7877
-
#788 igen, utána lehet szabadon mászkálni, folytatni a kincsek, tollak gyűjtését, meg befejezni a mellékküldetéseket (versenyek, bérgyilkosságok, stb...)
minden kincsesládát megtaláltam, kivéve 4-et, mindegyik Monteriggioniban vana villánál, de nem találom őket... vki esetleg tudna segíteni, aki már begyűjtötte őket? :D
Bekarikáztam, hogy hol vannak a térképen.
Mind a 2 helyen nem 1, hanem 2 kincs van. Már csak ezek hiányoznak, többi mind megvan. -
daneelolivaw #787 sziasztok, csak egy gyors kérdés: a fő küldetés-szál végigvitele után ugye még lehet szabadon járkálni majd? gondolok most side questekre meg ilyesmik. -
én is kipörgettem fullra, állati jó volt :) -
#785 gyűjts össze 50 tollat, és olyan fegyvert kapsz... :D -
#784 Nekem a végén az volt a szórakozásom amikor már megvolt a "pisztoly" hogy a zsebtolvajokat akiket eddig percekig kergettem a tetőkön csak kijelöltem és lelőttem a f*szba. :D
Olyan szépen hullottak le a tetőkről... :) -
#783 mikor kaphatok olyan fehér palástot.
-
#782 Szerintem is 90-95%-os a játék, sikerült végig tolni ... Ahh miután megvan AZ Armor ( :P ) Ezio vmi félelmetes. Egyszerűen öröm volt öldösni :D -
#781 jo de akkor sem volt bugmentes origi sem...:D
2.rész akkor is 100x jobb
szerintem egy csoda, amit az x360-ból kihoztak..tuom hülyén hangzik, de valljuk be nem mei specifikációkkal büszkélkedhet szegény masina, és ledöbben az ember, mikor legelőször a virtuális környezetet folyamat felépiti előtted az animus 2 :D
amúgy meg még hatása alatt vagyok...nehéz szebb játékot találni egyenlőre ettől, és ez végképp nem nevezhető árkádnak, nem csak menni kell egy folyosón, és ölni....:D -
#780 az összes illúziómat szét akarod rombolni te maximalista szemét? :DDDD
át lehetett menni Jeruzsálembe (gondolom erre gondoltál) csak a warez verziók voltak szarok..de aztán azokat is helyrepofozták :DDD -
#779 ac1 nem volt bugos?
hát akkor miket javitottak a 2-ben...meg pc-n miért nem lehetett egy térképen átmenni, ésatöbbi...azért voltak ottis gigszerek, nem gta4 nagyságúak, de voltak...D:
bár ez nem minden gépen gondolom...nekem x-en jobb
ha nem ülsz közel a monitorhoz, akkor nem hinném hogy feltünhetne, az a pár pixel eltérés...én ezen is csodálkozok, amit ac2-ben leküld a kis x360...azért az épületek meg minden kibaszott precízen vannak felépitva, és élessek a textúrák, + sok ember+ sok effect van benne. -
#778 jah, nem is kevés :DDD
mondjuk az AC1 sem volt olyan bugos, én bízom bennük :D -
#777 háát ninja balde, meg gta4 ...többi is nagyobb felbontású...
csak legyen elég erős a pc-d, és a bugokra gondoltam elsősorban...gta 4 az élen!
