszerrel akarják rákényszeríteni arra, hogy konzolokat vásárolgassanak, ahol dupla árakon lehet eladni egy premier játékot. Az egész a profit maximalizálásról szól, méghozzá elmebeteg mértékben. A kérdésem egyébként az, hogy vajon miért premier áron adnak PC-s megjelenéskor egy játékot, amivel a konzolosok már vagy fél éve nyomják? A játék premierje már megvolt fél éve. Igazság szerint ha már konzolon véresre keresték magukat a pofátlanul magas árak okán, akkor a sokkal későbbi PC-s megjelenéskor már jóval alacsonyabb árakat kellene meghatározniuk.
Én már unom ezt a hülyének nézést, unom, hogy hazudnak - azért csúszik mindig a PC-s változat, mert optimalizálunk (anyád) - aztán a mellőzés után teljes áron akarnak lehúzni, miután a konzolosok vérét már leszívták. Ezért én nem veszek premier játékokat - amik nem is premier játékok, mert konzolon már hónapok óta elérhetőek - és nem fogom honorálni azt, hogy hazugságokkal próbálnak rávenni arra, hogy vegyek konzolt, ahol még jobban lehúzhatnak. Majd megveszem ezeket a játékokat akkor, ha lecsökken az áruk 50%-ra és kapjákbe ha ez nem tetszik nekik.
A profitjukat nem kell félteni, több milliós bevételeket produkál egy-egy játékcím egy hétvége alatt, szóval ezt hagyjuk már, hogy éhen halnak A forgalmazók is kapják be, luxus árakon adnak játékokat ki, 10k egy játékért szabad rablás, nem más. A leghúzósabb játékárnak 5k-nak kellene lennie, főleg akkor, ha annak premierje már hónapokkal ezelőtt
megvolt...
Összefoglalva: Amíg gyenge hazugságokkal átverve próbálnak a még lehúzósabb konzolok felé "csábítani", kész játékokat szándékosan visszatartva, addig én olyan lazán töltök le ezen túl mindent, hogy öröm nézni. (Megjegyzem: Eddig megvettem azokat a játékokat, amik tetszettke, de ezzel a tetű PC-ellenes hadjárattal kinyitották a
bicskát a zsebemben.) -
#316 Egyet értek. :D -
#315 gyerekek gondoljatok csak bele: gürizel egy játékon x ideig, aztán ha nem veszik meg elegen csak lewarezolják maguknak, lehet hogy többet még munkád sem lesz, a fejlesztőstúdiód megszűnik vagy beolvad valahova, a futó projekteket (amikben már alapból van nem kevés munka) befagyasztják vagy kidobják a szemétbe...
még szép hogy először egy kis profitot kéne termelni (amit aztán visszaforgatnak, hogy lehessen majd egy harmadik résszel nyomni, vagy valami teljesen más, fasza játékot kidobni) mivel mindenkit ki kell fizetni, a projekmenedszertől a grafikuson át a teszterekig, csak pénzből tudnak játékot fejleszteni még a legprofibb csapatok is...
na ezért is kéne játékokat venni a letöltögetés helyett, és lehet azzal jönni hogy baromi drága egy új cucc, ha többen vásárolnának, lehet hogy egy idő után azért olcsóbb lenne..meg nem muszáj mindent azonnal megvenni amint kiadják, megveheted fél év múlva is, amikor már olcsóbb...én megértem hogy ez nem egy olcsó hobbi (a golf sem az, mégsem lopkodnak ütőket egymástól :D ), és nekem is vannak warez cuccaim, de arra törekszem hogy tényleg megvegyek mindent ami egy óránál tovább leköt, ezzel is támogatva:
1.: a fejlesztőket
2.: az itthoni játékeladásokat, amiből meg következik a
3.: még több szoftver lokalizációja (ugye ha nagyobb egy piac, akkor érdemesebb foglalkozni vele)
uff :D -
#314 Van benne valami. Az egész csak a pénzről szól -
#313 assassin's GREED :DDD -
#312 Hát szerintem akkor is ugyanazért késett, mint most, hogy először megvegye mindenki konzolra, és ne PC-n töltsék le. -
#311 Én azt hittem úgy volt hogy valamiért késett és kárpótlásul raktak bele új dolgokat -
#310 az első részt a pc-seknek kiegészítették pl. új nyomozástípusokkal, optimalizálták, stb. azért késett (többek között). -
#309 Az előző rész nem azért késett mert plusz dolgokat raktak bele hanem valami másért, és voltak olyan kedvesek hogy a késésért kárpótolnak plusz küldivel