7877
  • Pengn
    Ok köszi a választ.
  • Seth
    A villában a fegyverteremben
  • Pengn
    Sziasztok.
    Megvan a játék xbox 360 ra. Azt szeretném kérdezni, hogy a fegyvereimet amiket veszek a shop-ban azokat hol tudom cserélgetni? Pl veszek egy kalapácsot akkor azt berakja a kard helyett. És akkor hogy tudom visszarakni a kalapács helyére a kardot? Előre is kösz.
  • Atkamon
    Ja de most nézem már van több is... jó drága...
  • Atkamon
    Xbox-os 76 fontról indult, de az 1 óra, és vége, PS3-mas meg 120 font.
  • Ragnar360
    és ott mennyi ?
  • Atkamon
    De, csak aközben írtad, amikor én is írtam... csak én még megnnéztem gyorsan amazonon, meg ebay-en.
  • Ragnar360
    talan nem ezt irtam le ?
  • Atkamon
    Milyen insider?:D
  • Atkamon
    Szerintem a Black Edition már elfogyott mindenhol. Play.com-on lehetett csak szerintem venni(azt olvastam sok helyen, hogy Play.com exclusive), de ott már elfogyott mind. Én is még júliusban rendeltem elő magamnak PC-re.
  • Ragnar360
    azt én is láttam belinkelték, elég jópofa jah :)
  • Ragnar360
    szerezz mnar nekem egy ac2-t insider vagy, nem pénz neked :P
  • Ragnar360
    hát tudtommal sajna már a PLAY.COM-on is elfogyott, lol miket beszélek biztos, 1 hete néztem, előrendelésbe elfogyott v mi, még a kereső se adta ki az oldalon, és csak a play.comon volt BLACK EDITION :(((( - tudtommal ! de ebay etc biztos találsz csak könnyen lehet h 2x -es áron
  • Sephi
    En meg mindig aszondom : Itsa meeeeeeee, Maaariioooo!
    :D:D:D
  • Sound
    Tud valaki idehaza olyan boltot ahol van/lesz Black edition? Esetleg valami normális árú angol boltot ahol szintén van.
  • BaLeeX
    Nagyobb város Velence és Firenze. Ezen kívül van még 2 kisebb plusz a villához tartozó kis falu.
    Bár még nem értem végig a játékon.

Nem hiszem, hogy bárkinek csalódást okozna a játék.
  • Sound
    glyph-ek lelőhelyei és azok megoldásai
  • balee4
    Bárcsak igaz lenne...
  • balee4
    Hány város van benne? (Velence, Firenze és...?)
  • Pardon22
    Na most meg ennek a videónak a végén, miért van ott a PC-s verzió a nov.20 megjelenés mellett?
  • Seth
    Jaj de jó volt Velencében mászkálni. Éppen tavaly voltunk kint a karneválon és csomó hely ismerős. A kikötő a tér, az a bazilika ,mellette a torony. Állati :)
    Ezt a két képet egy az egybe be tudtam lőni a játékban XD

• el bruja
    elvileg az utolsó palást az Auditore palást, hogy megkapd sztem mindent el kell végezni meg összegyűjteni...
  • Norberto91
    Gyáj akkor van még mit csinálnom én még csak 43.5% -nál járok:D akkor nem aggódok, hogy rövid a story:D
  • Tiger99
    91%
  • Norberto91
    És hány százaléknál jársz, hogy a sztorynak vége?
  • Tiger99
    Van itt 1-2konzolos azért itt kérdeztem.
  • elitehun
    Honnan tudnánk? Vagy már az összes konzolos idejár?
  • balee4
    Hát nagy kár, hogy nem jött ki...:( messze van még március.
  • Tiger99
    Nahm én a storin végig értem!Nagyon tetszett jobb mint az 1 volt!De még maradt mit össze szedni az sem lesz piskóta!Apropó valaki nem tudja,hogy az outfitben lévő palástokat mire lehet megkapni mert nekem 1 még hiányzik.
  • Ragnar360
    hát igen pcseknek megint cumi, no offenz
  • DarkSector
    az asszem konzolok.
  • DarkSector
    az még régi...

inkább 2010 március kb...előbb nem
  • HoReSz1975
    mikorra várható a PC -s megjelenés, mert 2009.11.17. -re igérék, de még semmi
  • Hoz_Hun
    Nekem az első rész irányítása Xboxon tökéletesen jó volt. :)
  • Rage47
    na ez jól hangzik:)
  • bajsz
    Srácok ,egyxre jobban örülök,hogy az xboxosok megkapták elöbb.

Ennyire jó vélemények nem voltak és ennek piszkosul örülök.Utólag is még1szer kösz a konzolos bandátol ,akik elárultak pár infot úgy ,hogy a játék főbbrészeit,poénjait nem árulták el.:D
  • Seth
    Könnyebb lett szerintem, pedig az 1.rész is az volt. Angol nem szükséges, térkép mindent mutat.Kivéve talán a glyph-ek kinyitásához tartozó feladatok megértéséhez,mert rébuszokban vannak a segítségek.Persze a sztorihoz nem árt,mert elég jól össze van rakva. Irányítás ugyanolyan mint az első részé.Nekem akkor sem volt gondom vele, most is teljesen kézreáll.(Most 360 joy-ról beszélek, de az 1. rész is könnyen irányítható volt pc-n ,bill-egér kombóval, ez is jó lesz majd)
  • Kulee
    ÉS mennyire nehéz a játék? Nagyon kell hozzá az angol?
    És az írányítás?
    Válaszokat előre köszönöm, nem szeretnék megint szart venni...:D
  • Ragnar360
    ténleg Sepi te nagy insider vagy :D am ténleg, néha nyomsz egy-két hintet azt teccik :D
  • Sephi
    De biztos.