:D
ninjaban is azért van néhány...:D -
#776 hááát...ha megnézed a GTA4-et mondjuk...vagy a Ninja Blade-et...meg az interjúban is mondták, hogy pcre nagyobb felbontású textúrák készülnek...szerintem jól járunk mi is :D
amit irigylek tőletek konzolosoktól az az új Tekken...meg a DOA :D -
#775 háát legtöbbször xboxon jobbak sőtt sokszor szebbek, mint pc-n.
pc-n ha fullos géped van akkor jó, de ott álltalában a kodolást el szokták baszni.
sok bug, akadás nem megy ., nem ment a játék, hibaüzenet, stb...jobb konzol. -
#774 na most hasított belém egy kicsit a fájás...úgy szív tájékon...de annak örülök hogy ha ilyen élményed van konzolon, gépen milyen gyönyörű lesz majd minden :D -
#773 háát igy ugrándozva, felfedezve városokoat....ien szép városokat, én nem untam bele....szerintem iszonyatkemény...nincs még gy ien kúl játék, amiben a mászkálás, kapaszkodás, és ugrálással ieneket lehet csinálni, a házakon megszámolni is már öngyilkosság lenne hány kiszögelés, kapaszkodásra alkalmas kis bigyo van...
ezt megtervezni nemsemmi dolog.
gondoljuk el, hogy a tomb raider, meg prince of persiában össz vissz nincs annyi kapaszkodási pont szerintem, mint itt egy város negyedrészében!!!!!
sokszor azt se tudom hogy merre fusska...mibe kapaszkodjak...lopkodjak pénzt a járókelőktől...verekedjek?
tollat keressek?
usszak ....és a fősztoryban még nem is haladtam semmit, csak mint mikor kihozzák a vadonból tarzant, csak megyek, és nézelődök, és csodálkozok mindenen...
bakker a nagy téren az a nagy kupolás épület...az valami iszonyat kemény....és sikerült azért nagynehezen a tetejére a kereszt csúcsára felmásznom....:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#772 Ezzel azért nem értek egyet, a tollgyűjtögetés, kincskeresgélés elég uncsi tud lenni :) -
#771 ott az a megunhatatlan szó, amit ritkána szoktak leirni.....:D -
#770 Ipon értékelés 93% -
#769 U-play az meg mi?
nemtuom avatar játéknak valami extra szerintem a demo, de ne fogadja el a kodot....
-
#768 Bar ertem es tamogatom frusztraciodat, megsem birom felfogni, hogy vagy kepes meg mindig ilyen alpari modon beirni egy forumba, es ezzel spammel kelteni.
:( -
#767 Én szívesen lennék házigazda, és egyetértek azzal, hogy itt ne legyen warez. Most még mondjuk ugye nem nagyon tudok segíteni a játékban lévő problémákkal, mert én PC-re várom, de a hivatalos fórumot mindig olvasom, ha ott van valami új és fontos, azt ide rögtön beírom... -
#766 Én is tegnap fejeztem be a sztorit, most kezdem el a tollak gyűjtését, pár bérgyilkos küldi is hátravan, + a glyphek nagy része is még... szal elleszek vele még egy darabig :D -
#765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annál a résznél ahol az a 2x3db gyűrű van ott vagy bug miatt vagy nem, de nem kell marhanagyot hátraugrani, hanem simán végig lehet mászni oldalazva a szegélyen és a gerendára sem kell felugrani, hanem középről lógva egy nagy hátraugrással nekem elérte a célt. -
Hoz_Hun #764 Na tegnap Ezioval én is elkurváztam az 5000 pénzt. Nem volt nehéz . -
Hoz_Hun #763 Tegnap befejezem a játék (sztori részét), hát nagyon tetszett. Most majd megyek tollakat keresgélni, meg az assassin küldetéseket csinálom meg.
Nekem egy kivételével, nem volt gondom az ügyességi részekkel, falon futás is sima ügy volt. Azaz egy meg Velencében (asszem a Bazilikában lévő) assassin sírhellyel volt. Mikor az a négy könyvszerű kő feljön a padlóból és mindegyik egy-egy "időre-érd-el-a-kart" ügyességi részt kell végig csinálni. Na ott az egyik végén oldalt fel kell mászni 2x3 db gyűrűn, majd egy rohadt nagyot hátraugrani egy kiálló gerendára és onnan a karra. Na én ott el kezdtem őszülni rendesen. Ráadásul vagy 4x úgy elrontottam az ugrást, hogy az erkélyről is leestem és meghalt Ezio. -
Hoz_Hun #762 Avatar kódjára gondolsz? Az szerintem az Avatar játékhoz ad hozzá valami ütyür-mütyürt...
