7877
  • Hoz_Hun
    Seth, Zaki, nagyon köszönöm!!

A villa előtti trénnere nem is gondoltam! Azt hittem az csak gyakorlásra van, azt nem hogy tanulni is lehet tőle. Így aztán erölködhettem eddig az katonákkal.
    A DNA-s tippet a tollakra is köszönöm. Ez rengeteget fog segíteni,... hű de még mennyit.

Akkor nem muszáj kardal folyamatosan küzdeni? Lehet futkosni ha üldöznek, és pengével ölni? Az királyság....

• Seth
    Mert mutatja a tollak helyét?
  • Prince23
    És ez mitől lenne spoileres térkép? XD
  • zaki
    start menü/dna/ott a featherset válaszd ki. meg tudod nézni, hogy melyik városban hányat szedtél már össze, így legalább azt tudni fogod, hol keressed. ha Velencében, az szívás, mert ott 45db van, ha jól emléxem.

youtubeon fent vannak az acsikról videó, én is onnan lestem, nem nehéz

1. homok mindenhol van, először a villa előtti küzdőtéren meg kell tanulni az egyik speciális mozgást (unarmed combat asszem). utána csak egy harcot kell kiprovokálni hogy jó sokan jöjjenek rád. fuss el, fordulj vissza, LT-t tartsd nyomva közben az X-et tartsd hosszan nyomva.

2. itt is meg kell tenulni az egyik speciális mozgást (long weapon asszem). ahol bekarikáztam a térképen Velencében vhol itt van egy fast travel location, na ide menj el, és itt szoktak sétálgatni az őrök egy csoportban, elöl szokott menni egy őr, akinél hosszú fegyó van... vedd el tőle a fegyvert, aztán vegyenek körül jó sokan az őrök, és nyomd meg hosszan az X-et. kicsit nehéz lesz, de nem vészes.

spolieres térkép

3. ez se nehéz, jó sok őr kergessen, aztán dobálgassad a füstbombákat, és miközben el vannak kábulva szúrd le őket jó gyorsan, lehetőleg kettesével, és ne üssenek meg. ez se nehéz 3 bombád van, egy-egy alkalommal mikor eldobod simán ki lehet nyírni 4-5 embert
  • Seth
    A tollakat megtudod nézni a dna menüben városra, körzetre lebontva, úgy már könnyű lesz a térképpel összeegyeztetni.

1.A homokdobást a villád előtti trénernél tudod megtanulni.

2. Dettó trénernél tanulod meg a sweep mozdulatot a lándzsához.Lándzsát csak őrtől tudsz elszedni, én a játék végén a nemmondommegmilyenvárosban csináltam meg , de tudni fogod,mert nagyrészt csak harcolni kell és sokan vannak:)

3.Ezt szintén a végén könnyű megcsinálni, legyen nálad füstbomba. Ledobod, nyissz nyassz, dobsz még1-et nyissz nyassz. Csak arra kell vigyázni, hogy legalább 1 katona legyen a hatókörén kívül,különben megszakad a harcállás és nullázódik.
  • Hoz_Hun
    Nagyot szopok. Mivel a játékban töb mint a fele tollat összeszedtem, így most térképpel nehéz végigmenni. Végeredmény 98 db. Az utolsó kettő nem tudom hol van.

Továbbá 3 achievements, még az amihez tanácsot kérnék:
    1. Stun 4 guards at once by throwing sand in their face.
    Ez mi? Hol van homok, hol lehet megtenni?

2. Sweep 5 guards at once by using a Long Weapon.
    Ehez tudtok mondani egy jó helyet, meg fegyvert?

3. Kill 10 enemies while remaining in conflict without being hit.
    Ez érthető, de kéne egy jó hely. A brutálok csak megütnek ha sokan vannak, a gyengébb őrök, meg elfutnak...
  • Hoz_Hun
    Azért nem hasonlít, mert az csak a vért. Maga a szövetanyag, (ing, nadrág, stb) az Ezio sajátja.
  • Atkamon
    Ja, iszonyat jó, egyfolytában azt hallgatom.
  • xido
    Most jutottam a soundtrackhez..Jesper Kyd barátunk megint odatette magát:)
  • DarkSector
    ez doboz hátulján olvastam gondolom zenéket lehet beválogatni amikor játszol, bár ez eddigis volt, x menüben, igaz akkor a játék effecthangjai is lenémulnak!!!
  • el bruja
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az ilyen nyomozós részt a végéről most kihagyták sajna:S pedig azzal utalhattak volna csöppet hogy milyen lesz a következő rész....mongyuk a végén itt több minden kiderül hogy mi lesz várhatólag a következő részben, nem úgy mint az 1. részben...
    remélem azért hogy nem igaz az a hír, hogy a következő rész talán a VH idején fog játszódni :S
  • Ragnar360
    uhh áh de nyomnám már - kivancsiságképp mindjárt elvolvasom az ipon.hu tesztjét is - de ahogy igy beszélgettek a játékról hát nagyon belemélyülős kedvembe jövök

van valami oknyomozásra lehetőség mint az 1 végén vagyishát vannak ilyen titkos dolgok a játékban nagy spoilert ne irjatok azért pls :D

például a GAMETRAILERSEK felraktak egy truth unveiled, azaz a igazság felfedése, deritése videót - mert gondolom sokan nem jöttek rá rejtett dolgokra vagy egyébre - aztán irják is a kis szövegdobozba h MASSIVE SPOILERS v vmi ilyesmi, a kis képen meg egy nem éppen ismeretlen emberpár látható, de gyorsan el is szögeztem onnan a tekintetem :P

