7877
-
Pengn #628 Ok köszi a választ. -
#627 A villában a fegyverteremben -
Pengn #626 Sziasztok.
Megvan a játék xbox 360 ra. Azt szeretném kérdezni, hogy a fegyvereimet amiket veszek a shop-ban azokat hol tudom cserélgetni? Pl veszek egy kalapácsot akkor azt berakja a kard helyett. És akkor hogy tudom visszarakni a kalapács helyére a kardot? Előre is kösz. -
#625 Ja de most nézem már van több is... jó drága... -
#624 Xbox-os 76 fontról indult, de az 1 óra, és vége, PS3-mas meg 120 font. -
Ragnar360 #623 és ott mennyi ? -
#622 De, csak aközben írtad, amikor én is írtam... csak én még megnnéztem gyorsan amazonon, meg ebay-en. -
Ragnar360 #621 talan nem ezt irtam le ? -
#620 Milyen insider?:D -
#619 Szerintem a Black Edition már elfogyott mindenhol. Play.com-on lehetett csak szerintem venni(azt olvastam sok helyen, hogy Play.com exclusive), de ott már elfogyott mind. Én is még júliusban rendeltem elő magamnak PC-re. -
Ragnar360 #618 azt én is láttam belinkelték, elég jópofa jah :) -
Ragnar360 #617 szerezz mnar nekem egy ac2-t insider vagy, nem pénz neked :P -
Ragnar360 #616 hát tudtommal sajna már a PLAY.COM-on is elfogyott, lol miket beszélek biztos, 1 hete néztem, előrendelésbe elfogyott v mi, még a kereső se adta ki az oldalon, és csak a play.comon volt BLACK EDITION :(((( - tudtommal ! de ebay etc biztos találsz csak könnyen lehet h 2x -es áron -
#615 En meg mindig aszondom : Itsa meeeeeeee, Maaariioooo!
:D:D:D -
#614 Tud valaki idehaza olyan boltot ahol van/lesz Black edition? Esetleg valami normális árú angol boltot ahol szintén van. -
#613 Nagyobb város Velence és Firenze. Ezen kívül van még 2 kisebb plusz a villához tartozó kis falu.
Bár még nem értem végig a játékon.
Nem hiszem, hogy bárkinek csalódást okozna a játék. -
#612 glyph-ek lelőhelyei és azok megoldásai -
#611 Bárcsak igaz lenne... -
#610 Hány város van benne? (Velence, Firenze és...?) -
Pardon22 #609 Na most meg ennek a videónak a végén, miért van ott a PC-s verzió a nov.20 megjelenés mellett? -
#608 Jaj de jó volt Velencében mászkálni. Éppen tavaly voltunk kint a karneválon és csomó hely ismerős. A kikötő a tér, az a bazilika ,mellette a torony. Állati :)
Ezt a két képet egy az egybe be tudtam lőni a játékban XD
-
el bruja #607 elvileg az utolsó palást az Auditore palást, hogy megkapd sztem mindent el kell végezni meg összegyűjteni... -
Norberto91 #606 Gyáj akkor van még mit csinálnom én még csak 43.5% -nál járok:D akkor nem aggódok, hogy rövid a story:D -
#605 91% -
Norberto91 #604 És hány százaléknál jársz, hogy a sztorynak vége? -
#603 Van itt 1-2konzolos azért itt kérdeztem.
-
#602 Honnan tudnánk? Vagy már az összes konzolos idejár? -
#601 Hát nagy kár, hogy nem jött ki...:( messze van még március. -
#600 Nahm én a storin végig értem!Nagyon tetszett jobb mint az 1 volt!De még maradt mit össze szedni az sem lesz piskóta!Apropó valaki nem tudja,hogy az outfitben lévő palástokat mire lehet megkapni mert nekem 1 még hiányzik. -
Ragnar360 #599 hát igen pcseknek megint cumi, no offenz -
#598 az asszem konzolok. -
#597 az még régi...
inkább 2010 március kb...előbb nem -
#596 mikorra várható a PC -s megjelenés, mert 2009.11.17. -re igérék, de még semmi -
Hoz_Hun #595 Nekem az első rész irányítása Xboxon tökéletesen jó volt. :) -
#594 na ez jól hangzik:) -
bajsz #593 Srácok ,egyxre jobban örülök,hogy az xboxosok megkapták elöbb.
Ennyire jó vélemények nem voltak és ennek piszkosul örülök.Utólag is még1szer kösz a konzolos bandátol ,akik elárultak pár infot úgy ,hogy a játék főbbrészeit,poénjait nem árulták el.:D -
#592 Könnyebb lett szerintem, pedig az 1.rész is az volt. Angol nem szükséges, térkép mindent mutat.Kivéve talán a glyph-ek kinyitásához tartozó feladatok megértéséhez,mert rébuszokban vannak a segítségek.Persze a sztorihoz nem árt,mert elég jól össze van rakva. Irányítás ugyanolyan mint az első részé.Nekem akkor sem volt gondom vele, most is teljesen kézreáll.(Most 360 joy-ról beszélek, de az 1. rész is könnyen irányítható volt pc-n ,bill-egér kombóval, ez is jó lesz majd) -
#591 ÉS mennyire nehéz a játék? Nagyon kell hozzá az angol?
És az írányítás?
Válaszokat előre köszönöm, nem szeretnék megint szart venni...:D -
Ragnar360 #590 ténleg Sepi te nagy insider vagy :D am ténleg, néha nyomsz egy-két hintet azt teccik :D -
#589 De biztos.