Az U-playre felmentetek? Én még a legején, de csak 20 pontom volt. Most hogy végigvittem (meg a játék folyamán is) elméletileg kaptam még pontokat, de nem néztem még meg.
Na azt használta már valaki? -
#761 Kell választani egy házigazdát és ki kell írni a warez ebben a topikban tilos és átirányítani a népet mondjukIDE! -
#760 Meg a: "Húú kijött már? Még hány nap?
Xy torrenten már szedem. Juj ez fake. De a másikról már jön. 57%. 85%.
Qrva lassan jön. Lejött, de nem indul, mert nem jó a crack. Elindult de kilép, nincs kép, bugos a menü."
Tényleg épületes hozzászólások fognak születni majd és ennek a gonosz konzolosok az okai. -
#759 van aki már felhasználta a kodot a assassin creed 2 tokjából????????????? -
#758 valoszinüsitem hogy az avatar demoját
de nem tudom megnézni
:S -
#757 " Kíváncsi leszek, mi lesz a megjelenéskor"
Hát igen, akkor az lesz ,ami általában lenni szokott. Oldalakon keresztül megy majd a hibaüzenetek kitárgyalása, megoldáskeresése, krekkek ide-oda másolgatásának miértje, csak a szokásos.Előre is, jó szórakozást kívánok hozzá ! -
#756 Én személy szerint nagyon várom a játékot, az elsőt is végigjátszottam. -
#755 Azért zavar (mondjuk nem zavar, de legyen rend), mert arra van a konzolos részeg, hogy ott beszéljék meg a problémáikat. Kíváncsi leszek, mi lesz a megjelenéskor. Mellesleg nem is én kezdtem el ezt az egészet, csak kicsit fel bír bosszantani, ha egyes prehumán egyedek, akiknek az értelmiségi szintjét megfelelően jellemzi a "gőzpöfögészeti tovalöködönc" kifejezés, kihasználvan intelligencia-hányadosuk legjavát, olyan indulattal küldik el az anyjába azt, aki szóváteszi, hogy a "játékosok fóruma" eredetileg PC-sek fóruma lenne, hogy megáll a föld. Én kifejtettem a véleményem, htxbye.
Részemről off vége, mert én erre pillanatnyilag nem érek rá. Priviben folytathatjuk a diskurzust. -
#754 Mondom, nekem nincs vele bajom. Csak attól tartok, ha kijön a PC-s verzió, de reménykedjünk :D -
#753 Nem tom, engem sokkal jobban zavar már a te viselkedésed, mint a konzolosok társalgása... Nem értem miért zavar ennyire az, hogy ha valaki elakad, megkérdezi, hogy mit kell csinálni, elvégre erre van a fórum. Ha annyira csak a játék PC-s dolgairól akarsz olvasni, olvasd a hivatalos fórumban a PC-s topikot, minden hír ott jelenik meg először... -
el bruja #752 nincs külön AC2-es konzolos topik, gondolom azért szoktak ide a konzolosok. Mire meg kijön a pc-s verzió, biztos hogy nem lesz itt ekkora káosz, ne aggódj. -
dupla0 #751 amúgy Itt van hogy miért halasztják el -
#750 "Persze az értelmesebbje legalább eljutott odáig, hogy örül neki, hogy olvashat infókat a játékról mert tudja, hogy a PC-s port semmiben nem fog különbözni."
Én örülnék is az infóknak, de általában csak ilyen "hé srácok a papás-mamás minijátékban hogy lehet hátrahúzni Ezio fizymáját, mert már itt szenvedek vele egy hete" szintű hozzászólásokat látok. -