EZIOOOOOOOOOOOOOOO IM COMIN FOR UUUUUUUUUUU MY BICSSSSSSSSSSSSSSSSSSS - REALLY SOON :DDDD
  • el bruja
    ooo köszi a felvilágosítást, így már világos nem olvastgattam őket, mert az angoltudásom enyhén szólva szegényes a megértésükhöz, de helyenként még a sztorihoz is az :S
  • Neogan
    ***** vértjéről :)
    Ha szorgalmasan olvasgatod a kódexlapokat, az egyikben Altair leírja, hogy rájöttek egy fémmegmunkálási módszerre, amely segítségével pehelykönnyű páncélokat tudnak készíteni, amelyek mégis hihetetlenül erősek. Azonban mivel aggódtak, hogy az ellenség kezébe kerül, a terveket megsemmisítették, csak az első példány maradt meg. Ez az a bizonyos fekete öltözék amit a játékban meg lehet szerezni.
  • elitehun
    De az Assassin's Creed nem a sorozat utolsó része mert még van a bloodlines meg mittomén még mi és ott kap új ruhát ha minden igaz
  • dupla0
    pc-re sztem azért késnek mert ki akarjál javítani a bugokat
  • el bruja
    pc-re biztos csinálnak
  • Atkamon
    Hát szerintem elég gáz is lenne, ha lenne egy godmode ruha....
  • el bruja
    kamuhír, kipróbáltam de simán lekaszabolnak :S
    amugy sztem csak azért furcsa az, hogy teljesen más Altair vértje, mert fekete, meg is lepődtem először, nekem jobban bejött a fehér gönce :/
  • Atkamon
    A Custom soundtrack nem tudom mi, még sosem hallottam ilyenről.

A Black Editionben 3 plussz helyszín van: Palazzo Medici, Santa Maria Dei Frari és az Arsenal Shipyard. Ezek főleg csak a látvány miatt számítanak, és csak egy kis plusz pénzt lehet bennük találni, tehát különleges tárgyak nincsenek.
  • DarkSector
    Jah...az gáz...és gamestaron a 4 helyszint sorsolják majd ki????
    katt
  • DarkSector
    jaH MÉG 1 FONTOS KÉRDÉS!!!!

a custom soundtrack, az mi? vagyis inkább hogy mit takar...zenéket lehet beválogatni pendriveról?
  • Atkamon
    Neem, Black Edition-ben három bónusz helyszín van, ruha nincs.
  • DarkSector
    wooow
    ez a zsir...aszitetem ez csak a black editionba van ...:D

• elitehun
    Egyébként most olvasom hogy ebben a ruhában nem ehet meghalni :O. Ezt kipróbálta már valaki? Vagy a kedvemért kipróbálja?r
  • elitehun
    Gondolom azért mert átalakították mert elég fura lenne ha pl manapság meglátnánk egy embert egy több mint 300 éves ruhában XD
  • Atkamon
    Itt van az ********'s armor... A videó címében benne van a neve, de mondjuk szerintem nem olyan húdenagy spoiler, én már ezer éve tudok róla:D Ezt szerintem nem lehet befesteni, ez alapból csak fekete. És szerintem ez egy új ruha is, mert a játék elején rövidebb Ezio ruhája, látszanak a lábai, ez meg jóval hosszabb.
  • DarkSector
    jah kezdem érteni...de akkor a black editionból a fekete ruhát azokkal a vértekkell itt is elő lehet hozni???:D
  • Seth
    Ruha az nem változik, ugyanaz végig, viszont mindegyik régióban kifestheted többféle színűre. A páncél szett ( karvédő,mellvért etc...),amiből lehet többfélét venni. A bal karján lévő köpenyből 3 db-ot kapsz majd a sztori előrehaladtával plusz 1 opcionális. Ezeknek annyi jelentősége van, hogy ha adott városban adott köpenyt hordasz,akkor kevésbé fognak rádszállni, ha vmi rosszban sántikálsz
  • DarkSector
    nah akkor nem vágom...
    akkor annyi az eltérés a black editinban, hogy ott enm titkos vagy mivan?
    :D
    nem értem...aszittem black editionban van kizárólag a black costum
  • el bruja
    a "titkos" vért az a black editionból...
  • DarkSector
    jah és ha átfestem feketére, akkor meglezs a black editionból a köntösöm!!!!
  • el bruja
    amugy igen:) mongyuk nemtom miért, mert 1ált nem hasonlít :/
  • DarkSector
    mutatnátok pls ruhákról képeket, és egy képet a nem story alapján megkapott ruháról...mert eddig 2 küldetést csináltam meg, és kiváncsi lenék mire számitsak
    :D

thx előre is
  • DarkSector
    nah akkor szoval van 4 alap ruha, és 1 ruha a fehér kapucni?

mert első részében nem emlékszem hogy lettek volna ruhák, csak az alap nem?
  • elitehun
    Csak nem Altair ruhája?
  • Hoz_Hun
    Hogyne. Kezdesz egy civil ruhában, aztán jönnek az assassin ruhák 4 db és ha ügyes vagy akkor megszerzed ****** vértjét, ami elég tetszetős. Minden assassin ruha négy elemből áll (vállrész, mellvért, alkarvédő, és csizma), ezeket külön kell megvenni (kivéve a fent említett speciális ruhát, ami ugyan négy részből áll, de nem variálhatod a többivel).
    Ezen kívül a szabónál átfestetheted őket (****** ruhája ez alól is kivétel).
  • DarkSector
    nah annélkül hogy valamit összegyüjtögetnék, később kapok majd rendes assassin ruhát?
    a story folyamán?
  • zaki
    köszi... erre nem is gondoltam volna :)
  • Seth
    mindegyik a föld alatt van. Egyik a kútban,a villa keleti oldalán,a másik meg a bányában ahova a város északi falán kívül van a bejárat.